Registracija i prepis (kod matičara)... naravno nakon test vožnje, tehničkog pregleda, broj šasije i motora... haj ga znaj možda si prekucavana pa kud bi jadan ..... nemoj da ja tebe registrujem i prepišem a ti ne ležiš u krivinama, izvrćeš se ko Punto na 130, itd itblBaby Jane wrote:A jos brze smo dosli do pravnih procedura i prebacivanja nekretnina, registracije itd.
Ma kakvi ja tebe svojatat, nisi ti još privatizirana, ništa dok ne bude registracija i prepis
Khm, khm.
novi brak poslije starog...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#101 Re: novi brak poslije starog...
- Baby Jane
#102 Re: novi brak poslije starog...
Sreca pa ne zivimo u socijalizmu, ovako mozemo malo i tvoje kvalitete izvagati.edo_79 wrote:Registracija i prepis (kod matičara)... naravno nakon test vožnje, tehničkog pregleda, broj šasije i motora... haj ga znaj možda si prekucavana pa kud bi jadan ..... nemoj da ja tebe registrujem i prepišem a ti ne ležiš u krivinama, izvrćeš se ko Punto na 130, itd itblBaby Jane wrote:A jos brze smo dosli do pravnih procedura i prebacivanja nekretnina, registracije itd.
Ma kakvi ja tebe svojatat, nisi ti još privatizirana, ništa dok ne bude registracija i prepis
Khm, khm.
Da pitam opet, prije nego udjemo u pregovore, sta nudis?
- edo_79
#103 Re: novi brak poslije starog...
E o tome ćemo u 4 oka ... nema to u javnosti .... da mi se još koja nakači na leđa .... pa će poslije bit ti si mene koristio samo za reklamu, đubre jedno muško vaki si naki si
A ja inače vagam 86kg
A ja inače vagam 86kg
- Baby Jane
#104 Re: novi brak poslije starog...
Ih, valja te nahranitiedo_79 wrote:E o tome ćemo u 4 oka ... nema to u javnosti .... da mi se još koja nakači na leđa .... pa će poslije bit ti si mene koristio samo za reklamu, đubre jedno muško vaki si naki si![]()
![]()
![]()
![]()
A ja inače vagam 86kg
Nema veze, nek se kace, taman da se malo promovisemo. Nikad ne znas gdje ti je sreca
-
Amazingness
#105 Re: novi brak poslije starog...
To im jedno klanje nije bilo dovoljno? Ako si nesposoban za jedan brak, što tražiš drugi? Najjači je izgovor tipa "Nije od mene, muž (žena) me nije shvaćala".
Moguće da je muž okolo trpao šta je stigao ili žena je upoznaka čari drugih čuna, ne bi ada ulazio dublje u tu temu. To je i osnovi razlog razvoda, zbog manjih stvari se ne razvodi tipa da neko ne daju pažnju drugome, pa koji su đavo ulazio u brak ako ti neko ne daju pažnju.
Moguće da je muž okolo trpao šta je stigao ili žena je upoznaka čari drugih čuna, ne bi ada ulazio dublje u tu temu. To je i osnovi razlog razvoda, zbog manjih stvari se ne razvodi tipa da neko ne daju pažnju drugome, pa koji su đavo ulazio u brak ako ti neko ne daju pažnju.
- edo_79
#106 Re: novi brak poslije starog...
Jbt jarane .... da nam to nisi rek'o mi nikad taj aspekt nebi uzeli u razmatranjeAmazingness wrote:To im jedno klanje nije bilo dovoljno? Ako si nesposoban za jedan brak, što tražiš drugi? Najjači je izgovor tipa "Nije od mene, muž (žena) me nije shvaćala".
-
Amazingness
#107 Re: novi brak poslije starog...
Nekim moraš crtati, nisam ništa loše mislio.
- Ridjobrki
#108 Re: novi brak poslije starog...
Ili što glupljeg muškarca.XOX100 wrote:Tajna uspjesnog braka - ozeni ruznu zenu.
Sto je zena ruznija, to je brak mirniji.
Što je seljak gluplji to je krompir kruplji.
- edo_79
#109 Re: novi brak poslije starog...
Opušteno druže zezamo se maloAmazingness wrote:Nekim moraš crtati, nisam ništa loše mislio.
-
Amazingness
#110 Re: novi brak poslije starog...
Vjeruj mi da sam najopušteniji forumaš u Bosni i Hercegovini, 
-
andr0id
#111 Re: novi brak poslije starog...
Samo djaba otvorite temu da se zajebavate. Svi pisu o interesu nekom ovdje. Malo ko je podrzao i rekao sta poslije. Ili ste ozenjeni vec a ujedno i ugrozeni, ili ste maloljetni. Samo ljudima yebete moral i smisao za zivot. Tko ne zeli brak a narocito porodicu, taj za mene nije normalan uopste. Ne moze nista u zivotu zamjeniti ono dijete koje ti zena rodi. Prema tome, pici dalje.
Nego, ima li sta oko 30 godina kad smo vec u istim zeljama
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
-
Amazingness
#112 Re: novi brak poslije starog...
Dijete služi nezrelim osoba kao izgovor što neće razvod.
Ljubav pobjeđuje sve osim sise drugih žena i bwm drugih muškaraca.
Ljubav pobjeđuje sve osim sise drugih žena i bwm drugih muškaraca.
-
Nedoumica2013
#113 Re: novi brak poslije starog...
Ne možeš tako generalizirati stvari, ljudi su cudna sorta, ako imaju cilj rade sve da ga ostvare, pretvaraju se, glume i kad osvoje (odnosno ozenje se/udaju) pokazu pravo lice, kasnije je samo pitanje koliko druga strana hoce i može da trpi. meni se cini da su danas ljudi postali maximalno proračunati. Varanja je uvijek bilo i biće al ovo sad - "danasnji" brakovi granicne sa SF filmovimaAmazingness wrote:To im jedno klanje nije bilo dovoljno? Ako si nesposoban za jedan brak, što tražiš drugi? Najjači je izgovor tipa "Nije od mene, muž (žena) me nije shvaćala".
-
andr0id
#114 Re: novi brak poslije starog...
E jebem ti komentar takav. Pa evo licno sebe uzimam sad za primjer. Ja da sam takav bio u braku, ili da sam inace takav, ja ne bih slova ovdje napisao. A pogotovo temu o tome otvorio.Amazingness wrote:To im jedno klanje nije bilo dovoljno? Ako si nesposoban za jedan brak, što tražiš drugi? Najjači je izgovor tipa "Nije od mene, muž (žena) me nije shvaćala".
Nego bih bio takav, sutio i mutio. Ovdje valjda pisu oni koji imaju brak iza sebe, a nisu unistili taj brak. Nego su samo naletili na takvu sortu ljudi o kojima ti pises. Tako da to ne pije vode ovdje, i nisi u toku uopste. Ali morao sam ti odgovoriti.
-
Nedoumica2013
#115 Re: novi brak poslije starog...
Svaka cast za gore napisano, konacno jedno zrelo konkretno misljenje i stav!andr0id wrote:Samo djaba otvorite temu da se zajebavate. Svi pisu o interesu nekom ovdje. Malo ko je podrzao i rekao sta poslije. Ili ste ozenjeni vec a ujedno i ugrozeni, ili ste maloljetni. Samo ljudima yebete moral i smisao za zivot. Tko ne zeli brak a narocito porodicu, taj za mene nije normalan uopste. Ne moze nista u zivotu zamjeniti ono dijete koje ti zena rodi. Prema tome, pici dalje.
Ako zasnujes porodicu i odlucis da imas dijete onda se posveti porodici jer ne biraju djeca roditelje nego mi partnere.
Jel se to zrelost mjeri sa 30+:)
-
Amazingness
#116 Re: novi brak poslije starog...
@Nedoumica2013
Ali hoćeš li prije braka biti u nekoj vezi?
Problem je što ljudi ne žele dugotrajne veze i odmah žele na brak. Živimo u takvom društvu u kojem moraš završiti fakultet, pa naći posao itd a to sve uspiješ sa 30 godina. I sa 30 godina uđeš u brak, a taj brak je skoro pa osuđen na propast.
Nemoj samo tražiti da detaljnije pišem o razlozima
Problem je što ljudi ne žele dugotrajne veze i odmah žele na brak. Živimo u takvom društvu u kojem moraš završiti fakultet, pa naći posao itd a to sve uspiješ sa 30 godina. I sa 30 godina uđeš u brak, a taj brak je skoro pa osuđen na propast.
-
andr0id
#117 Re: novi brak poslije starog...
Nisam nigdje ni rekao da dijete bira roditelje. Nisam toliki maloumnik bem mu. Polahko.. sto sam htio reci? Ja pricam o svom cilju. I rekao sam da iman brak mali iza sebe. Cilj mi je porodica, to jest, to dijete i zena. I zato necu odustati da bih dosao do toga. To znaci, da idem dalje u zivotu i ljubavi kako sam i isao. Nisam nista mnogo naucio niti se bojim necega ubuduce. Naucio sam samo, da ljude od sad gledam malo drugacije. Sta tu nije jasno ne kontam..
-
Nedoumica2013
#118 Re: novi brak poslije starog...
Ako smatras da se ljudi razvode samo zbog varanja grijesis. Nisi svjestan ( na tvoju srecu) kakvih problema može biti u braku i ne generaliziraj, da napisem svoje iskustvo presla bih direkto u rubriku "Vjerovali ili ne" tako da ovako nesto mozes da napises samo na osnovu zakljucaka iz okoline i djelimicnih informacija koje imas ali cijelu sliku sigurno ne. Male stvari ljudi koji vole i koji su predani braku ni ne primjećuju u braku i uzimaju to kao dio licnosti voljene osobe jer niko nije savršen, zar ne?Amazingness wrote:To im jedno klanje nije bilo dovoljno? Ako si nesposoban za jedan brak, što tražiš drugi? Najjači je izgovor tipa "Nije od mene, muž (žena) me nije shvaćala".
-
Nedoumica2013
#119 Re: novi brak poslije starog...
bas trazim detaljisanjeAmazingness wrote:@Nedoumica2013
Bila prije braka u vezi i to dugoj i naslavno zavrsilo po tvom scenariju koji si gore izlozio
-
Trebam te
#120 Re: novi brak poslije starog...
Cuj moras a sto moras? Udji u brak kad sretnes onog kome pases a ne dok sve poredas...tad toga nece vise biti!!!Amazingness wrote:@Nedoumica2013
A koliko brakova? onoliko dok ne ovarises da budes sretan !!!
-
andr0id
#121 Re: novi brak poslije starog...
Cekajte, ko je musko a ko zensko ovdje? Pisite da vas svi razumiju
-
Amazingness
#122 Re: novi brak poslije starog...
Ja sam muško i krajnje netolerantna osoba kada je igranje u braku u pitanju.
Mislim da je posljedica mnogobrojnih serija da neke osobe žele neku dramu u braku. Brak je pakt ozbiljnijih ljudi a ne šaranju po facebooku i lajkanje slika drugih muškaraca ili sisulja.
Veza služi za upoznavanja, a ona treba potrajati par godina prije eventualnog braka. Upravo osobu tada najbolje upoznaš, a što bi se neko uopće pretvaraio u vezi? Pa to je liecemjerna osoba i psihički nestabilna tj. poremećena osoba.
@Nedoumica
Žao mi je čuti, postoje uvijek izuzeci. Mnogi nešto žele, a kada to imaju odbace kao da nikad i nije postojala. To je ljudska mana.
Mislim da je posljedica mnogobrojnih serija da neke osobe žele neku dramu u braku. Brak je pakt ozbiljnijih ljudi a ne šaranju po facebooku i lajkanje slika drugih muškaraca ili sisulja.
Veza služi za upoznavanja, a ona treba potrajati par godina prije eventualnog braka. Upravo osobu tada najbolje upoznaš, a što bi se neko uopće pretvaraio u vezi? Pa to je liecemjerna osoba i psihički nestabilna tj. poremećena osoba.
@Nedoumica
Žao mi je čuti, postoje uvijek izuzeci. Mnogi nešto žele, a kada to imaju odbace kao da nikad i nije postojala. To je ljudska mana.
-
Nedoumica2013
#123 Re: novi brak poslije starog...
andr0id wrote:Nisam nigdje ni rekao da dijete bira roditelje. Nisam toliki maloumnik bem mu. Polahko.. sto sam htio reci? Ja pricam o svom cilju. I rekao sam da iman brak mali iza sebe. Cilj mi je porodica, to jest, to dijete i zena. I zato necu odustati da bih dosao do toga. To znaci, da idem dalje u zivotu i ljubavi kako sam i isao. Nisam nista mnogo naucio niti se bojim necega ubuduce. Naucio sam samo, da ljude od sad gledam malo drugacije. Sta tu nije jasno ne kontam..
Ej to nije bila kritika tebi nego nekima sa foruma kako gledaju na brak a tebi skidam kapu za receno da nista ne moze zamijeniti dijete koje ti rodi zena!!!!
-
andr0id
#124 Re: novi brak poslije starog...
Koju upoznam, prvo cu je pitati, koristis li facebook? Da.. Mrs! Hehe
Jbte i fb i televizor.. zar treba mnogo novca da bih izasao iz kuce..
Jbte i fb i televizor.. zar treba mnogo novca da bih izasao iz kuce..
-
Nedoumica2013