Pura kao Portoroz

sportske aktivnosti dolaze u obzir samo posle 17 satiMcMoy wrote:Šta je s ovom omladinom? Nešto se puno o hrani raspisali...
Ima li neko da upražnjava jutarnju gimnastiku ili kakav zornjak![]()
pazi stara majka svog sina jedinca što joj svrati na pO puta do posla da je vidi zorom...ultima_palabra wrote: Kako prva nes, valjda prva treba da je najjača, da razbudi![]()
pa to je palentadječak sa šibicama wrote:
Pura kao Portoroz
ja ljeti trcim ujutro prije poslasherbett wrote:Jah nekad sam to...sada rijedje..al dan bude za 5 nakon gimnastikeMcMoy wrote:Šta je s ovom omladinom? Nešto se puno o hrani raspisali...
Ima li neko da upražnjava jutarnju gimnastiku ili kakav zornjak![]()
Googlerica wrote:jaje na pancake,odlicno !Šveđanin wrote:
inace,french toast je njadrazi izbor ,a za sve je "kriv" maple sirup he he he
jaje na pancake,odlicno !Šveđanin wrote:

voce,jogurt i zobene pahuljice u jednu zdjelukakavdanakneiskustvu wrote:dajte prijedloge za zdrav,nemastan doručak

gdje ima ovo da se kupi?Googlerica wrote:Bodkin,ova vrsta ribanog krompira je najbolja
kod mene obavezno sa litrom kecapa he he he
sutra cu molit mater da ovo napravi ko prilog za rucakGooglerica wrote:expertx,izribas domaci krompir i isprzis na maslacu ili maslinovom ulju ,posolis,vrlo je jednostavno,a ukusno
meni je ovo odlicno cak i za rucak
bon apetit
hash brownsGooglerica wrote:Bodkin,ova vrsta ribanog krompira je najbolja
kod mene obavezno sa litrom kecapa he he he
Ovakva hrana definitivno nije za dorucka. Posebno se ovo odnosi na pitu.Ljakan wrote:kakvi li ste vi krmci kad za dorucak zderete krompir,pite piletinu...![]()
necete 50-tu dobacit takvim zivotom.

delimano tavaGooglerica wrote:Bodkin,meni je bilo neobicno jesti krompir za dorucak,ali kad sam probala,brzo sma se prilagodila he he he
expertx,uzivaj,drago mi jepazi na vrstu tave,ja korisitm istu kao zena sa videa,a unutrasnjost tave je bijela,porculan,a drugacije krompir "gori" drugacije na teflon ili na teskim tavama !