Za sad ,Rs je vec njihova...apetit rasteHasanbegović wrote:Nema šanse.....elma89_ wrote:E vala u luksemburgu se pricaju svakakvi jezici...svega ima Ali luksemburzana najmanje,mislim da nije Dzaba sto nas srbi zavadjaju s bosnjacima van Bosne,,znaju da ce u buducnosti njihovo glavno oruzje protiv nas biti nasa malobrojnost,nece im trebati ni ratovi,mirom ce preuzeti
Srbi su se orijentirali samo na RS
Buducnost bosnjaka?
- elma89_
#101 Re: Buducnost bosnjaka?
-
KIMBO
#102 Re: Buducnost bosnjaka?
Jednostavna je budućnost Bošnjaka na Balkanu, a to je okretanje samom sebi jer dok god postoji problem unutra netrba očekivat dalji napredak. Postoji puno problema koji se mogu uošiti i riješiti za vrijem generacije koje je iznijela opstanak.
NE treba ni dramatizirati već gledati i učiti, nijeli lijepo sada kada prođeš kroz srednju bosnu, vala pravo lijep, doskora to nije bilo ali eto. Hvala Busovača, tu se pokaže da može zajedno bošnjak da misli ima sto stranki, a samom jedan kandidat za načelnika i ko uze. Takođe lijepo je i u NOVOM TRAVNIKU, nijeli, nije vala loše ni u JAJCU. a neko curili curi negdje.
NE treba ni dramatizirati već gledati i učiti, nijeli lijepo sada kada prođeš kroz srednju bosnu, vala pravo lijep, doskora to nije bilo ali eto. Hvala Busovača, tu se pokaže da može zajedno bošnjak da misli ima sto stranki, a samom jedan kandidat za načelnika i ko uze. Takođe lijepo je i u NOVOM TRAVNIKU, nijeli, nije vala loše ni u JAJCU. a neko curili curi negdje.
-
NAOPAK2323
#103 Re: Buducnost bosnjaka?
http://www.youtube.com/watch?v=Losnuw_d ... ata_player
Prijavi i ovog jarane vidi sta pjeva o klaonici nekoj u Capljiniu
Mada bi i Stijepana Mesica mogao prijaviti i on je rekao : " Mi smo pobjedili 2 PUTA" i bio clan HSP stranke. Imas ti posla kolko hoces.
Prijavi i ovog jarane vidi sta pjeva o klaonici nekoj u Capljiniu
Mada bi i Stijepana Mesica mogao prijaviti i on je rekao : " Mi smo pobjedili 2 PUTA" i bio clan HSP stranke. Imas ti posla kolko hoces.
Last edited by NAOPAK2323 on 27/07/2013 13:26, edited 1 time in total.
-
hercegovac_pravi
#104 Re: Buducnost bosnjaka?
Nestat će Bošnjaka..nemaju budućnosti
Eto samo još malo sabura i nema brige, Uspjet ćwete ono što niste 93-će...
Jelde okupila muka?
-
NAOPAK2323
#105 Re: Buducnost bosnjaka?
http://www.youtube.com/watch?v=Losnuw_d ... ata_player
Nesensorirana verzija, ovdje se pjeva o capljini @66f3gh6f
Pisi ambasadi.
Nesensorirana verzija, ovdje se pjeva o capljini @66f3gh6f
Pisi ambasadi.
- MuaDib
#106 Re: Buducnost bosnjaka?
Budućnost Bošnjaka je budućnost najsiromašnijeg naroda Evrope, sve dok ideologija žrtve održava stanje ozlojađenosti 99% Bošnjaka i bogaćenje 1% Bošnjaka.
-
NAOPAK2323
#107 Re: Buducnost bosnjaka?
Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:
- MuaDib
#108 Re: Buducnost bosnjaka?
Samo se idiot ponosi fašističkom prošlošću!!NAOPAK2323 wrote:Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:
-
NAOPAK2323
#109 Re: Buducnost bosnjaka?
Bolje idiot nego komunjara.MuaDib wrote:Samo se idiot ponosi fašističkom prošlošću!!NAOPAK2323 wrote:Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:
- MuaDib
#110 Re: Buducnost bosnjaka?
Da ti nije bilo komunjara, nebi ti vidio Bosne.NAOPAK2323 wrote:Bolje idiot nego komunjara.MuaDib wrote:Samo se idiot ponosi fašističkom prošlošću!!NAOPAK2323 wrote:Nadajmo se da ce nam buducnost biti slavna kao proslost:
- _Sarajevka_
#111 Re: Buducnost bosnjaka?
Da, ja mislim da je i Ban Kulin bio komunjaraMuaDib wrote: Da ti nije bilo komunjara, nebi ti vidio Bosne.
-
NAOPAK2323
#112 Re: Buducnost bosnjaka?
Da ti nije bilo komunjara, nebi ti vidio Bosne.[/quote]MuaDib wrote: Bolje idiot nego komunjara.
Tu ima istine. Ali opredijeliti se danas za tu ideju politicki je pokazitelj pripadnosti sloju izroda. To su kreteni vecinom ili mjesani brakovi.
-
hercegovac_pravi
#113 Re: Buducnost bosnjaka?
Kakva ideologija žalostan nisi bio?MuaDib wrote:Budućnost Bošnjaka je budućnost najsiromašnijeg naroda Evrope, sve dok ideologija žrtve održava stanje ozlojađenosti 99% Bošnjaka i bogaćenje 1% Bošnjaka.
Dok Bošnjake i dan danas iskopavaju iz tercijarnih ili sekundarnih masovnih grobnica, dok se u Srebrenici svake godine sahrani stotine nedužnih ljudi, dok se oko Prijedora pronalaze djeca starosti manje od godinu dana, ubijana na najsvirepije načine, ti prdiš o "ideologiji" žrtvi ?
Ideologija se bira a žrtva se postaje. I onda se pitaš zbog čega te ostali forumaši nazivaju "četnikom ili salonceim ili komunjarom" i sličnim pogrdnim imenima..za ne povjerovati kakav mentalni sklop pojedinci posjeduju.
-
kakavdanakneiskustvu
#114 Re: Buducnost bosnjaka?
PipiDugaDevetka wrote:Zašto ga ne bi moderacija uklanjala ako se nepravilno registrovao kao klon?!kakavdanakneiskustvu wrote:što bi moderacija nekog glumca bošnjaka uklonila sa foruma?
To je druga stvar,ali je bezze nekog ukloniti samo zato sto je neko nekoga okarakterisao Kao glumca bosnjaka
- nezavisni
#115 Re: Buducnost bosnjaka?
stvarnost nam je crno-bela, a buducnost siva
Buducnost Bosnjaka je otprilike light verzija buducnosti Palestinaca. A mozda i gora.
Bez politike, bez drzave, bez ekonomije, bez obrazovanja, i bez svijesti o sebi...
Mada, nije sve tako crno... makar imamo smisla za humor... a i znamo da su masoni sve zakuhali... a i u Siriji smo isto tako na pravoj strani... i imamo 5 miliona Bosnjaka u Turskoj ako zatreba...

Buducnost Bosnjaka je otprilike light verzija buducnosti Palestinaca. A mozda i gora.
Bez politike, bez drzave, bez ekonomije, bez obrazovanja, i bez svijesti o sebi...
Mada, nije sve tako crno... makar imamo smisla za humor... a i znamo da su masoni sve zakuhali... a i u Siriji smo isto tako na pravoj strani... i imamo 5 miliona Bosnjaka u Turskoj ako zatreba...
-
hercegovac_pravi
#116 Re: Buducnost bosnjaka?
Kako samo jadno zvuče ovi otrcani izlivi "turbo-žalopojki"..petkov09 wrote:bosnajci taoci svoje države,negiranjem rs negiraju cjelovitu bih,tri entiteta bez otcepljenja,jedni pored drugih,minimum zajednickih organa,nek se takmiče ko će biti ekonomski jači,nikad se bošnajk iz evrope neće vraiti iz nemačke,niti srbin iz beograda u sarajevo,znam reci cete prognani,ubijeni,ali takve su činjenice
Evo ti samo jedan primjer koji do tančina rastura morbidne teze o "nepovratku"..95-te je u Stocu živjelo ne više od 10 (deset) Bošnjaka. Kompletan gradi i opština su bili u potpunosti etnički očišćeni, grad razrušen skoro do temelja. Baštinici islamske kulture minirani, ravnjeni sa zemljom a njihovi ostatci odvoženi na okolna brda.
Danas u Stocu gradu živi skoro 70% (sedamdeset) Bošnjaka.
Kako se ovo uklapa o tvoju tezu o ne povratku?
Vi ne kontate da se ljudi ciljano vraćaju na strategijski određene neuralgične tačke tipa Stolac, Srebrenica, Doboj, Prijedor i Brčko.
Dalje, Brčko ti je još jedan izvanredan primjer gore iznesene činjenice. Koliko je bošnjaka živjelo u Brčkom 95-te a koliko ih živi danas?..
Oslobađanjem ovih gradova, oslobađa se kompletna BiH.
- damskot
#117 Re: Buducnost bosnjaka?
Najebali smo kao sto neko rece palestina . A ja se nekako nadam da cemo kao Izrael poceti kaznjavati zlocince i formirati zemlju . Ali ima nada dok udjemo u glavne istitucije kao zidovi pa iznutra lobirat za bolje sutra . Od gradjana u BIH nista ne ocekujem apsolutno nista .
Nisi ti u AMD-u Take picke samo u Alkmaru se radjaju i zive ...gfzuuz5 wrote:Evo pičko balinska moja IP, bujrum povedi sve što imaš pa me nađite![]()
![]()
šta ćemo sad mali bošnjo
Zet maar de bij dat we Srebrenica nooit vergeten en dat we weten dondersgoed wat er gebeurde met vader en zoon Nuhanovic .fdz73z5 wrote:Idemo u kontaktu sam sa gospodinom Ivo Opstelten i Freed Teeven iz kabineta Ministry of Security and Justice
Evo poslano holandskoj vladi i njihovoj policiji i ministru sigurnosti kao i navedenoj gospodi iznad, jebiga da si u bosni ovo bi ti prošlo ali u holandiji si ga popušio, mali bošnjo najebo si![]()
![]()
![]()
- MuaDib
#118 Re: Buducnost bosnjaka?
Ti što ne možeš skontati neke stvari tvoj problem. To što se Bošnjaci iskopavaju kao žrtve proteklog rata, nije i ne može biti razlog za ekonomski genocid nad živim Bošnjacima u ime tih žrtava. To što su bošnjačke političke stranke genocid pretvorile u političku kategoriju, kao što svojedobni i srpski nacionalisti iskoristili ustaški genocid, je najvećem zlo nakon Karadžića, prema bošnjačkom narodu. I bošnjačkom narodu je većinom više dosta priče, o brizi za žrtve, dosta mu je više priče o izbjeglicama, jer ne može da živi. Jer mu djecu izrabljuju oni kojima je pijatet prema žrtvi, proforme učenje fatihe. Kad to shvatiš, kad to prepoznaš, kad to akceptiraš, onda mi se javihercegovac_pravi wrote:Kakva ideologija žalostan nisi bio?MuaDib wrote:Budućnost Bošnjaka je budućnost najsiromašnijeg naroda Evrope, sve dok ideologija žrtve održava stanje ozlojađenosti 99% Bošnjaka i bogaćenje 1% Bošnjaka.
Dok Bošnjake i dan danas iskopavaju iz tercijarnih ili sekundarnih masovnih grobnica, dok se u Srebrenici svake godine sahrani stotine nedužnih ljudi, dok se oko Prijedora pronalaze djeca starosti manje od godinu dana, ubijana na najsvirepije načine, ti prdiš o "ideologiji" žrtvi ?
Ideologija se bira a žrtva se postaje. I onda se pitaš zbog čega te ostali forumaši nazivaju "četnikom ili salonceim ili komunjarom" i sličnim pogrdnim imenima..za ne povjerovati kakav mentalni sklop pojedinci posjeduju.
Jer je da predstavljam Bošnjake, prvo bi našao zakonski model da se kazne svi ratni i poratni profiteri, da se konfiskuje nelegalno otuđena imovina, da se nađu pare od fondova za povratak izbjeglica. A onda bih te pare uložio, da se ljudi varte u RS, otvorio bi ima fabrike, napravio samodržive zajednice povratnika, povezao ih sa uspješnim evropskim kompanijama kao kooperante, dao im vitalnu snagu da povrate ratom izgubljene pozicije. A onda bih krenuo u demokratsko mijenanje sistema, inkorporaciju u institucije RS i mjenjanje suštine RS. Time bi pokazao i Srbima da su ispali idioti i debili, da ih je Karadžić prevario, da je zločina ide njima na obraz, a ne nama. A sa takvim stanjem stvari na svakom čošku u RS bi se mogao napraviti spomenik gdje god koji Bošnjak i Hrvat nastradao, da ih podsjeti. A ne kao što su ovi uradili. Ostavili narod na milost i nemilost karadžićevim hordama, potom u ratu opljačkali narod, opljačkali povratničke fondove, opljačkali državnu svojinu, opljačkali radnike, opljačkali donacije i sve što se uksrasti dalo. Ali zato se sjete datuma, da narodu stvarnost friziraju, dok imaju milionske račune.
Znam ja da si ti čuvar sistema, pas u krdu ovaca, koji stalno laje kada se dirne u bošnjačku oligarhiju ili ti ga spahije. Laj ti i dalje, a sutra kada ti djeca budu radila kod Ganića, Izetbegovića, Lagumdžija, Radončića, Siljadžića, Čengića, Muratovića, Cerića, Šaja, Hasana, Bakira, Fahra, za mizeriju od 430 KM, pod 12 sati dnevno, bez osiguranja, penzionog, zdravstvenog, godišnjeg odmora, kada budu postanari u njihovim stanovima, kad ti unuci ne mognu upisati škole, kada budu proklinjali i Aliju i svakog baliju što se oko njega okupio, možda dođeš pameti. Žali Bože života što padoše za ovo sran*e od države i za ove tajkune.
-
zavrzlama
#120 Re: Buducnost bosnjaka?
sto se tice buducnosti bosnjaka,nema tu problema,srbi ce im na kraju obezbijediti lijepu buducnost....
-
RATM56
#121 Re: Buducnost bosnjaka?
zavrzlama wrote:Klasicno salonsko poturanje.... Na ustaski genocid u Jasenovcu su srbi reagovali kako u protekloj agresiji na BIH?. To što su bošnjačke političke stranke genocid pretvorile u političku kategoriju, kao što svojedobni i srpski nacionalisti iskoristili ustaški genocid, je najvećem zlo nakon Karadžića, prema bošnjačkom narodu.
Na srpski genocid u Srebrenici i sirom BIH su bosnjaci reagovali kako?...eto ti zadace @cyprus...
Čovek je mislio na predratnu SDS i SANU viktimizaciju i mitomaniju. Ne ratnu
- _Sarajevka_
#122 Re: Buducnost bosnjaka?
Kakve veze ova tema ima sa tobom? Jel to nema dovoljno problema u Srbistanu pa se odlucio da se posvecujes BiH i Bosnjacima?RATM56 wrote: Čovek je mislio na predratnu SDS i SANU viktimizaciju i mitomaniju. Ne ratnu
-
RATM56
#123 Re: Buducnost bosnjaka?
_Sarajevka_ wrote:Kakve veze ova tema ima sa tobom? Jel to nema dovoljno problema u Srbistanu pa se odlucio da se posvecujes BiH i Bosnjacima?RATM56 wrote: Čovek je mislio na predratnu SDS i SANU viktimizaciju i mitomaniju. Ne ratnu
Ha ja, jel to treba posebna legitimacija za učešće na temama?
Usput, ima Bošnjaka i u Srbistanu
Oladi
- _Sarajevka_
#124 Re: Buducnost bosnjaka?
Ne nego samo mislim da bi bilo bolje da se bavis problemima u svojoj drzavi prije nego sto komentarises druge. Evo u Jagodini su danas ugusili bebu i bacili je iz auta, u BG se rekonstruise vlada....a ti se bavis BosnjacimaRATM56 wrote: Ha ja, jel to treba posebna legitimacija za učešće na temama?![]()
Oladi
-
RATM56
#125 Re: Buducnost bosnjaka?
Moja stvar. Možda mi je sve potaman pa se bavim svetskim problemima. Možda učestvujem i na deset domaćih portala uporedo. Uglavnom, nisi nadležna da se baviš razlozima mog boravka na temi. Imaš li šta da odgovoriš na gornju poruku ili ne?_Sarajevka_ wrote:Ne nego samo mislim da bi bilo bolje da se bavis problemima u svojoj drzavi prije nego sto komentarises druge. Evo u Jagodini su danas ugusili bebu i bacili je iz auta, u BG se rekonstruise vlada....a ti se bavis BosnjacimaRATM56 wrote: Ha ja, jel to treba posebna legitimacija za učešće na temama?![]()
Oladi