EMSBIH wrote:po mom nekom misljenju, koje mozda nije ispravno.... ko god gleda novac kod partnera...onda ga jos vise gleda kod raje sa kojom se druzi, dobro birajuci kojoj ekipi da se prikloni i da im duva jaja...u moj vakat takve osobe su se inace nazivale supcima...pa covjeka il volis il ne volis...ko te pita ima ili nema....
Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _mufljuz_
#101 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
-
Great Cornholio
#102 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ma daj ba, kakve knjige, nauka i bakrači, za ženidbu ti je potreban samo ajfon_mufljuz_ wrote:
- _mufljuz_
#103 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ma slucajno sam procit'o bas tu knjigu koja se dotice toga sto rece.... eto malo izvantematski....
jebi ga - znam da ce butrosi prije pogledat u ahbaba sa limuzinu sa propelerom a moze i sa nisan
nego u nekog lika kojem su vrijednosti neke sasvim druge...
jebi ga - znam da ce butrosi prije pogledat u ahbaba sa limuzinu sa propelerom a moze i sa nisan
-
Great Cornholio
#104 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Sve je bitno i ništa se ne dešava slučajno, sve je to meni jasno, samo još ne znam šta je taj ajfon_mufljuz_ wrote:ma slucajno sam procit'o bas tu knjigu koja se dotice toga sto rece.... eto malo izvantematski....
- _mufljuz_
#105 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
jebi ga nes se ozenit nikad ondaGreat Cornholio wrote:Sve je bitno i ništa se ne dešava slučajno, sve je to meni jasno, samo još ne znam šta je taj ajfon_mufljuz_ wrote:ma slucajno sam procit'o bas tu knjigu koja se dotice toga sto rece.... eto malo izvantematski....![]()
-
Great Cornholio
#106 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja ću sebi ferarija kupit'_mufljuz_ wrote:
jebi ga - znam da ce butrosi prije pogledat u ahbaba sa limuzinu sa propelerom a moze i sa nisannego u nekog lika kojem su vrijednosti neke sasvim druge...
-
registrovana onako
-
Great Cornholio
#108 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ako se ne rasprodaju do podne usmrde seregistrovana onako wrote:ima ujutro
-
Great Cornholio
#109 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
jedna za babu reufa
-
Great Cornholio
#110 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
znači, valja se nabildat', pročitat' koju knjigu, kupit' ferari i ajfon
Sad će lady
Sad će lady
-
Sociolog
#111 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Evo neko ko je provevo 3 mjesaca radeci na Ginekologiji, kao jedini muskarac od tehnicara... Da mi je neko rekao bio bih spremam da platim iskustvo koje sam tamo stekao...al' bukvalno
Dosta dosta cura koje sam tamo upoznao, nisu mogle imati bolje likove, ljepše i slicno, al na kraju udaju se za glavonju iz sipe..., jedno 80 % cura koje sam upoznao na ginekologiji, hladno hladno, gledaju maerijalni status- i ko je jai, sto se kaze...ovo kazem za cure od 23+
Dosta dosta cura koje sam tamo upoznao, nisu mogle imati bolje likove, ljepše i slicno, al na kraju udaju se za glavonju iz sipe..., jedno 80 % cura koje sam upoznao na ginekologiji, hladno hladno, gledaju maerijalni status- i ko je jai, sto se kaze...ovo kazem za cure od 23+
-
registrovana onako
#112 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
znaju da je ljepota prolaznaSociolog wrote:Evo neko ko je provevo 3 mjesaca radeci na Ginekologiji, kao jedini muskarac od tehnicara... Da mi je neko rekao bio bih spremam da platim iskustvo koje sam tamo stekao...al' bukvalno
- elma89_
#113 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Prolazna je ljepota,sta ja imam od lijepog ako cu se muciti s njim,neka bude lijep sebi 
- _mufljuz_
#114 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
naravno - zato mlada bude propala investicija nakon 34-35 - dobiju šut kartu on sebi opet kupi mladu 23+ - 28registrovana onako wrote:znaju da je ljepota prolaznaSociolog wrote:Evo neko ko je provevo 3 mjesaca radeci na Ginekologiji, kao jedini muskarac od tehnicara... Da mi je neko rekao bio bih spremam da platim iskustvo koje sam tamo stekao...al' bukvalno
Dosta dosta cura koje sam tamo upoznao, nisu mogle imati bolje likove, ljepše i slicno, al na kraju udaju se za glavonju iz sipe..., jedno 80 % cura koje sam upoznao na ginekologiji, hladno hladno, gledaju maerijalni status- i ko je jai, sto se kaze...ovo kazem za cure od 23+![]()
koliko sam takvih vidio slucajeva - nebrojeno
Last edited by _mufljuz_ on 14/09/2013 22:29, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#115 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Pa i materijalno bogatstvo je, začas firma propadne, požar ili poplava unište imanje, lopov ukrade....registrovana onako wrote:
znaju da je ljepota prolazna![]()
-
registrovana onako
#116 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
valjda je nesto usparala u toj 35oj_mufljuz_ wrote:
naravno - zato mlada bude propala investicija nakon 34-35 - dobiju šut kartu on sebi opet kupi mladu 23+ - 28
koliko sam takvih vidio slucajeva - nebrojeno![]()
![]()
- i sto je najgore ponasaju se ko svetice - sve finoca sve fino hoce da ih neko voli - traze svoju ljubav (do kraja) zivota a kad je mindzu dala za lovu nije razmisljala o ljubavi do kraja zivota
-
registrovana onako
#117 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ili pozar i poplava u isto vrijeme, pa nikakva zlaGreat Cornholio wrote:Pa i materijalno bogatstvo je, začas firma propadne, požar ili poplava unište imanje, lopov ukrade....registrovana onako wrote:
znaju da je ljepota prolazna![]()
- MedenoSrce
#118 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Zaledjina u smislu da se "utopim" mi nije nimalo zanimljiva, meni je ok da smo bare - bare pa cu ja nekad vise povuci, nekad on sve zarad naseg boljeg sutra.
Zaledjina u smislu da nece sjediti 5g cekajuci posao "u struci" nego ce naci nacina da zaradi jer mu osobnost ne dopusta da bude neproduktivan mi je jako bitna i da, to gledam.
Sta imaju neciji roditelji mi je besmisleno i gledati jer oni time i raspolazu.
Nase je samo ono sto smo sami stvorili sve drugo je tudje, a tudje me ne zanima.
Zaledjina u smislu da nece sjediti 5g cekajuci posao "u struci" nego ce naci nacina da zaradi jer mu osobnost ne dopusta da bude neproduktivan mi je jako bitna i da, to gledam.
Sta imaju neciji roditelji mi je besmisleno i gledati jer oni time i raspolazu.
Nase je samo ono sto smo sami stvorili sve drugo je tudje, a tudje me ne zanima.
- JThomas
#119 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
opet se najveća fukara prva uda i oženi i izrodi djecu. a bogati i "bogati" čekaju limun. jesu pare i društveni status bitni otkad je svijeta i vijeka, i biće dok je svijeta i vijeka, ali nije baš tako jednostrano i jednostavno.
- rajvoSa0
#120 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Koliko partneri gledaju zaledjinu?
Jedan primjer: pogledajte zaposlene u BH telekomu, znaci ovi mladji od 32-33 godine koji su tu dosli iskljucivo preko stele.. pogledajte zene tu zaposlene za koga idu, te muskarce.. sve receno.. Kontam normalnije je da zena gleda koliko je muskarac "jak", al ne iskljucivo zbog para, vec iz drugih razloga, jer taj ce muskarac sutra voditi porodicu, a logicno treba zeni neko ko je glavni, ko zna zaraditi, ko zna sacuvati porodicu na okupu, ko ce pruziti djeci neku egistenciju..
A muskarci koji gledaju pare i zbog toga se zene su odreda gnjide i tu nema sta da se kaze.
Dok je kod zena racunica malo drugacija, ali opet zene koje novac i zaljedjinu stavljaju na prvo i jedino mjesto su isto gnjide..
Jedan primjer: pogledajte zaposlene u BH telekomu, znaci ovi mladji od 32-33 godine koji su tu dosli iskljucivo preko stele.. pogledajte zene tu zaposlene za koga idu, te muskarce.. sve receno.. Kontam normalnije je da zena gleda koliko je muskarac "jak", al ne iskljucivo zbog para, vec iz drugih razloga, jer taj ce muskarac sutra voditi porodicu, a logicno treba zeni neko ko je glavni, ko zna zaraditi, ko zna sacuvati porodicu na okupu, ko ce pruziti djeci neku egistenciju..
A muskarci koji gledaju pare i zbog toga se zene su odreda gnjide i tu nema sta da se kaze.
Dok je kod zena racunica malo drugacija, ali opet zene koje novac i zaljedjinu stavljaju na prvo i jedino mjesto su isto gnjide..
-
Great Cornholio
#121 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
pa onda ratovi, pa "Sudnji dan", to će sigurno biti,zlo će biti uništeno, neće zauvijek biti ovako naopako kako je sadregistrovana onako wrote:
ili pozar i poplava u isto vrijeme, pa nikakva zla![]()
- rajvoSa0
#122 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
A imao sam priliku da cujem, ne uzivo, ali iz drugih usta kad je par djevojaka pricalo o meni, citiram: "ne dopada mi se on, neki je cudan, nije da je ruzan nego eto cudan, ali nije los on, ima stan na ciglanama"...
E jebale je ciglane, da je Monika Beluci u svojim najboljim godinama nebi je uzeo sad.. e tako.
Ima svega. Al istina je da osoba XXX kvaliteta ide za osobu XXX kvaliteta.. E sad kod nekog je kvalitet fizicki izgled, kod nekog sto moze zaraditi para, kod nekog sto je pozrtvovan porodici itd itd.. nesto nisam vidio nekog cijenjenog kardiologa i sl da voda neku ruznu zenu, masne kose, nesrednjenu, da voda zenu koja nema nikakve skole itd itd.. Sve se to slozi, izuzetaka naravno ima..
Isto tako nisam vidio da fizicki iznadprosjecno lijepa zena vozi neko losije auto, cak sta vise sve voze bolja auta, odakle im ne znam, ili da jedna takva zena poslije 25 godine voda muskarca samo eto zato sto je lijep fizicki.. jok jok. Pa logicno je da takva zena moze da bira i da ce izabrati "jaceg" muskarca.. izuzetaka ima, ali najcesce je ovako.
E jebale je ciglane, da je Monika Beluci u svojim najboljim godinama nebi je uzeo sad.. e tako.
Ima svega. Al istina je da osoba XXX kvaliteta ide za osobu XXX kvaliteta.. E sad kod nekog je kvalitet fizicki izgled, kod nekog sto moze zaraditi para, kod nekog sto je pozrtvovan porodici itd itd.. nesto nisam vidio nekog cijenjenog kardiologa i sl da voda neku ruznu zenu, masne kose, nesrednjenu, da voda zenu koja nema nikakve skole itd itd.. Sve se to slozi, izuzetaka naravno ima..
Isto tako nisam vidio da fizicki iznadprosjecno lijepa zena vozi neko losije auto, cak sta vise sve voze bolja auta, odakle im ne znam, ili da jedna takva zena poslije 25 godine voda muskarca samo eto zato sto je lijep fizicki.. jok jok. Pa logicno je da takva zena moze da bira i da ce izabrati "jaceg" muskarca.. izuzetaka ima, ali najcesce je ovako.
- sarajlija_ba
#123 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Iskreno, ja volim dobru zaleđinu kod partnerke. 
- elma89_
#124 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Rajvosa je u pravu,tako je bili i bit ce uvijek.Muskarac se cjeni po tome sta je uspio u zivotu,a zena po izgledu
-
registrovana onako
#125 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
pa tada su vec drugi kriterijiGreat Cornholio wrote:pa onda ratovi, pa "Sudnji dan", to će sigurno biti,zlo će biti uništeno, neće zauvijek biti ovako naopako kako je sadregistrovana onako wrote:
ili pozar i poplava u isto vrijeme, pa nikakva zla![]()