Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- crni_86
#101 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ako ovo (neki savjeti itd) izadje na dobro i kad nadjem nekoga okacit cu sliku i ispricat vam kako se sve desilo, gdje sam je nasao, na koji nacin.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#102 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Medena jeste prelijepa, samo je malo zahebanaNeradnik wrote:majka ko majka...ako treba i slagat ce kad je djete u pitanju....MedenoSrce wrote:meni mama kaze da sam najljepsaNeradnik wrote: mislis i da si lijepa a nisi...
- MedenoSrce
#103 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
gluho bilo i daleko ... samo misica nista manekenkavejza00 wrote:jel ti rekla i da mozes biti manekenkaMedenoSrce wrote:meni mama kaze da sam najljepsaNeradnik wrote: mislis i da si lijepa a nisi...
plain vanilla wrote: Medena jeste prelijepa, samo je malo zahebana![]()
- MaxPayne
#104 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
kažeš izgled 6/10,možda te cure cijene nešto nižecrni_86 wrote:Kao prvo lijep pozdrav. Slicnu temu nisam nasao...
Naime, kao sto naslov kaze gdje naci normalnu djevoju za normalnu vezu. (ili ja nisam normalan pa mi sve suprotno)
Da se malo priblizi slika o meni:
Godine 26, 180/80, radni odnos, ne pijem, ne pusim, sport rekreativno, bilo je djevojaka s kojima sam bio (prije), nije mi problem prici djevojci, fizicki izgled 6/10. Ali u posljednje vrijeme (2 godine) nisam imao prilike izaci na neki sastanak.
Razlog, ne izlazim, nemam poznanstva, ono raje sto je bilo ozenilo se, prijateljice se udale, tako da od izlazaka u kafice nema nista, od preporuka takođe nista jer pobogu sve zauzeto.
Ponavljam, nije mi problem prici djevojci kad imam priliku (park, ljetna basta) ali nakon prve recenice saznam da je zauzeta, ili primjetim upaljac, ili psuje *oga kada sa prijateljicom prica, nemam velike kriterije, nije mi do zajebancija, normalna veza bez poigravanja sa nekim, da se izlazi, druzi pa kasnije sta bude jer znam koliko vrijedim i koliko mogu nekome pruziti, samo nemam prilike.
Molim za vase misljenje bez nekih provokacija ali i ako bude sta vam mogu, samo dajte konkretna pitanja ili savjete
možda slab omjer LMS(looks-money-status)
da pokušaš po klix sajtovima,ako se društvo raspalo
- Not My Idea
#105 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
insomnia78 wrote: Ili
"Mozda treba da probas heroin
Eno mali Ćime iz kraja, navuk'o se, kaze da mu je do jaja.
Boli te kurac za sve... i za ribe te boli kurac"
s' moje sokoćalo
ali u pravu si, smijesno je savjetovat ga da pocne pit il pusit (?!) da bi nasao djevojku.
a da mora pocet izlazit, mora. nece mu djevojke dolazit na vrata.
i dobro rece komi, mijenjaj nick i forumaj...zacas ces upoznat neke raje, tj zena
-
kosava
#106 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
U lokalnom dzematu .
Ma nesekiraj se danas sutra naice prava i kad je netrazis . Jedino ti je mozda problem sta ces ti za veceras ?
Ma nesekiraj se danas sutra naice prava i kad je netrazis . Jedino ti je mozda problem sta ces ti za veceras ?
- JThomas
#107 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
niko ga to nije savjetovao. ne čine poroci ljude zanimljivima, već njima pribjegavaju zanimljivi ljudi, obratno nažalost ne funkcioniše 
- pirmin
#108 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Eno nje na temi "Najgori dejt"... pise..."a kakav me lik danas start`o"crni_86 wrote:tamo vamo, smjeh ovo ono i kad sam vidio da sam kao "prosao" pitam ja nju konkretno jesi ti zauzeta. Kaze ona meni, zarucena a ne samo zauzeta.
Salim se malo, vazno je da si probao.
Upalice jednom!
- Not My Idea
#109 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma hajJThomas wrote:niko ga to nije savjetovao. ne čine poroci ljude zanimljivima, već njima pribjegavaju zanimljivi ljudi, obratno nažalost ne funkcioniše
-
AlicS
#110 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
- Lakat Jebić
#111 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
tebe, drug, jebe marketing 
- crni_86
#112 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Joj ljudi stvarno me nasmijte fino
Nastavit cu ja prilaziti, po netu se aktivirati, mora biti negdje neka slobodna, nisu sve Monike BeluČi.
Nemojte me pogresno shvatiti, nisam izbirljiv, samo neka ne pusi ostalo sve moze dok ne bude malo ozbiljnije. Ma bice bolje, mora, samo me to sto sam socijalno i drustveno zakazao malo unazadjuje.
Nastavit cu ja prilaziti, po netu se aktivirati, mora biti negdje neka slobodna, nisu sve Monike BeluČi.
Nemojte me pogresno shvatiti, nisam izbirljiv, samo neka ne pusi ostalo sve moze dok ne bude malo ozbiljnije. Ma bice bolje, mora, samo me to sto sam socijalno i drustveno zakazao malo unazadjuje.
- crni_86
#113 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Svaka cast na ovome. 100 % tako.Lakat Jebić wrote:tebe, drug, jebe marketing
- hodža
#114 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa uputi ih na ovu temuAlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#115 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
imaš li slike?AlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
- crni_86
#116 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Mislim da jedna djevojka koja je pojam za suptilnost i zenstvenost ne bi sebi trebala dopustiti da psuje bogove.mleetavi wrote:AlicS wrote:Ja imam 3 kolegice slobodne..Al ne znaju kako da nađu normalnog momka..a sve tri imaju kriterije ovakve kao i postavljac teme...A da malo spustite kriterije ..cuj vidi upaljac,opsuje itd..
Uredu ono iz zezancije hebo misa i te stvari.
A sto se tice upaljaca/pusenja to je vec privatna stvar. Neke zene npr. ne vole niske momke. Ja ne volim da vidim djevojku da pusi pa tako i da osjecam to kad sam blizu nje ali bih mogao preci i preko toga ako bi se slagali u nekim stvarima. Imaju one elektircne samo da je ne rokne struja
- Ramzess Veliki
#117 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
I ja sam prezgodan ali nisam ovako težak.plain vanilla wrote:
Medena jeste prelijepa, samo je malo zahebana![]()
- Ramzess Veliki
#118 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ahahahahaaha, tačno tako!Lakat Jebić wrote:tebe, drug, jebe marketing
-
stokton
#119 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
u parlamentu
- kritichar
#120 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
jet, evo npr. nmiNot My Idea wrote:insomnia78 wrote: Ili
s' moje sokoćalo![]()
ali u pravu si, smijesno je savjetovat ga da pocne pit il pusit (?!) da bi nasao djevojku.
i dobro rece komi, mijenjaj nick i forumaj...zacas ces upoznat neke raje, tj zena
- respo
#121 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
kafu nisam popio zbog te temeMedenoSrce wrote:
a ima ona tema za oglase na forumu pa se prijavi cak je i respo kafu popio kaze
- animals
#122 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Cuj gdje naci normalnu djevojku..normalan odmah nadje normalnu..pitanje sta je za tebe normalno..mozda previse trazis a malo dajes..to moze biti veliki problem za naci djevojku..
- Not My Idea
#123 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
nemrem ja, zbog cigarakritichar wrote:jet, evo npr. nmiNot My Idea wrote:insomnia78 wrote: Ili
s' moje sokoćalo![]()
- kritichar
#124 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
al kad te upozna i vidi kakav si ti lijek za dušu, sve će zanemaritiNot My Idea wrote: nemrem ja, zbog cigara
- Not My Idea