kako si dosao do tog zakljucka? :sburek_in_space wrote:Ta veza ako i pukne, to nece biti zbog depresije...
izgubljena djevojka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BaDa
#101 Re: izgubljena djevojka
- burek_in_space
#102 Re: izgubljena djevojka
BaDa wrote:
kako si dosao do tog zakljucka? :s
Metodom elimincije i onda dedukcijom.
Ne znam, ne mogu ti garantovano tvrditi nishta, jer vas ne znam, ali meni to "smrdi", ta njena objashnjenja.
- Hrulj
#103 Re: izgubljena djevojka
I ja se slazem sa tobom.burek_in_space wrote:BaDa wrote:
Metodom elimincije i onda dedukcijom.![]()
Ne znam, ne mogu ti garantovano tvrditi nishta, jer vas ne znam, ali meni to "smrdi", ta njena objashnjenja.
- BaDa
#104 Re: izgubljena djevojka
ma nezz eto pustit cu pa cu vidjet sta ce biti! al sam joj rekao ako ima bar malo covjecanstva u tebi reci mi da li drugi ima da se ne peglamo i rekla je da nema! A ponavljam ponovo nije valjda toliko luda da mi ne kaze jer sta ima onda da mene a i sebe pati :S ha yaHrulj wrote:I ja se slazem sa tobom.burek_in_space wrote:BaDa wrote:
Metodom elimincije i onda dedukcijom.![]()
- Hrulj
#105 Re: izgubljena djevojka
Ma ne mora znaciti da ima drugoga. Mozda joj je jednostavno dosadilo. Desi se. Ili pak ima nesto, a zensko ko zensko, kad kaze da joj nije nista treba odmah da se zabrinesBaDa wrote:
ma nezz eto pustit cu pa cu vidjet sta ce biti! al sam joj rekao ako ima bar malo covjecanstva u tebi reci mi da li drugi ima da se ne peglamo i rekla je da nema! A ponavljam ponovo nije valjda toliko luda da mi ne kaze jer sta ima onda da mene a i sebe pati :S ha ya
- lavorpunvode
#106 Re: izgubljena djevojka
vec zbog njegove paranojeburek_in_space wrote:Ta veza ako i pukne, to nece biti zbog depresije...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#107 Re: izgubljena djevojka
Ma pusti ba bureka on samo crnjaci raju 
- BaDa
#108 Re: izgubljena djevojka
e jbg paranoja! Jbg necu da ponavljam jedno te isto ja se vec psihicki pripremam na (raskid) necu da kazem da sam izgubio nadu 100% al et jos uvijek ima neka nada u meni!lavorpunvode wrote:vec zbog njegove paranojeburek_in_space wrote:Ta veza ako i pukne, to nece biti zbog depresije...
- lavorpunvode
#109 Re: izgubljena djevojka
pa upravo si samo potvrdio ovo sto sam ja rekla..BaDa wrote:e jbg paranoja! Jbg necu da ponavljam jedno te isto ja se vec psihicki pripremam na (raskid) necu da kazem da sam izgubio nadu 100% al et jos uvijek ima neka nada u meni!lavorpunvode wrote:vec zbog njegove paranojeburek_in_space wrote:Ta veza ako i pukne, to nece biti zbog depresije...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#110 Re: izgubljena djevojka
Nije to paranoja, samo šesto čulo koje rijetko griješi.lavorpunvode wrote:vec zbog njegove paranojeburek_in_space wrote:Ta veza ako i pukne, to nece biti zbog depresije...
Drug, bolje da ti raskineš odmah i da budeš dobar 'sam sa sobom' nego da sutra saznaš kako je ipak neko treći u pitanju.
- BaDa
#111 Re: izgubljena djevojka
al sam se sjebao kad sam vidio koliko je smrsala za ovako kratak period :S mr.chow vrijeme ce pokazati upravu si!
-
SSemir
#112 Re: izgubljena djevojka
koje privlacan naslov jbt. ocekivao sam da cu kad otvorim temu, vidjeti lokaciju gdje je izgubio je..mora da je, reko, bio pijan kad ju je izgubio..svakakve ideje su mi prolazile kroz glavu, nekoliko fazona sam bio vec smislio 
-
gidra
#113 Re: izgubljena djevojka
SSemir wrote:koje privlacan naslov jbt. ocekivao sam da cu kad otvorim temu, vidjeti lokaciju gdje je izgubio je..mora da je, reko, bio pijan kad ju je izgubio..svakakve ideje su mi prolazile kroz glavu, nekoliko fazona sam bio vec smislio
- Afanasi_94
#114 Re: izgubljena djevojka
Moj ti je savjet da raskineš sa njom jer se previše peglate i razvlačite da bi to na kraju valjalo. 
- BaDa
#115 Re: izgubljena djevojka
pa moze se reci da se to desilo jbg ovo sto ona govori treba vremena i sl.. to je gotovo tako da.. jbt ga ja gajim jos neke nade da ce dobro al eto vidjet cemo nakon nekog vremena sta ce biti!Afanasi_94 wrote:Moj ti je savjet da raskineš sa njom jer se previše peglate i razvlačite da bi to na kraju valjalo.
- tiranosaur
#116 Re: izgubljena djevojka
s jedne strane trebas joj dati vremena i biti uz nju,ako je sve tako kako si napisao
al brate s druge mislim da ti curu "utusi"...vec si ovdje s par postova utusio,pa gdje neces i nekoga s kim si konstantno...
izvini ,neznam te al' mislim da panicis i brines i previse...
ako cete uspjeti-odlicno a ako ne-odlicno i to...jer niste ni bili onda jedno za drugo pa bolje prije nego kasnije
al brate s druge mislim da ti curu "utusi"...vec si ovdje s par postova utusio,pa gdje neces i nekoga s kim si konstantno...
izvini ,neznam te al' mislim da panicis i brines i previse...
ako cete uspjeti-odlicno a ako ne-odlicno i to...jer niste ni bili onda jedno za drugo pa bolje prije nego kasnije
- Ramzess Veliki
#117 Re: izgubljena djevojka
E upravo sam to mislio napisati. Puno ona tu nešto hoće-neće, treba joj prostora ... oćeraj to, nikad stabilna žena od nje. To žene rade kad hoće da se bace u kurvaluk.Afanasi_94 wrote:Moj ti je savjet da raskineš sa njom jer se previše peglate i razvlačite da bi to na kraju valjalo.
- fantom slobode
#118 Re: izgubljena djevojka
ma mozda i ponekad ono poda se...cisto da joj smanji neurozu...moze i odozada, da te ne sekira... Inace pustiti da sama mahnita...ne udubljivati se figurativno u materiju...Ramzess Veliki wrote:E upravo sam to mislio napisati. Puno ona tu nešto hoće-neće, treba joj prostora ... oćeraj to, nikad stabilna žena od nje. To žene rade kad hoće da se bace u kurvaluk.Afanasi_94 wrote:Moj ti je savjet da raskineš sa njom jer se previše peglate i razvlačite da bi to na kraju valjalo.
- BaDa
#119 Re: izgubljena djevojka
pricao sam s najboljim prijateljem koji me zna u dusu objasnio mu situacija i rekao mi je da sam lud da sam umislio sebi da ima taj neko drugi! Rekao mi je ko sto svi govore daj joj vremena i slobode! Tako da cekat cu da vidim sta ce se desiti!
- respo
#120 Re: izgubljena djevojka
Cekaj pa ce ti se javiti na ovu temu djevojka i reci
Dok sam bila izgibljena naletila sam na jednog forumasa koji mi je udahnuo zivot i zivim punim plucima a bivsi jos ceka sta ce se desiti
Dok sam bila izgibljena naletila sam na jednog forumasa koji mi je udahnuo zivot i zivim punim plucima a bivsi jos ceka sta ce se desiti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#121 Re: izgubljena djevojka
znam samo da žene od sebe mogu napraviti mučenicima i kad ostavljaju isto kao kad bivaju ostavljene
budi ti napet ko puška
spremaj se kao da ćete sad prekinuti a uživaj kao da ćete biti zajedno 100 godina
elem ne daj da se to oduži... koliko traje već?
budi ti napet ko puška
spremaj se kao da ćete sad prekinuti a uživaj kao da ćete biti zajedno 100 godina
- BaDa
#122 Re: izgubljena djevojka
10-ak dana od kako mi je rekla sta je muci. Ma ni ja vise nezz sta sad da radim dal da joj se ponekad javim ili da se usutim i cekam sta ce se desiti! kao sto je rekao respo ako se usutim moze biti bas to da naleti na nekog ko ce je ajmo reci vratii medju zive!Black swan wrote:znam samo da žene od sebe mogu napraviti mučenicima i kad ostavljaju isto kao kad bivaju ostavljene
budi ti napet ko puška
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#123 Re: izgubljena djevojka
jbg ne znam
kratko je to... ljudi se ne viđaju po 15 dana kad se sprema ispit ili diplomski
nisam pametan
kratko je to... ljudi se ne viđaju po 15 dana kad se sprema ispit ili diplomski
nisam pametan
- Ramzess Veliki
#124 Re: izgubljena djevojka
Previše si posesivan. Ozbiljno imaš problem ali sa sobom. Ako se ne riješiš te posesivnosti i ljubomore uništićeš sebi život.BaDa wrote:10-ak dana od kako mi je rekla sta je muci. Ma ni ja vise nezz sta sad da radim dal da joj se ponekad javim ili da se usutim i cekam sta ce se desiti! kao sto je rekao respo ako se usutim moze biti bas to da naleti na nekog ko ce je ajmo reci vratii medju zive!Black swan wrote:znam samo da žene od sebe mogu napraviti mučenicima i kad ostavljaju isto kao kad bivaju ostavljene
budi ti napet ko puška
elem ne daj da se to oduži... koliko traje već?ono bas fucked up situacija!
- BaDa
#125 Re: izgubljena djevojka
NE!!! al imaš PP.moda56 wrote:BaDa wrote:NErespo wrote:Jel se zove tamara?
da se slucaaaajno ne zove meliha