Što mene to pitaš, šta ja znam...AmirBaa wrote:Pa sto se u drugim onda gradovima ovako svaki dan ne *ebe saobracaj kao u Sarajevu ?Logovan wrote:Ne kontam koji klinac uvijek neke podjele.starii wrote:pitanje je da li medu tih 100 ima uopste i sarajlija...
Eto recimo da od tih 100 ljudi ima samo deset Sarajlija a svi traže promjene, svi hoće bolju državu... I šta je ovdje loše?
Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
- Logovan
#101 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
-
dezurni_ucenik
#102 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Citam komentare i samo se jedan zakljucak moze donijeti "Jebe mi se za ostale,meni je dobro".
-
AmirBaa
#103 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Sa gledalista trenutnih protestanak: ,,Meni je lose pa mi se jebe za ostale, nek svima bude lose"dezurni_ucenik wrote:Citam komentare i samo se jedan zakljucak moze donijeti "Jebe mi se za ostale,meni je dobro".
-
dezurni_ucenik
#104 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
AmirBaa wrote:Sa gledalista trenutnih protestanak: ,,Meni je lose pa mi se jebe za ostale, nek svima bude lose"dezurni_ucenik wrote:Citam komentare i samo se jedan zakljucak moze donijeti "Jebe mi se za ostale,meni je dobro".
-
Naslovnica
#105 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Upravo tako.AmirBaa wrote:Sa gledalista trenutnih protestanak: ,,Meni je lose pa mi se jebe za ostale, nek svima bude lose"dezurni_ucenik wrote:Citam komentare i samo se jedan zakljucak moze donijeti "Jebe mi se za ostale,meni je dobro".
Kako rekoh, ima nas puno koji radimo pošten posao, imamo obaveza, uprkos svemu privređujemo. Imamo djecu. I još puno drugih obaveza.
I onda se nađu pametnjakovići da na ovaj način izražavaju svoje proteste.
Već sam rekao, podržavam proteste (ali ne mogu da učestvujem, posao i obaveze mi ne dozvoljavaju), ali proteste koji će biti VREMENSKI OGRANIČENI!
Znam da se blokira otprilike oko 12h, ali do kada traje, nikada se ne zna.
Blokirajte kompletan saobraćaj u gradu, svaki dan, ali po 1-2 sata. Pa da se zna od kada do kada i na ne krećem u Centar i bez potrebe gubim vrijeme razmišljajući da li su protesti završeni ili ne.
Ovo zaista nema smisla niti se ovime postiže bilo šta. To je više nego očito. Ne zajebaju se ovi gore na vlasti, nego obični narod.
-
howdy
#106 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
mayab wrote:Ovi demonstranti sami sebi skacu u stomak!basicm wrote:Svaka cast za temu!
Ovo je cista anarhija, dodje ih saka i prva stvar je zatvoriti ulicu!
Definitvno sam protiv ovih demonstranata!
Da se razumijemo, ja podrzavam demonstracije da se stosta promijeni u ovoj drzavi, i da se vladajucim faraonima-lopovima smanje njihove nezasluzene privilegije!Ali, kao prvo ne shvatam sta s time ima veze drzavno predsjednistvo, pa to su tri fikusa bez prave politicke moci, logicnije bi mi bilo ispred zgrade vlade FBiH, ali dobro to je mozda malo simbolicno!
Kao drugo, blokirati glavnu ulicu i _ebavati ljude koji rade i doprinose ovoj drzavi stvarno nema smisla, ako zele koga da blokiraju, bujrum, zna se gdje su vile , kuce i stanovi onih koji su srozali ovu drzavu!
Ovim postupcima se potpuno razvodnjuje sve sto je do sada postignuto, i ljudi se okrecu protiv demonstranata.
Ne znam, nekako mi ta tri fikusa bez moci poskupa, em plate em audiji....pi..e materine itd.
- johntra
#107 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Do kada će 100 policajaca držati u blokadi demonstrante? 
- hodža
#108 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
konačno reakcija mupa 
- Hajvan
#109 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
odličnojohntra wrote:Do kada će 100 policajaca držati u blokadi demonstrante?
-
memx
#110 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
"Šef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano"
Gospodine Davide, Vi izražavajte nezadovoljstvo u svojoj zemlji, a ako baš hoćete da slušate narod, zašto ne čujete i glas naroda koji nije zadovoljan svakodnevnim blokiranjem ulica i otežavanjem života građana koji samo hoće da slobodno prolaze svojim gradom. A to je većina. Blokiranje 1-2 sata da ali maltretiranje svakodnevno 6 sati NE.
Policiji svaka čast. Neka se radi po zakonu i neka se najave protesti unaprijed.
Mora se znati neki red.
Gospodine Davide, Vi izražavajte nezadovoljstvo u svojoj zemlji, a ako baš hoćete da slušate narod, zašto ne čujete i glas naroda koji nije zadovoljan svakodnevnim blokiranjem ulica i otežavanjem života građana koji samo hoće da slobodno prolaze svojim gradom. A to je većina. Blokiranje 1-2 sata da ali maltretiranje svakodnevno 6 sati NE.
Policiji svaka čast. Neka se radi po zakonu i neka se najave protesti unaprijed.
Mora se znati neki red.
- braca
#111 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Neka mu tamo uzornih 100 americkih gradjana blokira mjesec dana Times Square u New Yorku....moze, ali malo morgen, hebo sliku svoju. Pa da im mi damo podrsku, a ostalih 14.000.000 Njujorčana može mahati ušima.
-
admir0711
#112 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Dokle će nepoznati broj političara blokirati čitavu zemlju?
- braca
#113 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
admir0711 wrote:Dokle će nepoznati broj političara blokirati čitavu zemlju?
- Logovan
#114 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Blokirat će sve dok ne budemo pametnije razmišljali.admir0711 wrote:Dokle će nepoznati broj političara blokirati čitavu zemlju?
-
artime
#115 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Molim vas da li neko ima info. Da je juče jednogodišnje dijete umrlo od gušenja (upala mu loptica tokom igre u dušnik). Problem jeste taj da hitna nije mogla na vrijeme da stigne, jer je zbog protesta zablokiran saobraćaj. Da li mi neko moze potvrditi informacije?
- mayab
#116 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Ja se nadam da se to nije desilo, ali o tome ja govorim, ?kakve blokade ljudi ?; i kad samo zablokirate Titovu, to napravi nepojmljive guzve skoro svuda u gradu do Marijin dvora, sve obilazne ceste su zakrcene.artime wrote:Molim vas da li neko ima info. Da je juče jednogodišnje dijete umrlo od gušenja (upala mu loptica tokom igre u dušnik). Problem jeste taj da hitna nije mogla na vrijeme da stigne, jer je zbog protesta zablokiran saobraćaj. Da li mi neko moze potvrditi informacije?
I stvarno, sto ne odu malo do Poljina, pa da se samo prosetaju sa transparentima i zvizdaljkama???
-
racionalista
#117 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
ima te li vi predstavu koliki je dušnik???
-
xxfmanxx
#118 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
meni su nekako podjeljena misljenja, malo jest nezgodno sto se blokira grad i otezano je kretanje, pogotovo sad kad je kisa padala, al opet mi zao i ovih ljudi, jbg znam da nisu tu sto im je dosasdno, sigurno ih je nevolja natjerala. ne moze covjek nista pametno rec, kako god okrenes nije dobro 
- branimir stulic
#119 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Dokle ce jos uvijek nepoznat broj gradjana glasati za dobro poznat broj, i jos poznatije ime i nacionalnost politicara?Logovan wrote:Blokirat će sve dok ne budemo pametnije razmišljali.admir0711 wrote:Dokle će nepoznati broj političara blokirati čitavu zemlju?
- johntra
#120 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
istina je, nažalost...artime wrote:Molim vas da li neko ima info. Da je juče jednogodišnje dijete umrlo od gušenja (upala mu loptica tokom igre u dušnik). Problem jeste taj da hitna nije mogla na vrijeme da stigne, jer je zbog protesta zablokiran saobraćaj. Da li mi neko moze potvrditi informacije?
- Gentleman
#121 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Hitna pomoc je uvijek mogla proci bez problema bez obzira sto je saobracaj bio blokiran.johntra wrote:istina je, nažalost...artime wrote:Molim vas da li neko ima info. Da je juče jednogodišnje dijete umrlo od gušenja (upala mu loptica tokom igre u dušnik). Problem jeste taj da hitna nije mogla na vrijeme da stigne, jer je zbog protesta zablokiran saobraćaj. Da li mi neko moze potvrditi informacije?
- Država
#122 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Kunem se u nanin rahmet da sam siguran kad bi zovnuli ovih 100 ljudi koji stalno blokiraju saobraćaj i kad bi im ponudili posao, da bi oni uglas rekli: 'Ma bjaaaaaaaaži...'

- johntra
#123 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
Mogla je proci, ali nije dosla na vrijeme, upravo radi toga sto su sve okolne ceste bile blokirane...ne treba biti raketni naucnik, pa sabrati dva i dva...
-
Bodkin
#124 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
kakav strasni pr. hoce mozda podici optuznicu protiv protestanata zbog smrti djeteta? ili ce ih lincovati?o cemu vi pricate? hitna je uvijek mogla proci bez problema
-
neki
#125 Re: Do kada ce 100 gradjna drzati u blokadi grad?
mozda je mogla proci pored demonstranata ali kako ce proci kroz guzve i zastoje koji su nastali zbog 100 debila?