MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#102 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
na prijateljskim utakmicama pada najviše golova 
- vedra nebesa
#103 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
smetalo bi mimiki.ba wrote:Pitanje za ove što misle da su moguca muško ženska prijateljstva.
Da li bi vam smetalo da vaša supruga/djevojka ili muž/momak ide svakodnevno sa najboljim prijateljom/prijateljicom na kafu?
- vedra nebesa
#104 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
ko kaže da pričaju?WRRsmom wrote:sta li pricaju svaki uboga dannek se useru od kafe, briga me
- MedenoSrce
#105 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
vedra nebesa wrote:na prijateljskim utakmicama pada najviše golova
samo kod onih kojima je prijateljstvo utakmica
- vedra nebesa
#106 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
ti izgleda nisi ustajala s klupeMedenoSrce wrote:vedra nebesa wrote:na prijateljskim utakmicama pada najviše golova
samo kod onih kojima je prijateljstvo utakmica
- MedenoSrce
#107 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
ako neko hoce da te prevari (jer je to zaista samo stvar odluke, svjesne i racionalne) uradit ce to bez obzira s kim pio kafu ili pivu
najbolja raja uvijek na klupi i bila - to ovi sto vole popit, pojest i za pas zadjenuti
najbolja raja uvijek na klupi i bila - to ovi sto vole popit, pojest i za pas zadjenuti
-
Verolino
#108 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
"- A imaš li ti kakvu curu.
- Nemam bona, odakle mi.
- A bil' se ti mog'o oženit'?
- Ne bi
- A što?
- Sramota me
- A šta ti je Senada?
- Senada mi je jaran
- Čuuuj, jaran. Ne more to tako. Muško i žensko ne mogu biti jarani. Il' su familija il' nisu ništa."

- Nemam bona, odakle mi.
- A bil' se ti mog'o oženit'?
- Ne bi
- A što?
- Sramota me
- A šta ti je Senada?
- Senada mi je jaran
- Čuuuj, jaran. Ne more to tako. Muško i žensko ne mogu biti jarani. Il' su familija il' nisu ništa."
- vedra nebesa
#109 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
eh, ja neozbiljna, a ti ozbiljna..pa evo da se i ja uozbiljimMedenoSrce wrote:ako neko hoce da te prevari (jer je to zaista samo stvar odluke, svjesne i racionalne) uradit ce to bez obzira s kim pio kafu ili pivu
nije stvar u prevari, ali bilo bi čudno da moj momak/muž želi svaku noć s prijateljicom na kafu...ne mora značiti da će me prevariti, ali to bi bio znak da nešto ne štima u vezi
poneka kafa je ok, ali svaku noć?
i nije samo seks prevara
- MedenoSrce
#110 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
pa ni meni nije samo seks prevara, meni je i poruka neprimjerenog sadrzaja prevara ali opet kazem ako mi ne bi bilo cudno da sa muskim kolegom popije svaki dan kafu/pivu i ne bih se brinula sta to ne stima u nasoj vezi tada mi ne bi smetalo isto to samo sa zenskom osobom
-
miki.ba
#111 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Visoke standare postavljaš, svrstat cu te u previše fleksibilne osobe, a ti mene možeš u primitivne. 
- MedenoSrce
#112 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
vidi, ja da sam musko i da moram razmisljati da li ce buduca majka moje djece rasiriti noge cim ja ne gledam ne bih se ni zenila isto tako nemam namjeru nikome cuvati hlace da mu ne spadnu a ako mu spadnu zagorcat cu mu zivot - vjeruj mi znam o cemu govorim 
- eluna
#113 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
vedra nebesa wrote:eh, ja neozbiljna, a ti ozbiljna..pa evo da se i ja uozbiljimMedenoSrce wrote:ako neko hoce da te prevari (jer je to zaista samo stvar odluke, svjesne i racionalne) uradit ce to bez obzira s kim pio kafu ili pivu
nije stvar u prevari, ali bilo bi čudno da moj momak/muž želi svaku noć s prijateljicom na kafu...ne mora značiti da će me prevariti, ali to bi bio znak da nešto ne štima u vezi
poneka kafa je ok, ali svaku noć?
i nije samo seks prevara
-
miki.ba
#114 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Ima logike, nego mi (vjerujem vecina) to ne možemo svariti.
-
GaRGa
#115 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
only suckers get friendzoned...

-
Micaha
#116 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
A naljutio bi se na mene da sam mu jaran i ovako mu otvoreno kazem. Tako to bude. Cak odu "njoj" i ispricajufantom slobode wrote:Micaha wrote:Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenzijupathyeshme wrote:Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2![]()
vrlo kratka i jasna poruka
- Pitar s Kariba
- fantom slobode
#118 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Micaha wrote:A naljutio bi se na mene da sam mu jaran i ovako mu otvoreno kazem. Tako to bude. Cak odu "njoj" i ispricajufantom slobode wrote:Micaha wrote: Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenziju![]()
vrlo kratka i jasna poruka
-
Micaha
#119 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Budimo realni, svaki normalan muskarac prije svega zeli da ga prisloni. Skripte i omiljene serije su samo orudzePitar s Kariba wrote:
-
Micaha
#120 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Nisam ja inteligentan nego papak koji je ucio na vlastitim greskama
- fantom slobode
#121 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
greske se prave, ljudski je, ali se ne ponavljaju, kod razumnog covjeka. Ti si ocigledno shvatio sustinuMicaha wrote:Nisam ja inteligentan nego papak koji je ucio na vlastitim greskama
-
Micaha
#122 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Pa upravo to ti se najcesce i desi. Recimo posvadaju se muz i zena, on ti kaze hajmo sjes da ti se izjadam, drvo i kamen na nju. Ti se primis pa i ti okrenes, vaka, naka i gora. Kroz koji dan ona nece da te pozdravi. Pomirili se i on joj u trenutku slabosti sve isprico. Svakom treba vanjski neprijatelj, to je prirodno.fantom slobode wrote:greske se prave, ljudski je, ali se ne ponavljaju, kod razumnog covjeka. Ti si ocigledno shvatio sustinuMicaha wrote:Nisam ja inteligentan nego papak koji je ucio na vlastitim greskamaa o inteligenciji...to vezano za onog sto ode pa isprica
![]()
![]()
![]()
Blago budali...
A ta musko zenska prijateljstva. Suplja. Bila i ostala. Krasi vjecite setace i neodlucne muskarce. Nemaju nikad snage za zadnji korak, misli da joj je poslo sve potrebne signale shvatajuci je da je sadasnji decko ne zasluzuje.
- eluna
#123 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
ne bih baš rekla ....... neki muškarci bi bili odlučniji da im se ne stavi do znanja da su signali "pročitani", ali da će biti odbijen ako krene dalje, pa se ipak odluče za prijateljstvoMicaha wrote:Pa upravo to ti se najcesce i desi. Recimo posvadaju se muz i zena, on ti kaze hajmo sjes da ti se izjadam, drvo i kamen na nju. Ti se primis pa i ti okrenes, vaka, naka i gora. Kroz koji dan ona nece da te pozdravi. Pomirili se i on joj u trenutku slabosti sve isprico. Svakom treba vanjski neprijatelj, to je prirodno.fantom slobode wrote:greske se prave, ljudski je, ali se ne ponavljaju, kod razumnog covjeka. Ti si ocigledno shvatio sustinuMicaha wrote:Nisam ja inteligentan nego papak koji je ucio na vlastitim greskamaa o inteligenciji...to vezano za onog sto ode pa isprica
![]()
![]()
![]()
Blago budali...
A ta musko zenska prijateljstva. Suplja. Bila i ostala. Krasi vjecite setace i neodlucne muskarce. Nemaju nikad snage za zadnji korak, misli da joj je poslo sve potrebne signale shvatajuci je da je sadasnji decko ne zasluzuje.
-
Micaha
#124 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
Joj eluna pa to je jos gore. Bas ono - zalos'
- Neradnik
#125 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA
musko zenska prijateljstva postoje al samo u krevetu