Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JBT
-
REDS-anfield
Svaka im cast!!!!!!!
Uz Allahovu pomoc procicemo i Chelsea!!!!!!!!!!!!!
Liverpool FC
Uz Allahovu pomoc procicemo i Chelsea!!!!!!!!!!!!!
Liverpool FC
-
edu
Cestitke!!!
Ne znam sta bih ti rekao za tog Celzija..volio bih da ga ne prodjete iz dva razloga..prvo onda bi u finalu igrala meni dva najdraza kluba..Milan i Liverpool..morao bih navijati za Rossonere..a drugo volio bih Celzi u finalu da im se najebemo mamiceeeeeeeeeeeeeee..i Abramovicu..i Morinju..svimaaaaaaaaaa...
Forza MILANNNNNNNNNNNNNNNNN...
Ne znam sta bih ti rekao za tog Celzija..volio bih da ga ne prodjete iz dva razloga..prvo onda bi u finalu igrala meni dva najdraza kluba..Milan i Liverpool..morao bih navijati za Rossonere..a drugo volio bih Celzi u finalu da im se najebemo mamiceeeeeeeeeeeeeee..i Abramovicu..i Morinju..svimaaaaaaaaaa...
Forza MILANNNNNNNNNNNNNNNNN...
-
DonDavudes
savrsena igra sinoc
jos da ona baroseva udje
celzijevci su zajebani, ali i juve je slovio kao veliki favorit
svaka cast redsi
jos da ona baroseva udje
celzijevci su zajebani, ali i juve je slovio kao veliki favorit
svaka cast redsi
-
REDS-anfield
Hvala u ime svih navijaca REDS-a!!!!!!!!!!
Mislim da mozemo proci i Chelsea, ali ne mojte misliti da sam se digo zbog prolaza u polufinale!!!!!!!!
Ali Chelsea je uz Milan glavni kandidat za osvajanje Lige prvaka, ali ne znam svasta se moze desiti!!!!!!!!!
Nadam se da ce mo uspijeti nakon dugo dugo vremena!!!!!!1
Mislim da mozemo proci i Chelsea, ali ne mojte misliti da sam se digo zbog prolaza u polufinale!!!!!!!!
Ali Chelsea je uz Milan glavni kandidat za osvajanje Lige prvaka, ali ne znam svasta se moze desiti!!!!!!!!!
Nadam se da ce mo uspijeti nakon dugo dugo vremena!!!!!!1
-
REDS-anfield
Rafael Baninez je junak Liverpoola, i uci ce u historiju!!!!!!!!
Njegovo ime ce biti ispisano ZLATNIM SLOVIMA!!!!!!!!!
Njegovo ime ce biti ispisano ZLATNIM SLOVIMA!!!!!!!!!
-
REDS-anfield
Polu-finale:
LIVERPOOL FC - CHELSEA FC
Prolaz?????????
LIVERPOOL FC - CHELSEA FC
Prolaz?????????
-
REDS-anfield
Nema veze BOG je jedan!!!!!!!!!
Ali svejedno, za mene je Allah!!!!!!!!!
Ali svejedno, za mene je Allah!!!!!!!!!
-
REDS-anfield
Ma ne znam sve je moguce!!!!!!
Ali Chelsea nima nista vise sansi za prolaz od LIVERPOOL-a!!!!!!
Ali Chelsea nima nista vise sansi za prolaz od LIVERPOOL-a!!!!!!
-
REDS-anfield
Pa drago mi je da ima sve vise navijaca jos uvijek najtrofejnijeg Engleskog kluba!!!!!!!!
A sto se tice himne, pokuso sam je nabaviti ali nazalost nisam uspio!!!!!
Ali necu se predati!!!!
A sto se tice himne, pokuso sam je nabaviti ali nazalost nisam uspio!!!!!
Ali necu se predati!!!!
-
This_is_Anfield
Ovaj topic me je natjerao da se registrujem na forum
Gotivim liverpool otkad znam za sebe,a vidim ima nas podosta bogami.
Ja danas sranja bezveze,oni opucali dva puta i dva gola.
Pod hitno treba u odbranu dovest jedno bas kvalitetno pojacanje,jer hyypia i carragher koliko god da su dobri nisu konstantni u igri,kiksaju kad najvise treba,sreca nisu protiv onih cigana iz torina.
Ja fakat ne kontam,kako se onaj everton onako drzi,jebote nek dobiju jos dvije tekme vani i 99% su u ligi prvaka,a liverpool ak je ne osvoji,ne smijem ni pomislit
Hajmo malo diskutovat o igracima????
Ja mislim da baros nije kalibar za redse,nekako treba mu puno sansi da zabije.Luis garcia je otkrovljenje,ima potez covjek zabije kad se najmanje nadate,a nekad vam vadi zivce cijelu temu.
Sljedece sezone mislim da redsi sa Benitezom na celu mogu puno,samo uz neka dobra pojacanja i ostanak kapitena
Eto za pocetak dosta pametovanja od mene
Gotivim liverpool otkad znam za sebe,a vidim ima nas podosta bogami.
Ja danas sranja bezveze,oni opucali dva puta i dva gola.
Pod hitno treba u odbranu dovest jedno bas kvalitetno pojacanje,jer hyypia i carragher koliko god da su dobri nisu konstantni u igri,kiksaju kad najvise treba,sreca nisu protiv onih cigana iz torina.
Ja fakat ne kontam,kako se onaj everton onako drzi,jebote nek dobiju jos dvije tekme vani i 99% su u ligi prvaka,a liverpool ak je ne osvoji,ne smijem ni pomislit
Hajmo malo diskutovat o igracima????
Ja mislim da baros nije kalibar za redse,nekako treba mu puno sansi da zabije.Luis garcia je otkrovljenje,ima potez covjek zabije kad se najmanje nadate,a nekad vam vadi zivce cijelu temu.
Sljedece sezone mislim da redsi sa Benitezom na celu mogu puno,samo uz neka dobra pojacanja i ostanak kapitena
Eto za pocetak dosta pametovanja od mene
-
REDS-anfield
Meni je posebno drago sto si se registrovo, i sto si navijac REDS-a, i sto si se ukljucio u ovu moju temu!!!!!!!!
A sto se tice igraca, Baros sigurno ide na kraju sezone, a Gerard ce ostati najmanje jos jednu sezonu!!!!
Meni su posebno dragi Xabi Alonso i Djibril Cisse, ali steta sto su dugo bili povrijedjeni i nisu mogli doci do izrazaja!!!!!!!!!!!
A sa njima ce mo moci dosta sljedece sezone!!!!!!!!
Uz naravno nova pojacanja!!!!!!
A sto se tice igraca, Baros sigurno ide na kraju sezone, a Gerard ce ostati najmanje jos jednu sezonu!!!!
Meni su posebno dragi Xabi Alonso i Djibril Cisse, ali steta sto su dugo bili povrijedjeni i nisu mogli doci do izrazaja!!!!!!!!!!!
A sa njima ce mo moci dosta sljedece sezone!!!!!!!!
Uz naravno nova pojacanja!!!!!!
-
REDS-anfield
Gerrard ne želi izvoditi jedanaesterce
"Završio sam s jedanaestercima. Ja ih više neću izvoditi. Ovo je bio preskup promašaj i vrlo mi je teško. Zamislite da se ne plasiramo u Ligu prvaka naredne sezone, a upravo to bude razlog našeg izostanka. Nikada si ne bih oprostio", izjavio je Gerrard.
"Ispričavam se navijačima, suigračima i svim simpatizerima Liverpoola. Ja sam glavni krivac što nismo pobijedili. Užasno se osjećam", završio je Gerrard.
Ali nema veze, donio nam je prolaz u osminu-finala, u utakmici protiv Olympiakos-a!!!!!!!!!!!!
"Završio sam s jedanaestercima. Ja ih više neću izvoditi. Ovo je bio preskup promašaj i vrlo mi je teško. Zamislite da se ne plasiramo u Ligu prvaka naredne sezone, a upravo to bude razlog našeg izostanka. Nikada si ne bih oprostio", izjavio je Gerrard.
"Ispričavam se navijačima, suigračima i svim simpatizerima Liverpoola. Ja sam glavni krivac što nismo pobijedili. Užasno se osjećam", završio je Gerrard.
Ali nema veze, donio nam je prolaz u osminu-finala, u utakmici protiv Olympiakos-a!!!!!!!!!!!!
-
This_is_Anfield
Kakav everton ima raspored do kraja??
Imaju zaostalu sa arsenalom na higberiyu i nema sanse da boda uzmu.
Hmmm samo da se sreca ne vrati,kao prije 3 godine kad je liverpool upravo protiv evertona izborio ligu prvaka.Legendarni Meccalister zabio iz slobodnjaka sa 35metara
Imaju zaostalu sa arsenalom na higberiyu i nema sanse da boda uzmu.
Hmmm samo da se sreca ne vrati,kao prije 3 godine kad je liverpool upravo protiv evertona izborio ligu prvaka.Legendarni Meccalister zabio iz slobodnjaka sa 35metara
-
REDS-anfield
Ma imaju oni tezi raspored nego mi, a imaju i utakmicu sa Man.Utd-om!!!!!!!
A sada me i brine Bolton, igraju u odlicnoj formi!!!!!!!!!
Ali siguran sam da ce mo igrati u Ligi prvaka i sljedece sezone!!!!!
A sada me i brine Bolton, igraju u odlicnoj formi!!!!!!!!!
Ali siguran sam da ce mo igrati u Ligi prvaka i sljedece sezone!!!!!
-
This_is_Anfield
Ev sveci iz sauthemptona uzeli bod boltonu