Pa zar niste vidjeli Cerića sa mašnicom oko vrataStupskaBitanga wrote: Dosta smo se mi prilagođavali nek se oni nama prilagođavaju nije nimalo merhametli
Mustafa Cerić osniva stranku
-
Rizvan
#101 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
- DiazBrother
#102 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Niko da mi odgovori na komentar za koga da glasam?
Hajde Islamofobi sa foruma, pomozite *Bosancu i Hercegovcu* ?
- Havatar
#103 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Za bilo koga ko se zove Zeljko, Pedja , Svetlana, Slavko , Mirko ili slicna imena.
-
VjecitiStudent
#104 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Sad je popularni imiđ metroseksualni.Rizvan wrote:Pa zar niste vidjeli Cerića sa mašnicom oko vrataStupskaBitanga wrote: Dosta smo se mi prilagođavali nek se oni nama prilagođavaju nije nimalo merhametli, izgleda da je promijenio ploču. Zbog toga mi ispada neozbiljan za političara.
- DiazBrother
#105 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ne treba samo podrzavati Bosnjake, ni ti ikoga ko je imao dodir sa ahmedijom...
To ce nas posvadjat sa komšijama..
-
arslanbey
#106 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
mi smo odavno posvadjani s komsijamaDiazBrother wrote:Ne treba samo podrzavati Bosnjake, ni ti ikoga ko je imao dodir sa ahmedijom...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#107 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
samo da dodam "ne našom krivicom"arslanbey wrote:mi smo odavno posvadjani s komsijamaDiazBrother wrote:Ne treba samo podrzavati Bosnjake, ni ti ikoga ko je imao dodir sa ahmedijom...
- japin_mutapi
#108 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
avaz krenuo u ofanzivu kontra mustafe
- Chisum
#109 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Sreca njihova pa reis Ceric Koke ne kosta mnogo.... par milja u padze - i ima da im pjeva na uho, kao nekad... u osam...

- pike
#110 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Islamofobi? Hvala na komplimentuDiazBrother wrote:Niko da mi odgovori na komentar za koga da glasam?
-
Cohers
#111 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Znači, zlotvor se vraća na mjesto zločina! Narano, da još malo uživa na lovorikama genocida.

https://www.facebook.com/pages/Smrt-tam ... 2334110699

https://www.facebook.com/pages/Smrt-tam ... 2334110699
- japin_mutapi
#112 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
i šta kažu ovi pametni - ne može se mustafa reis baviti politikom i ne može se mustafa bivši reis baviti politikom
-
semirizsvemira
#113 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ti mora da si Srbin kad tako mislis a misljenje ti je pogresno . Covjek ne sraoti islam niti narid kome pripada .Korvan wrote:Mustafa Cerić je jedna od najnegativnijih ličnosti kod muslimana. Čovjek ne samo da sramoti islam već i narod kojem pripada.
Uostalom ako moze Finci koji je i rabin imati sto funkcija koje su za njega premale pa hoce da bude i predsjednik ( ko ce za njega glasat a zidovi prhnuli iz Bosne na pocetku rata preko Pala .Prije neki dan sam odlucio da ne glasam ali sad ce moji clanovi uze i sire familije glasati za njega , ako Bog da
- Chisum
#114 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Polako se nazire Koketova ciljna grupa...
Semirizsvemira, zvani "Dogodine u kalifatu"
Semirizsvemira, zvani "Dogodine u kalifatu"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#115 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
pa šta
nek se kandidira i nek dobije ili izgubi izbore
to je možda i najpoštenije
nek se kandidira i nek dobije ili izgubi izbore
to je možda i najpoštenije
-
VjecitiStudent
#116 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Bit će zanimljiva trka za "pravog Bošnjaka".
-
StupskaBitanga
#117 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Još je tom cirkusu samo falio ZlajogluVjecitiStudent wrote:Bit će zanimljiva trka za "pravog Bošnjaka".
- Banksy
#118 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Ako je istina, propašće k'o kauč ...
Da nema ovih ludosti - BANU-a, kandidature, stranke, javnost bi ga pamtila kao prvog (poslije)ratnog reisa - lošeg, agresivnog, zadrtog, osvetoljubivog, ali opet s nekim ugledom i utjecajem.
Ovako, ničim izazvan, ili ponukan staračkom ili osobnom sujetom, pravi od sebe budalu i gubi i ono malo ugleda što je imao među dijelom muslimanskog stanovništva BiH.
Ne razumijem ...
Da nema ovih ludosti - BANU-a, kandidature, stranke, javnost bi ga pamtila kao prvog (poslije)ratnog reisa - lošeg, agresivnog, zadrtog, osvetoljubivog, ali opet s nekim ugledom i utjecajem.
Ovako, ničim izazvan, ili ponukan staračkom ili osobnom sujetom, pravi od sebe budalu i gubi i ono malo ugleda što je imao među dijelom muslimanskog stanovništva BiH.
Ne razumijem ...
-
StupskaBitanga
#119 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
a kako shvatiti da se Damir Hadžić koji se deklariše kao Ostali najavljuje kao kandidat za hrvatskog člana predsjedništva
- japin_mutapi
#120 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
još samo da nije zasjeo u ministarsku fotelju kao BOŠNJAK gdje bi mu kraj bioStupskaBitanga wrote:a kako shvatiti da se Damir Hadžić koji se deklariše kao Ostali najavljuje kao kandidat za hrvatskog člana predsjedništva
-
Rizvan
#121 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Kao licemjerje, oportunizam, dvoličnost, nastavi niz.....StupskaBitanga wrote:a kako shvatiti da se Damir Hadžić koji se deklariše kao Ostali najavljuje kao kandidat za hrvatskog člana predsjedništva
- Ludzak
#122 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Pored toliko lopova na vlasti, još mi i on treba 
- JThomas
#123 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
trebao bi nešto vidjeti i zaključiti iz zukorlićevog fijaska u srbiji. ako je još toliko gladan moći i vlasti da ne može da se smiri ni pod stare dane - bolje mu je neformalno k'o i do sad.Banksy wrote:Ako je istina, propašće k'o kauč ...
Ne razumijem ...
- Paranoid
#124 Re: Mustafa Cerić osniva stranku
Cericev fijasko na izborima, koji je neminovan, bi u konacnici trebao rezultirati EU i svjetkom podrskom BiH. Tako sam bar ja sinoc shvatio predsjednika BANU-a, mada... jebes i svijet i EU ako do sada nisu shvatili da su jedini problem BiH, prosrpski tj proruski orijentisani zitelji..JThomas wrote:trebao bi nešto vidjeti i zaključiti iz zukorlićevog fijaska u srbiji. ako je još toliko gladan moći i vlasti da ne može da se smiri ni pod stare dane - bolje mu je neformalno k'o i do sad.Banksy wrote:Ako je istina, propašće k'o kauč ...
Ne razumijem ...
Valjda im dogadjaji u Ukrajini otvore oci....mada i to sumnjam jer govna ostaju govna, a danas smrde zajednicki.
-
Zijad-Zijo