Sex u autu je nesto naj neugodnije....ne znam kako mozesMadjarica wrote:Eh ovako! Vjerujem da na ovom forumu ima osoba slicnih meni tj. onih koji su primorani da se sexaju u autu. Problem je GODISNJE DOBA! Posto sam se ovih dana vec nekoliko puta zaglavila i gurala auto, trebaju mi lokacije. Raja pomozite, ima jos do proljeca...
Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Soul_Sista
#101 Re: Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Hehehe, pitt, cega se ti to plasis?pitt wrote:Ako hoces privatnost idi u hotel pa odradjuj a ako si u autu nema tu privatnosti:D Isto si ko na displeju
-
Stitch__
e, nisam citao cijelu temu tako da ne znam jesil dobila ove savjete...
...meni licno najvise odgovara bijela tabija, prvo romanticni pogled na grad i mazenje, a onda se zavucete autom iza zidina....
mnogi preporucuju vrelo bosne, a ni stojcevac nije los
parking na vrbanji je isto tako jako upotrebljiv, najblizi ti je vjerovatno
na ilidzi uz zeljeznicu imas par loga
eto
nema na cemu
...meni licno najvise odgovara bijela tabija, prvo romanticni pogled na grad i mazenje, a onda se zavucete autom iza zidina....
mnogi preporucuju vrelo bosne, a ni stojcevac nije los
parking na vrbanji je isto tako jako upotrebljiv, najblizi ti je vjerovatno
na ilidzi uz zeljeznicu imas par loga
eto
nema na cemu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ilidza, iza nekadasnjeg hotela Srbija, nemam pojma kako se zove sada. Mali parking, mozes se praskati u mraku do mile volje ako se stidis svjetala jer nema rasvjete
:D
Samo deset metara dalje prolaze roditelji s djecom, babe i dede s unucima... Ma ludilo
Samo deset metara dalje prolaze roditelji s djecom, babe i dede s unucima... Ma ludilo
-
krkan
dobra loga provjerenohorns&drums wrote:Ilidza, iza nekadasnjeg hotela Srbija, nemam pojma kako se zove sada. Mali parking, mozes se praskati u mraku do mile volje ako se stidis svjetala jer nema rasvjete:D
samo zna ponekad naletiti onaj poznati voajer smjesko
inace se on drzi velike aleje
-
Gazz
Stitch__ wrote:...meni licno najvise odgovara bijela tabija, prvo romanticni pogled na grad i mazenje, a onda se zavucete autom iza zidina....
hm... Stitch_u Stitch_u misha li ti tvog
-
Elitni vojnik
Ljudi, hotelske sobe su jeftine i udobne a osim toga imate prijatelje koji vam valjda povremeno mogu posuditi stan na par sati. Sex u autu je prevazidjen...sacekajte ljeto pa pravac priroda 
-
FortunaBela
U sexu se ništa ne može prevazići....Elitni vojnik wrote:Ljudi, hotelske sobe su jeftine i udobne a osim toga imate prijatelje koji vam valjda povremeno mogu posuditi stan na par sati. Sex u autu je prevazidjen...sacekajte ljeto pa pravac priroda
-
Stari
Prvo
Uzvodno , dakle juzno, od Bihaca cestom za Ripac....nedaleko od restorana Sunce....situacija: zemljani put se odvaja od asfaltnog nakon nekih par stotina metara ud restorana, auto mozes parkirati na travnatom prostru koji ti se ukaze. Mogucnost osvjezenja u vidu kupanja u krajiskoj ljepotici Uni...koje ne bih preporucio kasno po noci i ako ne poznajes teren...jer Una zna biti vrlo hladna i bas na tom mjestu i pomalo iznanadjujucom konfiguracijom dna.
Dalje:
Eh ovako 3-4 km zapadno od Prijedora...na staroj Novskoj cesti ...prije mjesta Brezicani odvaja se zemljani put prema rijeci Sani u pravcu nekad popularnog kupalista zvanog "Djidjin vir" ...nekoliko stotina metara nizvodno nalazi se mjesto u nekadasnjem lokalnom stanovnistvu (demografska struktura tog kraja je u zadnjih 15-ak kazu bitno izmjenjena ) poznat pod nazivom "Picin Skver" ... eh bas tu .... radno vrijeme izmedju 23.00 do otprilike 04.00.
Mogu li takva mjesta i u Svedskoj?
Uzvodno , dakle juzno, od Bihaca cestom za Ripac....nedaleko od restorana Sunce....situacija: zemljani put se odvaja od asfaltnog nakon nekih par stotina metara ud restorana, auto mozes parkirati na travnatom prostru koji ti se ukaze. Mogucnost osvjezenja u vidu kupanja u krajiskoj ljepotici Uni...koje ne bih preporucio kasno po noci i ako ne poznajes teren...jer Una zna biti vrlo hladna i bas na tom mjestu i pomalo iznanadjujucom konfiguracijom dna.
Dalje:
Eh ovako 3-4 km zapadno od Prijedora...na staroj Novskoj cesti ...prije mjesta Brezicani odvaja se zemljani put prema rijeci Sani u pravcu nekad popularnog kupalista zvanog "Djidjin vir" ...nekoliko stotina metara nizvodno nalazi se mjesto u nekadasnjem lokalnom stanovnistvu (demografska struktura tog kraja je u zadnjih 15-ak kazu bitno izmjenjena ) poznat pod nazivom "Picin Skver" ... eh bas tu .... radno vrijeme izmedju 23.00 do otprilike 04.00.
-
FortunaBela
Samo 12. poena....zoom66 wrote:FortunaBela wrote:U sexu se ništa ne može prevazići....Elitni vojnik wrote:Ljudi, hotelske sobe su jeftine i udobne a osim toga imate prijatelje koji vam valjda povremeno mogu posuditi stan na par sati. Sex u autu je prevazidjen...sacekajte ljeto pa pravac priroda![]()
![]()
![]()
12 poena za fortunu...![]()
![]()
-
FortunaBela
Kakvo ti je to pitanje, čuj ima li takvih mijesta u Švedskoj....HIHiHiHiHi...Stari wrote:Prvo
Dalje:
-
FortunaBela
Megalomanka...dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj............... cvijeće.... 
-
FortunaBela
Ja nikad zadovoljna, a gdje su ruže....
Hvala....
Hvala....
-
FortunaBela
E ovo je zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 12. poena....
Zahvaljujemmmmmmmmmmmmmmmmm.....
Zahvaljujemmmmmmmmmmmmmmmmm.....
- pitt
Oooo mladozenjaŠeha wrote:Jah, evo konacno i ja nadjoh jednu razumnu temu da se javim danas.
Bas jutros nesto kontam nisam se odavno prijavio na forum, odoh da malo promuhabetim. I tako dodjem i od teme do teme, sve mi nesto debilno. Neki novi ekstremi se na imbecilan nacin prepucavaju po politici, nigdje razumne rjeci ni suvislog odgovora...
I bas kad sam izgubio nadu vidjeh ovu temuMoram jos jednom, po ko zna koji put odati priznanje, zoomsenu i kolegi pittu na odrzavanju kakvog-takvog nivoa ovog foruma