Idealan poklon za muskarca
-
dječak sa šibicama
#101 Re: Idealan poklon za muskarca
A sta ako vec ima decka?
- say_cheese
#102 Re: Idealan poklon za muskarca
Cuj sta? Pa nista. Vidis da je nasao 'paravan' za javnost, lafo je u vezidječak sa šibicama wrote:A sta ako vec ima decka?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#103 Re: Idealan poklon za muskarca
Pa sta fali malo osvjeziti vezu nekim threesome-omdječak sa šibicama wrote:A sta ako vec ima decka?
-
Gray
#104 Re: Idealan poklon za muskarca
samo nemoj tehniku/tehnologiju, fulat ćeš100%
- sabinna38
#105 Re: Idealan poklon za muskarca
spreca wrote:Otidji materi bar na 7 danasabinna38 wrote:Sta pokloniti muskarcu za rodjendan , ako se radi o zrelijem muskarcu, koji je pri tom intelektualac a da to ne bude neki od klisea knjiga, parfem itd ??
Sve sam ideje ispucala. A trazim savrsen poklon !! I NEED HELPPPPPP !!!
http://cdn.teen.com/wp-content/uploads/ ... -funny.gif
- sabinna38
#106 Re: Idealan poklon za muskarca
say_cheese wrote:Cuj sta? Pa nista. Vidis da je nasao 'paravan' za javnost, lafo je u vezidječak sa šibicama wrote:A sta ako vec ima decka?
hehhhehheeehhehehhehehehe o Bozeeeeeeee
-
dječak sa šibicama
#107 Re: Idealan poklon za muskarca
Vjerujem da se Sabina sad smjeska i osjeca kao da je njoj rodjendanladyblue18 wrote:Pa sta fali malo osvjeziti vezu nekim threesome-omdječak sa šibicama wrote:A sta ako vec ima decka?
- sabinna38
#108 Re: Idealan poklon za muskarca
Uopste ne. Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je deckodječak sa šibicama wrote:Vjerujem da se Sabina sad smjeska i osjeca kao da je njoj rodjendanladyblue18 wrote:Pa sta fali malo osvjeziti vezu nekim threesome-omdječak sa šibicama wrote:A sta ako vec ima decka?![]()
- burek_in_space
#109 Re: Idealan poklon za muskarca
A mozhda chovjek ima zhenu i djecu u nekoj od bivshih britanskih kolonija?
Britanci su hinje svjetske...
Britanci su hinje svjetske...
- say_cheese
#110 Re: Idealan poklon za muskarca
Klasican Brit sa 30 kg zive vageladyblue18 wrote: Pa sta fali malo osvjeziti vezu nekim threesome-om

-
dječak sa šibicama
#111 Re: Idealan poklon za muskarca
Vidis, ima i tu nestosabinna38 wrote: Uopste ne. Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je decko![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi, moja nekadasnja komsinica, udala se za Engleza... radio covjek u onim stranjskim organizacijama... i sad je ona u Londonu, a ona na terenu u Africi ili Aziji nisam siguran, i kad god ga zove, javlja joj se druga sekretarica... halo? no no, ju kol vrong nambr, dis iz Manila, not Sri Lanka, vat? aaaa John, vejt a seknd, hiz in beautrum... i sad, sta sad
- Partizzanka
#112 Re: Idealan poklon za muskarca
a kako bi bilo da sabina ode i potrazi pomoc na nekom britanskom forumu
jer ocito ovi nas balkanci nikako da pogode poklon za jednog profinjenog britanca u srednjim godinama

jer ocito ovi nas balkanci nikako da pogode poklon za jednog profinjenog britanca u srednjim godinama
-
dječak sa šibicama
#113 Re: Idealan poklon za muskarca
ali kad skontas, bolje i sekretarica, nego sekretar...dječak sa šibicama wrote:Vidis, ima i tu nestosabinna38 wrote: Uopste ne. Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je decko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi, moja nekadasnja komsinica, udala se za Engleza... radio covjek u onim stranjskim organizacijama... i sad je ona u Londonu, a ona na terenu u Africi ili Aziji nisam siguran, i kad god ga zove, javlja joj se druga sekretarica... halo? no no, ju kol vrong nambr, dis iz Manila, not Sri Lanka, vat? aaaa John, vejt a seknd, hiz in beautrum... i sad, sta sad![]()
kupi ti njemu ono naliv pero
- Dr.medicine
#114 Re: Idealan poklon za muskarca
mene sat vazda obraduje 
- Digla_da_kreci
#115 Re: Idealan poklon za muskarca
Ma nist ne brini. I u najgorem slucaju, uvijek imas naseg respusabinna38 wrote:Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je decko![]()
![]()
![]()
![]()
- sabinna38
#116 Re: Idealan poklon za muskarca
Vidis, ima i tu nesto
Pazi, moja nekadasnja komsinica, udala se za Engleza... radio covjek u onim stranjskim organizacijama... i sad je ona u Londonu, a ona na terenu u Africi ili Aziji nisam siguran, i kad god ga zove, javlja joj se druga sekretarica... halo? no no, ju kol vrong nambr, dis iz Manila, not Sri Lanka, vat? aaaa John, vejt a seknd, hiz in beautrum... i sad, sta sad
[/quote]
Jbt, i ovaj moj je u Londonu
Ti si klasicni zajebant !!!
Ako ces pomoci, pomozi , ako neces ne odmagaj !!
Jbt, i ovaj moj je u Londonu
Ti si klasicni zajebant !!!
Ako ces pomoci, pomozi , ako neces ne odmagaj !!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#117 Re: Idealan poklon za muskarca
Mozda mu je i rodjendan uskoro pa da ne propadne poklon.Digla_da_kreci wrote:Ma nist ne brini. I u najgorem slucaju, uvijek imas naseg respusabinna38 wrote:Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je decko![]()
![]()
![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#118 Re: Idealan poklon za muskarca
Meni iz nekog razloga sve zene koje poznajem, kupuju dezodoranse, za rodjendan, novu godinu.... prvo sam mislio da smrdim, ali nije to, vec takva mi karma. Ja pozelim smart tv, napisem i pismo djeda mrazu, i ostavim pismo na novogodisnjem boru... i ujutro me doceka Dove ili Nivea dezodorans
I sad imam 10 dezodoransa, i ne znam sta cu sa njima...
Treba li nekom jedan?
Treba li nekom jedan?
-
dječak sa šibicama
#119 Re: Idealan poklon za muskarca
Pa koristim... istina, ja koristim pravi parfem, nisam peder ne nego eto, volim da je trajan miris.
Ali kad bi se sad natrackao svim tim dezodoransima, vjerujem da bi Pepe le pew bolje mirisao od mene.
Kako ba ne znate kupiti poklon muskarcu, mi NE-VO-LI-MO kozmetiku... osim metroseksualaca... sta mi treba, kupim si sam, norvesku kremu za ruke, gel za kosu, pjenu za brijanje... nemojte vi to, tako vam mlijeka u prahu, kupovati.
Ali kad bi se sad natrackao svim tim dezodoransima, vjerujem da bi Pepe le pew bolje mirisao od mene.
Kako ba ne znate kupiti poklon muskarcu, mi NE-VO-LI-MO kozmetiku... osim metroseksualaca... sta mi treba, kupim si sam, norvesku kremu za ruke, gel za kosu, pjenu za brijanje... nemojte vi to, tako vam mlijeka u prahu, kupovati.
- spreca
#120 Re: Idealan poklon za muskarca
dobro da nisi dobio kabas....meni poklanjaju kabas.......kazu skida i lanjsku prljavstinudječak sa šibicama wrote:Meni iz nekog razloga sve zene koje poznajem, kupuju dezodoranse, za rodjendan, novu godinu.... prvo sam mislio da smrdim, ali nije to, vec takva mi karma. Ja pozelim smart tv, napisem i pismo djeda mrazu, i ostavim pismo na novogodisnjem boru... i ujutro me doceka Dove ili Nivea dezodorans![]()
![]()
![]()
Treba li nekom jedan?
-
dječak sa šibicama
#121 Re: Idealan poklon za muskarca
Kabash? pa da, drugi jebu, ti se Muzafere kupaj.
-
SundanceKid
#122 Re: Idealan poklon za muskarca
+1ladyblue18 wrote:spreca wrote:Otidji materi bar na 7 danasabinna38 wrote:Sta pokloniti muskarcu za rodjendan , ako se radi o zrelijem muskarcu, koji je pri tom intelektualac a da to ne bude neki od klisea knjiga, parfem itd ??
Sve sam ideje ispucala. A trazim savrsen poklon !! I NEED HELPPPPPP !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
spreca prekuco
- sabinna38
#123 Re: Idealan poklon za muskarca
Izgleda da ti je ova tema pomogla da uvidis svoj problemdječak sa šibicama wrote:Kabash? pa da, drugi jebu, ti se Muzafere kupaj.
-
radostan dan
#124 Re: Idealan poklon za muskarca
pročitao...Digla_da_kreci wrote:Jos da si procitao u kontekstu kojim je pisano, valjalo bi.radostan dan wrote:ne postoji šupak koji je sve ovo zaslužio, nit postoji ćurka koja bi sve ovo ispunila...
jedino ako majka tereza i hari poter nisu promjenili pol, pa se vjenčali.
konstatacija sama po sebi, nevezano za kontekst.
-
dječak sa šibicama
#125 Re: Idealan poklon za muskarca
Jaaaaao, shal od kashmira.... wooooow

aaawwwwww

aaawwwwww