Inače na tekmi Čelzi-Inter je sve frcalo od gracioznosti
A od svih 8 ekipa što su igrale u utorak i srijedu jedino se za Barselonu može reći da igra graciozno.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jok, eto desne su.elSaik wrote:Zar se znamo?ja.neron wrote:esmire koju si ti onda utakmicu gledaoelSaik wrote: Da, da, svaki ozbiljan tim bi... BULLSHIT!![]()
Ne radi se o utakmic ko utakmici nego o navodima da su ekipe lijeve. Nisu.
Ja sam ljubitelj fudbala u kojem je cilj dati gol više, a ne patiti loptu i gledaoce. Ako se tako igra u Estonskoj ligi, bilo bi zanimljivo pogledati je.cyprus wrote:Ljubiteljima ovih rezultata od 4:4 istih preporučujem estonsku ligu, gdje se po ovim kriterijima igra najkvalitetniji fudbalFutsal isto nije loš
Ja ne znam sta ti je bilo dosadno? Barselona je ljubiteljima fudbala priustila spektakl. Od golova, driblinga, egzibicijamostarac wrote:Dosadno uzasno dosadno je bilo sinoc gledati Barcelona - Stutgart.
Pa i nije bas bilo nesta sjajno, ali porediti to sa nekakvim bremenima i kazanima...to mogu samo svestraniDammme wrote:Inače na tekmi Čelzi-Inter je sve frcalo od gracioznosti
A ja fudbal shvatam kao igru u kojoj je odbrana jednako važna kao i napad.Dammme wrote:Ja sam ljubitelj fudbala u kojem je cilj dati gol više, a ne patiti loptu i gledaoce. Ako se tako igra u Estonskoj ligi, bilo bi zanimljivo pogledati je.cyprus wrote:Ljubiteljima ovih rezultata od 4:4 istih preporučujem estonsku ligu, gdje se po ovim kriterijima igra najkvalitetniji fudbalFutsal isto nije loš
Malo je falilo da taj isti Kazan izbaci Intera u grupi.jutarnji wrote:Ja ne znam sta ti je bilo dosadno? Barselona je ljubiteljima fudbala priustila spektakl. Od golova, driblinga, egzibicijamostarac wrote:Dosadno uzasno dosadno je bilo sinoc gledati Barcelona - Stutgart.
sve zacinjeno atmosferom na stadionu koji izgleda k`o space shuttle. Sta su jos trebali uraditi da bi tebi bilo
zanimljivo? Dobro, mozda su na poluvremenu trebali razbacit` tavle za mostarsku publiku.![]()
Pa i nije bas bilo nesta sjajno, ali porediti to sa nekakvim bremenima i kazanima...to mogu samo svestraniDammme wrote:Inače na tekmi Čelzi-Inter je sve frcalo od gracioznosti
badminktonci.
ma eto i ta barcelona je malo dosadna postala.jutarnji wrote:Ja ne znam sta ti je bilo dosadno? Barselona je ljubiteljima fudbala priustila spektakl. Od golova, driblinga, egzibicijamostarac wrote:Dosadno uzasno dosadno je bilo sinoc gledati Barcelona - Stutgart.
sve zacinjeno atmosferom na stadionu koji izgleda k`o space shuttle. Sta su jos trebali uraditi da bi tebi bilo
zanimljivo? Dobro, mozda su na poluvremenu trebali razbacit` tavle za mostarsku publiku.![]()
badminktonci.
Nisam poredio sa kazanom nego sa tekmom Werder-Valencia koja je završila sa 8 golova i bar još toliko šansi, a samo obožavaoci šaha mogu gledati tekme kakve su (2 komada) odigrali Inter i Čelzi. Totalna propaganda antifudbala.jutarnji wrote:Pa i nije bas bilo nesta sjajno, ali porediti to sa nekakvim bremenima i kazanima...to mogu samo svestraniDammme wrote:Inače na tekmi Čelzi-Inter je sve frcalo od gracioznosti
badminktonci.
U tom slučaju je Werder-Valencia propaganda futsala.Dammme wrote:Nisam poredio sa kazanom nego sa tekmom Werder-Valencia koja je završila sa 8 golova i bar još toliko šansi, a samo obožavaoci šaha mogu gledati tekme kakve su (2 komada) odigrali Inter i Čelzi. Totalna propaganda antifudbala.jutarnji wrote:Pa i nije bas bilo nesta sjajno, ali porediti to sa nekakvim bremenima i kazanima...to mogu samo svestraniDammme wrote:Inače na tekmi Čelzi-Inter je sve frcalo od gracioznosti
badminktonci.
Mozemo mi ovako do sutra. Ja badminkton, ti sah, ja bele, ti pasiansa...samo nek` je kontra. Dok ne dodje onajDammme wrote:Nisam poredio sa kazanom nego sa tekmom Werder-Valencia koja je završila sa 8 golova i bar još toliko šansi, a samo obožavaoci šaha mogu gledati tekme kakve su (2 komada) odigrali Inter i Čelzi. Totalna propaganda antifudbala.
Dosadno je bilo prvo sto je utakmica bila borba davida i golijata bez ikakve rezultatske neizvjesnosti, zatim je bilo dosadno sto prilika i nije bilo bog zna koliko, a i tih prelijepih poteza koje ti spominjes.jutarnji wrote:Ja ne znam sta ti je bilo dosadno? Barselona je ljubiteljima fudbala priustila spektakl. Od golova, driblinga, egzibicijamostarac wrote:Dosadno uzasno dosadno je bilo sinoc gledati Barcelona - Stutgart.
badminktonci.
Poenta je u tome da nepostojanje odbrana NIJE FUDBAL u punom njegovom smislu. Ne kažem da su uspavanke bez prilika dobre za fudbal, ali ni druga krajnost me ne oduševljava...Dammme wrote:Ko je rekao da futsal nije interesantniji od šaha? A i badminton je olimpijski sport za razliku od šaha.
Dobro, ostatak posta necu ni komentarisati. Ti si to tako vidio, razliciti ukusi itd. Posteno.mostarac wrote:Plus Messi jest igracina, ali meni je daleko od najboljeg jos uvijek.
EL se igra sa vise srca i manje kalkulacija od CL i zato pada i vise golova, a ne kao plod lose odbrane. Jednostavno igra se za gol vise i to utakmice cini atraktivnijima.cyprus wrote:Poenta je u tome da nepostojanje odbrana NIJE FUDBAL u punom njegovom smislu. Ne kažem da su uspavanke bez prilika dobre za fudbal, ali ni druga krajnost me ne oduševljava...Dammme wrote:Ko je rekao da futsal nije interesantniji od šaha? A i badminton je olimpijski sport za razliku od šaha.
I to je do ukusa. Meni su i Lampard i Gerrard za Messija Tucejutarnji wrote:Dobro, ostatak posta necu ni komentarisati. Ti si to tako vidio, razliciti ukusi itd. Posteno.mostarac wrote:Plus Messi jest igracina, ali meni je daleko od najboljeg jos uvijek.
Nego, ovo...ko je ispred njega?
Tu se apsolutno slažem s tobom, što je recimo evidentan slučaj sa VW. Ali ne ne bih rekao da Valencia i Werder imaju baš tako loše odbrane. S druge strane "šahisti" poput Murinja i Ančelotija su mi totalno neinteresantni. Niko ne može reći za njih da nisu dobri treneri(ako se gleda po rezultatima koje njih dvojica imaju), ali su brate dosadni, dosadni dos...cyprus wrote:Poenta je u tome da nepostojanje odbrana NIJE FUDBAL u punom njegovom smislu. Ne kažem da su uspavanke bez prilika dobre za fudbal, ali ni druga krajnost me ne oduševljava...Dammme wrote:Ko je rekao da futsal nije interesantniji od šaha? A i badminton je olimpijski sport za razliku od šaha.
da je tako svi bi igrali u formaciji 0-0-10, a umjesto golmana bi postavili banderu.Vragolan wrote:citam ovo do sada napisano i kontam da li ja dobro rezonujem stvari
pa mi pomozite molim vas
fudbal, kosarka, rukomet itd itd itd
su sportovi u kojime je cilj dati sto vise golova, je li grijesm, ako grijesim recite mi, molim vas
pored zabijanja golova, znaci u drugom planu, gleda se dobar dribling, pas, asistencija, akcija itd itd itd
mozda ja, vec 25 godina od kako pratim fudbal, pogresno tumacim tu igru![]()