Koja je banka u pitanju i koliko nas ide?scooby_dooby_doo wrote:Poneses 5000€ i ides ko hadzija.
BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#101 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
- scooby_dooby_doo
- agnostic_front
#103 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Za prošlo SP u J. Africi su bila 4 šešira. U prvom su bili domaćin i top 7 ekipa. U drugom ekipe iz Azije, S. Amerike i Okeanije, u trećem iz Afrike i J. Amerike, a u četvrtom iz Evrope. Ako bi ovako bilo i u Brazilu, onda bi nam vrlo vjerovatno došla jedna jaka ekipa iz Evrope (ili neka druga ekipa koja je među prvih 8 sa FIFA liste), i po jedna iz ovih ostalih regija, jer mislim da nemamo šanse da uđemo u top 8.Sheriff wrote:Kad neko vec spomenu grupe. Npr ako budemo u top 10 do pocetka svjetskog. U grupu nam dolazi jedna "slabija" skipa po fifa rankingu iz evrope, jedna iz afrike? azije? amerike? kako to ide oko grupa...
Nije još objavljeno kako će se grupe izvlačiti, ali vjerovatno po ovom principu.
- scooby_dooby_doo
#104 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
tadžikistan trade bank.Yahel wrote:Koja je banka u pitanju i koliko nas ide?scooby_dooby_doo wrote:Poneses 5000€ i ides ko hadzija.
- Legollas
#105 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Tačnije top 8. A šanse za to nemamo (predpostavljam) jer nećemo igrati nakon kvalifikacija više važnih utakmica, jedino da se Hrvatska ne kvalifikuje i još neka repkaSheriff wrote:Kad neko vec spomenu grupe. Npr ako budemo u top 10 do pocetka svjetskog. U grupu nam dolazi jedna "slabija" skipa po fifa rankingu iz evrope, jedna iz afrike? azije? amerike? kako to ide oko grupa...
-
Gray
#106 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Mene strašno sada zanima šta je bila ta prva situacijaUnscarD wrote: U jednoj i najgoroj je kolegino "zezanje" pogresno protumaceno na Ipenami i imali smo 40 ljudi oko nase grupice u roku od 5 minuta spremene da nas lincuju...ali bas je taj kolega uradio nesto sto stvarno nije trebalo da uradi i sto bi u svakoj zemlji bilo lose protumaceno. Takodjer je i policija bila tu u roku od 5 minuta. Platili smo policiji da nas izvede sa plaze i da njega ne vode u stanicu jer smo imali let nazad sutra koji bi propustio. Jbg, crnjak. Ne bih ti sad bas govorio sta je tacno uradio, ne ide. Drugi put su zezali neke djevojke 3 sata koje su trazile da budu placene za to vrijeme pa su zvale bracu, makroe ili koga vec ali smo se nagodili...treci put su na Kopakabani pijane ili drogirane djevojke trazile lovu od nekih amerikanaca ispred nas pa se zakuhala situacija a one nisu znale ko je sa kim (odnosno da mi nismo sa njima) pa smo se sklonili malo u stranu a policija je dosla ubrzo. Dakle osim toga na Ipenami, nista strasno...ono je u jednom momentu bilo prilicno napeto.
Last edited by Gray on 13/09/2013 21:52, edited 1 time in total.
- Legollas
#107 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Mene želja izjedaGray wrote:
Mene strašno sada zanima šta je bila ta prva situacija
- karanana
#108 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
ma htjeo da pokupi neku sisulju koja ima zajebane raje.
posto su kurave tamo?
posto su kurave tamo?
- Šveđanin
#109 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
karanana wrote:ma htjeo da pokupi neku sisulju koja ima zajebane raje.
posto su kurave tamo?
30 - 400 eur, sve zavisi kakav kvalitet hoćeš i koliko je očuvana.
S tim da se može naći odlična ponuda za 90 eur sat vremena.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
Eborg
#110 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
S obzirom kakav je Brazil po tom pitanju, mene bi više brinulo da kakva dobra sisulja zapravo ne ispadne sisan. Pa da Bošnjo mora da dudla umjesto obratno. 
- Legollas
#111 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Jesi to gledo Hangover 2 ?Eborg wrote:S obzirom kakav je Brazil po tom pitanju, mene bi više brinulo da kakva dobra sisulja zapravo ne ispadne sisan. Pa da Bošnjo mora da dudla umjesto obratno.
- karanana
#112 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
pa dobro, znaci ko u evropi. nije da je superjeftino. jos ce sigurno da poskupe u to vrijeme.Šveđanin wrote:karanana wrote:ma htjeo da pokupi neku sisulju koja ima zajebane raje.
posto su kurave tamo?
30 - 400 eur, sve zavisi kakav kvalitet hoćeš i koliko je očuvana.
S tim da se može naći odlična ponuda za 90 eur sat vremena.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
-
muzicar_iz_parka
#113 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Nije to Tajland.Eborg wrote:S obzirom kakav je Brazil po tom pitanju, mene bi više brinulo da kakva dobra sisulja zapravo ne ispadne sisan. Pa da Bošnjo mora da dudla umjesto obratno.
U Brazilu bi se prije mogla desiti neka sa umjetnom zadnjicom, kod njih je in da imaju ogromne guzove, pa svašta špricaju unutra, silikon i neke druge materijale.
- _mufljuz_
#114 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
jebo te - o cemu bosnjo razmislja kako nazitigu nesto i dat pri tom par stotina maraka i prebacit atlantik za to....
e jebo te mozak
- nije valjda tolika nejebica u BIH?
e jebo te mozak
-
muzicar_iz_parka
#115 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Fora je u egzotičnosti, nema Brazilki kod nas, isto kao i bauštelci kad rane vani, prvo šta urade je odlazak u javnu kuću i povale neku crnjkinju, čisto iz radoznalosti._mufljuz_ wrote:jebo te - o cemu bosnjo razmislja kako nazitigu nesto i dat pri tom par stotina maraka i prebacit atlantik za to....
e jebo te mozak- nije valjda tolika nejebica u BIH?
-
Rob_Atl
#116 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Posto je slika velika evo vam link, sve detaljno objasnjeno gdje bi igrali pa birajte koja vam grupa najbolje odgovara finansijski
Ovo je uradjeno po principu da budemo u 4 sesiru ( 99 posto da cemo i biti) a ako budemo slucajno u prvom onda zaboravite na mapu napravit ce se nova
http://imgur.com/tTjX1xM
Ovo je uradjeno po principu da budemo u 4 sesiru ( 99 posto da cemo i biti) a ako budemo slucajno u prvom onda zaboravite na mapu napravit ce se nova
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#117 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Ljudima koji žive u Sarajevu , trebat će tačno onoliko koliko ostane od mjesečne plaće kad se plati voda 
- Legollas
#118 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
auuuuuuuu.. grupa GRob_Atl wrote: http://imgur.com/tTjX1xM
- luckylaka
#119 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Posto znam da ides 100%(ako se kvalifukujemo)onda i ne sumnjam da ces rizikovati $5000-6000.Dakle.Zavisi kako cemo se organizovati,koliko cemo biti(nemoguce je cijelo S.P.)koliko nas ide(USA).Pretpostavljam da ce nas biti za jedan avion (i vise sigurno)tako da nakon Litvanije pocinje organizacija ABD.Rob_Atl wrote:Posto je slika velika evo vam link, sve detaljno objasnjeno gdje bi igrali pa birajte koja vam grupa najbolje odgovara finansijski![]()
Ovo je uradjeno po principu da budemo u 4 sesiru ( 99 posto da cemo i biti) a ako budemo slucajno u prvom onda zaboravite na mapu napravit ce se nova![]()
- I am Happy
#120 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
tvsabina wrote:Ljudima koji žive u Sarajevu , trebat će tačno onoliko koliko ostane od mjesečne plaće kad se plati voda
- Havatar
#121 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Ne znam sto nisu za gradove domacine izabrali samo ove gradove koji su na obali nego su dali domacinstvo i ovim gradovima koji su usred prasume.
- Legollas
#122 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Vjerovatno zato što je ta prašuma razvijenija od naše državeHavatar wrote:Ne znam sto nisu za gradove domacine izabrali samo ove gradove koji su na obali nego su dali domacinstvo i ovim gradovima koji su usred prasume.
- It_is_a_Leclerc
#123 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Samo polako.. Ne praviti ražanj dok je zeko u šumi.
- I am Happy
#124 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
Gdje si Vugadalicu, nismo te prepoznaliIt_is_a_Leclerc wrote:Samo polako.. Ne praviti ražanj dok je zeko u šumi.
-
SSemir
#125 Re: Koliko novca treba da gledamo reprezentaciju uzivo u BRA
iskesiras tolike pare da odes u brazil gledati nasu reprezentaciju, i potrefi ti se da budes nekoliko hiljada kilometara daleko od copacabane.. baksuzluk 
EDIT: jbt, samo sto ukucas copacabana na google, nagledas se mocnih zena, ne moras ni dodavati ono "women" "bbw" itd.
EDIT: jbt, samo sto ukucas copacabana na google, nagledas se mocnih zena, ne moras ni dodavati ono "women" "bbw" itd.