Bivše

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kinaski

#101 Re: Bivše

Post by Kinaski »

kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
daj mu i bit ce sve okej
lemniskata

#102 Re: Bivše

Post by lemniskata »

kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Imala sličan problem. Kaže lagao da mu ne pravim frku. A što se tiče nje same to on pokazuje ili njoj ili sebi kako on to može, tj. ti mu ne braniš :lol:
tiranosaur

#103 Re: Bivše

Post by tiranosaur »

ladyblue18 wrote:Jok, treba 1/1 :mrgreen:

:lol: zbunio me je duminjov upis oko fb...al' svasta u bozijoj basti ima :lol: :lol:
tiranosaur

#104 Re: Bivše

Post by tiranosaur »

burek_in_space wrote:
duminjo wrote:
nikad ti meni svoj ne dade :sad:
Nikad mi ga nisi ni trazhio :oops:

Da, burek nije mushko. :sad:
Burek je mushkarchina 8-)
:lol: :lol: ok,sad mi je jasno :oops: :lol:
PILJA

#105 Re: Bivše

Post by PILJA »

Ew moje neke pricice:

Upoznam jednu djevojku i pocelo od prijateljstva i zavrsilo 3 i kusur ljubavne veze,nekako se zasitili te ljubavi pocele svade, ja bjezo od stvarnosti i predam se alkoholu,jedno vece parti kod frenda sve ok mi vani da prosetamo....(da ne oduzim) rastanak.. Dvije godine sam furao solo glumio srecno lice kad poziv,ona,sav se uspanici ko da preda mnom tornado,javim se i....udaje se,zeli da me vidi i tak na kahvici obecamo svasta jedno drugom i nemogu vise pisat
fantom slobode

#106 Re: Bivše

Post by fantom slobode »

PILJA wrote:Ew moje neke pricice:

Upoznam jednu djevojku i pocelo od prijateljstva i zavrsilo 3 i kusur ljubavne veze,nekako se zasitili te ljubavi pocele svade, ja bjezo od stvarnosti i predam se alkoholu,jedno vece parti kod frenda sve ok mi vani da prosetamo....(da ne oduzim) rastanak.. Dvije godine sam furao solo glumio srecno lice kad poziv,ona,sav se uspanici ko da preda mnom tornado,javim se i....udaje se,zeli da me vidi i tak na kahvici obecamo svasta jedno drugom i nemogu vise pisat
nesto izmedju spanske i meksicke, zato sto se spominje alkohol.

Nadam se da ste na kraju i opcili. To je vec nesto konkretno.

Inace, za uokviriti...mislim bas je stabilna, posto te nazva prije udaje i tako to. Obavezno pokusajte to da ozvanicite u opstini.
PILJA

#107 Re: Bivše

Post by PILJA »

wannabe_ultra wrote:
Kinaski wrote:
izbrisite se sa fb, probajte izaci na kafu ili sokic, otici na izlet.Druzite se.Poludit cete od tog fb'a bolan
Izbrisao fb na kahvama svaki dan,zavrsio faks sad kradem dane za potragom posla,al nije stvar u drustvu tu je djevojaka i sve ok ali kad treba u vezu il na spoj ja.... :run:
ikebana

#108 Re: Bivše

Post by ikebana »

brad90 wrote:zasto vi mislite da vas neko laze, ali konstantno. Zasto ste tako luckaste ?
haahaha mehane mozel se ovaj forum otvorit a da tebe ne vidim :(
sta li te potaklo da se ovo zapitas...
cuj zasto misli, u ovom konkretnom slucaju, vidis da ne misli, nego da zna :-)
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#109 Re: Bivše

Post by brad90 »

ikebana wrote:
brad90 wrote:zasto vi mislite da vas neko laze, ali konstantno. Zasto ste tako luckaste ?
haahaha mehane mozel se ovaj forum otvorit a da tebe ne vidim :(
sta li te potaklo da se ovo zapitas...
cuj zasto misli, u ovom konkretnom slucaju, vidis da ne misli, nego da zna :-)
aaaa cojece pa moram da surfujem, da onlajn bivstvujem i drugujem. zivot me nagnao da se pitam to i na forumu jer mi nije jasna tolika opsjednutost lazima i istinom, a realno bica sa cunom lazu, ali ne u tolikoj mjeri koliko to bica sa udubljenjem misle. :bih: :bih: :bih:

MEHAN
Post Reply