ti da zivis svoj zivot i da te ne zanimaju misljenja drugih ljudi, nebi ovdje bio u nadi da nas ubjedis kako ti je zivot krasan, kako si Danac i slicne gluposti...Zviz wrote:Eto nek vasa bude zadnja, nek smo mi [ili ja] kako vama god odgovaralo, kompleksasi i sta ja znam jos. Zivim svoj zivot a izgleda bi pojedini dupe dali za petobanku da zive isti.
Iskreno neznam te, a s tim ni kakav zivot zivis... i to me ne zanima, samo sam rekao nesto sto treba svakom da bude jasno... nacionalnost je nesto odredjeno genetikom... al nista, ti i dalje o platam, standardu zivota i slicnim glupostima... Nikog bolan ne zanima koliko ti para zaradjujes, da te kompleksi ne jebu mozda bi ti to i svatio...
vasom logikom ja sutra preselim i Japan, i pocnem se osjecati kao Japanac i bummmm! ja sam Japanac
Al nista, veceras kad dodjes kuci posle ciscenja Danskih ulica, ili sta vec radis... dodjes na klix... i ponovo stvoris ideju kako je cjela Bosna ljubomorna na tebe i sva ona muka i umor od skupljanja smeca ce se isplatiti:)