Ukidanje kantona vs Dayton i Washingtonski sporazum?

Bodkin

#101 Re: Ukidanje kantona vs Dayton i Washingtonski sporazum?

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:Blago Bošnjacima što imaju takvog prijatelja koji je bio predsjednik hrvatskog Sabora cijelo vrijeme trajanja hrvatsko-bošnjačkog sukoba. Cijela BiH je jedna velika farma nojeva jer svi masovno glavu u zemlju zabijaju...
:thumbup: nisam gay al imas dobrih postova :D
exliberal-ex

#102 Re: Ukidanje kantona vs Dayton i Washingtonski sporazum?

Post by exliberal-ex »

Aspekt wrote:
webby-x wrote:
Aspekt wrote:tati i mami i zeni i djeci se obracaj tim tonom i tim rijecnikom . mozes i babi i didu nece im smetati od njih si to i naslijedio
Čovjek te napravi glupanom i ne možeš se
oprati tako što ignoriraš argument.

:D
Zasto me napravio glupanom ? Zato sto ja ne znam napamet kada je Stipe napustio HDZ a on to nasao u Google pretrazivacu . Ti da imas imalo mozga ne bi tako dijelio etikete po forumu . Ovo samo govori da nisi ni pametan ni hrabar ni bistar niti imas karakter . Glumis tudjeg advokata nicim izazvan . Ne bi me iznaednadilo da pripadte istoj naciji , vjeri , i politickoj opciji koja bi sutra opalila topovima po sarajevu i bihacu jer si se stavio u ulogu njegovog advokata , kao da te on placa , a ja uopce nisam primjetio na forumu niti tebe niti njega . Procitao tvoja dva posta i zatvorio knjigu jer mi se gadi .
Ah sto ga I ti usra
Prvo tvrdis jedno pa kad te covjek prozove I fino polaze da si izletio ko zadnji levat pocnije onda vrijedjanje.
Webby te podsjeti na tu izjavu i potvrdi da se nisi ispravio znaci guras ko sivonja i kako ti uzvracas....cim me prozivas mora da si anamo onaj koji bi sutra granatirao i vrsio zlocine....nauci se komentarisat, kad pogrijesis reci izvinjavam se do mene ali ja mislim slijedece...pa raspali ali nemoj da se vadis sto su te ufatili spustenih gaca.... :kiss:
Skijaš

#103 Re: Ukidanje kantona vs Dayton i Washingtonski sporazum?

Post by Skijaš »

JohnnyS wrote:
Skijaš wrote:
JohnnyS wrote:Priča da je napustio HDZ i Tuđmana zbog neslaganja s politikom u BiH je priča za maloumne naivne idiote...
Stipe Mesić je saveznik multietnički orijentisanim elementima u BiH i to se ne može relativizirati njegovim ranijim djelovanjem (kakvo god da je). I Aleksandar Vučić može biti saveznik ako se distancira od koncepta etnoteritorijalizacije BiH, bez obzira na one prijetnje odmazdom i praćenje Šešelja u stopu. Bitno je šta čovjek trenutno podržava, a to šta je radio prije deset ili dvadeset godina, nije od presudne važnosti.

Ti bi bio odličan katolički teolog, čim zagovaraš tako apsolutno razrješenje grijeha. Nema veze šta je netko govorio i radio prije, to se apsolutno oprašta, bitno je jedino kakav je sada... :facepalm:

Slažem se u načelu da u prošlosti ne treba živjeti, ali ne može se praviti idol od nekoga tko ima toliko puno prethodnih grijeha.
Meni nije idol, ali ga smatram za saveznika BiH. Ni Đukanović mi nije idol, ali ga smatram za saveznika BiH, kao što je saveznik Hrvatskoj iako je nekoć pozirao sa rezervistima iznad Dubrovnika. Ne možemo živjeti u prošlosti, ako neki SDSovac promjeni ploču i prihvati multietnički koncept, biće mi bliži od nekog Lagumdžijinog klončića koji nema svoj stav i kojem je partija važnija od države. Za mene je sporedna stvar to koju si uniformu nosio u ratu i u kojoj ti je vojsci bio brat ili otac, bitno mi je kako se danas ponašaš i šta hoćeš. To je jedini ispravan način.
cenecimoveocino

#104 Re: Odg: Ukidanje kantona vs Dayton i Washingtonski sporazum

Post by cenecimoveocino »

Aspekt wrote:
cenecimoveocino wrote:smarajte se vi,odo ja u svoj porsche boxter S se malo provozat,mozda cak dodem I u Sa na kafu.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
nemoj zaboraviti reci rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kada vrtis volanom :)
ps Boxter je samo kopija . Kao da nosis majicu La Costa kupljunu u Turskoj . Kada sjednes za volan Carerra -eili barem Cayenne koju si zaradio svojim rukama javi se .
Samo san se zajebava,nosan poderane gace na dupetu :D

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Post Reply