Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
armin071 wrote:Samo ne znam s cije se strane vise gura ovaj "Monty Python" od Srbijanaca ili im "brace" sa ove strane Drine.... Kako god najgalantnije bi bilo da ovo Fifa i Uefa hladno skinu s dnevnog reda osim ako nije u pitanju neko prelamanje dugova zbog Kosova. Ali i da se ista odigra to bi samo bila jos jedna parada cetnistva i kica u "srcu Evrope".
Naravno da ce biti parada cetnistva, ocekuj na tribinama transparente "Noz zica Srebrenica" i prigodan kulturno umjetnicki program u vidu pjevanja "Ubij zakolji da Turcin ne postoji", "Pale mi se dzamije" i td. Trebalo bi da igraci Bosnjaci i Hrvati budu upoznati sta bi ih potencijalno moglo ocekivati tamo i da odbiju da igraju za Genocidaru. Zamisli Ibisevic da igra za RS i da slusa kako mu sa tirbina psuju tursku mater i pjevaju o Srebrenici
Sve ti je to politika... naravno da nemamo nista sa Kosovom, ali sve hoce preko nasih ledja. Mada ima tu i ovo oko uspjeha repke. Pa nama svo zlo dolazi zna se odakle, od ovih govana iz RS i Smrdije. Ne samo po pitanju ovoga, vec po pitanju svega. Pa ono govno njihovo iz FSS Karadzic je izjavio nesto u fazonu da im je grupa gdje je BiH oni bi dosada bili na SP. Ljubomora je cudo, znas ono cir radi dok to prica garant . Ali neka crknu...
Altair_SA wrote:Sve ti je to politika... naravno da nemamo nista sa Kosovom, ali sve hoce preko nasih ledja. Mada ima tu i ovo oko uspjeha repke. Pa nama svo zlo dolazi zna se odakle, od ovih govana iz RS i Smrdije. Ne samo po pitanju ovoga, vec po pitanju svega. Pa ono govno njihovo iz FSS Karadzic je izjavio nesto u fazonu da im je grupa gdje je BiH oni bi dosada bili na SP. Ljubomora je cudo, znas ono cir radi dok to prica garant . Ali neka crknu...
BiH u Brazil, a Smrdija na gostovanje u RS
srbija i ovi srbi iz BiH koji žele biti veći srbi od ovih iz srbije su slučaj za psihijatriju...treba ih malo udariti po nosu, očigledno nisu još shvatili da je BiH samostalna država, i da nema više YUGE...
Samo dobiti Slovake.....i onda smo jebali mater svima , mada ja i dalje mislim da ova utakmica nosi sa sobom mnoge opasnosti....kao da gledam tražit će da selektor bude Borče Sredojević ili Vlado Jagodić.....a onda sve to postaje problem reprezentacije BiH
sve je to komitet postavio, onaj isti komitet kojeg su neki forumaši dizali u nebesa i napadali svakog onog koji je kritikovao rad glavnog čovjeka
Ipak je istina izašla na vidjelo - NENORMALNI KOMITET HARA I VEĆI JE NEPRIJATELJ PO BiH NEGO BILO KOJA GENOCIDNO-ŠUMSKA ORGANIZACIJA! Sjeme im se zatrlo ono izdajničko!
Point. wrote:Kakav papanski potez Saveza. Jebem ti i Kosovo, sta imamo mi sa jebenim Kosovom?
veliki minus za nas Savez,fakat kakve vece ima BIH sa Kosovom? bili nama FS Srbije dozvolio da BIH igra u Novom Pazaru protiv Sandzaka ili sa Vojvodinom? bi ,al malo sutra....... kriminalan i katastrofalan potez probosanskih snaga u Savezu,ali vjerujem i nadam se da FIFA nece dozvoliti tu politicku trgovinu preko ledja BIH.... mi s Kosovom nemamo nista i neka svi BIH ostave na miru ,pogotovo sada kada smo u expanziji i na dobrom putu za Brazil,svima smo trn u oku,jer smo trenutno najbolja reprezentacija Balkana,nazalost nasi susjedi nam to ne mogu oprostiti,pa nas provociraju i zavadjaju,kako bi se unutar BIH pozabavili politikom a ne sportom i uspjesima nasih Zmajeva!
sve je to komitet postavio, onaj isti komitet kojeg su neki forumaši dizali u nebesa i napadali svakog onog koji je kritikovao rad glavnog čovjeka
Ipak je istina izašla na vidjelo - NENORMALNI KOMITET HARA I VEĆI JE NEPRIJATELJ PO BiH NEGO BILO KOJA GENOCIDNO-ŠUMSKA ORGANIZACIJA! Sjeme im se zatrlo ono izdajničko!
sad će se javiti i kazati kako je to ciljano urađeno jer se zna da će fifa i uefa odbiti bla bla bla. ja nešto nisam optimista po tom pitanju... pa nije đaba išao na noge dodiku on i nije dodik mutav katalonija igra redovno prijateljske utakmice, evo sad će i gibraltar postati članica uefe...
ovom odlukom ns bih je priznao ni manje ni više genocidnu tvorevinu. ne može se nikako uporediti s prijateljskom između zrinjskog i hrvatske jer je u pitanju fudbalski klub, ovdje se radi o nepriznatoj kvazi republici!
sad će se javiti i kazati kako je to ciljano urađeno jer se zna da će fifa i uefa odbiti bla bla bla. ja nešto nisam optimista po tom pitanju... pa nije đaba išao na noge dodiku on i nije dodik mutav katalonija igra redovno prijateljske utakmice, evo sad će i gibraltar postati članica uefe...
ovom odlukom ns bih je priznao ni manje ni više genocidnu tvorevinu. ne može se nikako uporediti s prijateljskom između zrinjskog i hrvatske jer je u pitanju fudbalski klub, ovdje se radi o nepriznatoj kvazi republici!
,o boze pomozi...Pa FSRS je sastavnio dio Fudbalskog saveza BiH......cuj NSBIH priznao genocidnu tvorevinu.
Ako nasi ali i Reprezentacija Kosova ne obidjuna njihovom teritoriju (ima ih ohoho) sve potencijalne nove drzave pa odigraju nekoliko prijateljskih s njima onda im treba jebavati sve zivo na svakom koraku.