Ko kaze da je u oacjnom stanju kada je skoro renoviranmistek wrote:Ovaj stadion je u očajnom stanju. Nekada, ispunjavao je UEFA kriterije.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ko kaze da je u oacjnom stanju kada je skoro renoviranmistek wrote:Ovaj stadion je u očajnom stanju. Nekada, ispunjavao je UEFA kriterije.

Cini mi se da svako na svoje navlaci.Ako Tigra krene biznis Jedinstvo sigurno ulazi,ako on zataji ode Sloboda. Za Rudar nisam bas siguranEborg wrote:I kakanjski Rudar uzima zalet.
Bolje Jedinstvo nego Sloboda, i najveći mrzitalji glavnog grada u državi sa svojim kompleksima!Eborg wrote:Nadam se da Jedinstvo nece u PLBiH bas zbog Tigra, ne trebaju nam takvi u "eliti". Bez njega su i vise nego dobrodosli mada sam uvjeren da su prilicna truhla taraba kao i prije nekoliko godina. Sloboda ima neku nadu sa novim predsjednikom pa i Cirom za imidz kluba ali nisu ni oni nesto bolji, ne stoji grad iza njih toliko.
Ras Al Ghul wrote: Bolje Jedinstvo nego Sloboda, i najveći mrzitalji glavnog grada u državi sa svojim kompleksima!
Pa većinom jeste, šta im je Sarajevo krivo, evo reprezentacija igra u Zenici, mada bih ja volio da igra u Sarajevu svaku utakmicu, to što Fukare misle da je Željezničar krivac za njihovu sudbinu i ispadanje iz lige, a sami su odlučivali o svojoj sudbini, čak im je odgovarao minimalan poraz, e to su brate kompleksi niže vrijednosti, sve su krivi velikani iz glavnog grada, ljudi nas mrze kao da smo mi ratovali protiv njih a ne četnici!Da pretjerujemo mi Sarajlije, pretjerujemo naravno, ali da mrzimo Tuzlu ili Zenicu kao što vi nas mrzite ni u snu, meni je čak drago kad igramo protiv Čelika u Zenici, sigurni bodovi, zadnje 4 godineSarajevo izgubilo i Sarajlije i sirinu. To sto glavni grad, koji bi trebao biti uzor svima, ne mogu ni Tuzlaci ni Zenicani ni Banjalucani ni ko sve vec ne mozda ne znaci da je uvijek sve do njih
Isto šta i sa ostalim dužnicima.cyprus wrote:Šta bi sa Slobodinim dugovima?
ako se ne varam, utakmica će se prenositi na FACE-uArteta wrote:Dosta zanimljiva liga i dosta kvalitetnija od prethodnih sezona jos samo kad bi se BHT i FTV dozvali pameti pa uradili prijenos velikog derbija onda bi to bilo odlicno.
Tacno.Senad potvrdio prosle sedmice nakon sto je incijativu pokrenuo Mirnes Ajanovic.Kada se igrasalle_eh1986 wrote:ako se ne varam, utakmica će se prenositi na FACE-uArteta wrote:Dosta zanimljiva liga i dosta kvalitetnija od prethodnih sezona jos samo kad bi se BHT i FTV dozvali pameti pa uradili prijenos velikog derbija onda bi to bilo odlicno.