Seks i dlake..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mudracmerlin

#101 Re: Seks i dlake..

Post by mudracmerlin »

kako god ne smeta mi
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#102 Re: Seks i dlake..

Post by Zviz »

Jooj ljudi pa sta vam je. Ja imam polu sijedu bradu, Nisam celav ali ono nije ni prepuno gusta kosa - po prsima imam dalaka ali vecina pocela da sjedi preslo na ramena i i ledja - ne skroz ali pretezno u gornjem dileju. Kad mi dojadi depilacija 5 min. posla inace ne razmisljam previse o tom - sta da kazem covjek se navikne. A imas danas i ona laserska skidanja - 6-7 tretmana i miran si narednih 10tak godina. Lakse prici u razgovro sa zenema ako imas malo po ledjima - sta ih je bilo pa itaju da da opipamo kako se to osjeca :D
Zviz

#103 Re: Seks i dlake..

Post by Zviz »

WRRsmom wrote:ti okrenes ledja kad s nekim pricas? il ja dobro ne skontah :shock: :evil:

Ne, nego imam u gornjem predjelu dlakava ledja. I cesto tako odem na more niti sta odstranim i opet prije dodjem u razgovor sa zenama nego oni ocarupani horozi. To sam htjeo reci, da nisam nikad kod zena imao problema zbog tih dalaka.
respo

#104 Re: Seks i dlake..

Post by respo »

pljunem i nastavim sta se tu ima pricati :)
mO k3

#105 Re: Seks i dlake..

Post by mO k3 »

Cccccccc samo rutave bre :D
avantgarde

#106 Re: Seks i dlake..

Post by avantgarde »

losHem qur.. i dlacice smetaju :D
Ramzess Veliki

#107 Re: Seks i dlake..

Post by Ramzess Veliki »

avantgarde wrote:losHem qur.. i dlacice smetaju :D
Meni smetaju obrijane ... jel' to znači da mi je dobar? :sretan:
AmADin_gospo

#108 Re: Seks i dlake..

Post by AmADin_gospo »

SENiJOR wrote:Pitanje za dame i muskarce. Da li vam je bitno da li su intimne zone kod vaseg partnera srednjene i potkresane? :) Koliko tome pridajete znacaja, da li je uopste bitno?
kupio sam kombajn prije par godina, pa se kombajniram na kratko, a kod cura je obavezno jaaaako kratko, il obrojano.

ne zelim da uljecem u Šumu Striborovu.
Red__Witch

#109 Re: Seks i dlake..

Post by Red__Witch »

Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa" :-D a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči :lol: :lol: volim da je sve fino glatko, i mirisno, i da ne moram voditi računa da li ću priuštiti partneru besplatnu depilaciju :D a dlake - nek ih nosi ko ih voli, neka glume Amazonke, i igaju se Tarzana ha ya! A ja vala neću! :P
pakica_

#110 Re: Seks i dlake..

Post by pakica_ »

Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa" :-D a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči :lol: :lol: volim da je sve fino glatko, i mirisno, i da ne moram voditi računa da li ću priuštiti partneru besplatnu depilaciju :D a dlake - nek ih nosi ko ih voli, neka glume Amazonke, i igaju se Tarzana ha ya! A ja vala neću! :P
reci im! ZLAke- fuj!
Red__Witch

#111 Re: Seks i dlake..

Post by Red__Witch »

pakica_ wrote:
Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa" :-D a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči :lol: :lol: volim da je sve fino glatko, i mirisno, i da ne moram voditi računa da li ću priuštiti partneru besplatnu depilaciju :D a dlake - nek ih nosi ko ih voli, neka glume Amazonke, i igaju se Tarzana ha ya! A ja vala neću! :P
reci im! ZLAke- fuj!
ha ya, nisam Vukozlak da nosim Zlake xD :D :pasamoj:
Zviz

#112 Re: Seks i dlake..

Post by Zviz »

Koliko muskih pati sto nema dlaka po prsima... kad zele da budu malo ozboljniji samo da vidis... suze im frcaju ko ljetna kisa, a pogotovo sto nisu ko moje drustvo... ozbiljno, otmeno, sa ukusom! Neke godine otisli na jadransko kod Makarske, moji Spanci i ja. Dvije gajbe pive krhnuli u vodu! One lezaljke malo pobacali na strane svoje stavili - dosao onaj sto izdaje lezaljke samo ga pogledali odamh se usutio, reko daj mu malo kusura za sladoled. Havana cigare! Karte se pucaju, pivo se pije, jos smo i hrane imali - iz restorana nam konobar na obalu donosio, i zestokog pica! Na kraju vise zenski sjedilo oko nas i zezalo se nego oko manekena a svaki od nas po prsima runjav ko medvjed! :D
mousstapha

#113 Re: Seks i dlake..

Post by mousstapha »

A sta cemo mi koji imamo jamboliju na prsima? :D
pakica_

#114 Re: Seks i dlake..

Post by pakica_ »

prsa inekako haj'.. al' ramena i ledja.. bljah! to se treba cupat, majka mu stara :run:
Red__Witch

#115 Re: Seks i dlake..

Post by Red__Witch »

Zviz wrote:
Koliko muskih pati sto nema dlaka po prsima... kad zele da budu malo ozboljniji samo da vidis... suze im frcaju ko ljetna kisa, a pogotovo sto nisu ko moje drustvo... ozbiljno, otmeno, sa ukusom! Neke godine otisli na jadransko kod Makarske, moji Spanci i ja. Dvije gajbe pive krhnuli u vodu! One lezaljke malo pobacali na strane svoje stavili - dosao onaj sto izdaje lezaljke samo ga pogledali odamh se usutio, reko daj mu malo kusura za sladoled. Havana cigare! Karte se pucaju, pivo se pije, jos smo i hrane imali - iz restorana nam konobar na obalu donosio, i zestokog pica! Na kraju vise zenski sjedilo oko nas i zezalo se nego oko manekena a svaki od nas po prsima runjav ko medvjed! :D
pazi, svako od nas ima svoj ukus i sta preferira... ja vala mrzim dlake, i stvarno mi se gade, imas ti svakakvih zeMskinja, pa vole rundjavo,ko sto ti kazes haha, a isto imas i muskih koji vole "zov divljine". :lol: :lol:
BarbaDue

#116 Re: Seks i dlake..

Post by BarbaDue »

sex i dlake...kolike su, dal ih ima, nema, dal su malo neuredne (ne depilirano), i ostala sl. pitanja, zavise sa kim liježeš u krevet :wink:
BarbaDue

#117 Re: Seks i dlake..

Post by BarbaDue »

mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?
ali i ta normala za sve nas je sigurno razlicita, jel tako...

pa da vidimo... :D
BarbaDue

#118 Re: Seks i dlake..

Post by BarbaDue »

vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci 8-)
WildRedRose

#119 Re: Seks i dlake..

Post by WildRedRose »

BarbaDue wrote:mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?

imas temu muskarci pitaju... :mrgreen:
kockica_kockica

#120 Re: Seks i dlake..

Post by kockica_kockica »

BarbaDue wrote:mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?

ma mi ti volimo pletenice ili kikice svezane dole.... sa masnicom crvenom sa bijelim tufnicama da razlikujemo kikice i pletenice od centralnog dijela :hihihi:
kockica_kockica

#121 Re: Seks i dlake..

Post by kockica_kockica »

BarbaDue wrote:vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci 8-)

ne moras se brijati... mozes napraviti razdjeljak i staviti snalice... da ti pjeva u razdjeljak te ljubim :lujka:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#122 Re: Seks i dlake..

Post by plain vanilla »

kockica_kockica wrote:
BarbaDue wrote:vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci 8-)

ne moras se brijati... mozes napraviti razdjeljak i staviti snalice... da ti pjeva u razdjeljak te ljubim :lujka:
:lol: :lol:
alchak.ba

#123 Re: Seks i dlake..

Post by alchak.ba »

Sa_dy wrote:hebo musko bez dlaka :D
jah
mO k3

#124 Re: Seks i dlake..

Post by mO k3 »

alchak.ba wrote:
Sa_dy wrote:hebo musko bez dlaka :D
jah
Musko bez dlaka je ,ko zena bez sisa :D eki vas
BarbaDue

#125 Re: Seks i dlake..

Post by BarbaDue »

WildRedRose wrote:

imas temu muskarci pitaju... :mrgreen:
sta cu tamo kad ima orginal tema :D
Post Reply