Projektovano 1/4:Leopold_IV wrote:Na sl putu sam i moram za 5 min na sastanak. Pliz blic zrijeba neko
Đoković-Berdych
Ferrer-Del Potro
Federer-Nadal
Tsonga-Murray
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Projektovano 1/4:Leopold_IV wrote:Na sl putu sam i moram za 5 min na sastanak. Pliz blic zrijeba neko
Haha, to mi je najsmješniji par bioradostan dan wrote:bolesni čovek vs troki u prvom kolu...![]()
Mada... stari Slavenski mislilac s kraja dvadesetog i pocetka dvadeset prvog stoljeca , Sead Hadziahic , bi ovom prilikom rekao "lopta je okrugla" ! A ja bih dodao " i zuta i odskace" !!ultima_palabra wrote:Projektovano 1/4:Leopold_IV wrote:Na sl putu sam i moram za 5 min na sastanak. Pliz blic zrijeba neko
Đoković-Berdych
Ferrer-Del Potro
Federer-Nadal
Tsonga-Murray
radostan dan wrote:tragedija...
nezgodan sam i ja ponekad kad popijem...ultima_palabra wrote:Haha, to mi je najsmješniji par bioradostan dan wrote:bolesni čovek vs troki u prvom kolu...![]()
![]()
Đoković-Haas 4.kolo?Nezgodan je i Mayer u 1.kolu...
ehh, .ebo klijenta, kad smo i kad mi to primjetili...Leopold_IV wrote:Fuj, bljak, fuj...klijent ce osjetiti da sa mnom nesto nije u redu...
Je li to stvarno Stab nezadovoljan Tomasom u cetvrtfinalu?radostan dan wrote:tragedija...
Jssta. Mislim da ce se najvise zadeverati skotski stab na putu do zavrsnice a Roger ce napokon imati motiv vise da u cetvrtfinalu malkice popravi H2H s Matadorom iz Manacora.radostan dan wrote:ma jok.
baš me dobrica sad zove, kaže - dobro je da smo lejvera izbjegli...
Ispala u kvalama a u dublu je u MD s domacom igracicom Watson.mleetavi wrote:Ima l' Mervane Jugić-Salkić negdje?
Đokica uzima glat.
Ugrijalo a ?BHF_Manijak wrote:Ma ovi ce se medjusobno pojebati do finala, Srbijanac uzima glat. Ko god ode onog trojca udje u finale, na nosilima ce ga donijeti.![]()
Eto kol'ko su Cosicevci zakukali za zrijeb, kont'o sam da ce biti i Sampras aktiviran, samo da ga zajebe.