Eeeeeh prosla su ona stara linepa vremena kad su se giganti poput BH Telecoma razbacivali parama i na sluzbena putovanja slali i cistaciceing-ecc wrote:Ja vec dugo nisam sluzbeno putovao a dok sam putovao bilo je slatkih sexualnih uzitaka. Eto dodje mi opet da idem negdje daleko na neko obrazovanje.![]()
Nije da preferiram al se uvijek nekako desi da 'svasta naucim'.
Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bumerangss
#101 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
- supercali
#102 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
pa kroz kazahstan rusiju uzbekistan i ostale stane bi vidiovesela_sveska wrote: e vidiJo bi sta su cari![]()
- Dr.medicine
#103 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
prakticno svaki put.
možda je razlog u tome sto su kod nas na seminarima raja iz svih gradova, država itd. ne ide se ono kao firma.
kad bi se tako islo, nikad ne bih umocio
sve bakutanerke

možda je razlog u tome sto su kod nas na seminarima raja iz svih gradova, država itd. ne ide se ono kao firma.
kad bi se tako islo, nikad ne bih umocio
-
libra123
#104 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ha,ha,zvuci mi poznato.Ramzess Veliki wrote:Ako ti je do seksa dođi u moju banku, nas sve jebu članovi uprave, oči nam poispadale ...EMSBIH wrote:Ljudi uozbiljite se...jel se isplati prelazit u kakvu firmu il jok.... da dzaba ne skupljam ove papircuge i diplome po kuci![]()
![]()
- walter kurtz
#105 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
2016 cu cesto biti na putu

- delllboy79
#106 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Ilidza hotel Holywood.
Cesto ima seminara.

Cesto ima seminara.
- delllboy79
#107 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Primjena „Reformskog paketa u javnim Službama za zapošljavanje“ naziv je dvodnevnog seminara u hotelu Bristol , u Sarajevu, u organizaciji Švicarske ambasade i Projekta zapošljavanja mladih- Yep.

- walter kurtz
#108 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Kako ja volim sluzbeni put 
- tech10
- muha_sa
#110 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
što volite ic na službeno 
- Euridika
- Globalna šefica
#111 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Da guzica vidi puta...muha_sa wrote:što volite ic na službeno
-
walk_M-A-N
#112 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Što kažu, složio bih se sa prethodnim izlagačima
koji kažu da nije to baš tako kao što se misli..
Imao sam dosta službenih, seminara i obuka, i uglavnom sam putovao sam, tamo gdje nije bilo nikoga ni poznatog ni iz firme, te to, iako inače jeste, nije bilo prepreka u mom slučaju.
I ništa, nikakvog keksa. Nekako mi to za jednu noć ili nekoliko njih nije imalo smisla. Iako je bilo flerta, boravaka pa i neke male romantike.. To je i očekivano jer je bilo baš lijepih destinacija i učesnica.
Imao sam dosta službenih, seminara i obuka, i uglavnom sam putovao sam, tamo gdje nije bilo nikoga ni poznatog ni iz firme, te to, iako inače jeste, nije bilo prepreka u mom slučaju.
I ništa, nikakvog keksa. Nekako mi to za jednu noć ili nekoliko njih nije imalo smisla. Iako je bilo flerta, boravaka pa i neke male romantike.. To je i očekivano jer je bilo baš lijepih destinacija i učesnica.
- seln
#113 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Citam ove postove i sve kontam, je li moguce, toliko neispunjenih seksualnih fantazija na jednom mjestu...
Eto, svi zaposleni, musko i zensko, staro i mlado, udato i slobodno, samo ceka seminar da bi se jebalo.
Daj ne supljirajte, zivi bili. Ne kazem da nema toga, poklope se okolnosti, nadje krpa zakrpu, nadje radodajka napaljenog...
ali samo neko infantilan moze iz toga izvlaciti generalne zakljucke.
Eto, svi zaposleni, musko i zensko, staro i mlado, udato i slobodno, samo ceka seminar da bi se jebalo.
Daj ne supljirajte, zivi bili. Ne kazem da nema toga, poklope se okolnosti, nadje krpa zakrpu, nadje radodajka napaljenog...
ali samo neko infantilan moze iz toga izvlaciti generalne zakljucke.
-
PeppermintSA
#114 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Ja mogu reći da je u mojoj branši to i više nego učestala stvar.
Scenske umjetnosti - glumci, reditelji, producenti, scenaristi, organizuju se raznorazni okrugli stolovi, seminari, pozorišni i filmski festivali, talent campusi dok si još student, regionalni studentski festivali isl. zajebancije. Sodoma i Gomora
Da samo znate šta se dešava sve tokom SFF-a iza zatvorenih vrata