NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Altair_SA

#101 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Altair_SA »

armin071 wrote:Samo ne znam s cije se strane vise gura ovaj "Monty Python" od Srbijanaca ili im "brace" sa ove strane Drine.... Kako god najgalantnije bi bilo da ovo Fifa i Uefa hladno skinu s dnevnog reda osim ako nije u pitanju neko prelamanje dugova zbog Kosova. Ali i da se ista odigra to bi samo bila jos jedna parada cetnistva i kica u "srcu Evrope".
Naravno da ce biti parada cetnistva, ocekuj na tribinama transparente "Noz zica Srebrenica" i prigodan kulturno umjetnicki program u vidu pjevanja "Ubij zakolji da Turcin ne postoji", "Pale mi se dzamije" i td. Trebalo bi da igraci Bosnjaci i Hrvati budu upoznati sta bi ih potencijalno moglo ocekivati tamo i da odbiju da igraju za Genocidaru. Zamisli Ibisevic da igra za RS :-) i da slusa kako mu sa tirbina psuju tursku mater i pjevaju o Srebrenici :twisted:

Image

Point.

#102 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Point. »

Kakav papanski potez Saveza. Jebem ti i Kosovo, sta imamo mi sa jebenim Kosovom?
Altair_SA

#103 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Altair_SA »

Sve ti je to politika... naravno da nemamo nista sa Kosovom, ali sve hoce preko nasih ledja. Mada ima tu i ovo oko uspjeha repke. Pa nama svo zlo dolazi zna se odakle, od ovih govana iz RS i Smrdije. Ne samo po pitanju ovoga, vec po pitanju svega. Pa ono govno njihovo iz FSS Karadzic je izjavio nesto u fazonu da im je grupa gdje je BiH oni bi dosada bili na SP. Ljubomora je cudo, znas ono cir radi dok to prica garant :D . Ali neka crknu...

BiH u Brazil, a Smrdija na gostovanje u RS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
megaman4

#104 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by megaman4 »

Altair_SA wrote:Sve ti je to politika... naravno da nemamo nista sa Kosovom, ali sve hoce preko nasih ledja. Mada ima tu i ovo oko uspjeha repke. Pa nama svo zlo dolazi zna se odakle, od ovih govana iz RS i Smrdije. Ne samo po pitanju ovoga, vec po pitanju svega. Pa ono govno njihovo iz FSS Karadzic je izjavio nesto u fazonu da im je grupa gdje je BiH oni bi dosada bili na SP. Ljubomora je cudo, znas ono cir radi dok to prica garant :D . Ali neka crknu...

BiH u Brazil, a Smrdija na gostovanje u RS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
srbija i ovi srbi iz BiH koji žele biti veći srbi od ovih iz srbije su slučaj za psihijatriju...treba ih malo udariti po nosu, očigledno nisu još shvatili da je BiH samostalna država, i da nema više YUGE...
Baltazar_khan

#105 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Baltazar_khan »

http://www.nfsbih.ba/nsbih/io.php

sve je to komitet postavio, onaj isti komitet kojeg su neki forumaši dizali u nebesa i napadali svakog onog koji je kritikovao rad glavnog čovjeka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
palermo

#106 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by palermo »

Samo dobiti Slovake.....i onda smo jebali mater svima :D , mada ja i dalje mislim da ova utakmica nosi sa sobom mnoge opasnosti....kao da gledam tražit će da selektor bude Borče Sredojević ili Vlado Jagodić.....a onda sve to postaje problem reprezentacije BiH
Dead Man Walking

#107 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Dead Man Walking »

Ko god je glasao za ovo i odobrio jebem mu familiju od do!!!
ketronsd1

#108 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by ketronsd1 »

Ovo je prava stvar.
Mi u Brazil a oni u BL :D :D :D :D
Arteta

#109 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Mater im jebem genocidnu.
Maharadza

#110 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Maharadza »

Baltazar_khan wrote:http://www.nfsbih.ba/nsbih/io.php

sve je to komitet postavio, onaj isti komitet kojeg su neki forumaši dizali u nebesa i napadali svakog onog koji je kritikovao rad glavnog čovjeka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ipak je istina izašla na vidjelo - NENORMALNI KOMITET HARA I VEĆI JE NEPRIJATELJ PO BiH NEGO BILO KOJA GENOCIDNO-ŠUMSKA ORGANIZACIJA! Sjeme im se zatrlo ono izdajničko! :twisted:
Romanista 101%

#111 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

Ponosan

#112 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Ponosan »

Point. wrote:Kakav papanski potez Saveza. Jebem ti i Kosovo, sta imamo mi sa jebenim Kosovom?
veliki minus za nas Savez,fakat kakve vece ima BIH sa Kosovom? bili nama FS Srbije dozvolio da BIH igra u Novom Pazaru protiv Sandzaka ili sa Vojvodinom? bi ,al malo sutra....... kriminalan i katastrofalan potez probosanskih snaga u Savezu,ali vjerujem i nadam se da FIFA nece dozvoliti tu politicku trgovinu preko ledja BIH.... mi s Kosovom nemamo nista i neka svi BIH ostave na miru ,pogotovo sada kada smo u expanziji i na dobrom putu za Brazil,svima smo trn u oku,jer smo trenutno najbolja reprezentacija Balkana,nazalost nasi susjedi nam to ne mogu oprostiti,pa nas provociraju i zavadjaju,kako bi se unutar BIH pozabavili politikom a ne sportom i uspjesima nasih Zmajeva!
Arteta

#113 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Bice interesantno vidjeti koji izrodi ce igrati za tu Repku.
Romanista 101%

#114 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

velesila dolazi u BL, pogledajte :D

Edin H.

#115 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Edin H. »

Arteta wrote:Bice interesantno vidjeti koji izrodi ce igrati za tu Repku.
Vedo i Asmir :oops: :D

Ova odluka i jeste najgora zbog pritiska na nase igrace koje ce pozvati da igraju.

Kakvu god odluku da donesu ne valja, jednoj ili drugoj strani.

Ne znam moze li se ova utakmica prolongirati do nakon kvalifikacija da se ne unosi nemir.
Last edited by Edin H. on 25/06/2013 21:03, edited 1 time in total.
Romanista 101%

#116 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

Romanista 101%

#117 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

Baltazar_khan

#118 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Baltazar_khan »

Maharadza wrote:

Ipak je istina izašla na vidjelo - NENORMALNI KOMITET HARA I VEĆI JE NEPRIJATELJ PO BiH NEGO BILO KOJA GENOCIDNO-ŠUMSKA ORGANIZACIJA! Sjeme im se zatrlo ono izdajničko! :twisted:
sad će se javiti i kazati kako je to ciljano urađeno jer se zna da će fifa i uefa odbiti bla bla bla. ja nešto nisam optimista po tom pitanju... pa nije đaba išao na noge dodiku on i nije dodik mutav :oops: katalonija igra redovno prijateljske utakmice, evo sad će i gibraltar postati članica uefe...

ovom odlukom ns bih je priznao ni manje ni više genocidnu tvorevinu. ne može se nikako uporediti s prijateljskom između zrinjskog i hrvatske jer je u pitanju fudbalski klub, ovdje se radi o nepriznatoj kvazi republici!
Romanista 101%

#119 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

Last edited by Romanista 101% on 25/06/2013 21:10, edited 1 time in total.
Kemal Malovčić

#120 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Kemal Malovčić »

kad bi se ovaj kurac od utakmice trebo igrat?

svim nas sredstvima pokušavaju omest na hodočašću jebem im mater u pičku razdrndanu
Yug

#121 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Yug »

Baltazar_khan wrote:
Maharadza wrote:

sad će se javiti i kazati kako je to ciljano urađeno jer se zna da će fifa i uefa odbiti bla bla bla. ja nešto nisam optimista po tom pitanju... pa nije đaba išao na noge dodiku on i nije dodik mutav :oops: katalonija igra redovno prijateljske utakmice, evo sad će i gibraltar postati članica uefe...

ovom odlukom ns bih je priznao ni manje ni više genocidnu tvorevinu. ne može se nikako uporediti s prijateljskom između zrinjskog i hrvatske jer je u pitanju fudbalski klub, ovdje se radi o nepriznatoj kvazi republici!
:lol: ,o boze pomozi...Pa FSRS je sastavnio dio Fudbalskog saveza BiH......cuj NSBIH priznao genocidnu tvorevinu. :lol:
Arteta

#122 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Ako nasi ali i Reprezentacija Kosova ne obidjuna njihovom teritoriju (ima ih ohoho) sve potencijalne nove drzave pa odigraju nekoliko prijateljskih s njima onda im treba jebavati sve zivo na svakom koraku.
scooby_dooby_doo

#123 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by scooby_dooby_doo »

bem ti sunce i savez ko ga napravi.
Arteta

#124 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Alija je priznao genocidnu tvorevinu, realno on je najvise kriv, nas to ne zanima ovdje, nas zanima ko je kriv za ovu utakmicu.
Romanista 101%

#125 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Romanista 101% »

a znaju li oni da igraju fudbal?!?
Locked