Šta volite jesti,a šta ne?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
detroit-mercy

#101 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by detroit-mercy »

Bijeli bubrezi sa rostilja :D i koziji sir, nesto mi se skupi u grlu od kozijeg sira hocu dusu izrigat :skoljka: .
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#102 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by PipiDugaDevetka »

U pretpraznično vrijeme kada je povećana prodaja mesa, meso kupovati u velikim tržnim centrima jer je manja mogućnost da je veterinarski nepregledano.

Svako jelo će vam prisjesti ako tokom praznika vaša imovina bude opljačkana. Učinite predostrožnosti.
Ammaar

#103 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Ammaar »

Najgora hrana koju sam probao jeste neka korejanska u bostonu fakat fuj kiselo, slatko, slano, bljutavo neke travkice, riza, shrimp itd neki buckuris fuj fuj fuj i to neki lui korejansku, cijene paprene luksuzni korejanski restoran uletim sa haverima hajmo reko kusati koreju, narucimo, kusamo i izletimo prije nego sto smo uletili.
Sto se tice pica nema goreg od dr. peppera i onih americkih rootbeer njasra.
Ammaar

#104 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Ammaar »

rinna0304 wrote:Image

Jedina Milka koja je uspjela da mi zgadi sve sto sam taj dan jela fuj
to ti je kad americki kraft umijsa svoje ruke u evropsku cokoladu i pokusa je amerikanizirati sa nakaradno bljutavim keksom zvani oreo, onaj nas sirotinjski lindjo je svemirski brod za oreo.
kinzekonze

#105 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by kinzekonze »

Kokta rosa. Sranje u boji, isto deterdzent za sudje.
sokkia

#106 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by sokkia »

jdnom u prolazu kroz Banovice kupim burek u nekom kiosku :(
pošto sam bio momacki gladan, pokušavao sam ga pojesti do Živinica i nisam uspio, odletio je kroz prozor :cry:
Dugi nožni nokti

#107 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Dugi nožni nokti »

Lignje i kompot od ananasa.
Lignje sam davno jeo i nisu mi nikako sjele. Malo je falilo da dušu ispovraćam. :?

Kompot od ananasa davno prekrižih. Znam da sam povraćao u mlazovima, "spavao" na wc školjki i nakon toga dobrano smršao. Istina, bijah bolestan i bez tog jebenog kompota, ali od tog dana ga bukvalno prekrižih.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#108 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by JOINT_1921 »

Burek i samo mlijeko cim uzmem u usta dobijem automatski nagon za povracanjem... Sve ostale pite, meso, cevapi, mlijeko sa cokoladom, itd. ide ko halva... Ne znam zbog cega toliko organski ne podnosim burek i mlijeko...

Najgore pice mi je ubjedljivo Cocta...

Od slatkog, puding u firmi... To je voda sa dodanom bojom i aromom pudinga stisnuta u polucvrsto stanje... Bljak
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#109 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by ladyblue18 »

detroit-mercy wrote:i koziji sir, nesto mi se skupi u grlu od kozijeg sira hocu dusu izrigat :skoljka: .
E kako sam ovo uspjela zaboraviti :-) imala sam osjecaj i 2 dana kasnije da imam taj grozni okus u ustima :cry:
nOrMaLaC

#110 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by nOrMaLaC »

Kombinacija breskve i punomasnog mlijeka.
Sjećam se da sam ispovrćo dušu i tepih kod nene, dok sam bio manji.... :-) :-)
Not My Idea

#111 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Not My Idea »

Maticna mlijec, u ampulama.
Pila sam 30 dana i tvrdim da ono treba bit zakonom zabranjeno.
Ajatolah_

#112 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Ajatolah_ »

Sad sam se sjetio šta je najodvratnije - ajkulino ulje iz jetre. :lol: Inače dolazi u nekakvim okruglim kapsulama i ne bi trebalo da se osjeti, ali tad kad sam uzeo puklo mi je i razlilo se po ustima... fuj.
dust in the wind

#113 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by dust in the wind »

zli_hordas wrote:Schweps tonik je vrh a tek pogotvo uz gin a ovaj kokos tu i tamo,meni je stvarno odvratan stock ako se pije bez coca cole.
hehe.ja se moram sloyiti.gayirana pica su tu da se mijesaju sa stockom, ginom. :D :D a gadan mi je neki turski sok sto sam na pumpi uyela.pola marke..fuj od visnje.fuj
matic.ivan

#114 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by matic.ivan »

Not My Idea wrote:Maticna mlijec, u ampulama.
Pila sam 30 dana i tvrdim da ono treba bit zakonom zabranjeno.
Meni je maticna mlijec extra kasikom je jedem, pored toga propolis i sve proizvode od meda.

Ako zelis da probas nesto bas cudnog okusa, onda kupi COROKOTOVO ULJE, extra djevicansko, pa pokusaj pit :-)

Bljak
kockica_kockica

#115 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by kockica_kockica »

Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigam :unesvijest: nista gadnije nisam probala...

Dobila neke njemacke zacine za meso... pokvarila meso ... nisam mogla ni staviti u usta kako mi je gotov proizvod smrdio :nevjerujem:

Neki dan Cocta rosa ... majko moja... ko me natjera da probam (na zalost samu sebe) :okac:

I Italiji napravili picu i stavili masline.. od tada masline zaobilazim u sirokom luku... fuuuuj :nene:

Dinju me dugo nagovarali da probam... i popustim... kad mi oci nisu ispale od tog ukusa i mirisa.. :ljut:

Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku... :jok: nikad vise... dusu ispovracala...

Svi hvale one jogurte sa vocem... uzela jednom i nikad vise... nista odvratnije nisam popila :zid:
tf2_spy

#116 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by tf2_spy »

kockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigam :unesvijest: nista gadnije nisam probala...

Dobila neke njemacke zacine za meso... pokvarila meso ... nisam mogla ni staviti u usta kako mi je gotov proizvod smrdio :nevjerujem:

Neki dan Cocta rosa ... majko moja... ko me natjera da probam (na zalost samu sebe) :okac:

I Italiji napravili picu i stavili masline.. od tada masline zaobilazim u sirokom luku... fuuuuj :nene:

Dinju me dugo nagovarali da probam... i popustim... kad mi oci nisu ispale od tog ukusa i mirisa.. :ljut:

Vidjela kako drugi jedu med sa puterom na kriski hljeba... i namazem sebi krisku... :jok: nikad vise... dusu ispovracala...

Svi hvale one jogurte sa vocem... uzela jednom i nikad vise... nista odvratnije nisam popila :zid:
da pogodim šta voliš; poli salama i majoneza, vrh jelde? :D
matic.ivan

#117 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by matic.ivan »

kockica_kockica wrote:Probala u Turskoj njihove one njihove japrake, dolme i slicno whatever... malo je falilo da se izrigam :unesvijest: nista gadnije nisam probala...

Pa cim se hranis inace ? Sve sto si navela je meni super ?
kockica_kockica

#118 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

tf2_spy wrote:

da pogodim šta voliš; poli salama i majoneza, vrh jelde? :D
Majonezu nikad ne jedem... premasno i prejako...
Poli salama mi previse smrdi da bi i probala...

:trep: volim ja svasta nesto... samo ne ovo sve nabrojano :nene:
matic.ivan

#119 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by matic.ivan »

kockice pa sta volis, sve sto si navela je odlicno, pogotovo dinja i vocni jogurti, masline, sve zdravo i kvalitetno.

De nam navedi 10 proizvoda/artikala koje jedes ?
tf2_spy

#120 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by tf2_spy »

kockica_kockica wrote:
:trep: volim ja svasta nesto... samo ne ovo sve nabrojano :nene:
meni se čini da ti jedeš samo hranu bez mirisa i okusa, al da ne idemo dalje u OT..
Edin H.

#121 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Edin H. »

Kockica rules :D
guidoski

#122 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by guidoski »

Kaurma i podvarak!!!
matic.ivan

#123 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by matic.ivan »

Haman kockica jedino maze kriske pastetom ili puterom
kockica_kockica

#124 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

matic.ivan wrote:kockice pa sta volis, sve sto si navela je odlicno, pogotovo dinja i vocni jogurti, masline, sve zdravo i kvalitetno.

De nam navedi 10 proizvoda/artikala koje jedes ?
Jogurte bez dodataka...
mladi sir, pavlaka...
piletina i puretina
Povrće (sve osim paprike) i voće (sve osim dinje)
itd...
Joker88

#125 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?

Post by Joker88 »

Image

opisala bih zbog cega, al mi je muka kad pomislim na to
Post Reply