daj mu i bit ce sve okejkkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Bivše
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kinaski
#101 Re: Bivše
- lemniskata
#102 Re: Bivše
Imala sličan problem. Kaže lagao da mu ne pravim frku. A što se tiče nje same to on pokazuje ili njoj ili sebi kako on to može, tj. ti mu ne braniškkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
- tiranosaur
#103 Re: Bivše
ladyblue18 wrote:Jok, treba 1/1
- tiranosaur
#104 Re: Bivše
burek_in_space wrote:Nikad mi ga nisi ni trazhioduminjo wrote:
nikad ti meni svoj ne dade![]()
Da, burek nije mushko.![]()
Burek je mushkarchina
- PILJA
#105 Re: Bivše
Ew moje neke pricice:
Upoznam jednu djevojku i pocelo od prijateljstva i zavrsilo 3 i kusur ljubavne veze,nekako se zasitili te ljubavi pocele svade, ja bjezo od stvarnosti i predam se alkoholu,jedno vece parti kod frenda sve ok mi vani da prosetamo....(da ne oduzim) rastanak.. Dvije godine sam furao solo glumio srecno lice kad poziv,ona,sav se uspanici ko da preda mnom tornado,javim se i....udaje se,zeli da me vidi i tak na kahvici obecamo svasta jedno drugom i nemogu vise pisat
Upoznam jednu djevojku i pocelo od prijateljstva i zavrsilo 3 i kusur ljubavne veze,nekako se zasitili te ljubavi pocele svade, ja bjezo od stvarnosti i predam se alkoholu,jedno vece parti kod frenda sve ok mi vani da prosetamo....(da ne oduzim) rastanak.. Dvije godine sam furao solo glumio srecno lice kad poziv,ona,sav se uspanici ko da preda mnom tornado,javim se i....udaje se,zeli da me vidi i tak na kahvici obecamo svasta jedno drugom i nemogu vise pisat
- fantom slobode
#106 Re: Bivše
nesto izmedju spanske i meksicke, zato sto se spominje alkohol.PILJA wrote:Ew moje neke pricice:
Nadam se da ste na kraju i opcili. To je vec nesto konkretno.
Inace, za uokviriti...mislim bas je stabilna, posto te nazva prije udaje i tako to. Obavezno pokusajte to da ozvanicite u opstini.
- PILJA
#107 Re: Bivše
Izbrisao fb na kahvama svaki dan,zavrsio faks sad kradem dane za potragom posla,al nije stvar u drustvu tu je djevojaka i sve ok ali kad treba u vezu il na spoj ja....wannabe_ultra wrote:izbrisite se sa fb, probajte izaci na kafu ili sokic, otici na izlet.Druzite se.Poludit cete od tog fb'a bolanKinaski wrote:kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
- ikebana
#108 Re: Bivše
haahaha mehane mozel se ovaj forum otvorit a da tebe ne vidimbrad90 wrote:zasto vi mislite da vas neko laze, ali konstantno. Zasto ste tako luckaste ?
sta li te potaklo da se ovo zapitas...
cuj zasto misli, u ovom konkretnom slucaju, vidis da ne misli, nego da zna
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#109 Re: Bivše
aaaa cojece pa moram da surfujem, da onlajn bivstvujem i drugujem. zivot me nagnao da se pitam to i na forumu jer mi nije jasna tolika opsjednutost lazima i istinom, a realno bica sa cunom lazu, ali ne u tolikoj mjeri koliko to bica sa udubljenjem misle.ikebana wrote:haahaha mehane mozel se ovaj forum otvorit a da tebe ne vidimbrad90 wrote:zasto vi mislite da vas neko laze, ali konstantno. Zasto ste tako luckaste ?
sta li te potaklo da se ovo zapitas...
cuj zasto misli, u ovom konkretnom slucaju, vidis da ne misli, nego da zna
MEHAN