Vaš stav i razmisljanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#101 Re: Vaš stav i razmisljanje
pusti pricu, kad se elma uda na forumu....

-
StupskaBitanga
#102 Re: Vaš stav i razmisljanje
Preporučujem gospođici Elmi da nabaci sponzoruša stav i naći će nekog u kasnim 20 i ranim tridesetim sa običnim stanom u Bolgranu ili Bosmalu. Naravno ukoliko joj je sasvim ok da joj muž do 35 završi ili 2m ispod zemlje ili ćuzi
-
sha_ba
#103 Re: Vaš stav i razmisljanje
ma ona je vani i sve ima....StupskaBitanga wrote:Preporučujem gospođici Elmi da nabaci sponzoruša stav i naći će nekog u kasnim 20 i ranim tridesetim sa običnim stanom u Bolgranu ili Bosmalu. Naravno ukoliko joj je sasvim ok da joj muž do 35 završi ili 2m ispod zemlje ili ćuzi
- dječak sa šibicama
#104 Re: Vaš stav i razmisljanje
Elma zivi u Svedskoj, samo za neobavjestene....
Ona konta gdje tamo pare padaju sa neba, da je tako i u demokratiziranoj, suverenoj i slobodnoj BiH.
Ona konta gdje tamo pare padaju sa neba, da je tako i u demokratiziranoj, suverenoj i slobodnoj BiH.
-
sha_ba
#105 Re: Vaš stav i razmisljanje
i svakako joj ne pada na pamet "dovesti nekog odozdo" ko nema stan, kucu, vikendicu, auto i eure na racunu....dječak sa šibicama wrote:Elma zivi u Svedskoj, samo za neobavjestene....
- MedenoSrce
#106 Re: Vaš stav i razmisljanje
ma da joj hoce sta pasti na pamet 
-
sha_ba
#107 Re: Vaš stav i razmisljanje
na sta?MedenoSrce wrote:ma da joj hoce sta pasti na pamet
- MedenoSrce
#108 Re: Vaš stav i razmisljanje
sha_ba wrote:na sta?MedenoSrce wrote:ma da joj hoce sta pasti na pamet
- alchak.ba
#109 Re: Vaš stav i razmisljanje
U situaciji koja trenutno vlada u BiH jako se tesko omladina odlucuje na kupovinu svoje nekretnine.
Kako skontah, a hodah dosta i po zapadu, jedino kod nas je MORANJE imati stan ili kucu pri ulasku u brak ili opcenito kasnije.
Ne opterecujem se tim iako slazem se da je u socijalnom okruzenju u kojem zivimo bolje imati nesto svoje pa sta god to bilo. Kako doci do toga? Po meni je svejedno.
Kako skontah, a hodah dosta i po zapadu, jedino kod nas je MORANJE imati stan ili kucu pri ulasku u brak ili opcenito kasnije.
Ne opterecujem se tim iako slazem se da je u socijalnom okruzenju u kojem zivimo bolje imati nesto svoje pa sta god to bilo. Kako doci do toga? Po meni je svejedno.
-
pcelica_inna86
#110 Re: Vaš stav i razmisljanje
A zasto bi to bila dužnost muškarca? Sve je super, sve je za pet, a čim se malo sporječkamo: "pazi sta pričas, u mojoj kući živiš". Nemam ništa protiv toga, neka se svako snalazi kako zna, ali lično bih uvijek prije odabrala da imam svoje. Ne vidim razlog zbog kojeg bih smatrala svojim vlasništvom nešto što je neko drugi napravio, simple as that.Natzi wrote:Od patetike se ne zivi,ni od primitivizma,ni sovinizma,zato je najbolje sagledati stvari realno,koliko smo u mogucnosti,koliko mozemo dobaciti,koliki nam je pokrivac.Iskreno,abd kad dodje vrijeme braka; volio bih da osiguram mjesto za zivot svojoj buducoj izabranici.Ne zbog toga da napumpam svoj ego,ili da poslije prigovaram,nego zato sto smatram da je to nekako odgovornost i duznost muskarca.S druge strane zivimo u naopakom vremenu,gdje je skoro pa nemoguce postenim i moralnim stazama steci nesto dostojanstva koliko toliko vrijedno.Zato mislim da je potrebno mnogo razumjevanja i strpljenja s obje strane.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
- Natzi
#111 Re: Vaš stav i razmisljanje
Po meni je to stvar prje svega kucnog odgoja i karaktera pojedinca.Kod mene je majka dosla u kucu koju je otac sam napravio prije braka,takav sticaj okolnosti bio,posvadjali su se mali milion puta ali ga nikad nisam cuo da joj je to nabio na nos, a znao je svasta reci u afektu i obratno.Jer u prirodi je muskarca da brine o zeni,to je instiktivno,da joj ulije odredjenu dozu sigurnosti.pcelica_inna86 wrote:A zasto bi to bila dužnost muškarca? Sve je super, sve je za pet, a čim se malo sporječkamo: "pazi sta pričas, u mojoj kući živiš". Nemam ništa protiv toga, neka se svako snalazi kako zna, ali lično bih uvijek prije odabrala da imam svoje. Ne vidim razlog zbog kojeg bih smatrala svojim vlasništvom nešto što je neko drugi napravio, simple as that.Natzi wrote:Od patetike se ne zivi,ni od primitivizma,ni sovinizma,zato je najbolje sagledati stvari realno,koliko smo u mogucnosti,koliko mozemo dobaciti,koliki nam je pokrivac.Iskreno,abd kad dodje vrijeme braka; volio bih da osiguram mjesto za zivot svojoj buducoj izabranici.Ne zbog toga da napumpam svoj ego,ili da poslije prigovaram,nego zato sto smatram da je to nekako odgovornost i duznost muskarca.S druge strane zivimo u naopakom vremenu,gdje je skoro pa nemoguce postenim i moralnim stazama steci nesto dostojanstva koliko toliko vrijedno.Zato mislim da je potrebno mnogo razumjevanja i strpljenja s obje strane.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
- hopcup
#112 Re: Vaš stav i razmisljanje
što to? jesu li to žene mutave i nesposobne da se brinu same za sebe? čuj "u prirodi" i "instinktivno"... mislim, ok, nemam ja ništa protiv što je tebi "majka dosla u kucu koju je otac sam napravio", al isto tako, ja bih ženu koja očekuje od mene da ja to sve sam nabavim i stvorim, nabio nogom (npr kao ona alma, elma il koji je je već nik), taman da joj je pička od suhog zlata... dakle, ako ću već sam sve nabavit, onda ću svaki dan dovodit drugu ženu i satirat se od seksa, a ne stalno jednu te istu, koja jedino pičku donese u kuću... jebi ga, meni je ovo prirodno i instinktivno.Natzi wrote: Po meni je to stvar prje svega kucnog odgoja i karaktera pojedinca.Kod mene je majka dosla u kucu koju je otac sam napravio prije braka,takav sticaj okolnosti bio,posvadjali su se mali milion puta ali ga nikad nisam cuo da joj je to nabio na nos, a znao je svasta reci u afektu i obratno.Jer u prirodi je muskarca da brine o zeni,to je instiktivno,da joj ulije odredjenu dozu sigurnosti.
-
pakica_
#113 Re: Vaš stav i razmisljanje
kvisko za tvoju iskrenosthopcup wrote:što to? jesu li to žene mutave i nesposobne da se brinu same za sebe? čuj "u prirodi" i "instinktivno"... mislim, ok, nemam ja ništa protiv što je tebi "majka dosla u kucu koju je otac sam napravio", al isto tako, ja bih ženu koja očekuje od mene da ja to sve sam nabavim i stvorim, nabio nogom (npr kao ona alma, elma il koji je je već nik), taman da joj je pička od suhog zlata... dakle, ako ću već sam sve nabavit, onda ću svaki dan dovodit drugu ženu i satirat se od seksa, a ne stalno jednu te istu, koja jedino pičku donese u kuću... jebi ga, meni je ovo prirodno i instinktivno.Natzi wrote: Po meni je to stvar prje svega kucnog odgoja i karaktera pojedinca.Kod mene je majka dosla u kucu koju je otac sam napravio prije braka,takav sticaj okolnosti bio,posvadjali su se mali milion puta ali ga nikad nisam cuo da joj je to nabio na nos, a znao je svasta reci u afektu i obratno.Jer u prirodi je muskarca da brine o zeni,to je instiktivno,da joj ulije odredjenu dozu sigurnosti.
sto se mene tice, ako on vec ima nesto, ja cu se tu uvalit', al' s obrazom
taman on zaradjiv'o milione, ne zelim samo s guza na guz da se pomicem po kuci jer eto meni drustvo nalaze da testis unosi materijalno u vezu izmedju dvoje ljudi
- BadCopy
#114 Re: Vaš stav i razmisljanje
seljacka politika
-
mirzet87sa
#115 Re: Vaš stav i razmisljanje
I necespakica_ wrote: kvisko za tvoju iskrenost![]()
sto se mene tice, ako on vec ima nesto, ja cu se tu uvalit', al' s obrazomdonijet cu i ja stagod, majka mu stara.. ako nema, krpit cemo zajedno dokle imamo.. znam mnoge koji su pocinjali samo sa zidovima, dusekom i wc-om, a danas imaju sve
taman on zaradjiv'o milione, ne zelim samo s guza na guz da se pomicem po kuci jer eto meni drustvo nalaze da testis unosi materijalno u vezu izmedju dvoje ljudi
-
pakica_
#116 Re: Vaš stav i razmisljanje
valja pocistit kerece dlakemirzet87sa wrote:I necespakica_ wrote: kvisko za tvoju iskrenost![]()
sto se mene tice, ako on vec ima nesto, ja cu se tu uvalit', al' s obrazomdonijet cu i ja stagod, majka mu stara.. ako nema, krpit cemo zajedno dokle imamo.. znam mnoge koji su pocinjali samo sa zidovima, dusekom i wc-om, a danas imaju sve
- BadCopy
#117 Re: Vaš stav i razmisljanje
bolje nista ne donesi nego kera
-
pakica_
#118 Re: Vaš stav i razmisljanje
jok jednog, dvaBadCopy wrote:bolje nista ne donesi nego kera
-
pakica_
#120 Re: Vaš stav i razmisljanje
da ih necu materi ostavit' mozdaBadCopy wrote:
moji kerovi idu sa mnom, kome se ne svidja, nek' se on doseli meni
- BadCopy
#121 Re: Vaš stav i razmisljanje
mani se kerova bona
-
pakica_
#122 Re: Vaš stav i razmisljanje
BadCopy wrote:mani se kerova bona
-
pcelica_inna86
#123 Re: Vaš stav i razmisljanje
Po meni je to stvar prje svega kucnog odgoja i karaktera pojedinca.Kod mene je majka dosla u kucu koju je otac sam napravio prije braka,takav sticaj okolnosti bio,posvadjali su se mali milion puta ali ga nikad nisam cuo da joj je to nabio na nos, a znao je svasta reci u afektu i obratno.Jer u prirodi je muskarca da brine o zeni,to je instiktivno,da joj ulije odredjenu dozu sigurnosti.[/quote]
Ima i toga, ulij ti meni dozu od 2000 kmčića mjesečno i redovnu dozu ..., i biće sve
. Jedno je donositi u kuću kao normalan član porodice, a drugo izigravati heroja i 'brinuti' se o ženi, bitch please. Idi nadji neko siroče na ulici pa se o njemu brini, njemu treba sigurnost. Ili naravno neku mudricu koja glumi žrtveno janje a u kuću ti se ko s poslom uvali, može i to naravno. svaka krpa nadje zakrpu.
Ima i toga, ulij ti meni dozu od 2000 kmčića mjesečno i redovnu dozu ..., i biće sve
- Natzi
#124 Re: Vaš stav i razmisljanje
[quote="pcelica_inna86
. Jedno je donositi u kuću kao normalan član porodice, a drugo izigravati heroja i 'brinuti' se o ženi, bitch please. Idi nadji neko siroče na ulici pa se o njemu brini, njemu treba sigurnost. Ili naravno neku mudricu koja glumi žrtveno janje a u kuću ti se ko s poslom uvali, može i to naravno. svaka krpa nadje zakrpu.[/quote]
Sad cemo malo iz krajnosti u krajnost
Sad cemo malo iz krajnosti u krajnost
-
sour cherry
#125 Re: Vaš stav i razmisljanje
Fino,fino.Ti si onako idealan za muža.dakle, ako ću već sam sve nabavit, onda ću svaki dan dovodit drugu ženu