PITANJA ZA BILDERE

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

stickitout

Post by stickitout »

Za ovi experiment nije potrban hasimaga, te cemo ga s toga odma bacit.... :D
E30

Post by E30 »

Kako vam se dopada ova ideja: http://www.teretana.co.ba
Eddie_Sa

Post by Eddie_Sa »

Znam da o ovome nije bilo puno price u ovom topic-u ali zanima me da li je neko uzimao L-Carnitine,kakva su iskustva i preporuke
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Preporuke... uzmeš tih četr'es pedeset maraka koje si naumio dati za carnitine i usitniš po marku... i svako jutro do Sedam Braće ili kakve nane otrčiš ostaviš markicu i nazad kući... ono, kardio, sevap i topljenje masti u jednom... još smanjiš unos uhljikohidrata i na konju si...

Ono što hoću reći je da je carnitine bacanje para... učinkovit je kao ona zujalica u obliku leptira što se stavi na trbušne... ono znate gledali ste svi na eurosportu, teleshop i tako to, legneš vista zujalicu na stomak i šest pločica će se već pojaviti... baš kao kod onog na reklami... a što njemu injekcija efedrina viri iz guzice to je druga strana priče...

A ako si se baš guta nešto uzmi neki termogenik... Lambrada Charge i tomu slično...
Eddie_Sa

Post by Eddie_Sa »

Pa i te sve termogene formule i fat burneri su zasnovani na L carnitinu i rade na istom principu ne vidim u cemu je tolika razlika,gledao sam konkretno Prolabove preparate po sastavu
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Znam. Llično nisam koristio nijedan od tih preparata pa nisam preciznije proučavao samo dejstvo... ali sam više puta od veoma uspješnih takmičara sa ex-yu prostora čuo da je l-carnitine jedan od najbesmislenijih proizvoda na polju suplementacije... a svi odreda, između ostalog, koriste neki termogenik među kojima je najspominjaniji bio Labradin Charge... a moj stav je i dalje da se aerobnim vježbama može dovesti u odličnu formu i da suplementacija na tom polju ljudima koji nemaju takmičarskih ambicija nije potrebna...
v.

Post by v. »

pozdrav
nevezano za temu, zanima me posto hocu da se tek pocnem baviti teretanom i tim stvarima, nisam nesto posebno gradjen (stavishe imam i malo sala) gdje bi bilo najbolje poceti? tj. kojoj teretani i ako moze informacija neka o cjenama i to.
Tek sam se doselio u sarajevo tako da jos nisam uspio da se informisem o tome
HOOLIGANS

Post by HOOLIGANS »

AKO IMATE MISICA, NE ZNACI DA IMATE I MUDA :D
MedoX

Post by MedoX »

HOOLIGANS wrote:AKO IMATE MISICA, NE ZNACI DA IMATE I MUDA :D

:D
iSTINA
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Ma ne samo da nemaju muda nego su još impotentni, kompleksaši, opada im kosa od proteina, ispušu ako ne odu tri dana u teretanu :roll: ...

v. - FIS, Zetra, DIF u centru od 50 - 80 KM mjesečno, u Novom Gradu imaš u atomskim skloništima na Mojmilu i Dobrinji, na Vojničkom Polju cijene su od 25-40 KM... za Novo Sarajevo nisam baš u toku, ali je valjda i dalje Univerzum na Malti najpopularniji... i ima ovih novih šminkerskih teretanica po centrima za mlade na CHvili i Grbavici...
joker

Post by joker »

za v.

Imas sljedece teretane: na Dobrinji, u Nedzaricima, Olimpijsko (skloniste), Vojnicko (kod mjesne zajednice), Alipasino (u dzamiji), C. Vila (centar za mlade), Dolac Malta (blizu buregdzinice kod Nagiba), Grbavica (kod Sopinga), M. Dvor (prekoputa Doma pisaca), M. Dvor-Skenderija (u Kotromanicevoj prekoputa kafica Davor), Skenderija FIS, Zetra, DIF, Atletski klub Sarajevo (kod stadiona Kosevo). Takodje, ima nekih teretana i na Ilidzi, ali mi to nije u krugu kretanja... :-)

Cijene od 25-80 KM one dalje od centra su jeftinije. One blize centru napucanije, ali i skuplje...

P.S. Ako ima jos kakva, dodajte...
fit

#112 reply

Post by fit »

Ne ispuses se ako ne odes 3 dana u teretanu :D
To samo oni koji ne znaju sta rade.
Sve o fitnessu i prehrani mozete vidjeti na
http://www.hr-fitness.net
Tulipan

Post by Tulipan »

NeKi_LiK wrote:Ma ne samo da nemaju muda nego su još impotentni, kompleksaši, opada im kosa od proteina, ispušu ako ne odu tri dana u teretanu :roll: ...

v. - FIS, Zetra, DIF u centru od 50 - 80 KM mjesečno, u Novom Gradu imaš u atomskim skloništima na Mojmilu i Dobrinji, na Vojničkom Polju cijene su od 25-40 KM... za Novo Sarajevo nisam baš u toku, ali je valjda i dalje Univerzum na Malti najpopularniji... i ima ovih novih šminkerskih teretanica po centrima za mlade na CHvili i Grbavici...
nego su još impotentni, kompleksaši, opada im kosa od proteina

Miješaš babe i žabe. Proteini i Steroidi se razlikuju.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Ono gore je bio sarkazam :) da sljedeći takav post označim sa [sarc][/sarc] ili da i dalje očekujem da bi se trebalo shvatiti ?
Tulipan

Post by Tulipan »

NeKi_LiK wrote:Ono gore je bio sarkazam :) da sljedeći takav post označim sa [sarc][/sarc] ili da i dalje očekujem da bi se trebalo shvatiti ?
Mislio sam da se radi o nekom ko nema blage veze. Sorry!
Centurion

Post by Centurion »

Ljudi, ne dirajte mi Violentjack-a, znam ga od ranije, covjek je masina, i zna sta govori ;)

a sto se tice treniranja, najbolje je reko Aristotel Aurea Mediocritas :lol:
HOOLIGANS

Post by HOOLIGANS »

Super je treniranje i dizanje tegova
Ali izgradjivati misice , bilo kakvim tabletama, sterodima , proteinima itd
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :x
sivke

Post by sivke »

j... steroide, al sta fali proteinima.....ja popijem po jednu casa nakon dizanje tegova..
Post Reply