Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dalalala
#101 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Nešto se osjećam k'o da me ignorišete na ovoj temi hahahah
- desperate housewife
#102 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
što se tiče naslova teme "kako" i " na koji način", lingvistički gledano imaju potpuno isto značenje. Znači ako kažeš "kako?" nemaš potrebe pitat "A na koji način?". Drugo, tema je žestoko s.anje al neću o tome jer sam se javila zbog ovog prvog.
- fatamorgana
#103 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Polikitu?veze s vezom wrote:dobro haj idi sad na politikudesperate housewife wrote:što se tiče naslova teme "kako" i " na koji način", lingvistički gledano imaju potpuno isto značenje. Znači ako kažeš "kako?" nemaš potrebe pitat "A na koji način?". Drugo, tema je žestoko s.anje al neću o tome jer sam se javila zbog ovog prvog.
-
AnaSime
#104 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Evo vidim da su neki na neki nacin optuzili nacin na koji smo moj suprug i ja odlucili da se vjencamo....
zaruke on nije planirao, a i od samog pocetka nase veze je znao da mrzim patetiku, napuhivanje, ogromne dijamante, veliko prstenje i takve scene...
za mene ce taj 25.5. ostati uvijek u sjecanju kao jedan od najsretnijih dana jer sam od prvog momenta kada smo se poceli zabavljati da je upravo on taj koji bi trebao da bude samnom do kraja zivota i koji bi trebao da bude otac moje djece.
ono sto je bilo posebno u tom danu i toj kafi je cinjenica da nije nista napuhano i odglumljeno.. momak je u tom momentu osjetio potrebu da to pita i pitao je, a ja sam odgovorila....
na kraju krajeva svako ima pravo na svoje misljenjei zelje.... nacin na koji smo se mi odlucili za vjencanje je za mene poseban i potpuno se uklapa u sve sto sam zeljela, jer nikada nisam mastala o nekom klecanju, stotinama svijeca i slicno...
zaruke on nije planirao, a i od samog pocetka nase veze je znao da mrzim patetiku, napuhivanje, ogromne dijamante, veliko prstenje i takve scene...
za mene ce taj 25.5. ostati uvijek u sjecanju kao jedan od najsretnijih dana jer sam od prvog momenta kada smo se poceli zabavljati da je upravo on taj koji bi trebao da bude samnom do kraja zivota i koji bi trebao da bude otac moje djece.
ono sto je bilo posebno u tom danu i toj kafi je cinjenica da nije nista napuhano i odglumljeno.. momak je u tom momentu osjetio potrebu da to pita i pitao je, a ja sam odgovorila....
na kraju krajeva svako ima pravo na svoje misljenjei zelje.... nacin na koji smo se mi odlucili za vjencanje je za mene poseban i potpuno se uklapa u sve sto sam zeljela, jer nikada nisam mastala o nekom klecanju, stotinama svijeca i slicno...
- Kosato
#105 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
cool
ima svega
ja sam za proslu Novu Godinu zarucio, imao sam srece da mi je godisnjica veze bas bila u ponoc za novu godinu, bili se tako i nasli u ponoc prije 5 godina ajd reko da zarucim za godisnjicu, prsten se kupi, pripreme kako cucnut kako pitati i sve te ideje "nekakve" islo mi na ruku sto je bilo vatrometa svega mog drustva i moje raje jos draze sto je bilo u mom rodnom gradu.
Niko nije znao da cu je zarucit i ispalo je kako treba pristala je uz osmjeh ko u jokera
i na kraju svi happy i sad ce nam dva mjeseca u braku
najbolje je biti oriđinal
nemoj kopirati druge budi svoj na blesav nacin i to je to i ja sam se mucio gledao tisuce klipova ali nije to bilo sto mi je trebalo i ideja na kraju sama dosla 
ja sam za proslu Novu Godinu zarucio, imao sam srece da mi je godisnjica veze bas bila u ponoc za novu godinu, bili se tako i nasli u ponoc prije 5 godina ajd reko da zarucim za godisnjicu, prsten se kupi, pripreme kako cucnut kako pitati i sve te ideje "nekakve" islo mi na ruku sto je bilo vatrometa svega mog drustva i moje raje jos draze sto je bilo u mom rodnom gradu.
Niko nije znao da cu je zarucit i ispalo je kako treba pristala je uz osmjeh ko u jokera
najbolje je biti oriđinal
- una_bo
#106 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
ja znam osobu koju je momak zaručio sa "hoćeš li promijeniti svoj relationship na fejsu u engaged"
AHAHAHHAAHHAAHAH
AHAHAHHAAHHAAHAH
- BadCopy
#107 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Iskreno mene i ne interesuje sta je izmedju vas dvoje a nisam ni pitao.Ali tebi je 20 godina.Znaci u nekoj ozbiljnoj vezi mozes biti 3 godine.Sve sto ste imali prije toga ako ste imali moze se svrstat pod lipov kurac ili djeciju zaljubljenost.Znat je mozes citav zivot nista ne mijenja stvar.whitelegend07 wrote:Preformuliši pitanje, možda i odgovorim.BadCopy wrote:20 ti godina?Jarane da te vako pitam ono muski Koji ti je kurac?Ne sviđa mi se trenutna formulacija.
A jarane, niti znaš sve, niti moraš da znaš. Pozadina koja stoji između nje i mene čini da tih 20 godina(malo, da, slažem se) poprimi skroz jedan drugi oblik. Vjeruj mi.
Evo, ružice, reci Him.
@Eurosa
Šta ću ti ja, onda nađi nekog kojem ćeš, umjesto da klekne KAD TE PROSI, u zamjenu ti prati noge svako veče.Whatever makes you happy.
Ali ti stvari koje pises ovdje su vise nego smijesne i naivne.Treba voljeti curu sve to je ok i nema nisa lose u tome,i ja sam u vezi skoro 4 godine.Ja sam ti vako malo brz na jeziku nemoj ti meni sta zamjeriti ali ja mislim da si kupljen kokom a to ti je najgore.
Mlad decko i sve sto cura hoce i zeli je tako.
U svakom slucaju sretno
- Baby Jane
#108 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Iskreno mene i ne interesuje sta je izmedju vas dvoje a nisam ni pitao.Ali tebi je 20 godina.Znaci u nekoj ozbiljnoj vezi mozes biti 3 godine.Sve sto ste imali prije toga ako ste imali moze se svrstat pod lipov kurac ili djeciju zaljubljenost.Znat je mozes citav zivot nista ne mijenja stvar.
Ali ti stvari koje pises ovdje su vise nego smijesne i naivne.Treba voljeti curu sve to je ok i nema nisa lose u tome,i ja sam u vezi skoro 4 godine.Ja sam ti vako malo brz na jeziku nemoj ti meni sta zamjeriti ali ja mislim da si kupljen kokom a to ti je najgore.
U svakom slucaju sretno
Neko gore rece nesto za iskustvo
- una_bo
#109 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
ma što mu se pravdaš?BadCopy wrote:
U svakom slucaju sretno
- BadCopy
#110 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Muska solidarnost al izgleda da je iz njega muskost iscijedjena sokovnikom 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#111 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Badcopy hajde fakat malo ohladi.
Pretvorili ste temu u prepucavanje vas dvojice.
Taman da mu je 16 godina, pa sta? Njegov izbor.
Zasto sudite ljudima samo na osnovu godina, a ne znate nista o njima?
Njegovo licno pravo da se zeni sa kim hoce i kada hoce.
Taman da se pokaje sutra njegov problem nije tvoj.
Moj poznanik se ozenio sa 20, i prije nego sto mi kazes kako ga je kupila koka, ozenio je pokrivenu djevojku i vjernicu i evo vec 6 godina su u braku i imaju sina, zato zivota ti malo popusti sa svojim predrasudama i izgleda nekim losim zivotnim iskustvima.
Moj poznanik se ozenio sa 20, i prije nego sto mi kazes kako ga je kupila koka, ozenio je pokrivenu djevojku i vjernicu i evo vec 6 godina su u braku i imaju sina, zato zivota ti malo popusti sa svojim predrasudama i izgleda nekim losim zivotnim iskustvima.
-
Ambrozija
#112 Re: Odg: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Ima li kod tebe kakvih ponuda veziceveze s vezom wrote:Sto ti je lose iskustvo ...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- BadCopy
#113 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Svaka mu cast
Momka nit napadam nit ista iznosim svoje misljenje.Pa ako se vodimo tom logikom mozemo ugasit sve forume i sutiti.Zar je bitno koliko ljudi vodi diskusiju na temi?Decko ima svoj nacin ja imam svoj i razmijenjujemo misljenja.
Lose zivotno iskustvo sto necu radi cure od sebe da pravim cirkuzanta.
- ladyblue18
#114 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Pazi, postovi su ti na temi, ja ti ih mogu kopirati da vidis to iznosenje misljenjaBadCopy wrote:Svaka mu castMomka nit napadam nit ista iznosim svoje misljenje.Pa ako se vodimo tom logikom mozemo ugasit sve forume i sutiti.Zar je bitno koliko ljudi vodi diskusiju na temi?Decko ima svoj nacin ja imam svoj i razmijenjujemo misljenja.
To sto ti smatras da je prosidba djevojke ili brak sa 20 pravljenje cirkuzanta od sebe, to je samo tvoje misljenje i jelda ne znaci da je ispravno
- BadCopy
#115 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Prva stvar prosidba sama po sebi nije cirkuz,nego nacin na koji to mnogi rade.Drugo brak sa 20 isto nije cirkuz nego je cirkuz ovo kako on to predstavlja.Zene su uvijek upravu,uvijek ono uvijek ono.A trece kad vec pokusavas to sto vec pokusavas prvo malo bolje procitas sto sam pisao.
A sto se tice predrasuda,sama je imas.Kazes da sam imao lose iskustvo.Radi cega to?Jel radi toga sto necu da budem blecak i pravim od zarucivanja event za siroke narodne mase i vlazne oci prijateljica
Zenite se vjerite se raditi muskarci sta ocete al za boga miloga nemojte se nikom pod noge bacati.
A sto se tice predrasuda,sama je imas.Kazes da sam imao lose iskustvo.Radi cega to?Jel radi toga sto necu da budem blecak i pravim od zarucivanja event za siroke narodne mase i vlazne oci prijateljica
Zenite se vjerite se raditi muskarci sta ocete al za boga miloga nemojte se nikom pod noge bacati.
-
whitelegend07
#116 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Ne prepucavam se ja, napisah negdje ranije da svađu izbjegavam u širokom luku.ladyblue18 wrote:Badcopy hajde fakat malo ohladi.
A tebi hvala puno za ovo.
@bad copy
Samo zbog ostale raje koja je iz drugih razloga došla na ovu inače prelijepu temu i koji nisu dužni čitati mene i tebe, ovo ću prekinuti. Al' čisto da znaš da si pretjerao. Dosad ovo sam sve smatrao šalom i zdravom diskusijom, ali potezati i pisati rečenice poput:"Kupila te kokom..." "sve što ste imali ranije je lipov qrac" i ostale nebuloze i nadasve degutantne gluposti(izvini na ovome, al' fkt su gluposti), a sve to reći nekome koga nikad u životu nisi vidio ni čuo...pretjerano, brate.
Znači, rečenice koje navedoh, ustvari njihovi dijelovi, su sve, samo ne iznošenje mišljenja, kako ih ti nazva. To je prije svega vrijeđanje i degradiranje nje kao osobe, a samim tim i mene.
Eto, nemoj ni ti šta meni zamjeriti, ali volim kad ljudi znaju i imaju svoje granice u komunikaciji s drugim ljudima.
@Lady, nemo' da se ljutiš i poduzimaš mjere
-
kapučino
#117 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
kako je ovo catkoooooooookuki2013 wrote:Vjeruj da bi mi to bilo olakšanje,ne vješanjeleet wrote:Kako da te odgovorim od vješanja?Svašta sam prošao u životu vrijeme mi je da se skrasim,a sa njom sam našao duševni mir
da ne citam sve, jeste li se zarucili?
sretno
- lavorpunvode
#118 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
BadCopy wrote:Prva stvar prosidba sama po sebi nije cirkuz,nego nacin na koji to mnogi rade.Drugo brak sa 20 isto nije cirkuz nego je cirkuz ovo kako on to predstavlja.Zene su uvijek upravu,uvijek ono uvijek ono.A trece kad vec pokusavas to sto vec pokusavas prvo malo bolje procitas sto sam pisao.
- suadfor
- Baby Jane
#120 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Haha, bilo je samo pitanje vremena kad ce neko zalijepiti link na temu
Moja teorija je "tipicni mentalitet navijaca"...
ono fazon: sjooo sho je on trebu ono arrane znas ono..sjeb'o totalno...jes mu dobar fazon ocam, sa' cu i ja Melisi tako

- WildRedRose
#121 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
- ladyblue18
#122 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
jes meni ovo crnjak
- tiranosaur
#123 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
koja bi to ofiraza bila da ga odbije....stvarno prave cirkus...to je privatna stvar,mozes organizovati u javnosti ali ne da pola zemaljske kugle sudjeluje
-
whitelegend07
#124 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
+20000000ladyblue18 wrote:jes meni ovo crnjak
U redu je zaprositi djevojku, napraviti joj iznenađenje, biti originalan...ali praviti od tako važnog trenutka cirkus i zabavu za široke mase...glupo. Da sam bio na njenom mjestu, 'ladno bi ga odyebo pred tolikim narodom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#125 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Baby Jane wrote:Haha, bilo je samo pitanje vremena kad ce neko zalijepiti link na temuMoja teorija je "tipicni mentalitet navijaca"...
ono fazon: sjooo sho je on trebu ono arrane znas ono..sjeb'o totalno...jes mu dobar fazon ocam, sa' cu i ja Melisi tako
![]()
![]()
Izvini molim te, kulturna kremo ovog grada.