Testiranja su na hdtelevizija.
Onda sam otisao u tehnoshop stanic gdje je radio jedan normalan lik koji se dobro kuzi u ovo sve,i on mi je takodje potvrdio to za 50hz.I on mi je takodje rekao da ovogodisnja lb serija ne podrzava flash ali je pravih 100hz navodno,dok je stara la serija podrzavala flash.
Ako ne podrzava flash onda je velika vjerovatnoca da na netu cesto nece moci otvarat video,youtube vjerovatno hoce preko njegove aplikacije.
Taj lg meni izgleda kao tv koji eto ima malo slabiju sliku ali zato smart platforma je nema dalje,otvoren za razne mogucnosti,povezivanja,internet.Cak onaj njegov daljinski magic remote izgleda fenomenalno za surfanje,vrlo jednostavno.I onda 2014 tv koji je jos otisao jos korag dalje sa smart opcijama odjednom ne podrzava flash,malo mi to nigdje veze.Cak i tom radniku u tehnoshop u nije jasno kako to.
Dok s druge strane ni recenzije netreba puno slusat.
Ja se na kraju odlucih za sony w805a. I vidim po stranim forumima,recenzijama kao nalaze mane ovom tv-u kontrast bla bla.Medjutim ja ovom tv-u ne mogu naci ni najmanju zamjerku,tv je nema dalje