Nebitno o cemu Srbi kao narod razmisljaju, bitno je o cemu oni koje oni biraju vecinski razmisljaju. Kao Bosnjaku, jebe se meni hoce li Vucic strpati Miskovica u zatvor ili ne, meni je recimo sto se Srbije tice bitno kako se njihovo vodstvo odnosi prema Bosni i prema Bosnjacima u Srbiji.BorikBL wrote: Narod muku muci oko nezaposlenosti, sjebanog obrazovnog sistema, niskog prirodnog prirastaja.. i onda neko kaze kako Srbi razmisljaju o Bosni i Bosnjacima.Aha, svaki dan.
Pa jedina asocijacija narodu su vicevi i cevapi.
Prema Bosnjacima u Sandzaku se odnose tako sto prijete Bosnjacima Sandzaka zajedno sa bosnjackim Rahmanom Morinom ili Sejdom Bajramovicem, tacnije Rasimom Ljajicem, da ako ne glasaju za njih, da nece moci kupiti "mleko".
Samim tim sto je Vucic u koaliciji sa Ljajicem, meni sve govori da taj tip nije dobronamjeran i da bi on sutra cak i naredjivao po staroj Adolfovoj da se ubije 100 "Muslimana" za jednog Srbina.
Onaj koji je demokrata, onaj koji zele dobro cijeloj regiji, koji zeli dobro svim narodima, koji zeli demokratiju, EU, jednakost, ravopravnost, postivanje ljudskih prava itd itd, on ne ide u koalicije ni sa cijim Sejdom Bajramovicem, ni sa cijim Rahmanom Morinom, a pogotovo ne laziraju izbore, ne prisiljavaju narod da za njih glasa itd itd.
Ne, takvi ne idu i takvi to ne rade.
Idu oni koji se boje kad oni krenu praviti sranja po Bosni ponovo, da se ne digne Sandzak, pa sad uz pomoc bosnjackih Sejda Bajramovica i Rahmana Morina poklapaju Sandzak kako bi neutralisali pobunu Sandzaka kad budu ponovo pravili sranja po Bosni.
Sto ih dovodi u istu ravan sa mesarom "Slobom".