Dobrovoljačka ulica

Post Reply
LBVIEW

#101 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

fantom slobode wrote:Inace anonimni woody nikako da nam adresu ostavi pa da se sretne sa petokolonasima :lol: :lol: :lol: on propusta kroz ruke samo kad ima ocitu prednost :lol: :lol: :lol: :lol: a ne znam kako se ne prijavi gdje god posto to lici na krivicno djelo - trebalo bi se to ozbiljno ispitati...izivljavanje na civilnim stanovnistvom (on to zove propustanje kroz sake), za sto ne znamo kako se zavrsilo, jer imamo samo njegove izjave (komentar na forumu tema Grbavica i Kovacici u ratu) - neka napise imena ljudi koje je propustao kroz sake, da vidimo da li su medju zivima. On je jos nevin, kako napisa, jer se jos protiv njega nije podigla optuznica i nije osudjen za djela koja je pocinio. No mislim da bi mu bilo pametno da saradjuje sa sudskim organima, pa da se sam prijavi i kaze evo me...ja sam tad i tad propustao kroz sake (?!??!!!) PETOKOLONASE (?!?!!!!), osim mene su tu bili prisutni ..... (ime i prezime ili nadimak), a zrtve su kasnije dozivjele slijedecu sudbinu. (koliko je woody-ju poznato - a zna on sve posto ima crni notes...)ali on se brine o drugim samozapaljivim kako napisa...koji su bili u uniformi, ovi woody-jevi nisu...(vrlo simptomaticno inace, place se za tim poginulim vojnicima stalno, a negira se masa ubijenih civila, zena i djece).

E sad zamislite sta nam jos nije rekao sta je radio sa "svojima", mozda bi ta optuznica bila puno veca...mislim da bi organi gonjenja trebali da se zainteresuju za njegov slucaj i njegove notese. Nekako mi djeluje da posjeduje informacije.
A to sto ih i lazira usput, na vec poznati klasicni nacin onako anonimno jasno je u medjuvremenu velikom dijelu forumske populacije.

Iako je u svojim lazima vrlo kontradiktoran ponekad...jer u jednom komentaru dize sposobnost neprijatelja na neslucene visine, jer mu MI branioci Bosne i Hercegovine nismo eto mogli nista (dovoljno je pogledati omjer poginulih vojnika agresora i nas branioca, pored ocite prednosti u naoruzanju imali su ogroman broj mrtvih) (ja fino napisah da su to NULE od boraca :lol: :lol: :lol: a znamo i zasto) dok u drugom komentaru place za poginulim neprijateljskim vojnicima, navodi da je JNA imala najvece gubitke u svim ratovima u kojima je ucestvovala tog 2. i 3. maja u Sarajevu. :lol: :lol: :lol: :lol:

Njihov dragi woody nam uz to naravno podmece klasicno opravdanje cetnika da se eto islo "svojima", sto valjda znaci da tamo gdje je zivio doticni nije bio medju svojima bez obzira sto su ga okruzivali gradjani svih nacionalnosti i sa kojima je proveo vecinu svog zivota. Zato ih je trebalo ubijati i granatirati. Vrlo dobro znamo da u Sarajevu u aprilu 1992 i maju 1992, a naravno i kasnije postojali su oni koju su branili grad i drzavu od agresora (bez obzira na nacionalnost) i oni drugi, agresori, kojima je bio cilj da svi drugi osim izabranog nebeskog naroda ubiju ili rasele bilo gdje sa zauzetog teritorija.
Jedan od mogucih razloga imate u pjesmi ispod. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozemo primjetiti da se zali i na znanje i sposobnosti organizovanja vojnih vjestina (koji izbor rijeci :lol: :lol: :lol: ) generala Kukanjca (naziva ga sakalom i smradom) zato sto nije uspio u planu ovladavanja predsjednistvom, instaliranjem kvislinga na celo drzave i nakon toga mogucu brzu kapitulaciju nezavisne drzave Bosne i Hercegovine. Njihov dragi woody mu to ne moze oprostiti, bas kao i svi ostali iz njegovog miljea. Zato je Kukanjac i dao svojevremeno intervju, lijepo im covjek rekao, osim Otesa niste pomakli nigdje dalje, a sta ste sve izgubili nakon mene bolje da se ne prica... :lol: :lol: :lol: woody nam je ljut na Kukanjca zbog njegovih nesposobnosti :lol: :lol: :lol: :lol: bravo webby :lol: :lol: :lol: :lol: nisi mogao da se uzdrzis :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. kako nas samo obavjesti o pripadnicima HV-a i MUP-a RH na nasoj teritoriji...rece 145...nego de hoce li nam izbrojati koliko vojnika, tehnike je imala agresorska JNA i paravojska koja je iz BiH napadala Hrvatsku.... :lol: :lol: :lol:

U pojedinim trenutcima se cula pjesma Bosno moja...Bosna je to sve prebrodila...postigla je pobjedu...:smilesazastavomsaljiljanima: :-D :izet: :izet:
:thumbup:

Ma covjek je provaljen jos poodavno, kad je npr., onako ofirno tvrdio kako mu je dedo ni manje ni vise iz Fazlagica Kule i kako je onomad bio za poglavnika. :D Inace, specijalac je svugdje bio i boj bio, od Mostara do Buzima, zna za svako "stradanje nejaci",u prijevodu kad su 'rabri srpski borci dobili po 'icki, pa kuka i i narice, petlja, optuzuje i relativizira.Takvima je nabolje poruciti isto ono sto i sto rahmetli Durakovic u "Face-u" onom blecku Banjcu:"kako ste zasluzili, dobro ste i prosli." :oops:
Btw. nekako me stilom i enciklopedijskim zanjem :D ratnih desavanja podsjeca na jednog sto se javno hvalio onom geackom s Bravskog polja:"Grmec gori B'iac gori", ono dok je isto jos uvijek bilo pod kontrolom geaka, tj dok ih 5 Korpus nije za vik vikova otpuhao , pa su usli u Guinness-ovu kjnigu rekorda po nabjbrzoj bjezaniji u historiji ratovanja. :D
Last edited by LBVIEW on 02/10/2013 14:41, edited 1 time in total.
LBVIEW

#102 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

Nedobrovoljac wrote:‚‚Btw., cetalji-Wodyjevi branitelji :D su doobro fasovali bas u Kljucui i okolici‚‚

Bio sam učesnik tih borbi oko Čađavice-Sitnice-Ključa u oktobru 95., pa ako si i ti bio, možemo razmjeniti iskustva, bilo je tamo belaja na obe strane.

Ako si zaintresovan, otvorićemo novu temu.
To ti s kolegom Woodyjem vidi, on je,kako kaze, bio agresor na Kljuc, a ti i tvoji ste bili branitelji.
Inace, diskusija s tobom i s tvojima je izlisna, jasno je vec i na ovoj temi, osim kad bi se pretvarali kako je crno bijelo i obratno. :zzzz:
fantom slobode

#103 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by fantom slobode »

LBVIEW wrote: :thumbup:

Ma covjek je provaljen jos poodavno, kad je npr., onako ofirno tvrdio kako mu je dedo ni manje ni vise iz Fazlagica Kule i kako je onomad bio za poglavnika. :D Inace, specijalac je svugdje bio i boj bio, od Mostara do Buzima, zna za svako "stradanje nejaci",u prijevodu kad su 'rabri srpski borci dobili po 'icki, pa kuka i i narice, petlja, optuzuje i relativizira.Takvima je nabolje poruciti isto ono sto i sto rahmetli Durakovic u "Face-u" onom blecku Banjcu:"kako ste zasluzili, dobro ste i prosli." :oops:
Btw. nekako me stilom i enciklopedijskim zanjem :D ratnih desavanja podsjeca na jednog sto se javno hvalio onom geackom s Bravskog polja:"Grmec gori B'iac gori", ono dok je isto jos uvijek bilo pod kontrolom geaka, tj dok ih 5 Korpus nije za vik vikova otpuhao , pa su usli u Guinness-ovu kjnigu rekorda po nabjbrzoj bjezaniji u historiji ratovanja. :D

To nisam upratio, znaci dedo mu bio za poglavnika... :lol: :lol: :lol: :lol: usput taj isti dedo mu je bio i za kralja i otadzbinu na drugoj temi o begovima i agrarnoj reformi :lol: :lol: :lol: :lol: Sad ce nama on da kaze da ima dvojicu
deda... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bas tako najbrza bjezanija u historiji ratovanja... :lol: :lol: :lol: mi im kamione prestizali u Krajini, to oni sto su imali peh da ih zapadne kamion sto ne moze brze od nasih :lol: :lol: :lol:
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#104 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Woody »

Dragi moji @fantom slobode i naročito ti @LBVIEW, talibane moj:

Ovom prilikom bih se želio zahvaliti svima vama koji pomno pratite moja javljanja i moj rad, a naročito vama koji ste mi nesebično slali PP-ove. Ja ću se na vaše zadovoljstvo i dalje redovno javljati sa svih crta bojišnice, a vama ću i dalje prepuštati to zadovoljstvo da analitički seriozno otkrivate moj identitet. Pa ja samo zbog vas i pišem.

A ja šta sve imam zapisano u crnom rokovniku... ma, bolje da i ne znate

I još jednom:

Image
Walther

#105 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Walther »

Woody wrote:Ili si ti toliki poštovalac njegovog lika i djela, pa i ne pomišljaš da je lagao :zid:
6

i nema bas nikakvog razloga da laze, pogotovo da smanji broj (a zasto i ko dodaje isto objasni)

al eto... valjda je i on islamskodzihadski placenik :?
fantom slobode

#106 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by fantom slobode »

Woody wrote:
... Ja ću se na vaše zadovoljstvo i dalje redovno javljati sa svih crta bojišnice...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: je li to jos uvijek branis Kljuc :lol: :lol: :lol: :lol: up'o ti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cindrlimindrli

#107 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by cindrlimindrli »

Woody wrote:A ja šta sve imam zapisano u crnom rokovniku... ma, bolje da i ne znate
F99.
Walther

#108 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Walther »

Woody wrote:Znači po tvome ispada da ja nisam trebao ići u Ključ 95-e, jer bi to bilo da i ja kao @Nedobrovoljac postajem petokolonaš i agresorska sluga jer napadam grad u kojem ne živim
Bingo.
LBVIEW

#109 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

fantom slobode wrote:
Woody wrote:
... Ja ću se na vaše zadovoljstvo i dalje redovno javljati sa svih crta bojišnice...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: je li to jos uvijek branis Kljuc :lol: :lol: :lol: :lol: up'o ti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Onomad ispo' iz kamiona prilikom 'rabrog odstupanja suboraca mu na rezervne polozaje negdje kod Banja Luke :D pa se sad zamaskir'o u cobana i sparta pravcem B Petrovac-Laniste-Kljuc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
trocadero

#110 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by trocadero »

Gojeni H wrote:
Jedne godine, u jednoj stranoj zemlji, sjedimo za stolom i cini mi se neki Makedonac ili Hrvat poce zapitkivati o ratu u Bosni.
Vecina nas raja, ili smo se poznavali prije rata ili smo se znali iz vidjenja, pocnemo onako kratko kako je bilo. Odjednom, jedan sad moj bivsi jaran, poce pricu o ugrozenosti ne-Bosnjaka, o islamizaciji ... Mi, onako svi s cudjenjem pogledamo u njega, valjda efekat privremenog soka...
On, s imenom koje bi mozda i moglo proci kao "medjunarodno" i prezimenom koje ne moze nikako drugo proci neko srpsko, kome niko nikad u Tuzli ni cvoku nije opalio i u kojoj jos uvijek zivi, poce o nekakvim vojnim policajcima, belajima...
Meni fakat krv u glavu izbi, svasta mu se nagovorim, kao i drugi doduse i sijelo se poce raspadat'.
Jedna jaranica koja je sjedila s nama, takodje ne-Bosnjakinja ako je bitno, koja je takodje prodeverala rat s nama, povuce me u stranu i rece: "Ovi Srbi fakat imaju genetsku gresku." Rekoh: "Nije, nego sam ja tek sad skonto da je bilo ljudi u uniformi kao sto je moja, koji niti su se borili za iste ideale, niti rat vide na nacin na koji ga ja vidim." I ovo nema veze s nacionalnoscu.

Nekima je cool i kvazi-pobunjenistvo dovodjenje u pitanje ispravnosti borbe za opstanak i slobodu cija pravednost nije upitna ni po kakvim standardima i cak sta vise, vise se cijeni vani medju civilizovanim zajednicama nego u drustvu koje je opstalo zahvaljujuci toj borbi.

Ovo je malo off, ali evo u vezi teme ... Radio sam s ljudima koji su bivsi pripadnici americkih i britanskih specijalnih i padobranskih jedinica (takav mi hljeb nasusni). Svi, kad smo se dotakli Dobrovoljacke, su redom rekli da bi njihove komande u slucaju zarobljavanja Predsjednika naredile opsti napad na JNA i likvidaciju ili zarobljavanje pripadnika kolone.
Ех Гојени-Силвана душо моја :D Факат јел Силвана што си је прикуцао за "Бошњачки зид срама" српско или међународно име? Шташ, овима што се удају за тенисере баста промјенити име :D

И нек си вала тек сад сконтао да су се неки борили за идеале супротно твојима...будале једне...треба времена за то него шта!
А како британци и американци ослобађају свог прецједника фино се види у њиховим филмовима ,љепота жива :D
Ђеш болан нашег Аљу поредити са тим :roll:
LBVIEW

#111 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

fantom slobode wrote:
LBVIEW wrote: :thumbup:

To nisam upratio, znaci dedo mu bio za poglavnika... :lol: :lol: :lol: :lol: usput taj isti dedo mu je bio i za kralja i otadzbinu na drugoj temi o begovima i agrarnoj reformi :lol: :lol: :lol: :lol: Sad ce nama on da kaze da ima dvojicu
deda... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bas tako najbrza bjezanija u historiji ratovanja... :lol: :lol: :lol: mi im kamione prestizali u Krajini, to oni sto su imali peh da ih zapadne kamion sto ne moze brze od nasih :lol: :lol: :lol:
Ma petlja gdje stigne, ima par porodicnih stabala koji su,historijski posmatrano, bili na suprostavljenim stranama, na koja se poziva ovisno od toga kakvu tezu zastupa, da k'o biva pojaca "argumente" .:D Samo, sto je forum zaheban mediji-sve pise i sve pamti i nikom ne oprasta. :D Ili je mozda to isti dedo koji se, nakon sto je skont'o kako ga je kralj u pljacki zvana agrarna reforma zahebo', u aftektu okrenuo poglavniku kao spasitelju, ko ce ga znati. :D
LBVIEW

#112 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

trocadero wrote:
Gojeni H wrote:
Jedne godine, u jednoj stranoj zemlji, sjedimo za stolom i cini mi se neki Makedonac ili Hrvat poce zapitkivati o ratu u Bosni.
Vecina nas raja, ili smo se poznavali prije rata ili smo se znali iz vidjenja, pocnemo onako kratko kako je bilo. Odjednom, jedan sad moj bivsi jaran, poce pricu o ugrozenosti ne-Bosnjaka, o islamizaciji ... Mi, onako svi s cudjenjem pogledamo u njega, valjda efekat privremenog soka...
On, s imenom koje bi mozda i moglo proci kao "medjunarodno" i prezimenom koje ne moze nikako drugo proci neko srpsko, kome niko nikad u Tuzli ni cvoku nije opalio i u kojoj jos uvijek zivi, poce o nekakvim vojnim policajcima, belajima...
Meni fakat krv u glavu izbi, svasta mu se nagovorim, kao i drugi doduse i sijelo se poce raspadat'.
Jedna jaranica koja je sjedila s nama, takodje ne-Bosnjakinja ako je bitno, koja je takodje prodeverala rat s nama, povuce me u stranu i rece: "Ovi Srbi fakat imaju genetsku gresku." Rekoh: "Nije, nego sam ja tek sad skonto da je bilo ljudi u uniformi kao sto je moja, koji niti su se borili za iste ideale, niti rat vide na nacin na koji ga ja vidim." I ovo nema veze s nacionalnoscu.

Nekima je cool i kvazi-pobunjenistvo dovodjenje u pitanje ispravnosti borbe za opstanak i slobodu cija pravednost nije upitna ni po kakvim standardima i cak sta vise, vise se cijeni vani medju civilizovanim zajednicama nego u drustvu koje je opstalo zahvaljujuci toj borbi.

Ovo je malo off, ali evo u vezi teme ... Radio sam s ljudima koji su bivsi pripadnici americkih i britanskih specijalnih i padobranskih jedinica (takav mi hljeb nasusni). Svi, kad smo se dotakli Dobrovoljacke, su redom rekli da bi njihove komande u slucaju zarobljavanja Predsjednika naredile opsti napad na JNA i likvidaciju ili zarobljavanje pripadnika kolone.
Ех Гојени-Силвана душо моја :D Факат јел Силвана што си је прикуцао за "Бошњачки зид срама" српско или међународно име? Шташ, овима што се удају за тенисере баста промјенити име :D

И нек си вала тек сад сконтао да су се неки борили за идеале супротно твојима...будале једне...треба времена за то него шта!
А како британци и американци ослобађају свог прецједника фино се види у њиховим филмовима ,љепота жива :D
Poenta je da je taj isti "Aljo" bio legitimni predsjednik jedne medunarodno priznnate drzave kojeg su kidnapirali teroristi/agresori, i prema kojima se svugdje postupa znamo kako.A vi nastavite po starom kukakti o planetarnom zlocinu nad "golobradim mladicima JNA". :zzzz:
LBVIEW

#113 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by LBVIEW »

Woody wrote:Dragi moji @fantom slobode i naročito ti @LBVIEW, talibane moj:

Ovom prilikom bih se želio zahvaliti svima vama koji pomno pratite moja javljanja i moj rad, a naročito vama koji ste mi nesebično slali PP-ove. Ja ću se na vaše zadovoljstvo i dalje redovno javljati sa svih crta bojišnice, a vama ću i dalje prepuštati to zadovoljstvo da analitički seriozno otkrivate moj identitet. Pa ja samo zbog vas i pišem.

A ja šta sve imam zapisano u crnom rokovniku... ma, bolje da i ne znate

I još jednom:

Image

Hvala na komplimentu ,specijalac. :D
Neka te na prvoj "crti bojisnice" sto bi mi bez tebe, dodes nam kao maskota ovog podforuma. :D
Inace, veliki + za rabljenje 'rvatskih rijeci, cudi me kako se dosad nisi presaltao na korienski pravopis, ono s obzirom na
onu bojnu u koji ti je dedo boj bijo. :D
mahalas505

#114 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by mahalas505 »

Woody wrote: Nejse, JNA je 2 i 3 maja 1992 imala NAJVEĆE gubitke u svim ratovima u kojima je učestvovala (mada ja to sve smatram jednim ratom). Evo, ja ću se ispraviti, ne morate vi: NAKON VUKOVARA. Ali moja je poenta je da je u Vukovaru omjer gubitaka bio otprilike 1:1, a u Sarajevu 10:1 (u našu korist)!!! I SVE TO zbog jednog karikaturalnog lika koji se zvao Milan Kukanjac, a koji je imao znanje i sposobnosti organizovanja vojnih vještina taman koliko i moja belgijska ovčarka Tea, duša moja, nemoj se ljutiti na mene što te poredim sa ovakvim smradom, to sam se ja samo malo naljutio :kiss:

Ja toliko, drugovi... :thumbup:
Ne kontam te nikako ovo u vezi ovih podataka za gubitke, da se nista malo presabrao ili onako ovo malo maksim po diviziji?
Gojeni H

#115 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Gojeni H »

trocadero wrote: И нек си вала тек сад сконтао да су се неки борили за идеале супротно твојима...будале једне...треба времена за то него шта!
Rahmetli A. Izetbegovic je bio legalno izabran Predsjednik Predsjednistva BiH, medjunarodno priznate drzave.
Bilo koja civilizovana zemlja u svijetu bi upotrijebila bilo kakva sredstva da tog Predsjednika oslobodi nakon sto je bio kidnapovan od strane vojske druge drzave. Kraj price.

Nego ti ostavi tu pricu za drota i woody-a. Ja sam ponosan na ono sto sam radio. Nisam ti ja od tog kmecanja tipa "sto sav svijet ne padne na koljena zbog onoga sto sam dao za svoju zemlju". Pitanje obaveze i ponosa.
PM72

#116 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by PM72 »

Gojeni,
Nego ti ostavi tu pricu za drota i woody-a.
Na koga misliš pod ovim "drot"?
Bodkin

#117 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Bodkin »

PM72 wrote:Gojeni,
na tebe, na koga drugog :D
PM72

#118 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by PM72 »

Pitam njega.
trocadero

#119 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by trocadero »

Bodkin wrote:
na tebe, na koga drugog :D
Можда на Дозера или Сарајмена ,и они су у неку руку били "дротови" :D један специјални а други војни :thumbup:
PM72

#120 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by PM72 »

Dokle je došlo da nam agresori pojašnjavaju... :thumbup: nego Trocadero,kad će ta piva? Vidiš da sam "izopćen" iz kruga branitelja i da me proglašavaju saradnikom tebe i tvojih četalja.Pa kad je tako,red je da popijemo koju i da se upoznamo,u sljedećem sranju ionako sam "fikretovac". :bih:
fantom slobode

#121 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by fantom slobode »

PM72 wrote:Dokle je došlo da nam agresori pojašnjavaju... :thumbup: nego Trocadero,kad će ta piva? Vidiš da sam "izopćen" iz kruga branitelja i da me proglašavaju saradnikom tebe i tvojih četalja.Pa kad je tako,red je da popijemo koju i da se upoznamo,u sljedećem sranju ionako sam "fikretovac". :bih:
Ma nisi ti izopcen, nego samo sujetan. Jesi li ti ikad vidio borca na liniji sa malim crnim notesom, da hoda i da pise? I tako po vascjeloj nasoj BiH, sve biljezio vaistinu. Savjet, nemoj da se osjecas jednim od najmjerodavnijim, ako te ne placaju za to.
Gojeni H

#122 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Gojeni H »

Jednog rezervnog ... ne znas ga ti. Voli Niksicku pivu ... pa onda uzme cevap i veli: "'Vako smo mi 93-e..." 8-)
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#123 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by Woody »

Dokle je došlo da nam agresori pojašnjavaju... :thumbup: nego Trocadero,kad će ta piva? Vidiš da sam "izopćen" iz kruga branitelja i da me proglašavaju saradnikom tebe i tvojih četalja.Pa kad je tako,red je da popijemo koju i da se upoznamo,u sljedećem sranju ionako sam "fikretovac". :bih:
A, što i mene ne zovete na pivu? Doduše, ja ne pijem alkohol, ali ću vam se rado pridružiti čašom šerbeta, a može i kabeza. A ovakav kakav sam (a naopak) ne smeta mi kad neko pored mene pije. Ali, smeta mi do pičke materine kad neko pored mene SERE pa bih rađe sa vama sjeo :lol:

Ili da se vidimo u sljedećem ratu? Kako god hoćete, ali znajte da ako budete dobri, neću nositi svoj crni rokovnik. Jer, ko zna, možda se obojica nađete u njemu, pa će mi biti žao ;-)
agent_zero

#124 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by agent_zero »

PM72 wrote:Dokle je došlo da nam agresori pojašnjavaju... :thumbup: nego Trocadero,kad će ta piva? Vidiš da sam "izopćen" iz kruga branitelja i da me proglašavaju saradnikom tebe i tvojih četalja.Pa kad je tako,red je da popijemo koju i da se upoznamo,u sljedećem sranju ionako sam "fikretovac". :bih:
:lol: :thumbup: :bih:
fantom slobode

#125 Re: Dobrovoljačka ulica

Post by fantom slobode »

Woody wrote:
A, što i mene ne zovete na pivu? Doduše, ja ne pijem alkohol, ali ću vam se rado pridružiti čašom šerbeta, a može i kabeza. A ovakav kakav sam (a naopak) ne smeta mi kad neko pored mene pije. Ali, smeta mi do pičke materine kad neko pored mene SERE pa bih rađe sa vama sjeo :lol:

Ili da se vidimo u sljedećem ratu? Kako god hoćete, ali znajte da ako budete dobri, neću nositi svoj crni rokovnik. Jer, ko zna, možda se obojica nađete u njemu, pa će mi biti žao ;-)
Ma to je stvarni svijet, popij ti pivu, mojne ljude farbat i lagat i u stvarnosti. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam kako ces u buducnosti, vidim da ti nosas taj notes jos....sto si ga i u ratu koristio dok si se u samostalnoj grupi razracunavao sa petokolonasima.

Nego pametni ljudi imaju i dobre primjedbe, pa sad ne znam, mozda bolje da se licno prijavis, prije nego sto ti dodju na vrata....a zapao si im za oko....imas notes.

Kukanjac, Tuzilastvo BiH i Tuzilastvo u Haagu su utvrdili 6-7 poginulih cetnika u Dobrovoljackoj, a ti, strasni @woody :lol: :lol: :lol: tvrdis da ih je bilo 14+8. Ako je to istina "moj" jadni @woody ne shvatas da jedino direktni izvrsitelji tog zlocina mogu da imaju bolje podatke od onih gore navedenih. Ne svjedoci ili slucajni prolaznici jer bi u ove 21 godine bilo sve to otkriveno pomocu njih. Samo direktni izvrsioci zlocina i jadni @woody strasni u zelji da okrivi Armiju i MUP BiH " svi smo isto krivi " ne samo da si priznao zlostavljanje, pljacku i progon civila (to ono prije kad si propustao kroz sake) priznao je i jedan od najtezih oblika ratnih zlocina: ubistvo zarobljenika.

Jesi vidio sto ljudi svasta primjete...

Mislim da ti nece pomoci da nestanes sa foruma, da zamolis moderaciju da te vise ovdje nema...malo je kasno u slucaju da govoris istinu. Samo te laz spasava... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mislim da ce i moderacija izaci u susret organima koji im se obrate. E sad ti vidi...da li ti se isplati da demantujes...sta ces i kud ces :lol: :lol: :lol:

A ja bi ti predlozio da popijes jednu pivu prije toga ili vise njih da skupis hrabrosti....i ne vjerujem da su ovi sto bi ti sa njima za stolom sjedio, bas raspolozeni da te prime u drustvo. Kad malo bolje razmisle...velike su sanse da te odvoje od tvog notesa, pa ih neces stici zapisati...Opet naglasavas da ljudima bude zao kad se nadju u njemu...:smilekojipovraca:
Post Reply