Prijateljske utakmice rep.BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
klikerusa

#101 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

Prica li ko gdje ce BHF biti? Koje sekcije da se kupuju?
Ja nesto gledam na ticketmasteru i karta opet preko $70. Da Bog sacuva!

Haman da se treba malo strpiti jer ce kako izgleda opet biti rasprodaja kao sto je bilo protiv Argentine
luckylaka

#102 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:Prica li ko gdje ce BHF biti? Koje sekcije da se kupuju?

Haman da se treba malo strpiti jer ce kako izgleda opet biti rasprodaja kao sto je bilo protiv Argentine
Opametilo me .Kupujem medju prvima.placam najskuplje gledam najlosija izdanja reprezentacije.Cekam do zadnjeg dana .
Ja_Ja

#103 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Ja_Ja »

Glavne promocije ce krenuti tek nekih 6 sedmica pred utakmicu i pojacavat ce se ako bude ne prodanih karti. Valja popuniti onoliki stadion.
BornInHell

#104 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by BornInHell »

Biće možda opet na Grouponu!

Sent from my iPhone using Tapatalk
samkoF

#105 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

klikerusa wrote:Prica li ko gdje ce BHF biti? Koje sekcije da se kupuju?

Ja kad sam gledao bilo je iza golova najniza pocetna cijena 39 dollar al to je bilo iza golova gore malo vise (najlosije pozicije za vidjeti).Ja sam sebi uzeo taman za mjesto na kojem mi niko nece moci smetati niti ce ko biti ispred mene .
Rob_Atl

#106 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

BHF cekaju nekog da sredi karte pa ce se znati sekcija, mada nevjerujem da cemo ispunit ovaj stadion pa je moguce da se opet prebacimo u neku sekciju gdje ne bude nikog kao i prosli put pa ce se tu napraviti kop i navijati. :bih:
luckylaka

#107 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Ja sve kazem necu vise jebu me evo 3-4 prijateljske a ne mogu docekati i St.L i Chicago. :bih: :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#108 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by JoseMujica »

Lucky ako Don Viti ne kupiš kartu i osiguraš avion da uživo vidi koliko griješi glede Sušića niko si i ništa
luckylaka

#109 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:Lucky ako Don Viti ne kupiš kartu i osiguraš avion da uživo vidi koliko griješi glede Sušića niko si i ništa
`A da se na kraju ispostavi da je covjek sve u pravu a nas dvojica zajedno u Brazilu...kakvi smo Krajisnici glava bi morala pasti :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#110 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by JoseMujica »

ma jok ba ..sve bi to dvije pive poravnile i dok se prva zapjeva
luckylaka

#111 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:ma jok ba ..sve bi to dvije pive poravnile i dok se prva zapjeva
E jbga ne mogu te stici na dvije strane.Uglavnom ponuda za mog Krajisnika ostaje Bujrum u St.Louis na pomirenje :D naravno uz uslov da nisi babin vojnik ili haski optuzenik. :-D
samkoF

#112 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

luckylaka wrote:
JoseMujica wrote:ma jok ba ..sve bi to dvije pive poravnile i dok se prva zapjeva
E jbga ne mogu te stici na dvije strane.Uglavnom ponuda za mog Krajisnika ostaje Bujrum u St.Louis na pomirenje :D naravno uz uslov da nisi babin vojnik ili haski optuzenik. :-D
Eh a takvih je pun I St Louis!
jasko_ba

#113 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by jasko_ba »

Image
Vidim ova negativna atmosfera oko reprezentacije jos uvijek traje. Ne mogu vjerovati :lol: :-)
MOSALJOZE

#114 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by MOSALJOZE »

jasko_ba wrote:Image
Vidim ova negativna atmosfera oko reprezentacije jos uvijek traje. Ne mogu vjerovati :lol: :-)
Ma kad sudija označi početak tekme sa Argentinom sve će to pasti u vodu.Ko će se sjećat Egipta,Vedinog gola,Izetovog gola,tina svena,avdije.Sve to pada u vodu
nKrkan

#115 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by nKrkan »

Jos 45 dana do početka priprema za SP
Jack Be Nimble

#116 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Jack Be Nimble »

MOSALJOZE wrote:
Ma kad sudija označi početak tekme sa Argentinom sve će to pasti u vodu.Ko će se sjećat Egipta,Vedinog gola,Izetovog gola,tina svena,avdije.Sve to pada u vodu
To je to :thumbup:. Mene licno zaboli jedna stvar za repku kada su prijateljske u pitanju. Nakon Argentine bilo mi je dovoljno, nisam ni znao da igraju protiv Egipta. Izmorile Grcke, Slovacke i na kraju Litvanija. Jos kada dodamo prijateljske i krkljanac kakav moze biti ako je negdje izvan BiH jednostavno mi je svejedno gdje ko igra, ko ide, ko ne ide, ciji tata pravi spisak...samo cekam 15 Juni.

Takodjer vecina ljudi ide u Brazil pa im se nedaju davati pare za prijateljske i avionske do St. L/Chikaga.
Rob_Atl

#117 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

Image

Eto samo je to prodano malo sa strane , iza golova nije ni jedna karta prodana, ovdje ima oko 40 000 sjedista, prodali su mozda 1000 (ako i toliko) :D , ja idem radi raje malo, dobre muzike (RKF) opet , valjda ce ovaj put da ugrije i lijepo vrijeme da bude, dosadiloo mi vise pa ni jedna utakmica fino vrijeme nije bilo, u atlanti snijeg, cikagu kisa, stl zima , pa jebo te :lol:
samkoF

#118 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

Rob_Atl wrote:Image

Eto samo je to prodano malo sa strane , iza golova nije ni jedna karta prodana, ovdje ima oko 40 000 sjedista, prodali su mozda 1000 (ako i toliko) :D , ja idem radi raje malo, dobre muzike (RKF) opet , valjda ce ovaj put da ugrije i lijepo vrijeme da bude, dosadiloo mi vise pa ni jedna utakmica fino vrijeme nije bilo, u atlanti snijeg, cikagu kisa, stl zima , pa jebo te :lol:

Ne brini robe , krajem maja u st louisu je ljetno vrijeme I sparine velike.Sto se tice prodaja ulaznica I to ce doci na svoje samo se sad raja ne zalece pomalo cekaju, neki mozda cekaju I da spuste se cijene ko zna.Sigurno ce biti najmanje 40 ak hiljada.
Kal El

#119 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Kal El »

Jack Be Nimble wrote:
MOSALJOZE wrote:
To je to :thumbup:. Mene licno zaboli jedna stvar za repku kada su prijateljske u pitanju . Nakon Argentine bilo mi je dovoljno, nisam ni znao da igraju protiv Egipta. Izmorile Grcke, Slovacke i na kraju Litvanija. Jos kada dodamo prijateljske i krkljanac kakav moze biti ako je negdje izvan BiH jednostavno mi je svejedno gdje ko igra, ko ide, ko ne ide, ciji tata pravi spisak...samo cekam 15 Juni.

Takodjer vecina ljudi ide u Brazil pa im se nedaju davati pare za prijateljske i avionske do St. L/Chikaga.
E navijaca i govana...
Kal El

#120 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Kal El »

vukikozlici wrote:ljudi moze neko da mi da termine i skime igraju ucensnici svjetkog prvenstva svih prijateljskih utakmica do pocetka svjetskog prvenstva...

ZAHVALJUJEM UNAPRJED NIGDJE DA PRONADJEM
http://touch.fifa.com/worldcup/matches/

Nema na cemu :mrgreen:
Kal El

#121 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Kal El »

vukikozlici wrote:
Kal El wrote:
vukikozlici wrote:ljudi moze neko da mi da termine i skime igraju ucensnici svjetkog prvenstva svih prijateljskih utakmica do pocetka svjetskog prvenstva...

ZAHVALJUJEM UNAPRJED NIGDJE DA PRONADJEM
http://touch.fifa.com/worldcup/matches/

ja mislio na prijateljske
Oh, izvini nisam bas upratio :mrgreen:
samkoF

#122 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

Kal El wrote:
vukikozlici wrote:
Kal El wrote: http://touch.fifa.com/worldcup/matches/

ja mislio na prijateljske
Oh, izvini nisam bas upratio :mrgreen:
ja forumasha koji lete pred rudu I govana :D
luckylaka

#123 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

do jue prodato 3400 karata za utakmicu u St.Louis.Ocito da ce cijene karata brzo da idu dole.
zvornikbosna

#124 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by zvornikbosna »

meni nije jasno zasto nismo neku finu reprezentaciju doveli u bosnu pa da se zahvale svim navijacima na pravi nacin i tako proslavimo odlazak na sp u brazil.mislim da sve reprezentacija tako rade a ne da skacemo od kontinenta do kontinenta
B6Redhell

#125 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by B6Redhell »

zvornikbosna wrote:meni nije jasno zasto nismo neku finu reprezentaciju doveli u bosnu pa da se zahvale svim navijacima na pravi nacin i tako proslavimo odlazak na sp u brazil.mislim da sve reprezentacija tako rade a ne da skacemo od kontinenta do kontinenta
CARE SAMO PARE. LOVA JE U PITANJU,
Post Reply