ništa ima je i viškaLogovan wrote: Šta fali Škotskoj?
bolje engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ništa ima je i viškaLogovan wrote: Šta fali Škotskoj?
Mislim da si sve pogodio.Black swan wrote: s koliko reprezentacija zapravo nikada nismo igrali kvalifikacije
engleska mislim
švedska
italija?
rusija
Ukrajina?
poljska?
Ti si pravi primjer one stare "Pao sa Marsa"IcedMFEarth wrote:Bilo bi dobro engleze dobiti
Što ? Nisu valjda i englezi u prvom šeširu ?Mustang1 wrote:Ti si pravi primjer one stare "Pao sa Marsa"IcedMFEarth wrote:Bilo bi dobro engleze dobiti
Dragi Mustang, pa otkad ti pratis reprezentacijuMustang1 wrote:Njemacka,Svicarska,Finska,Irska,Skotska,Hrvatska,Ceska,Crna Gora,Slovenia,Izrael,Wels
Onako na prvu vjerovatno ni sa jednom od ovih nismoNismo ni sa Portugalom ako ne racunas baraz
Ibru boli za Bosnom...ali ima nase raje jos konta da on ima neke simpatije prema BIH.Jack Be Nimble wrote:Ja bi volio Svedjane i da Ibro kaze ja ne mogu da igram protiv Bosne.
Ja kada sam mu pročitao post kontam ili sam baš pukao jer nije moguće da nismo igrali sa Škotskom, Hrvatskom, itd ili je on pogriješio.phillie wrote:Dragi Mustang, pa otkad ti pratis reprezentacijuMustang1 wrote:Njemacka,Svicarska,Finska,Irska,Skotska,Hrvatska,Ceska,Crna Gora,Slovenia,Izrael,Wels
Onako na prvu vjerovatno ni sa jednom od ovih nismoNismo ni sa Portugalom ako ne racunas baraz
Skotska, Hrvatska, Ceska, Slovenija, Izrael sve su to reprezentacije sa kojima smo igrali
Znam da ga boli, al posto je lud ko struja mozda bi nesto izvalio samo da podjebava Svedjane.DonVitoN wrote:Ibru boli za Bosnom...ali ima nase raje jos konta da on ima neke simpatije prema BIH.Jack Be Nimble wrote:Ja bi volio Svedjane i da Ibro kaze ja ne mogu da igram protiv Bosne.
Bilo bi to fino druzenje pogotovo u Zenici kada mu BIlino Polje zapjeva da mu hebe majku ili pusi hurac IbraJack Be Nimble wrote:Znam da ga boli, al posto je lud ko struja mozda bi nesto izvalio samo da podjebava Svedjane.DonVitoN wrote:Ibru boli za Bosnom...ali ima nase raje jos konta da on ima neke simpatije prema BIH.Jack Be Nimble wrote:Ja bi volio Svedjane i da Ibro kaze ja ne mogu da igram protiv Bosne.
Dobili smo Rumune 2:1 u ZeniciEl_comadante wrote:ove iz prvog šešira nemožemo dobiti tako da nema ništa od Engleza, Njemaca, Holandjana itd što je dobro pogotovo Holandiju da nemožemo dobiti. sad nebih volio Rumuniju i Madjarsku oni nam nekako nikako neleže neznam jesmo li ikako dobili iza rata (mislim kao BiH znam da jesmo kao Jugoslavija).
s obzriom kako smo ih dobili , na koji nacin I kako smo tamo izgubili definitivno nam ne leze kao tim.IcedMFEarth wrote:Dobili smo Rumune 2:1 u ZeniciEl_comadante wrote:ove iz prvog šešira nemožemo dobiti tako da nema ništa od Engleza, Njemaca, Holandjana itd što je dobro pogotovo Holandiju da nemožemo dobiti. sad nebih volio Rumuniju i Madjarsku oni nam nekako nikako neleže neznam jesmo li ikako dobili iza rata (mislim kao BiH znam da jesmo kao Jugoslavija).