lost&found wrote:laradnaat wrote:ne smatram da to može uticati na ličnost, možda kao samopouzdanje ili nešto slično, a i ako utiče, glupa je stvar.
ne znam kako vam se uopšte velike grudi mogu sviđati, kada vidim, meni djeluju kao kravlje vime
jedna mala opaska....ti se kao zalazes sa jednakost...finocu..postovanje zena...i onda napises nesto ovako
mislim da dugujes ispriku zenama sa velikim grudima
Veličina grudi određuje žensku osobnost!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Saian
- Michun
Nikako da se ukljucim - pa evo prilike.
Zene sa velikim grudima - odlicno, ali onda im muski primjete samo grudi i ne zele bas da dokuce imal' sta drugo osim tih grudi.
Zene sa mailim grudima - jos odlicinije, nemoraju kupovati grudnjage.
Zene sa zdravim grudima - najodlicnije na svijetu.
Zene sa velikim grudima - odlicno, ali onda im muski primjete samo grudi i ne zele bas da dokuce imal' sta drugo osim tih grudi.
- anais_nin
jest vala, ja mislila mi raja, a ti mene vako uvrijedilost&found wrote:laradnaat wrote:ne smatram da to može uticati na ličnost, možda kao samopouzdanje ili nešto slično, a i ako utiče, glupa je stvar.
ne znam kako vam se uopšte velike grudi mogu sviđati, kada vidim, meni djeluju kao kravlje vime
jedna mala opaska....ti se kao zalazes sa jednakost...finocu..postovanje zena...i onda napises nesto ovako
mislim da dugujes ispriku zenama sa velikim grudima
poenta je grudi su fizionomija na ciju velicinu i kakvocu tesko da mozemo uticati (osim operativnim putem sto je idiotluk), nije u pitanju karakter ili osobine pa da se neko moze hvaliti ili kuditi zbog toga
-
Max.Cherry
-
kub lajkan
Iz ovog treba zakljuciti da su prve dvije grupe bolesne?Michun wrote:Nikako da se ukljucim - pa evo prilike.
- Michun
Ha, ha.kub lajkan wrote:Iz ovog treba zakljuciti da su prve dvije grupe bolesne?Michun wrote:Nikako da se ukljucim - pa evo prilike.
- anais_nin
koja mokra carapa je tebe udarila po glavi ziv bio????Max.Cherry wrote:SOOOOO very very true... Potpisujem. Najsmješnije je kad ove s kanisterima kontaju da sisama mogu otvoriti sva vrata u životu (figurativno)... i to je pitanje samopouzdanja također. Ali činjenica je da što je više parking, cura je inteligentnija. Valjda ne razmišlja o glupostima u mladosti tipa u kojem će golfu provest noć (velka sisa sva automobilska vrata otvara - stara zmajevačka) nego pametnica uči rodila je maaaajkaaa...lost&found wrote:sve memare su stupidne, lose u krevetu
sve manje obdarene su isfrustrirane, i dobre u krevetu
-
Vozdra_123
da mi pokrenemo temu da nam nase koliginice sa foruma
kazu velicinu svojih....
kazu velicinu svojih....
-
lost&found
lost&found wrote:halo!!!!
pa to je samo masno tkivo nista drugo...sta vam je ljudi...![]()
![]()
sve memare su stupidne,lose u krevetu
sve manje obdarene su isfrustrirane, i dobre u krevetu
kliseeeeee
MaX nisi obratio paznju na ovo kliseeee....
i nekako mi miris na ogranicenost ... no hard feelings
- Irm@
#112 Re: Veličina grudi određuje žensku osobnost!
stochar wrote: a one sa malim grudima italijanski seksolozi opisali su kao duhovite, inteligentne žene koje su uvijek spremne za seks.
to ja po prijateljici znam
-
Max.Cherry
-
Max.Cherry
-
lost&found
bullshit max...bullshit
al dobro...ostavit cemo te u tom tvom malom svijetu s malim mislima...jel ti sve tako minijaturno ?
al dobro...ostavit cemo te u tom tvom malom svijetu s malim mislima...jel ti sve tako minijaturno ?
-
dajdzarile
sta napadate coeka?
dok nadjem ko mi je alfu sinoc izgrebo jebat cu mu ... uhhh

-
Pearl
aaaa.. znaci to "zanimanje" je moja mama imala na umu kad mi je kao maloj pricala da zeli da budem sretna....Max.Cherry wrote:
A u stvari bi većina željela da živi kao ta high-class bitch iz mog haustora... za vas još nije izmišljena definicija.
koji si ti kreten, to je nevidjeno.... cuj, san sviju nas da budemo kurave.. hvala ti sto si mi otvorio vidike i sto sam konacno shvatila da sam promasila profesiju.. valjda smo mi nenormalne sto mislimo da je bolje zaraditi svoje auto a ne placati ga nekom saneru i papku svojim tijelom... fuj.. ti izgleda sestru nemas, cim tako o zenskom rodu razmisljas.. a ni cure te nesto nisu pripazile, ocito neke komplekse imas...
-
Max.Cherry
- anais_nin
E moj Maxi, ne znam je li ovaj prvi paragraf meni bio upucen jer si citirao moj post, ali nije bila moja namjera da te uvrijedim....nije bila nista dvosmisleno nego sam stvarno mislila da je prvi post koji si ostavio bio zezancijaMax.Cherry wrote: OK, istina boli, znam... zato valjda ljudi posežu za plitkim uvredama pa se izvlače na ove smjehuljke...
Evo još jedna činjenica od koje će vas zasvrbjeti prsti. Djevojka je doselila u moj ulaz skoro, izgleda više nego fantastično. Ima sve fizičke predispozicije zbog kojih muškarci ostavljaju šta god radili po strani samo da bi je gledali dok je u vidokrugu. Zmaj. Avion. Plafon. Nema dalje. Sad, djevojka ima dečka koji vozi novu Alfu, i sa njim je svo vrijeme dok stanuje ovdje. Ali, svako drugo veče po nju dolazi drugo auto i drugi hadžuka namješta joj špuru na kanalu. Sad, dokazano je da je djevojka skupocjena kurva... i znate šta? Svaka joj čast. Izgleda sjajno i iskorištava to.
A ono što je bitno ovdje je također fakt da ona ne visi za kompjuterom po čitav dan... bilo na poslu... bilo doma... i ostavlja feminističke poruke na forumu. Jer ona shvaća gdje joj je mjesto. A vi, koje mislite da znate sve o ljubavi i seksu i muškarcima jer imate dečka koji klima glavama kad vi namignete, ili koje obogaćujete intelekt čitajući Cosmo i furate se na Seks i grad... A u stvari bi većina željela da živi kao ta high-class bitch iz mog haustora... za vas još nije izmišljena definicija.
Bujrum, ospite drvlje i kamenje po meni, ja sam rekao šta mislim, za razliku od većine ovdje. Svi se ulizuju svakome i to ljude očito zabavlja. Ja sam mislio i očito sam grdno pogriješio misleći da forumi nekada mogu poslužiti kao mjesto za konstruktivnu razmjenu mišljenja.
ne znam sta da ti kazem za komsinicu...to je tvoj stav o toj zeni, meni licno ni u dzep ni iz dzepa....a za sebe sigurno znam da nit sam zmaj, nit avion, nit bilo koja druga stvar....niti imam bilo kakvih ambicija po pitanju komsincinih zanimacija....da sam ih imala izbacivala bi ih iz sistema sa 18 a ne sa skoro 30....
a tvoj stav po pitanju zena se ocigledno preko noci promjenio, jer ti se prica nimalo ne slaze sa postovima koje si ranije ostavljao???
-
Pearl
Max, sorry, mozda sam malo pretjerano reagovala, ali me stvarno nevrira tovar tema i postova u posljednje vrijeme u kojima su sve zene kurve ili wanna be kurve koje se prodaju za auto i to ni manje ni vise nego golfa
valjda si skontao do sad da 90% cura sa foruma, bar onih cije postove sam ja citala, nije "komsinicinog ranga", pa tvoj izraz "vecina" nije relevantan... skoro sve cure su zaposlene ili studiraju i cilj im je da izgrade svoj zivot sa muskarcem UZ sebe, a ne vide se kao dodatna oprema uz Golf/bilo koje auto.. takve se ne javljaju na forum nego se sredjuju po citave dane, da budu lijepa dodatna oprema:)
a ako ti one smetaju, bjezi od takvih cura, a ne da poletis takvu da imas, pa si kasnije (zasto li boze) ogorcen i isfrustriran:)
valjda si skontao do sad da 90% cura sa foruma, bar onih cije postove sam ja citala, nije "komsinicinog ranga", pa tvoj izraz "vecina" nije relevantan... skoro sve cure su zaposlene ili studiraju i cilj im je da izgrade svoj zivot sa muskarcem UZ sebe, a ne vide se kao dodatna oprema uz Golf/bilo koje auto.. takve se ne javljaju na forum nego se sredjuju po citave dane, da budu lijepa dodatna oprema:)
a ako ti one smetaju, bjezi od takvih cura, a ne da poletis takvu da imas, pa si kasnije (zasto li boze) ogorcen i isfrustriran:)