Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emac wrote:jesi vidio toozla svi zadovoljni e al najbolje je kako se trebe loze kada im kazem da sam crnogorac i da sam ziveo u Beogradu. To samo govori koliko visoko mislite o sebi
ma loze se pravo....odmah se pospu benzinom i izloze se do kraja....da si muke skrate....
emac wrote:jesi vidio toozla svi zadovoljni e al najbolje je kako se trebe loze kada im kazem da sam crnogorac i da sam ziveo u Beogradu. To samo govori koliko visoko mislite o sebi
ma ne mozes ti prici finoj curi ni na kilometar.tebi su ostale samo sponzoruse,i to samo ako imas bogata baba.
inace,nazad u sjenicu i da zenis mejrusu farizovu.
ma ne mozes ti prici finoj curi ni na kilometar.tebi su ostale samo sponzoruse,i to samo ako imas bogata baba.
kada si zadnji put pricao sa curom van neta a da ti nije u rodu
hihihi
kada si zadnji put pricao sa curom van neta a da ti nije u rodu
hihihi
ozenjen sam,seljacino.
i dok nisam bio,nije mi trebao ni novac od sverca ni tvoja hvalisavost.
kada si zadnji put pricao sa curom van neta a da ti nije u rodu hihihi