Velika Albanija

Locked
ljevoruki

#101 Re: Velika Albanija

Post by ljevoruki »

[/quote] napokon nas dvoje na istoj strani. :mrgreen:
sad i odmah, dok su na koljenima, juriš braćo u bijelim kapicama.[/quote]

CSKA
Rodila majka miroljubljive talibane

Cisti fasizam. :shock:
Nazvati Albance talibanima, implicirati im vjerski fanatizam, je vrhunac licemjerja.
Drugi citat je komentar na "bracu u bijelim kapicama" - jos jedan primjer primitivizma i fasizma.
I to dolazi od tzv. "umjerenih" Srba, nekoga sa kim se moze voditi neki "normalan" dijalog dok ne pokazu pravo lice i maske padnu.
Uzas, nemam druge rijeci.
Jadni vi sami sa sobom.
RATM56

#102 Re: Velika Albanija

Post by RATM56 »

ulciscorr wrote:
Eto vi zabrinuti za Makedoniju...(staru srpsku zemlju) :oops:
Bitno da ti nisi da bi je rado video rasparčanu.
Bodkin

#103 Re: Velika Albanija

Post by Bodkin »

ulciscorr wrote:
Bodkin wrote:joj kakvih glupana ima to je za pricu. garantujem da je bar 50% kloniranih. pa ko je zapucao u makedoniji prije par godina?
ja imam osjecaj da je velika albanija iduca od koje ce balkan boliti glava, a duboko sumnjam da ce nesto pokusati u cg i pogotovo srbiji ako srbija prizna kosovo. makedoniji nazalost ne predvidjam laganu buducnost...a bas nazalost jer su makedonci pravo prijateljski nastrojen narod
Ma jasno je da vi Srbi ocekujete da Albanci naprave neko sranje... mislite ukazace vam se sansa za Kosovo... :oops:

Eto vi zabrinuti za Makedoniju...(staru srpsku zemlju) :oops:
makedonija srpska zemlja :lol: a dobro neces ni ti dugo ovdje, to je dobro
ulciscorr

#104 Re: Velika Albanija

Post by ulciscorr »

Bodkin wrote:makedonija srpska zemlja :lol:
Tako cete misle.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#105 Re: Velika Albanija

Post by Matijevic_Vlado »

ok ne damo mi nase BiH a nek se cijepa Srbija,CG i Makedonija. sve ista govna na ovom nasem usranom Balkanu.
radostan dan

#106 Re: Velika Albanija

Post by radostan dan »

Drugi citat je komentar na "bracu u bijelim kapicama" - jos jedan primjer primitivizma i fasizma.
I to dolazi od tzv. "umjerenih" Srba, nekoga sa kim se moze voditi neki "normalan" dijalog dok ne pokazu pravo lice i maske padnu.
Jadni vi sami sa sobom.
a i ti s nama, gdje ti mi zapadosmo da ti budemo komšije i sustanari... :roll: :mrgreen: :wink:

pregoniš malo...

a ja još navijam za njih.
Last edited by radostan dan on 21/08/2013 20:43, edited 1 time in total.
Mina_88

#107 Re: Velika Albanija

Post by Mina_88 »

ljevoruki wrote:
Nazvati Albance talibanima, implicirati im vjerski fanatizam, je vrhunac licemjerja.
Jadni vi sami sa sobom.
To se ipak ocekuje od njih. Meni je tuznije sto citam Bosnjake koji se ponasaju isto kao i cetnici...navijaju za raspad jedne Makedonije, zemlja (i narod) koja im nikad nije nanijela zlo, zbog cega tacno?
Bodkin

#108 Re: Velika Albanija

Post by Bodkin »

Matijevic_Vlado wrote:ok ne damo mi nase BiH a nek se cijepa Srbija,CG i Makedonija. sve ista govna na ovom nasem usranom Balkanu.
a kao u svim tim desavanjima kod nas ce biti mir i tisina jel. kakvo god sranje da bude na balkanu mi cemo najebati, kao i uvijek do sada
CSKA

#109 Re: Velika Albanija

Post by CSKA »

Alfons Kauders wrote:
odvadi malo... talibani

albanci su manje religiozni i od nas i od srba... a u ratu su hladno vracali sve bradonje koje su dosle "da im pomognu"
Talibani su u novijoj istoriji postali poznati sirom svijeta kada su u Afganistanu unistavali Budine statue minobacacima i snimali to...to je bilo tamo 2001. ...zato i ovu rulju koja unistava pravoslavne spomenike po Kosovu i jos to snima zovem talibanima,svidjelo se to tebi,petom,sestom ili ne,da su Srbi zvao bi ih cetnicima,da su Hrvati zvao bi ih ustasama...ali nisu,to su talibani,kratko i jednostavno.
ulciscorr

#110 Re: Velika Albanija

Post by ulciscorr »

CSKA wrote:
Alfons Kauders wrote:
odvadi malo... talibani

albanci su manje religiozni i od nas i od srba... a u ratu su hladno vracali sve bradonje koje su dosle "da im pomognu"
Talibani su u novijoj istoriji postali poznati sirom svijeta kada su u Afganistanu unistavali Budine statue minobacacima i snimali to...to je bilo tamo 2001. ...zato i ovu rulju koja unistava pravoslavne spomenike po Kosovu i jos to snima zovem talibanima,svidjelo se to tebi,petom,sestom ili ne,da su Srbi zvao bi ih cetnicima,da su Hrvati zvao bi ih ustasama...ali nisu,to su talibani,kratko i jednostavno.
A zasto Albance nazivas talibanima kad su sekularniji od vas Srba?

Srbi u Bosni su srusili na stotine dzamija... kako njih nazivas?
fantom slobode

#111 Re: Velika Albanija

Post by fantom slobode »

znaci nista od velike Madjarske...a taman su vratili posljednje dugove MMF-u...

TRIJANONSKI sporazum potpisan je 4. juna 1920. u Versaju, između sila-pobednica i poražene Mađarske koja je time izgubila dve trećine teritorije, a oko tri miliona Mađara ostalo je van matice. Čehoslovačkoj su pripale nekadašnje ugarske teritorije - Slovačka i prikarpatska Ukrajina, Rumuniji Transilvanija i istočni Banat kao i neke druge teritorije, a Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca - Slavonija, Srem, Međumurje, Prekomurje, delovi Baranje, Banata i veći deo Bačke.

Mozda se pozale jer vise nema Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca (vidi - pa njima je pripala gorespomenuta teritorija)...ja znam neke koji su se zalili sto im narod ostade izvan granica...a bili su kasnije porazeni...nakon herojskog otpora od 73 dana...

A sta je sa ovom velikom Albanijom...ima li jos sporazuma sa jejikom Srbijom koja ju je stalno prizivala ili se sve zavrsilo? Onaj Brisel malo, malo, pa se nesto dosjeti...

CSKA a je li tako zoves i ostale sto unistavaju tako spomenike...mislm posto Budine niko na Kosovu nije dirao....vrlo ruzno je unistavati spomenike...
CSKA

#112 Re: Velika Albanija

Post by CSKA »

ljevoruki wrote:
napokon nas dvoje na istoj strani. :mrgreen:
sad i odmah, dok su na koljenima, juriš braćo u bijelim kapicama.[/quote]

CSKA
Rodila majka miroljubljive talibane

Jadni vi sami sa sobom.[/quote]

Vidi ovog delegata :lol:

Ja da sa ljudima koji ubijaju djecu,ruse spomenike budem na VI ? Evo sve trcimo da budimo normalni sa takvima.I ti stavljas sve Albance sa Kosova u talibane,ja sam samo ove ubice i palikuce tako nazvao.
radostan dan

#113 Re: Velika Albanija

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:
Matijevic_Vlado wrote:ok ne damo mi nase BiH a nek se cijepa Srbija,CG i Makedonija. sve ista govna na ovom nasem usranom Balkanu.
a kao u svim tim desavanjima kod nas ce biti mir i tisina jel. kakvo god sranje da bude na balkanu mi cemo najebati, kao i uvijek do sada
ne mora da znači.
nije baš sve rovito kao što izgleda.
muzicar_iz_parka

#114 Re: Velika Albanija

Post by muzicar_iz_parka »

Makedonija je kolijevka stare Grčke ako ćemo po građevinama koje "stoljećima" postoje u Skoplju:

Image

Image

Image

Image

:D
ulciscorr

#115 Re: Velika Albanija

Post by ulciscorr »

Mina_88 wrote:To se ipak ocekuje od njih. Meni je tuznije sto citam Bosnjake koji se ponasaju isto kao i cetnici...navijaju za raspad jedne Makedonije, zemlja (i narod) koja im nikad nije nanijela zlo, zbog cega tacno?
Mi i Albanci smo jedini vecinski muslimanski drzavotvorni narodi u Evropi.

Imamo i zajednickog neprijatelja na Balkanu. Sa Makedoncima nemamo nista zajednicko.
Last edited by ulciscorr on 21/08/2013 20:57, edited 2 times in total.
Alfons Kauders

#116 Re: Velika Albanija

Post by Alfons Kauders »

CSKA wrote:
Alfons Kauders wrote:
odvadi malo... talibani

nisu minobacacima, vec eksplozivom... i to su radili zato jer su vjerski fanatici, pripadnici najdebilnije sekte koja se ikad pojavila u islamu

albanci vama ne ruse spomenike zato jer su zatucani vjerski fanatici, vec zato sto su nacionalisti... i sto vas mrze za zasnjih 100 godina jebavanja na kosovu... religija nema veze s tim - podjednako vas mrze i albanci katolici... da i ne nabrajam ostale narode na balkanu, koji bas i nemaju neko divno misljenje o srbima (ti si prilicno dobar primjer zasto tako misle o vama)

btw tvojom logikom bi pravoslavne fasiste koji su rusili katolicke crkve i dzamije po bosni trebalo nazivati talibanima?
Altair_SA

#117 Re: Velika Albanija

Post by Altair_SA »

Sta li su onda ovi iz genocidne republike, kad su Albanci Talibani? Porusise sve dzamije i pobise tolike ljude, plus im se omace Genocid, ups :skoljka: I zamisli sad oni ko nekom sole pamet, pa jebote zivot, halo sve SVE dzamije ste porusili u RS-u i vi nekog prozivate :lol:
TRUESLAVIC

#118 Re: Velika Albanija

Post by TRUESLAVIC »

ulciscorr wrote:
TRUESLAVIC wrote:Slavenom te ne cini samo krv(kao sto mislis), cini te jezik, kultura, obicaji, prezime etc. Sta ti mislis za sebe da si? Kavkaski chobanin :lol:
Slavenski narodi su vrlo religiozni... narocito pravoslavci (Srbi, Bugari, Rusi...)... veliki dio te kulture koju spominjes je zasnovan na religiji.

Slavenska "braca" su pocinila genocid nad Bosnjacima i okupirala vise od polovine Bosne. Dolazili su i slavenski pravoslavni dobrovoljci da ratuju na strani cetnika.

Tesko mi je da povjerujem da si Bosnjak ako mrzis Islam i muslimane...ne ide to. Da nisi iz dijaspore slucajno pa tamo na Zapadu izigravas nekog "Arijevca" lijecis komplekse...?
Ne nisam iz dijaspore, a za te dobrovoljce to je zanemariv broj ljudi, sta ti mislis 150 miliona Rusa i da se nijedan ne prijavi da dodje da "brani" pravoslavlje, pa nas ima 2 miliona (mislim Bosnjaka) pa neki idu u Siriju da se bore, a zamisli 150miliona.. Ne mrzim Islam, ne mrzim niti jednu religiju, mrzim ljude koji su neupuceni u svoju religiju, jer svaka religija se zasniva na ne ubijanju, ne rusenju drugog i drugacijeg, postavio je lik gore kako ti "braca" Siptari pale crkvu na Kosovu. Reci ces da su i Srbi palili po Bosni djamije, da mogu ti s pravom reci da su ovi dobaci Srbi gori od ovih u Srbiji bar jedno 5 puta, u Republici Srbiji ima normalnih ljudi i ne treba da gledamo na citavu naciju na osnovu nekih pojedinaca to govorim za Srbe u Srbiji, dok ovi chobani vamo su druga stvar, oni se od malena odgajaju da mrze balije i da smo mi Srbi koji su se poturcili, i da ginu za vjeru ako to treba. Nikad ne bi ginuo za vjeru, jer je vjera nesto sto je previse za nas tj. zaostali smo previse.
Mina_88

#119 Re: Velika Albanija

Post by Mina_88 »

ulciscorr wrote:Mi i Albanci smo jedini vecinski muslimanki drzavotvorni narodi u Evropi.

Imamo i zajednickog nerpijatelja na Balkanu. Sa Makedoncima nemamo nista zajednicko.
I zato treba navijati za raspad Makedonije? :-) Albanci ukoliko nisi znao vec imaju dvije drzave. Makedonci imaju samo ovu jednu.

Slijedis istu logiku kao ovi pravoslavni fanatici koji podrzavaju raspad BiH samo zbog toga sto su Srbi pravoslavci i Bosnjaci muslimani. Ruzno je to, jako ruzno.
radostan dan

#120 Re: Velika Albanija

Post by radostan dan »

fantom slobode wrote:znaci nista od velike Madjarske...a taman su vratili posljednje dugove MMF-u...
trenutno je tako.
maksimalista ima svugdje, ali su u manjii. i mađarskih,srpskih, bugarskih, sve jedno...

Mozda se pozale jer vise nema Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca (vidi - pa njima je pripala gorespomenuta teritorija)...ja znam neke koji su se zalili sto im narod ostade izvan granica...a bili su kasnije porazeni...nakon herojskog otpora od 73 dana...
more bit, pa austrija i madžarska traže svoje i po bosni...život je more... :mrgreen:
A sta je sa ovom velikom Albanijom...ima li jos sporazuma sa jejikom Srbijom koja ju je stalno prizivala ili se sve zavrsilo? Onaj Brisel malo, malo, pa se nesto dosjeti...
sad će priznanje, iza velike gospojine. :wink:
CSKA

#121 Re: Velika Albanija

Post by CSKA »

@ulciscorr&fantom

Postupke Srba sam u BiH milion puta nazvao fasizmom i nesto najgorim sto se moglo desiti na svijetu...samo sto to ne daje opravdanje da se ubijaju djeca i ruse spomenici na Kosovu...ti prvi (ulciscorr) kazes da su dobro i prosli :roll: ,hebote dobro smo prosli sa samo dva ubijena djecaka,Boze...
I kao drugo prikladnije je da ih zovem talibanima,sto i jesu, nego kao Bus kada je izvalio da su to islamski fasisti.

@ Alfons Kauders

Koja prica....kada Mladic dodje,ubija,kolje,i kaze to radimo zbog osvete nad Turcima,Dahijama...to je onda zlo...kada ovi talibani pale crkve onda je to zbog kosmicke pravde,i jos sam ja primjer neki jer mi se gade ubice i ovi sto ruse,pa stvarno trebas imati zeludac i napisati tako nesto.
TRUESLAVIC

#122 Re: Velika Albanija

Post by TRUESLAVIC »

[/quote]

Slavenom te ne cini samo krv(kao sto mislis), cini te jezik, kultura, obicaji, prezime etc. Sta ti mislis za sebe da si? Kavkaski chobanin :lol:[/quote]

hm, po tebi ispada da smo onda i malo arapi... arapska imena, arapska religija, dio arapskih obicaja i dosta posudjenih rijeci...[/quote]

Nemamo arapska imena, nego muslimanska, vjera nije arapska nego muslimanska (vjera svih muslimana, ne samo arapa) za obicaje OK, turci su bili 500 godina mada se njihovi obicaji dosta razlikuju od arapskih, daj mi nabroj neke rijeci molim te :?: Pa kojoj grupi jezika pripada bosanski jezik? Sve te rijeci koje vec zamisljas u glavi su turcizmi te ih nema u pravilnome bosanskome jeziku 8)
ulciscorr

#123 Re: Velika Albanija

Post by ulciscorr »

CSKA wrote:@ulciscorr&fantom

Postupke Srba sam u BiH milion puta nazvao fasizmom i nesto najgorim sto se moglo desiti na svijetu...samo sto to ne daje opravdanje da se ubijaju djeca i ruse spomenici na Kosovu...ti prvi (ulciscorr) kazes da su dobro i prosli :roll: ,hebote dobro smo prosli sa samo dva ubijena djecaka,Boze...
I kao drugo prikladnije je da ih zovem talibanima,sto i jesu, nego kao Bus kada je izvalio da su to islamski fasisti.

@ Alfons Kauders

Koja prica....kada Mladic dodje,ubija,kolje,i kaze to radimo zbog osvete nad Turcima,Dahijama...to je onda zlo...kada ovi talibani pale crkve onda je to zbog kosmicke pravde,i jos sam ja primjer neki jer mi se gade ubice i ovi sto ruse,pa stvarno trebas imati zeludac i napisati tako nesto.
Pa kako to nazivas Albance talibanima zato sto su srusili nekoliko crkava a ne nazivas talibanima Srbe koji porusise na stotine dzamija i katolickih crkava u Bosni i Hrvatskoj... ?

Cemu dvostruki standardi?
Bodkin

#124 Re: Velika Albanija

Post by Bodkin »

CSKA wrote:@ulciscorr&fantom

@ Alfons Kauders

zna nekad alfons dobro usrati pa kreciti kasnije
Alfons Kauders

#125 Re: Velika Albanija

Post by Alfons Kauders »

TRUESLAVIC wrote:
Nemamo arapska imena, nego muslimanska, vjera nije arapska nego muslimanska (vjera svih muslimana, ne samo arapa) za obicaje OK, turci su bili 500 godina mada se njihovi obicaji dosta razlikuju od arapskih, daj mi nabroj neke rijeci molim te :?: Pa kojoj grupi jezika pripada bosanski jezik? Sve te rijeci koje vec zamisljas u glavi su turcizmi te ih nema u pravilnome bosanskome jeziku 8)
"muslimanska imena" ne postoje, sorry, to su arapska imena... vecinom... ima perzijskih i turskih, ali vecinom arapska

i nisu sve strane rijeci u nasem jeziku turcizmi, imas dosta posudjenog i od arapa, madjara, svaba... svega pomalo - ali jezik je slavenski, bez obzira na velik broj posudjenih rijeci (kojih ne fali ni ostalim jezicima u regiji)
Locked