Šta volite jesti,a šta ne?
Moderator: anex
-
detroit-mercy
#101 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Bijeli bubrezi sa rostilja
i koziji sir, nesto mi se skupi u grlu od kozijeg sira hocu dusu izrigat
.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#102 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
U pretpraznično vrijeme kada je povećana prodaja mesa, meso kupovati u velikim tržnim centrima jer je manja mogućnost da je veterinarski nepregledano.
Svako jelo će vam prisjesti ako tokom praznika vaša imovina bude opljačkana. Učinite predostrožnosti.
Svako jelo će vam prisjesti ako tokom praznika vaša imovina bude opljačkana. Učinite predostrožnosti.
-
Ammaar
#103 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Najgora hrana koju sam probao jeste neka korejanska u bostonu fakat fuj kiselo, slatko, slano, bljutavo neke travkice, riza, shrimp itd neki buckuris fuj fuj fuj i to neki lui korejansku, cijene paprene luksuzni korejanski restoran uletim sa haverima hajmo reko kusati koreju, narucimo, kusamo i izletimo prije nego sto smo uletili.
Sto se tice pica nema goreg od dr. peppera i onih americkih rootbeer njasra.
Sto se tice pica nema goreg od dr. peppera i onih americkih rootbeer njasra.
-
Ammaar
#104 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
to ti je kad americki kraft umijsa svoje ruke u evropsku cokoladu i pokusa je amerikanizirati sa nakaradno bljutavim keksom zvani oreo, onaj nas sirotinjski lindjo je svemirski brod za oreo.rinna0304 wrote:
Jedina Milka koja je uspjela da mi zgadi sve sto sam taj dan jela fuj
- kinzekonze
#105 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Kokta rosa. Sranje u boji, isto deterdzent za sudje.
-
sokkia
#106 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
jdnom u prolazu kroz Banovice kupim burek u nekom kiosku
pošto sam bio momacki gladan, pokušavao sam ga pojesti do Živinica i nisam uspio, odletio je kroz prozor
pošto sam bio momacki gladan, pokušavao sam ga pojesti do Živinica i nisam uspio, odletio je kroz prozor
- Dugi nožni nokti
#107 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Lignje i kompot od ananasa.
Lignje sam davno jeo i nisu mi nikako sjele. Malo je falilo da dušu ispovraćam.
Kompot od ananasa davno prekrižih. Znam da sam povraćao u mlazovima, "spavao" na wc školjki i nakon toga dobrano smršao. Istina, bijah bolestan i bez tog jebenog kompota, ali od tog dana ga bukvalno prekrižih.
Lignje sam davno jeo i nisu mi nikako sjele. Malo je falilo da dušu ispovraćam.
Kompot od ananasa davno prekrižih. Znam da sam povraćao u mlazovima, "spavao" na wc školjki i nakon toga dobrano smršao. Istina, bijah bolestan i bez tog jebenog kompota, ali od tog dana ga bukvalno prekrižih.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#108 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Burek i samo mlijeko cim uzmem u usta dobijem automatski nagon za povracanjem... Sve ostale pite, meso, cevapi, mlijeko sa cokoladom, itd. ide ko halva... Ne znam zbog cega toliko organski ne podnosim burek i mlijeko...
Najgore pice mi je ubjedljivo Cocta...
Od slatkog, puding u firmi... To je voda sa dodanom bojom i aromom pudinga stisnuta u polucvrsto stanje... Bljak
Najgore pice mi je ubjedljivo Cocta...
Od slatkog, puding u firmi... To je voda sa dodanom bojom i aromom pudinga stisnuta u polucvrsto stanje... Bljak
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#109 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
E kako sam ovo uspjela zaboravitidetroit-mercy wrote:i koziji sir, nesto mi se skupi u grlu od kozijeg sira hocu dusu izrigat.
- nOrMaLaC
#110 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Kombinacija breskve i punomasnog mlijeka.
Sjećam se da sam ispovrćo dušu i tepih kod nene, dok sam bio manji....

Sjećam se da sam ispovrćo dušu i tepih kod nene, dok sam bio manji....
- Not My Idea
#111 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Maticna mlijec, u ampulama.
Pila sam 30 dana i tvrdim da ono treba bit zakonom zabranjeno.
- Ajatolah_
#112 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Sad sam se sjetio šta je najodvratnije - ajkulino ulje iz jetre.
Inače dolazi u nekakvim okruglim kapsulama i ne bi trebalo da se osjeti, ali tad kad sam uzeo puklo mi je i razlilo se po ustima... fuj.
- dust in the wind
#113 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
hehe.ja se moram sloyiti.gayirana pica su tu da se mijesaju sa stockom, ginom.zli_hordas wrote:Schweps tonik je vrh a tek pogotvo uz gin a ovaj kokos tu i tamo,meni je stvarno odvratan stock ako se pije bez coca cole.
- matic.ivan
#114 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Meni je maticna mlijec extra kasikom je jedem, pored toga propolis i sve proizvode od meda.Not My Idea wrote:Maticna mlijec, u ampulama.
Ako zelis da probas nesto bas cudnog okusa, onda kupi COROKOTOVO ULJE, extra djevicansko, pa pokusaj pit
Bljak
- kockica_kockica
#115 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigam
nista gadnije nisam probala...
Dobila neke njemacke zacine za meso... pokvarila meso ... nisam mogla ni staviti u usta kako mi je gotov proizvod smrdio
Neki dan Cocta rosa ... majko moja... ko me natjera da probam (na zalost samu sebe)
I Italiji napravili picu i stavili masline.. od tada masline zaobilazim u sirokom luku... fuuuuj
Dinju me dugo nagovarali da probam... i popustim... kad mi oci nisu ispale od tog ukusa i mirisa..
Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku...
nikad vise... dusu ispovracala...
Svi hvale one jogurte sa vocem... uzela jednom i nikad vise... nista odvratnije nisam popila
Dobila neke njemacke zacine za meso... pokvarila meso ... nisam mogla ni staviti u usta kako mi je gotov proizvod smrdio
Neki dan Cocta rosa ... majko moja... ko me natjera da probam (na zalost samu sebe)
I Italiji napravili picu i stavili masline.. od tada masline zaobilazim u sirokom luku... fuuuuj
Dinju me dugo nagovarali da probam... i popustim... kad mi oci nisu ispale od tog ukusa i mirisa..
Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku...
Svi hvale one jogurte sa vocem... uzela jednom i nikad vise... nista odvratnije nisam popila
- tf2_spy
#116 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
da pogodim šta voliš; poli salama i majoneza, vrh jelde?kockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigamnista gadnije nisam probala...
Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku...nikad vise... dusu ispovracala...
- matic.ivan
#117 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Pa cim se hranis inace ? Sve sto si navela je meni super ?kockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigamnista gadnije nisam probala...
Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku...nikad vise... dusu ispovracala...
- kockica_kockica
#118 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Majonezu nikad ne jedem... premasno i prejako...tf2_spy wrote:da pogodim šta voliš; poli salama i majoneza, vrh jelde?kockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigamnista gadnije nisam probala...
Poli salama mi previse smrdi da bi i probala...
- matic.ivan
#119 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
kockice pa sta volis, sve sto si navela je odlicno, pogotovo dinja i vocni jogurti, masline, sve zdravo i kvalitetno.
De nam navedi 10 proizvoda/artikala koje jedes ?
- tf2_spy
#120 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
meni se čini da ti jedeš samo hranu bez mirisa i okusa, al da ne idemo dalje u OT..kockica_kockica wrote:
volim ja svasta nesto... samo ne ovo sve nabrojano
- Edin H.
#121 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Kockica ruleskockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigamnista gadnije nisam probala...
-
guidoski
#122 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Kaurma i podvarak!!!
- matic.ivan
#123 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Haman kockica jedino maze kriske pastetom ili puterom
- kockica_kockica
#124 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Jogurte bez dodataka...matic.ivan wrote:kockice pa sta volis, sve sto si navela je odlicno, pogotovo dinja i vocni jogurti, masline, sve zdravo i kvalitetno.
mladi sir, pavlaka...
piletina i puretina
Povrće (sve osim paprike) i voće (sve osim dinje)
itd...
- Joker88
#125 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

opisala bih zbog cega, al mi je muka kad pomislim na to