Da li imati sex ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Zadig wrote:Lutikice ne bi te ja cekao 6 mjeseci nema tih para.
Jel to fakat normalno toliko cekati u SA??
(davno sam otisao)....
Nego zasto ne poslusas svoje tijelo i sebe i uradis to ili to ne uradis?
hajd sad.
pod tus, spremaj se i zovi ga
:D
Koliko puta si imao STD dosad? :D
Jasho

Post by Jasho »

Koliko vidim nisi sigurna u to i moj ti je savjet da ne uradiš! To treba da bude spontano bez pretjeranog razmišljanja, jednostavno kad se toliko napalite jedno na drugo da strast ovlada oboma. A sad razmišljanje da li da uradim ili je jasan pokazatelj da nisi baš toliko napaljena na to. Ali ako zaista želiš i imaš namjeru to da uradiš tj. da vidiš kao to izgleda, bez obzira na komentare i savjete na forumu onda to i uradi. Najvažnije je u svemu tome šta tvoje srce kaže i kako ti razmišljaš. Kad zaista budeš spremna za sexualni odnos s momkom nečeš ni primjetiti, a on će se jednostavno desiti!
pametnica

Post by pametnica »

prvi put treba biti bez velike dubioze..strast kad te uhvati,nema dilema...
to koliko dugo cete poslije ostat zajedno je totalno nebitna stvar
samo moras biti sigurna da to zelis!!!!
ako te privlaci,ako smatras da ce on biti dobar prvi boj u tom pogledu..udri :D iskoristi priliku bona 8)
sretno!
suad/

Post by suad/ »

Neznam koji vam je klinac, sta joj dajete tolike savjete pa neide u HAG pa da ce joj propasti nego samo preko bare. Lutko ima i tamo i momaka i kita na sve strane e sad je na tebi dali ces se ovdje omrsiti ili tamo.
Ja ti prporucujem drugu temu
STA BI URADILA DA ME CEKA :D
novalic

Post by novalic »

nebi wrote:
novalic wrote:ma pukni se bona, kokili, vidim ja da je tebi palo na um..

a i neces se pokajati.. vidjeces 8-) 8-) 8-) 8-)
novo,jesi li ti ikad rekla:"necu"? :D :D

ja samo znam da nisam dovoljno puta rekla hocu...

8-)
Zadig

Post by Zadig »

Sarajevska Princeza wrote:
(davno sam otisao)....
Nego zasto ne poslusas svoje tijelo i sebe i uradis to ili to ne uradis?
hajd sad.
pod tus, spremaj se i zovi ga
Za razliku od tebe, ja sam upoznat sa svim vidovima zastite.
Iznenadjen sam da si uopste i predpostavila da bez toga ikako i moze.
Doduse, jednom sam dobio vaske, ostavila mi ih je jedna treba iz sarajeva, kojoj je brijanje bilo protiv principa i neprirodno.
:shock:
Zadig

Post by Zadig »

novalic wrote:
nebi wrote:
novalic wrote:ma pukni se bona, kokili, vidim ja da je tebi palo na um..

a i neces se pokajati.. vidjeces 8-) 8-) 8-) 8-)
novo,jesi li ti ikad rekla:"necu"? :D :D

ja samo znam da nisam dovoljno puta rekla hocu...

8-)
Dopada mi se nacin na koji razmisljas!
Zadig

Post by Zadig »

nebi wrote:
Zadig wrote:
nebi wrote: novo,jesi li ti ikad rekla:"necu"? :D :D

Samou sexualno zaostalim sredinama radodajke imaju negativinu konotaciju.....
Ona se kara sa strane dosta i to, onda je kurva, ako nece da se kara sa tobom onda je kucka...
Svasta...
pitao sam novu,ahbabu.jesi li ti njezin odvjetnik? :D
a ti bi mogao reci (tj. ako si musko):bi li radije ozenio radodajku ili curu koja se tu i tamo jebucnula,ali uvijek iz tamo neke statijaznam naklonosti ili ljubavi?
HA... Tipicno...No da ti odgovorim.

Ja kada se budem zenio, to ce biti iskljucivo iz ljubavi, ne zenis se sa prosloscu osobe, vec sa osobom!
Uostalom, zar i nije bolje ozeniti zenu koja je prosla sve i svasta, i sada je mirna, iztrenirana, iskusna.. ljepota.
Ali to uopste nije bitno, kada nekoga volis, volis ga kompletno i to je to! Boli te briga za njenu proslost.

Jedini problem koji tu proizilazi je ako je ego muskarca toliko mali jer je njegova ljubav imala bogatiji sexualni zivot od njega, da on nije u stanju da savlada to, i onda je mrzi bezveze, i nece da je ozeni sta ja znam. A radije bi jednu djevicu, da joj bude sexualna referenca...
Katastrofa.

Doduse, ako zivis u maloj sredini, ili ako si odgojen mahalski, uvijek ce faktor "Sta ce raja reci" proraditi u uticati na tu odluku.

Happy?
Skvidji
Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"

#109 nesto

Post by Skvidji »

Trebala bi!!! A ako nista s njim si vec duze vrijeme pa mislim da on to prije zasluzuje nego neki austrianac :)
Pozdrav!
edu

Post by edu »

Nervira me sto svi daju njoj savjete i pomazu joj..niko se ne pita kako je tom momku..treba li njemu pomoc...

Kokili, sta mislis da ja skoknem do tebe pa da mi to odradimo i da se rijesis tog "tereta"..a i bice tom momku lakse poslije mene..vise mi je zbog njega...

:D :D :D
novalic

Post by novalic »

nebi
pitao sam novu,ahbabu.jesi li ti njezin odvjetnik? Very Happy
a ti bi mogao reci (tj. ako si musko):bi li radije ozenio radodajku ili curu koja se tu i tamo jebucnula,ali uvijek iz tamo neke statijaznam naklonosti ili ljubavi?

da ja tebe nesto upitam.. jer ti je ocito problem kilometraza..

recimo, sretnes curu koja se jebucnula samo sa jednim tipom.. bila zaljubljena do usiju, ostavio je, ona ga nikada nije zaboravila.. pa onda, kada je poslije upoznala tebe, svaki puta kada je s tobom imala sex, na njega mislila 8-)

ili je bolje da je se jebucnula koji puta vise.. pa da se vise ni imena tipa na sjeca.. a ti si joj bog 8-)

sex je jedna od najkomleksnijih stvari u zivotu svake osobe.. nasi mentaliteti tu ama bas nista ne pojednostavljuju..
Zadig

Post by Zadig »

Novalic,
znaci ti si bila ona mala sa casa sexualne revolucije sa prosjekom 5.0?

svaka cast!!

5+!!!
novalic

Post by novalic »

Zadig wrote:Novalic,
znaci ti si bila ona mala sa casa sexualne revolucije sa prosjekom 5.0?

svaka cast!!

5+!!!
ma jok, ja od staha bozje kazne nisam ni dolazila na casove... 8-)
Gazz

Post by Gazz »

:lol: :lol: :lol:

cuj jebucnula :lol: :lol: :lol: aahhhaaahhhaa dobar termin

jebucnula :lol: :lol: :lol:
mrmot

Post by mrmot »

edu wrote:Nervira me sto svi daju njoj savjete i pomazu joj..niko se ne pita kako je tom momku..treba li njemu pomoc...

Kokili, sta mislis da ja skoknem do tebe pa da mi to odradimo i da se rijesis tog "tereta"..a i bice tom momku lakse poslije mene..vise mi je zbog njega...

:D :D :D
A di ti probaš pružiti pomoć na gay oglasima. Vidim da ti je do tog momčića nekako... stalo.
mrmot

Post by mrmot »

novalic wrote:bi li radije ozenio radodajku ili curu koja se tu i tamo jebucnula,ali uvijek iz tamo neke statijaznam naklonosti ili ljubavi?

To je čisto pitanje zdravlja. Jebuckanje je dobro i za mentalno i za fizičko zdravlje. Apstinencija pogađa sve vitalne funkcije organizma i stvara negativnu energiju. Ženu kao i kravu treba uzimati zdravu.

(Ovo je je iz Mojih razgovora sa Budhom)
Zadig

Post by Zadig »

:lol:
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

mrmot wrote:
novalic wrote:bi li radije ozenio radodajku ili curu koja se tu i tamo jebucnula,ali uvijek iz tamo neke statijaznam naklonosti ili ljubavi?

To je čisto pitanje zdravlja. Jebuckanje je dobro i za mentalno i za fizičko zdravlje. Apstinencija pogađa sve vitalne funkcije organizma i stvara negativnu energiju. Ženu kao i kravu treba uzimati zdravu.

(Ovo je je iz Mojih razgovora sa Budhom)

zaboravio si uticaj na ten osoba ukljucenih u sexualnu aktivnost :D
razrooki_jastog

Post by razrooki_jastog »

razrooki_jastog wrote:Slušaj sad, moja parola ti je: više ćeš žaliti za nečim što ne učiniš, nego za onim što učiniš, barem kad je to u pitanju. A ako ti je žao sad gubiti nevinost, teže će ti biti poslije kroz koju godinu. Učini to što prije jer ako dođe do raskida lakše ćeš to podnijeti sada nego kad budeš starija, a sranja se uvijek mogu desiti (da te iskoristi npr, ne d´o Bog, ili da te nogira).
Ovo je naj manipulativniji komentar koji sam u zivotu cula. Gluho bilo, ti si NENORMALAN.
Glupacho jedna, ja ne znam šta si ti skontala, i šta je tu manipulativno, to je jednstavno istina. Jednostavno djevojka čini to puno komplikovanijom stvari nego što to jeste. Al´ hajd dobro, ako sam kome ispao negativan ili manipulator, ja se izvinjavam, nije mi bila namjera. Ionako ja sam budala što se ovdje javljam jer, prosjek pametnih poruka je ovdje vrlo mali. Ne bih htio uvrijediti one koji , s vremena na vrijeme, ipak nešto i izvale pametno.
novalic

Post by novalic »

naslucujem novi okrsaj.. samoproglaseneprinceze i jastoga...

joj.. kada te sada princeza razvali radi ovo glupaco 8-)
Stari

Post by Stari »

Ne bih sad da kvarim ovu extremno interesantnu temu. Samo sam , u medjuvremenu dok cekamo klinc izmedju princeze i jastoga, htio reci da ono sa kilometrazom i stima bas u 100% slucajeva.

Ja sam barem najcesce imao posla sa nekakvima koje su prosle puno al su iz ne znam ti ni ja kakvih razloga meni tvrdile da to nije slucaj te da su se samo (jednom davno) sto veli nova "jebucnule" par puta ...onako sporadicno...i to tada naravno, nije valjalo ...ama ni za sta i da se toga haman ne sjeca. Sve vrijeme su kao cekale samo na mene ...i ovo sad je prava stvar...o samo tako.

Odnekud mi se ponekad (ne znam otkud mi to) pojavi sklonost da dovedem takve tvrdnje pod znak pitanja .....jer bi mi, pri kraju romanse, u pravilu bilo stavljeno do znanja da sam: krmak, bitanga, te vaki te naki.....a kao kulminacija bi uvijek doslo da sam u krevetu "go q..ac" ....isto kao da imaju masu kriterijuma usporedbe iz kojih su izvukli takav zakljucak. Pa ne znam ...sta vi mislite?
Sarajevska Princeza

Zadig wrote:
(davno sam otisao)....
Za razliku od tebe, ja sam upoznat sa svim vidovima zastite.
Iznenadjen sam da si uopste i predpostavila da bez toga ikako i moze.
Doduse, jednom sam dobio vaske, ostavila mi ih je jedna treba iz sarajeva, kojoj je brijanje bilo protiv principa i neprirodno.
:shock:
E vidis posto ti ne bi cekao 6 mjeseci onda garant nosis kondom u novcaniku - lagan si ti momak - moze te svaka cura za noc pokupiti i sutra odjebat ko posljednjeg debila. Nije valjda da mislis da bi te fina cura ozbiljno shvatila tako jeftinog?

Sto se tice vaski - ko ti je kriv sto prvo skines donji ves pa gledas s kim se seksas. ;)

Na kraju svega, tvoj tip cura su sigirno one bolesno debele strankinje koje nijedan stranac nece, a one jedva docekaju. Ti kao BALkanac koji prvi put vidi pussy ocima jedva docekao da kaze kako je on lafo neki frajer koji ne bi cekao 6 mjeseci.

a u stvari ti si samo jedan - Cheap Dick!!! :lol:
Last edited by Sarajevska Princeza on 09/03/2005 12:27, edited 2 times in total.
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:Ne bih sad da kvarim ovu extremno interesantnu temu. Samo sam , u medjuvremenu dok cekamo klinc izmedju princeze i jastoga, htio reci da ono sa kilometrazom i stima bas u 100% slucajeva.

Ja sam barem najcesce imao posla sa nekakvima koje su prosle puno al su iz ne znam ti ni ja kakvih razloga meni tvrdile da to nije slucaj te da su se samo (jednom davno) sto veli nova "jebucnule" par puta ...onako sporadicno...i to tada naravno, nije valjalo ...ama ni za sta i da se toga haman ne sjeca. Sve vrijeme su kao cekale samo na mene ...i ovo sad je prava stvar...o samo tako.

Odnekud mi se ponekad (ne znam otkud mi to) pojavi sklonost da dovedem takve tvrdnje pod znak pitanja .....jer bi mi, pri kraju romanse, u pravilu bilo stavljeno do znanja da sam: krmak, bitanga, te vaki te naki.....a kao kulminacija bi uvijek doslo da sam u krevetu "go q..ac" ....isto kao da imaju masu kriterijuma usporedbe iz kojih su izvukli takav zakljucak. Pa ne znam ...sta vi mislite?

ma stari... je li ti bilo ljepse ili manje lijepo zato sto su imale vecu kilometrazu...

u tome je poanta.. 8-) ne u kilometrazi 8-)
saberi se, stari 8-)
Sarajevska Princeza

Zadig wrote: Ja kada se budem zenio, to ce biti iskljucivo iz ljubavi, ne zenis se sa prosloscu osobe, vec sa osobom! Uostalom, zar i nije bolje ozeniti zenu koja je prosla sve i svasta, i sada je mirna, iztrenirana, iskusna.. ljepota. Ali to uopste nije bitno, kada nekoga volis, volis ga kompletno i to je to! Boli te briga za njenu proslost.
Nakon sexanja sa onoliko debelih OB strankinja - koja se za tebe uda je definitivno glupaca. A ti svakako glupace najvise i gotivis jer kod glupaca se ne ceka na sex, one sad upoznaju momka kroz 5 minuta se s njim sexaju a sljedeci 5 minuta ne znaju uopste ko si ti. :lol:
Last edited by Sarajevska Princeza on 09/03/2005 12:38, edited 2 times in total.
dinash

Post by dinash »

imam ja jedan sex, ali ne dam!
Post Reply