Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
- insomnia78
#101 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Pretjerujes @katarina, pretjerujes
Sad ti mogu reci, ko sto ti meni rece maloprije, da ti se to samo ucinilo i da to samo tebi tako izgleda, niko nije u ovim postovima negirao odbranu i opsadu Sarajeva
Ovo sta je ko "vidio" se desavalo sirom Bosne i jedan je od razloga zasto su na pocetku gradovi "padali" ko na traci
PS: nema potrebe za navodjenjem zrtava jer i sam, kao i dosta ekipe sa foruma, imam u najblizoj porodici ljude koji su dali zivot za odbranu BiH sirom iste pa tako i na Sarajevskom ratistu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sad ti mogu reci, ko sto ti meni rece maloprije, da ti se to samo ucinilo i da to samo tebi tako izgleda, niko nije u ovim postovima negirao odbranu i opsadu Sarajeva
Ovo sta je ko "vidio" se desavalo sirom Bosne i jedan je od razloga zasto su na pocetku gradovi "padali" ko na traci
PS: nema potrebe za navodjenjem zrtava jer i sam, kao i dosta ekipe sa foruma, imam u najblizoj porodici ljude koji su dali zivot za odbranu BiH sirom iste pa tako i na Sarajevskom ratistu
- Paranoid
#102 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Kato,
Niko nema pravo da sarajlijama spocitava desavanja kroz koju su prosli, a jos manje sarajlije imaju da umanjuju znacaj i doprinos na odbrani BiH drugih regija. Iznosenje pojedinacnih primjera ljudi koje smo poznavali a koji su izgubili zivot u ratu je samo nedostatak pravog argumenta. Zasto? Pa kad bi svako od nas iznosio takve slucajeve, ovaj server bi naprosto puko.
Niko nema pravo da sarajlijama spocitava desavanja kroz koju su prosli, a jos manje sarajlije imaju da umanjuju znacaj i doprinos na odbrani BiH drugih regija. Iznosenje pojedinacnih primjera ljudi koje smo poznavali a koji su izgubili zivot u ratu je samo nedostatak pravog argumenta. Zasto? Pa kad bi svako od nas iznosio takve slucajeve, ovaj server bi naprosto puko.
- insomnia78
#103 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
hrasno38 wrote:Zato sto je u Sarajevu pruzen prvi ozbiljan otpor agresoru i sto smo pohvatali snajperiste SDS-a po Holideju.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
Drinski wrote:Misli se na one sarajevske skupove za mir, zajednicka saradnja sa JNA i sl.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
KatarinaKosaca wrote:"Sarajevski skup za mir" je bio ne samo saraejvski jer su došli autobusi ljudi širom BIH. Sarajlije iz Starog Grada tad i nisu mogli doći jer se već pucalo, JNA je pucala. A i ako već govoriš o tom skupu, JNA avion je tad probio zračni zid i dobio zvižduke.Drinski wrote:Misli se na one sarajevske skupove za mir, zajednicka saradnja sa JNA i sl.neregistrovan wrote:iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
Izgleda je osnovni grijeh sarajelija što su se branili, nisu u dimijama bježali iz svog grada tražeći azil u Skandinaviji da nam sad se**u o petriotizmu. Bolnica je radila i liječila, nisu imali plaća ni liječnici ni sestre. RTV Dom je radio i primato strane novinare, slao izvješća i tako pomogao cijelog BIH. Žene su se farbale kabaš sapunom i išle na posao čiste i dotjerane, a ispirale su odjeću na nekoj česmi u gradu pod rizikom grante ili snajpera. Grad je bio 4 godine bez struje, vode i plina sa malim prekidima, borci na linijama, žene su im nosile hranu i slale pitu ako uspiju napraviti od žare. U gradu nije bilo čovjeka srednje građe, svi su bili mršavi, sa iznimkom nekoliko ratnih profitera koji su surađivali sa četnicima. Kad je palo Trnovo kroz tunel su došli mnogi. Kako su padali gradovi i sela po Istočnoj Bosni, tako su dolazili u Sarajevo. Iz Sarajeva su išle slike užasa Bosne na osnovu kojeg ste dobivali politčke azile da sad serete po Sarajevu i sarajlijama.
Eto citiro sam ti otprilike odvijanje diskusijeKatarinaKosaca wrote:Hajde ti fino pročitaj temu i uprati nit. Jer zaključak koji daješ je niđe veze. Početak agresije je bilo selo Ravno. Kasnije Bijeljina, malo kasnije selo Jezero kod Jajca itd..insomnia78 wrote:Momak pita zasto se kao pocetak agresije uzima 4.April kad je, cinjenicno, agresija pocela prije, ovdje mu se navode nekakvi mitinzi i hvatanje snajperista po Sarajevu
I onda upadas ti sa svojom pricom kako se Sarajevo branili dok su drugi u dimijama bjezali u Skandinaviju i na osnovu snimaka iz sarajevske opsade dobijali azil
Uz svo duzno postovanje braniocima i narodu Sarajeva, nije Bosna samo Sarajevo, nije patnja i stradanje rezervisana samo za gradjane Sarajeva niti je samo Armija u Sarajevu biljezila uspjehe, čak naprotiv
- Banksy
#104 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Laž. To se nigdje ne navodi.neregistrovan wrote:
iako nije tema, da li neko zna, zasto se kod nas kao pocetak agresije uvijek navodi 4. april 1992 godine napadom na Sarajevo kad je opcepoznato da se napad cetnika na Bijeljinu i Bosanski Brod desio nekoliko dana ranije? zar Bijeljina i Bos. Brod nisu u Bosni, ili je samo Sarajevo Bosna ?
Rat u Bosni i Hercegovini je opće prihvaćeni naziv za međunarodni oružani sukob na području Bosne i Hercegovine, koji se vodio između 1. listopada 1991. i 14. prosinca 1995. godine
Kad se govori o 5. aprilu, misli se isključivo na Sarajevo.Kao što je vidljivo iz djelomične hronologije događaja u prvoj polovini aprila 1992., ratni sukobi u Bosni i Hercegovini počeli su i prije službenog početka rata, 6. aprila 1992. godine, kad je napadnuto Sarajevo. S obzirom da je još u novembru 1991. godine napadnuto i uništeno selo Ravno u istočnoj Hercegovini u operaciji odmazde JNA, to bi se moglo smatrati predpočetkom rata. Borbe u Bosanskoj Posavini, koje su se razbuktale u martu 1992. godine, također predstavljaju "rat prije rata". Ali, kao primjer metodologije djelovanja JNA i srpskih paravojnih jedinica može se uzeti Bijeljina, u kojoj su borbe trajale od 1. do 4. aprila 1992. godine. Paravojna jedinica Arkanove Srpske garde počela je napad na grad, gdje im se suprotstavila manja grupa pripadnika Patriotske lige. Oni su uspjeli slomiti otpor i počeli su s masovnim egzekucijama, koje nisu bile manifestacija "ratnog ludila", nego sistematično uklanjanje viđenijih ljudi, kao i bošnjačkog stanovništva. Operacija u Bijeljini imala je dvostruki zadatak ...
-
Drinski
#105 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ma nabijem ja na k. svu "raju" (tuzlansku, sarajevsku, brčansku, mostarsku, zeničku, živiničku, podrinjsku itd.), ljudi misle ako su rođeni tu gdje su rođeni odmah im je zagarantovan uspjeh a neko ih drugi sprecava u tome.KatarinaKosaca wrote:Istina. I po čemu se ovo ima podvesti pod "Sarajevo" ili "sarajevska raja"?Drinski wrote:EVo tipa su neki dan sjekirom isjekli ko repu, i sta su preduzeli Fahra, Zlaka i Bakir? Umjesto da se cijela RS pokupuje kroz privatuzaciju, Arapi se vodaju po Sarajevu a u Žepu šalju ovce i krave itd. Bradarić veli da ce glasati za zakon o prebivalištu jer nije "talac koalicije 1 mart", i sta ce Zlaja uraditi tim povodom?
Od Mostara se pravi hrvatski stolni grad i sta će Bakir i Fahra povodom takvog nastojanja?
drugo, ja smatram da predvodnici partija koji imaju sjediste u Sarajevu aka sarajevski politicari se ne bave dovoljnom ostalim dijelovima BIH, naprosto zatvaraju oči.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#106 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Hajde samo mi učini nešto. Umjesto riječi "Sarajevo" od naslova pa do postova koje sam ti citirala zamisli da piše "Tuzla" (jer koliko znam iz tuzle si) i vidi kako bi ti reagirao. Ništa više. Ne moraš ni napisati, samo to sam sa sobom.insomnia78 wrote:Pretjerujes @katarina, pretjerujes
I nisam navodila žrtve , ima ih puno više, nažalost, u tijeku pisanja posta su mi baš njih dvojica sinula jer znam kako su išli bosi i goli na liniju, a sad se piše kao razvaljivali smo se od miliona na uštrb drugih. Bezobrazluk do plus beskonačno.
-
Itakoto
#107 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Katarina, 99% si upravu sto se tice pojedinih komentara ali cemu omalovazavanje drugih krajeva, spominjanja dezeterstva, napustanja domova u dimijama kako bi se docepali Skandinavije itd kad svi znamo da toga nigdje nije bilo u BiH... Covjek ti daje do znanja da pravis istu gresku kao i oni koji pisu omalovazavujuce komentaru o Sarajevu.
Ne moras odgovarati na ovo jer ja sigurno vise necu pisati na ovoj temi, obecavam. Ne zelim da komuniciram sa nekim ko mi u svakoj drugoj recenici napise da serem sa ili bez **.
Ne moras odgovarati na ovo jer ja sigurno vise necu pisati na ovoj temi, obecavam. Ne zelim da komuniciram sa nekim ko mi u svakoj drugoj recenici napise da serem sa ili bez **.
- KatarinaKosaca
#108 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ako netko napiše da se razvaljuje od miliona pomoći i donacija (stakasa) gadi mi se i citirati post, a asocira me na ljude koji nisu bukvalno imali čizme, onda su spomenuti. A da misliš da nitko nema pravo sarajlijama negirati otpor, reagirao bi prije, nego si lajkao. Bila je riječ o Sarajevu i utoliko je bila reakcija. Da je netko spomenuo da BIhać nije bio u opsadi i da 5 korpus nije slavan, reagirala bih. Ovdje se kao nešto spočitavalo saraejvu i sarajlijama... drsko, primitivno, papanski.Paranoid wrote:Kato,
- Banksy
#109 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Te ''sarajevske'' političare (kako ih obično naziva Dodik) uglavnom bira ostatak BiH. I uglavnom nisu Sarajlije, već upravo Posavci, Krajišnici, Podrinjci, itd.Drinski wrote:
SARAJEVSKI POLITICARI MISLE DA JE BOSNA OD BAŠČARŠIJE DO MARIN DVORA.
E pa nije, Bosna je i Krajina, Podrinje, Posavina, Hercegovina.
To naravno nema veza sa 1. korpusom ili recimo Vahom, nego sa sarajevskim politicarima,
A politički, Sarajevo je obično malo više lijevo od ostatka države, što i nije važno za ovu priču.
- insomnia78
#110 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Sigurno je Sarajevo lijevo u odnosu na Tuzlu
- stakasa
#111 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Opet lazes. Ja sam napisao da ste se razvaljivali na ustrb drugih ali nakon rata kada su masovno usle medunarodne organizacije i kada su se donatorske milijarde sljevale u BiH i nesrazmjerno puno ostajale u Sarajevu iako su ponajvise izmoljene slikama jada u dimijama kojem se ti podsmjehujes.KatarinaKosaca wrote:Hajde samo mi učini nešto. Umjesto riječi "Sarajevo" od naslova pa do postova koje sam ti citirala zamisli da piše "Tuzla" (jer koliko znam iz tuzle si) i vidi kako bi ti reagirao. Ništa više. Ne moraš ni napisati, samo to sam sa sobom.insomnia78 wrote:Pretjerujes @katarina, pretjerujes
I nisam navodila žrtve , ima ih puno više, nažalost, u tijeku pisanja posta su mi baš njih dvojica sinula jer znam kako su išli bosi i goli na liniju, a sad se piše kao razvaljivali smo se od miliona na uštrb drugih. Bezobrazluk do plus beskonačno.
- stakasa
#112 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Jednostavno lazes i podmeces. Shvatila si ti vrlo dobro sta sam ja napisaoKatarinaKosaca wrote:Ako netko napiše da se razvaljuje od miliona pomoći i donacija (stakasa) gadi mi se i citirati post, a asocira me na ljude koji nisu bukvalno imali čizme, onda su spomenuti. A da misliš da nitko nema pravo sarajlijama negirati otpor, reagirao bi prije, nego si lajkao. Bila je riječ o Sarajevu i utoliko je bila reakcija. Da je netko spomenuo da BIhać nije bio u opsadi i da 5 korpus nije slavan, reagirala bih. Ovdje se kao nešto spočitavalo saraejvu i sarajlijama... drsko, primitivno, papanski.Paranoid wrote:Kato,
-
Drinski
#113 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
E ovo je tacno 100%. I zato ja navodim ono sa "topovskim mesom" i "birackom masinerijom".Banksy wrote: Te ''sarajevske'' političare (kako ih obično naziva Dodik) uglavnom bira ostatak BiH. I uglavnom nisu Sarajlije, već upravo Posavci, Krajišnici, Podrinjci, itd.
-
Pol_Pot
#114 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Pa dajte ljudi, zar se treba raspravljati ko je više stradao u ratu? Stradala je čitava BiH, stradali su svi gradovi, stradali su mnogi ljudi. . U ratu smo svi bili složni, nikom nije bio problem ići ratovati za druge gradove. Pa i život dati. Imali smo jednog zajedničkog neprijatelja koji je ubijao bez obzira dali si iz Sa, Tz, Ze, Foče, Zvornika, BIjeljine...
Ovakve rasprave su zaista bacanje ljage na sve heroje ove zemlje i sve žrtve agresije, bile one iz Sa, Ze, Tz...
Ovakve rasprave su zaista bacanje ljage na sve heroje ove zemlje i sve žrtve agresije, bile one iz Sa, Ze, Tz...
- insomnia78
#115 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Slazem se
- stakasa
#116 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Nedvosmisleno pisem o satorskim naseljima kojih u ratu nije bilo po Srebrenici, Alipasinom ni Zalikustakasa wrote:Bjezali u dimijama trazeci azile... Bezobrazno, nisko, bescutno. A na stranu patetika ostatka teksta. Gdje su se milijarde slile u Sarajevo na osnovu slika tih istih izmucenih, podbradenih nena i njihove ubijene djece. Pa pare nikad do njih ne dodose, na neki volseban nacin ostase u satorskim naseljima godinama. Dok su se uposlenici medunarodnih organizacija po Sarajevu izivljavali sa parama od donacija... MorbidnoParanoid wrote:Kata nije bezobrazna, ona je samo ironicna, a da nije, shvatila bi da bi ratna slika bila cjelokupnija da se izvjestaji i slike ratnih desavanja nisu slale samo iz Sarajeva.
- stakasa
#117 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Tako jePol_Pot wrote:Pa dajte ljudi, zar se treba raspravljati ko je više stradao u ratu? Stradala je čitava BiH, stradali su svi gradovi, stradali su mnogi ljudi. . U ratu smo svi bili složni, nikom nije bio problem ići ratovati za druge gradove. Pa i život dati. Imali smo jednog zajedničkog neprijatelja koji je ubijao bez obzira dali si iz Sa, Tz, Ze, Foče, Zvornika, BIjeljine...
-
Drinski
#118 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
ma narvno, to je zaista ispod svakog nivoa.Pol_Pot wrote:Pa dajte ljudi, zar se treba raspravljati ko je više stradao u ratu? Stradala je čitava BiH, stradali su svi gradovi, stradali su mnogi ljudi. . U ratu smo svi bili složni, nikom nije bio problem ići ratovati za druge gradove. Pa i život dati. Imali smo jednog zajedničkog neprijatelja koji je ubijao bez obzira dali si iz Sa, Tz, Ze, Foče, Zvornika, BIjeljine...
- Paranoid
#119 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Pa sta ima veze...Kata se izjasnila da ne voli dimije i dijasporu... pa sta?stakasa wrote:Jednostavno lazes i podmeces. Shvatila si ti vrlo dobro sta sam ja napisaoKatarinaKosaca wrote:Ako netko napiše da se razvaljuje od miliona pomoći i donacija (stakasa) gadi mi se i citirati post, a asocira me na ljude koji nisu bukvalno imali čizme, onda su spomenuti. A da misliš da nitko nema pravo sarajlijama negirati otpor, reagirao bi prije, nego si lajkao. Bila je riječ o Sarajevu i utoliko je bila reakcija. Da je netko spomenuo da BIhać nije bio u opsadi i da 5 korpus nije slavan, reagirala bih. Ovdje se kao nešto spočitavalo saraejvu i sarajlijama... drsko, primitivno, papanski.Paranoid wrote:Kato,
To nije bolest to je stanje, ali ono stanje koje se uzdrma i kada se mobilise u slucaju uvodjenja ocjenjivanja vjeronauke u skole, ili se nadje neko ko kaze nesto protiv Sarajevskih odluka protiv naroda kojeg treba da vodi, a ne da ga odvodi iz drzave.
Nazalost, stanje koje spominjem se ne mijenja kada se polugole djevocice nadju na FB profilima i jos kada ih neko nazove droljama. Onda nema peticija jer se to onda po mom skromnom misljenju sukobljava sa nacelima odijevanja onih cija djeca takodje mrze dimije.
Sarajevu se mora dosta toga ne spocitavati, nego reci u "brk", samo zato sto je to gl. grad BiH i zato sto u njemu postoje institucije koje trebaju nesto raditi i nesto davat, a ne samo uzimat i otimat.
-
PM72
#120 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Debelo ste skrenuli sa teme i još mi Katarinu dirate.
To ne dozvoljavam.Ja se slažem s njom u 99% postova i u pravu je što se tiče smradova iz dijaspore koji bi kao nešto prepravljali,ratovali,naređivali,sprovodili.Najradije bih napisao nešto još "grđe" ali će mi Chmoljo pokazati drugi žuti i pravac svlačiona.
Ovaj sajt se ponajviše odnosi na dešavanje u Sarajevu i oko njega.Ja veoma cjenim ratnike Teočaka,Gradačca,Bihaća,Doboja,Goražda,Žepe,Mostara,itd ali izvinite,tuđa ruka svraba ne češe! Ja nemam pojma ,osim sa TV-a i novina,koliko su se patili stanovnici Olova,Rogatice ili Cazina.I oni su moji,da se razumijemo
ali morate shvatiti i našu Katarinu i pravilno čitati njene postove.
Kad vidim da neko omalovažava branioce Sarajeva,najradije bi mu ... da ne psujem.Nisam tada (aprila 1992) znao ni gdje mi je glavi ni gdje guzica,kad smo goloruku zaustavljali tenkove.Nisam razmišljao ni o državi ni o Aliji nego kako da sačuvam mater i sestru,jarana,komšije.Ne samo ja nego desetine,stotine,hiljade mojih sugrađana,saboraca,patriota.
Kao malo djete sam se radovao vjestima o otporu branilaca Žepe,Višegrada,o uspjehu Teočaka,Gradačca,ofanzivi krajišnika...
Nemojte nas svađati i pričati priče kako Sarajevo uzima a ništa ne daje.Nisam ja ,kao ni ostali branitelji Sarajeva,krivi što je ovo glavni grad i što su sve institucije smještene u njemu,od ambasada do ministarstava pa mislite da mi samo zijevamo a oni nam ubacuju kovanice eura...tako je u svakoj državi,zna se neki red i pravilo.Ne može glavni grad biti Mokro ili Olovske luke.
Dobro se sjećam jula 1995 kad smo ,nas 200 pripadnika MUP-a ,tražili od komande da nas prebace na ratište oko Kladnja ,da pomognemo srebreničanima,da ih spašavamo i da udarimo po četnicima.Nas 200,što sarajlija,istočnjaka,sandžaklija,hercegovaca...svi ko jedan.Niko nije bio protiv a ko su nama "srebreničani"?
Nemojte tako.Bili smo spremni da ginemo za njih.Kao što smo išli u Mostar,u Krajinu,na Nišiće,Treskavicu...
Ovaj sajt se ponajviše odnosi na dešavanje u Sarajevu i oko njega.Ja veoma cjenim ratnike Teočaka,Gradačca,Bihaća,Doboja,Goražda,Žepe,Mostara,itd ali izvinite,tuđa ruka svraba ne češe! Ja nemam pojma ,osim sa TV-a i novina,koliko su se patili stanovnici Olova,Rogatice ili Cazina.I oni su moji,da se razumijemo
Kad vidim da neko omalovažava branioce Sarajeva,najradije bi mu ... da ne psujem.Nisam tada (aprila 1992) znao ni gdje mi je glavi ni gdje guzica,kad smo goloruku zaustavljali tenkove.Nisam razmišljao ni o državi ni o Aliji nego kako da sačuvam mater i sestru,jarana,komšije.Ne samo ja nego desetine,stotine,hiljade mojih sugrađana,saboraca,patriota.
Kao malo djete sam se radovao vjestima o otporu branilaca Žepe,Višegrada,o uspjehu Teočaka,Gradačca,ofanzivi krajišnika...
Nemojte nas svađati i pričati priče kako Sarajevo uzima a ništa ne daje.Nisam ja ,kao ni ostali branitelji Sarajeva,krivi što je ovo glavni grad i što su sve institucije smještene u njemu,od ambasada do ministarstava pa mislite da mi samo zijevamo a oni nam ubacuju kovanice eura...tako je u svakoj državi,zna se neki red i pravilo.Ne može glavni grad biti Mokro ili Olovske luke.
Dobro se sjećam jula 1995 kad smo ,nas 200 pripadnika MUP-a ,tražili od komande da nas prebace na ratište oko Kladnja ,da pomognemo srebreničanima,da ih spašavamo i da udarimo po četnicima.Nas 200,što sarajlija,istočnjaka,sandžaklija,hercegovaca...svi ko jedan.Niko nije bio protiv a ko su nama "srebreničani"?
- Havatar
#121 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Jos pokazi ko je njih omalovazavao i sve je u reduPM72 wrote:Debelo ste skrenuli sa teme i još mi Katarinu dirate.To ne dozvoljavam.Ja se slažem s njom u 99% postova i u pravu je što se tiče smradova iz dijaspore koji bi kao nešto prepravljali,ratovali,naređivali,sprovodili.Najradije bih napisao nešto još "grđe" ali će mi Chmoljo pokazati drugi žuti i pravac svlačiona.
Ovaj sajt se ponajviše odnosi na dešavanje u Sarajevu i oko njega.Ja veoma cjenim ratnike Teočaka,Gradačca,Bihaća,Doboja,Goražda,Žepe,Mostara,itd ali izvinite,tuđa ruka svraba ne češe! Ja nemam pojma ,osim sa TV-a i novina,koliko su se patili stanovnici Olova,Rogatice ili Cazina.I oni su moji,da se razumijemo![]()
ali morate shvatiti i našu Katarinu i pravilno čitati njene postove.
Dobro se sjećam jula 1995 kad smo ,nas 200 pripadnika MUP-a ,tražili od komande da nas prebace na ratište oko Kladnja ,da pomognemo srebreničanima,da ih spašavamo i da udarimo po četnicima.Nas 200,što sarajlija,istočnjaka,sandžaklija,hercegovaca...svi ko jedan.Niko nije bio protiv a ko su nama "srebreničani"?Nemojte tako.Bili smo spremni da ginemo za njih.Kao što smo išli u Mostar,u Krajinu,na Nišiće,Treskavicu...
-
PM72
#122 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Daj ne ...čuj Katarina branilac Vučića?Na osnovu čega to zaključuješ? Ja je pratim već dugi niz godina i smatram je većim patriotom i borcem za BiH nego svi dijasporski smradovi!ona je njegov najvci branilac na ovom forumu
I mene su proglašavali četnikom prema tome,ne slušaj šta ti se kaže nego ko ti kaže.
- Havatar
#123 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Ne kazem u tom smislu nego ga stalno brani kako se promijenio , kako donosi neki razvoj Srbiji , kako se bori protiv korupcije i vise puta je vodila debate samnom i sa drugim forumasima gdje ga je uvijek zustro branila.PM72 wrote:Daj ne ...čuj Katarina branilac Vučića?Na osnovu čega to zaključuješ? Ja je pratim već dugi niz godina i smatram je većim patriotom i borcem za BiH nego svi dijasporski smradovi!ona je njegov najvci branilac na ovom forumu
I mene su proglašavali četnikom prema tome,ne slušaj šta ti se kaže nego ko ti kaže.
Last edited by Havatar on 25/04/2014 21:20, edited 1 time in total.
- Paranoid
#124 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Haj procitaj ponovo sta si napisao pa nam daj kratak rezime sta si htio da kazes/napises...PM72 wrote:Daj ne ...čuj Katarina branilac Vučića?Na osnovu čega to zaključuješ? Ja je pratim već dugi niz godina i smatram je većim patriotom i borcem za BiH nego svi dijasporski smradovi!ona je njegov najvci branilac na ovom forumu
- KatarinaKosaca
#125 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!
Neki se zaista prave blesavi , ali totalno i drskoHavatar wrote:Jos pokazi ko je njih omalovazavao i sve je u redu![]()
Ko su "sarajevska raja" nego ljudi koji su branili i obranili Sarajevo?fostrere wrote:Ja bih tu poruku poslao na pravu adresu, znaci ne "gradskoj raji" nego "sarajevskoj raji". Nije "gradska raja" mislila da su iznad Sarajeva banane, nego "sarajevska raja".japin_mutapi wrote:
i zato za ovu finu gradsku raju poruka - jebo vučića
@PM72.. ne daj se žestiti
@Havatar, ne sjećam se uopće da sam sa tobom diskutirala o bilo čemu pa ni o Vučiću, u prinicpu mi nisi zanimljiv kao sagovornik. Možda se i desilo, ali se ne sjećam