Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post Reply
LBVIEW

#101 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by LBVIEW »

Martinez_ wrote:Jeftini pokušaji odvlačenja ove teme u balkansku kaljugu trebaju biti ignorisani, samo valja skrenuti pažnju na trendove. Trendovi su bitni. Ko je otišao na zapad, otišao je. Danas sve više Balkanaca ide na arbajt baš u Rusiju da da.

A ovima o KGB Putinu. Ne znam kako vi to zamišljate velikane, pobednike koji zmiji staju za vrat? Kao nekakve skromne hašišare? Možda će neki Jose Mujica svrgnuti Imperiju?
Ko je slomio Hitlera onomad, neki isti takav uljudni hašišar?
Kad je to tako, koji ce *urac Srbija u EU? :D Zasto fino ne prekinete sve pregovore s "mrskim imperijalistickim zapadom" i ne pristupite tom pravoslavnom,slavjanskom paktu sa svetionicima slobode,socijalne pravde i ekonomskog prosperiteta Rusijom i Bjelorusijom, te se ujedno vratite na "Slobine staze revolucije",cini mi se da je upravo on,nekoc, propagirao tu ideju. :D
Btw., ne ide mi u glavu da neko stvarno moze vjerovati u te bajke o Rusiji koje postirate ovdje,reci da si se salio ili, sta ja znam,predozirao jeftinom brljom ili votkom. :lol:
Martinez_

#102 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

LBVIEW wrote:
Martinez_ wrote:Jeftini pokušaji odvlačenja ove teme u balkansku kaljugu trebaju biti ignorisani, samo valja skrenuti pažnju na trendove. Trendovi su bitni. Ko je otišao na zapad, otišao je. Danas sve više Balkanaca ide na arbajt baš u Rusiju da da.

A ovima o KGB Putinu. Ne znam kako vi to zamišljate velikane, pobednike koji zmiji staju za vrat? Kao nekakve skromne hašišare? Možda će neki Jose Mujica svrgnuti Imperiju?
Kad je to tako, koji ce *urac Srbija u EU? :D Zasto fino ne prekinete sve pregovore s "mrskim imperijalistickim zapadom" i ne pristupite tom pravoslavnom,slavjanskom paktu sa svetionicima slobode,socijalne pravde i ekonomskog prosperiteta Rusijom i Bjelorusijom, te se ujedno vratite na "Slobine staze revolucije",cini mi se da je upravo on,nekoc, propagirao tu ideju. :D
Btw., ne ide mi u glavu da neko stvarno moze vjerovati u te bajke o Rusiji koje postirate ovdje,reci da si se salio ili, sta ja znam,predozirao jeftinom brljom ili votkom. :lol:
Ovo nije tema o Srbiji niti je Srbija merilo bilo čega. Srbija ustvari može biti jedino deo teme kao čisti dokaz kako Imperija nasuprot proklamovanih vrednosti podržava zavođenje Vučićeve diktature u Srbiji. Na stranu što i u toj Srbiji živi toliko glupih ljudi, ko i u ostatku regiona koji se hvataju za brod koji polagano tone.
Sezam

#103 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Sezam »

prometheus wrote: Kako se moze mirno spavati kada si svjestan svega, pa opet zelis biti dio toga?
To se i ja pitam svaki dan glede pucanstva u manjem entitetu.
Sezam

#104 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Sezam »

Sigurno ga ne zamisljam kao bivseg placenog ubicu.
JThomas

#105 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by JThomas »

Sezam wrote:Bivsi KGBovac (koliko ih je samo taj poslao u ropstvo ili u smrt) - predsjednik slobodnog svijeta :mrgreen:

How yes no :zzzz:
a sam je citiran kako kaže da ne postoji tako nešto kao što je bivši KGBovac.

prezirati ameriku su kruške, a idolizirati rusiju jabuke. nekog ruskog edwarda snowdena proguta mrak prije nego što iko van rusije može saznati za njega. kakvo crno zatvaranje, pa makar i bez optužnice...
ratamahatta

#106 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by ratamahatta »

:pipi: Joj sta im radis, samo nastavi i istraj u svojoj borbi :hulahop: :pisnula:
Martinez_

#107 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

JThomas wrote:
Sezam wrote:Bivsi KGBovac (koliko ih je samo taj poslao u ropstvo ili u smrt) - predsjednik slobodnog svijeta :mrgreen:

How yes no :zzzz:
a sam je citiran kako kaže da ne postoji tako nešto kao što je bivši KGBovac.

prezirati ameriku su kruške, a idolizirati rusiju jabuke. nekog ruskog edwarda snowdena proguta mrak prije nego što iko van rusije može saznati za njega. kakvo crno zatvaranje, pa makar i bez optužnice...
Opet zamena teza i jeftina relativizacija. Tebe, dok sad kuckaš ne špijunira Rusija već Amerika. Zašto si ti zabrinut za ruske građane ako oni u velikoj većini biraju tog KGB-ovca? Koga briga šta Amerikanci rade kod kuće? ALi, oni špijuniraju ceo svet. I njihova soldateska sadistički se iživljava nad civilima daleko od svojih granica. To te ne brine? Sve ti je to isto?

Zašto pristaješ na te jeftine podvale i laži?

Ali zamislimo na tren da potpuno isto rade Amerika i Rusija. Eh, nije li ta Rusija retrogradna despotija a nije li Amerika svetionik slobode? Eh :)
JThomas

#108 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by JThomas »

prijatelju, djeluješ k'o životinja kojoj drmaju kavez. ništa od navedenog ja nisam napisao, a naročito ne da je amerika svjetionik slobode. i najiskrenije ne mislim tako.

ali zato najiskrenije mislim da ove teme ne bi bilo da je putin musliman (možda bi je tad otvorio thetruepath) ili katolik (možda neki od trećeentitetskih trolova).
detroit-mercy

#109 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by detroit-mercy »

Martinez_ wrote:
sluga_okupatora wrote:
Martinez_ wrote:Kažem kažem, Amerikanci koji ubiaju teroriste u Jemenu iste te teroriste podržavaju u Siriji kroz svoje kampove u Jordanu. I ti to naravno - pravdaš. :)
Da ih pravdam onda bi mi nick bio "sluga oslobodioca" :D

Nego si mi mnogo subjektivan - po tebi su vjerovatno ceceni teroristi a talibani borci za slobodu. Dopusti drugima da misle suprotno.
Terorista je onaj koji seje teror među civilima. Tačka. Stvari su proste da prostije ne mogu biti.

Rusija za razliku od Amerike ničiji terorizam ne finansira, ne podupire na bilo koji način štaviše - najdosledniji je borac protiv terorizma.
Sta su Srbi u Bosni :mrgreen: ?
The 51st State

#110 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by The 51st State »

mafijaska drzava, sef mafije putin...., jedino se pravoslavni talibani i postkomunjare mogu furati na takvog lika....

inace, kao ilustracija gore navedenog pogledajte kako to izgleda i nakon 40 milijardi opranih kroz olimpijadu...

http://nowaygirl.com/photos/funny-sochi ... -olympics/
Martinez_

#111 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

JThomas wrote:prijatelju, djeluješ k'o životinja kojoj drmaju kavez. ništa od navedenog ja nisam napisao, a naročito ne da je amerika svjetionik slobode. i najiskrenije ne mislim tako.

ali zato najiskrenije mislim da ove teme ne bi bilo da je putin musliman (možda bi je tad otvorio thetruepath) ili katolik (možda neki od trećeentitetskih trolova).
Toliko o predrasudama :)

Jer, naravno, ne postoji musliman iz Libana, Palestine, Iraka, Irana, Sirije i Pakistana danas koji ne ceni Putina i ne gadi se saradnje sa njim. Je li tako? :)

A biće da ne postoje ni muslimani, slobodni građani Ruske Federacije?

Nisam rekao da misliš da je Amerika svetionik slobode već da relativizuješ slučaj Snouden. Amerikanci danas špijuniraju mrežu globalno, ne Rusi.
JThomas

#112 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by JThomas »

postoji, ali slabo među trolovima na klixu.
Martinez_

#113 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

JThomas wrote:postoji, ali slabo među trolovima na klixu.

Mislim da ih ima itekako, barem na onoj temi o Siriji priličan broj, pretpostavljam muslimana je na strani na kojoj i Putin.
agnostic_front

#114 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by agnostic_front »

:lol: :lol: :lol:
Martinez_

#115 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

Naravno, i ovaj skorašnji srdačan susret je prošao nezapaženo

Image

Gde se mimo politike govorilo i o energetici.

Možda se Palestincima nakon toliko godina slušanja američkih lagarija, napokon ostvare snovi.

Putin, veliki islamofob da da. :)
CungaLunga

#116 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by CungaLunga »

Evo jednog pisma u duhu ove teme :D ;

Snage svetskog zla već teturaju

Kako s ponosom objavljuju proruski mediji u Srbiji, Aleksandar Geljejevič Dugin je doktor političkih nauka, savetnik S. Narjiškina - Predsedavajućeg Državne Dume Ruske Federacije, predsednik Međunarodnog Evroazijskog Pokreta i šef katedre Sociologije međunarodnih odnosa Moskovskog državnog univerziteta M.V. Lomonsov. U slobodno vreme skuplja salvete i bavi se filatelijom. Voli sve što vole i mladi četnici; ponekad zamišljeno sedi sa olovkom i piše. Recimo, ovako:

SVAKI SRBIN JE MOJ TOPLI BRAT: Draga srpska braćo! Ja vam se obraćam, jer veoma volim srpski narod i nisam ravnodušan prema njegovoj sudbini.

ŽIVEĆEMO ZAJEDNO, U NORMALNOJ PRAVOSLAVNOJ MUŠKOJ PORODICI: Srbija je herojski narod koji je u poslednjim decenijama bio žrtva Velike Igre dve suprotne strane - Zapada koji ide ka svom duhovnom kraju, degeneraciji i gubitku ljudskog dostojanstva i svih evropskih vrednosti i pravoslavnog sveta, sa centrom u Rusiji, koji se hrabro bori (ne uvek uspešno i efikasno) da ljudi budu ljudi, da imaju pravo na slobodu, izbor svoje religije, pravo na normalnu zdravu porodicu, na sopstveni identitet.

USTANEM TAKO UJUTRU, ČEŠKAM JAJA I PITAM SE: U Srbiji su izbori i od njih mnogo zavisi. Šta konkretno? Šta je u pitanju?

POBEŽE MI MISAO KOD PUTINA, PIZDA MI MATERINA: Danas se rešava sudbina Srbije: može li Srbija izdržati dok se u potpunosti probude ruska braća, dok se ne sruši propadajući atlantski Zapad, dok narodi Evrope ne sruše finansijsku oligarhiju, oslobode se ropstva i povrate sami sebi i izgrade slobodnu Evropu, zajedno sa Rusijom, sa ostalim pravoslavnim narodima, evropsku Evropu ili će se ona pokloniti pred diktatom svetske elite, vlastima dolara, američkoj hegemoniji, ustrojiteljima gej parada i huliteljima hrišćanskih svetinja i takva otići (i to nije sigurno) u takvu razrušenu Evropu, izdajući svoju istoriju, svoje Pravoslavlje, svoju zemlju, napustivši Kosovo, ostavljajući svoju braću u Republici Srpskoj i tako nestati.

KAKO SE PRAVILNO KAŽE – SRBIJA ILI SIRIJA: Oni koji danas u Srbiji rade u službi savremene Evrope, SAD-a, liberalizma i "evropskih vrednosti", ne izdaju samo Srbiju, ne samo Kosovo, ne samo pravoslavlje, nego i samu Evropu, jer je klasična hrišćanska Evropa danas porobljena totalitarnom finansijskom oligarhijom koja evropskom društvu nameće one vrednosti koje su mu suštinski potpuno strane. Proamerička politika u Srbiji nije neprijateljska samo za Srbe i Srbiju, nego i za Evropu.

VOJA MUČENIK, JA, DUGIN, NJEGOV UČENIK: Zbog toga je podržavam na ovim izborima patriotski blok Srpske radikalne stranke i njenih koalicionih saveznika. Šešelj je svojom hrabrošću i svojim mučeništvom u atlantističkim tamnicama dokazao da samo on ima pravo da predstavlja pravu Srbiju - slobodnu i nezavisnu, ponosnu i onu koja se ne savija pred pritiskom žestokog i podmuklog neprijatelja.

Image

U SE I U RUSE: Konačno, Srbi znaju koga da biraju i moj cilj nije da namećem svoje mišljenje. Ali, jedno je jasno: Srbi su dužni da biraju srpsku vlast, a ne kliku proameričkih izdajnika.

ZASPALA NAM RUSIJA NA JAKIM SEDATIVIMA: Ja ne sumnjam, ako možemo izdržati još malo, onda cena koju je platila Srbija, vaše stradanje, vaše boli iz 90-ih i 2000-ih, onda sve nevolje Srba neće biti uzaludne. Vi vidite da se Rusija postepeno budi, suviše sporo, nedopustivo sporo, ali ipak...

SPOZNAJEM TI NAGU NEOHODNOST: Moskva je jasno pokazala da neće dozvoliti Sjedinjenim Američkim Državama da sami vladaju u svetu - ni u svetu, ni u Evropi. Rusija je oduvek bila saveznik pravoslavne Srbije. Što više Rusija postaje proruska, vraćajući se sama sebi, svojim pravoslavnim korenima, time ona sve više spoznaje neophodnost da podrži Srbiju.

VOJU U STROJU: I u ključnom trenutku ruska Rusija je dužna da ustrojava srpsku Srbiju. Srbiju Vojislava Šešelja, Srbiju koja ne izdaje Kosovo, koja ne izdaje samu sebe. Srbiju koja nastavlja svoju strašnu herojsku borbu.

PIJEM DA AVANGARDU ZABORAVIM: Snage svetskoga zla već teturaju. Globalna kriza uzrasta u još većim razmerama. Mi smo dužni da se uzdamo u sebe i u našu braću, prijatelje, u naš slovenski pravoslavni savez. Tako mi možemo stvoriti Veliku Evropu u kojoj će i Srbija naći dostojno mesto kao evropska avangarda pravoslavne civilizacije.

KRIK IZ RUSKE STEPE: Ja pozivam Srbe da naprave patriotski izbor! Izdržite samo još malo, tamna noć biva samo pred svitanje! Sve ćemo povratiti nazad!

ACA DUGIN VAM KRATKO PORUČUJE: Živela Srbija! :lol:

* Ovo erotsko, jebačko pismo, prenosimo sa sajta Nova Srpska Oralna Misao. Međunaslove doturio Emil Vlajki, blago majki. :lol:
Skijaš

#117 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Skijaš »

Martinez_

#118 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Martinez_ »

Neverovatno koliko je ta numera ispod ove:

Zvuci nepobedivosti.
Danguba

#119 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by Danguba »

:lol: :lol:

ovo nisam mogao a da ne primjetim...

djelaju, djelaju i kad treba platiti, pozovu policiju za migrante da ih po'apse. isto ovako rade na mrskom zapadu. :D
insomnia78

#120 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by insomnia78 »

Image

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
SmokingMan

#121 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by SmokingMan »

Martinez_ wrote:
SmokingMan wrote:
Martinez_ wrote: Na stranu što tako zaslepljeni ne znate prostu činjenicu - nikad zla Bosna od Rusije nije videla, nikad rusku čizmu na svojoj teritoriji.
Jašta,dobri rusi dolazili u BIH za vrijeme rata i bacali cvijeće sa svojom braćom sa okolnih brda na stanovnike Sarajeva.Nisi li to možda zaboravio?
Eto bravo, sad Sirijci imaju razloga da mrze Bosnu i Srbiju jer valjda na stotine Bosanaca i Srbijanaca ide tamo da seje smrt. Jel tako?
Koga briga čime se bave fundamentalisti i radikalni desničari bitan je zvaničan državni stav.
Rusija otvoreno podržava Assada,Amerika otvoreno podržava pobunjenike.U Siriji ratuju ljudi,naivna omaldina sa ovih prostora,Ruske federacije,Bliskoga istoka,SAD-a,V.Britnije,Njemačke.Zašto nije Putin ispao veći gospodin od ostalih,pa zabranio fundamentalistima,ruskim palćenicima,da ratuju na tuđoj teritoriji,ipak je za Putina Sirija strateški važna,veoma.Putin ima svoje metode a i ljude koji govore u njegovo ime,svoj ugled ipak dobro čuva za razliku od poprilično idolentnog Obame,i zapadnih političara.Putin je karizmatičan lik,pronicljiv u svemu,željan da dominira među svjetskim moćnicima,lik koji na trenutak kod ljudi ostavlja jak dojam,ali ništa bolji od Obame,i drugih zapadnih pohlepnika.
prometheus

#122 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by prometheus »

sluga_okupatora wrote:Men' se cini da su pitanja meni upucena pa, nakon obilne vecera, da probam odgovoriti :D

Da je ovakva tema o Obami otvorena isto bih reagirao, kao sto rekoh u prijasnjim postovima "mentalno svrsavanje" na pojedince i njihove ideologije mi nije milo bilo da se radi o istoku ili zapadu.
Cisto iz razloga sto je na ovom svijetu, u danasnje vrijeme, malo stvari ostalo koje mozes razloziti na crno i bijelo - sve je sada nekako u sivoj zoni.
Iskreno ja ne zelim biti dio nicega osim svoje porodice.
Svi smo mi zrtve, jedino je razlika u kojem obimu i u kojoj interesnoj sferi se nalazimo. Samo od toga moze zavisiti dal' ce da nas guzi istok ili zapad. :D

Sto se tice mentaliteta, pobune savjesti, humanosti i sl - sve to pada u vodu kada dodje do toga da svoje rodjeno djete gledas gladno ili kada dozivis da vidis kako tvoje dijete s tugom u ocima gleda jebene lego kockice u prodavnici jer, iako mu je samo 3-4 godine, on zna da mu otac to ne moze priustiti.
Tu nestaje unutrasnji konflikt, tvoji stavovi postaju nevazni (ovo je u slucaju da si pravi roditelj) - onda ti se promjene svi zivotni prioriteti. Tek onda te zaboli qrac koje je na vlasti, ciji blok je jaci, kako ce izbori proci i sl.

Ljubav je ono sto mene pokrece i sto mi daje snage da svaki dan radim 12-16 sati.Da i nakon rata u Bosni odem u Irak pa nakon toga u Afganistan, da zivim ko pasce i cekam dan kada ce neko i metak s mojim imenom ispaliti.
Ljubav prema mom sinu i zelja da mu pruzim ono sto meni moj otac nije uspio pruziti.
Kada nadjes nesto za sto bi s osmijehom umro - tek onda pocnes da zivis. Ja sam to svoje "nesto" nasao onog dana kada mi se sin rodio.

I za kraj, ti zalis sto nisi studirao psiho-sociologiju, jebo to meni zao sto nisam postao zvijezda svedskih akcionih filmova - nije da nisam im'o potencijala :mrgreen:
Iskreno hvala i postovanje, rijetko kad naletis na dosljednog covjeka koji zna ko je i sta je, ne upada u kontradicije sam sa sobom, i jos zna odbraniti svoj stav bez vrijedjanja (moram priznati da sam te na pocetku nazvao bezdusnikom, ali kao sto sam rece, ni crno ni bijelo vec sivilo).

Slazem se oko idolatriranja, to rijetko koji mandatar zasluzuje. Divim se izvanrednim ljudima, a takvih ima i na vrhu piramide i u komsiluku.

Ja sam drugaciji tip pa te zato nisam u pocetku shvatio, i jos nisam postao otac, a moze bit da i ne budem u ovom zivotu.

Ne slazem se u sustini, jebiga, pokusavam ali ne mogu. Previse sranja svuda okolo da bi mi bilo svejedno. Moram traziti krivce, uzroke. I naravno, kao i uvijek, pocnem filozofirati kako i zasto, kako bi trebalo biti... Kazes da smo svi zrtve u nekoj mjeri, ali mislim da je postenije reci da smo svi krivci, svako u svom podneblju, rangu. Slazem se da je porodica sopstveni univerzum, da je to alfa i omega naseg zivota, ali opet ne bih bio ispunjen da imam sve a oko mene niko nema nista. I ne mogu srecu sebe i svojih svesti iskljucivo na materijalno blagostanje, mislim da su pojmovi sreca, ljubav, solidarnost itd, vise dusevne prirode iako materijalno pomaze. Lego kockice nisu sreca, vec kada djetetu nije hladno i ima kvalitetnu ishranu, ali pogotovo roditelje koji se tako jako trude oko njeg.

Volio bih da je motiv zemlje koja proizvodi i prodaje Lego kockice jednako posten, human, pravedan i dostojan za sve ostale komsije na planeti, da je cilj ici ka utopiji umjesto voditi tu prljavu imperijalisticku utrku koja onemogucava velikom broju djece igrati se a ne rasti uz smrt i bijedu oko sebe.

Kada bi se cijeli svijet predao americkom imperijalizmu (mislim da nema smisla kriviti SAD kao drzavu, SAD je samo platforma) valjda bi prestalo nasilje, sto bi bilo prelijepo, ali predati se laznim idealima zivota, ublehi, strukturi i geoinzinjeringu dizajnirani za nas kao da smo obicna stoka i misliti "bas sam sretan sto sam ziv"...

Iako zvucilo smijesno ili preseravajuce, jedan od razloga sto trenutno ne zelim stvoriti svoje dijete je upravo ovo geopoliticko ludilo, nestabilnost, siva buducnost i neizvjesnost koju prvenstveno uzrokuju "borci za ljudska prava". Dakle, tebi omogucavaju srecu, ispunjenje i smisao zivota a meni ga oduzimaju.
udar 99

#123 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by udar 99 »

sigurno je da je ideja i metod najomrazenija i nasiljem uzvracana ideja Occupy od strane oligarha i korumpirane bande ( jer je svuda od Turske ( Occupy Gezi ) do Brazila , i Bugarske i dalje )
mrzi nas i Putin i njegova klika , ali bar nas ne ubija , bolji je od Obame ili Erdogana
toliko o tome da je Rusija "totalni mrak " , gdje je razlika ? svi su oni ista banda !
mi smo lakmus papir

insomnia78

#124 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by insomnia78 »

Koji to vi?
Znas da jebzabranjeno kloniranje, hoces da te opet jeferson prijavi FBI-u :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
prometheus

#125 Re: Vladimir Veliki - predsjednik slobodnog svijeta

Post by prometheus »

Clanice pank grupe "Pickin Dim" (Pussy Riot) uhapsene u Sochiju.

Putin, ranije optuzivan kao homofob, od danas prozivan kao pickofob, izvjestava AP.
Post Reply