McTire Pub, Banja Luka.Chisum wrote:Gdje si to pio?
Najbolje alkoholno piće
- Ridjobrki
#101 Re: Najbolje alkoholno piće
-
sokkia
#102 Re: Najbolje alkoholno piće
najbolje je ono što ima pri ruci
dizo sam hampu kad ne nađem hladnu sarajku u trgovini, a sad je nebi kupio nema para,toliko je govnaju u zadnje vrijeme i neznam ko im je još kupuje.
dizo sam hampu kad ne nađem hladnu sarajku u trgovini, a sad je nebi kupio nema para,toliko je govnaju u zadnje vrijeme i neznam ko im je još kupuje.
- Chisum
#103 Re: Najbolje alkoholno piće
Sarajevska se definitivno pokvarila u zadnje vrijeme, mada, da budem iskren, i ostale mi pive iz okruzenja osciliraju, pa ne znam sta bih ti rekao.
- muha_sa
#104 Re: Najbolje alkoholno piće
popijem jednu sve okChisum wrote:Sarajevska se definitivno pokvarila u zadnje vrijeme, mada, da budem iskren, i ostale mi pive iz okruzenja osciliraju, pa ne znam sta bih ti rekao.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#105 Re: Najbolje alkoholno piće
Chisum wrote:Gdje si to pio?
Toce ga i u Tz u pubu
- spreca
#106 Re: Najbolje alkoholno piće
Toceno pivo pijem samo ako nema flase.........cak nevolim ni casu........merak je iz flase piti pivo 
- muha_sa
#107 Re: Najbolje alkoholno piće
spreca wrote:Toceno pivo pijem samo ako nema flase.........cak nevolim ni casu........merak je iz flase piti pivo

-
Micaha
#108 Re: Najbolje alkoholno piće
Nisi na skeli jebo ga tispreca wrote:Toceno pivo pijem samo ako nema flase.........cak nevolim ni casu........merak je iz flase piti pivo
- Ridjobrki
#109 Re: Najbolje alkoholno piće
Moj prošli petak:

Vranac Vukoje i Marija Šestić uz pratnju nekog lika na klaviru...
...and not a single fuck was given that day...

Vranac Vukoje i Marija Šestić uz pratnju nekog lika na klaviru...
...and not a single fuck was given that day...
- Zatamnjena stakla
#110 Re: Najbolje alkoholno piće
Napio se od votke i tanđarine 
- spreca
#111 Re: Najbolje alkoholno piće
Svejedno.......ipak flasa je zakon...........toceno pivo je cesto loseMicaha wrote:Nisi na skeli jebo ga tispreca wrote:Toceno pivo pijem samo ako nema flase.........cak nevolim ni casu........merak je iz flase piti pivo
- spreca
#112 Re: Najbolje alkoholno piće
ruska skolamuha_sa wrote:spreca wrote:Toceno pivo pijem samo ako nema flase.........cak nevolim ni casu........merak je iz flase piti pivo
- dalmatinka
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#114 Re: Najbolje alkoholno piće
jesi lijecio prostatumuha_sa wrote:popijem jednu sve okChisum wrote:Sarajevska se definitivno pokvarila u zadnje vrijeme, mada, da budem iskren, i ostale mi pive iz okruzenja osciliraju, pa ne znam sta bih ti rekao.popijem drugu trk u luha da šampi i tako svako 3 minute
- spreca
#115 Re: Najbolje alkoholno piće
ma nije lijecio.........on zaveze u cvor i kad dodje kuci pisa u haustoruMatijevic_Vlado wrote:jesi lijecio prostatumuha_sa wrote:popijem jednu sve okChisum wrote:Sarajevska se definitivno pokvarila u zadnje vrijeme, mada, da budem iskren, i ostale mi pive iz okruzenja osciliraju, pa ne znam sta bih ti rekao.popijem drugu trk u luha da šampi i tako svako 3 minute
? ide to sa godinama
. ja kad otvorim sedmu onda tek idem da pustim prve tri
- spreca
-
ZAGORS
- smurf
#119 Re: Najbolje alkoholno piće
Nije losa Metaxa, sto vise zvjezdica to je bolja. Nesto kao konjak, pitka kao viski, a ne sjecam se da me je glavusa bolila nakon par opijanja istom.
- Alfons Kauders
#120 Re: Najbolje alkoholno piće
ukusi se mijenjaju... stvari koje sam listio svaki dan prije 10-15 godina danas ne mogu ni na slici...
od obojenih... vinjaci, konjaci nista... viski moze i nisam plaho izbirljiv... ballentines mi je fuj, j.walker nako, jack dobar, chivas takodjer... od jeftinijih jameson moze... raja zadnjih godina masovno kod nas uzima onaj famous grouse, probo nedavno moze i on...
votka jok, mozda nekoliko casica godisnje... tekila jos manje... dzin ponekad al ruzan mahmurluk od njeg... lozu ne mogu, al travarica dobra moze... shljiva skroz slabo, al volim zajebancije tipa kajsija, kruska i domace likere...
crveno vino da, redovno... bijelo nesto manje... piva skoro nimalo, al od lokalnih mi najbolje sjeda karlovacko, toceno kraj plaze
od obojenih... vinjaci, konjaci nista... viski moze i nisam plaho izbirljiv... ballentines mi je fuj, j.walker nako, jack dobar, chivas takodjer... od jeftinijih jameson moze... raja zadnjih godina masovno kod nas uzima onaj famous grouse, probo nedavno moze i on...
votka jok, mozda nekoliko casica godisnje... tekila jos manje... dzin ponekad al ruzan mahmurluk od njeg... lozu ne mogu, al travarica dobra moze... shljiva skroz slabo, al volim zajebancije tipa kajsija, kruska i domace likere...
crveno vino da, redovno... bijelo nesto manje... piva skoro nimalo, al od lokalnih mi najbolje sjeda karlovacko, toceno kraj plaze
-
ZAGORS
#121 Re: Najbolje alkoholno piće
Meni je recimo onaj brandy stock bas dobar.
- Ridjobrki
#123 Re: Najbolje alkoholno piće
Što se obojenih pića tiče, stari dobri konjak je zakon. Njega nekad znam naručiti zimi uz kafu, vidiš i ne naumpadne mi u drugo doba godine.
Najbolji koji sam pio je Remy Martin - klizi k'o mače niz oluk...
Najbolji koji sam pio je Remy Martin - klizi k'o mače niz oluk...
- Point.
#124 Re: Najbolje alkoholno piće
Od domacih volim tuci po rakiji, slivi kruski nema veze, volim viljamovku a i stocka bi mogo svaku pijanku. Vodku ne mogu smisliti, niti dzin i tekilu.
Ovo furam zadnjih godina:

I ovaj viski je zakon:

Ovo furam zadnjih godina:

I ovaj viski je zakon:

- Šveđanin
#125 Re: Najbolje alkoholno piće
Vidim većini se ovdje vremenom mijenjala omiljena pića.
Ja odrastao na votki, tako ostalo i dan danas, nikad se nije mijenjalo. Ne pamtim kad sam poželio nešto drugo popiti kad se skupi društvo..
Ja odrastao na votki, tako ostalo i dan danas, nikad se nije mijenjalo. Ne pamtim kad sam poželio nešto drugo popiti kad se skupi društvo..