Seks i dlake..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#102 Re: Seks i dlake..
Jooj ljudi pa sta vam je. Ja imam polu sijedu bradu, Nisam celav ali ono nije ni prepuno gusta kosa - po prsima imam dalaka ali vecina pocela da sjedi preslo na ramena i i ledja - ne skroz ali pretezno u gornjem dileju. Kad mi dojadi depilacija 5 min. posla inace ne razmisljam previse o tom - sta da kazem covjek se navikne. A imas danas i ona laserska skidanja - 6-7 tretmana i miran si narednih 10tak godina. Lakse prici u razgovro sa zenema ako imas malo po ledjima - sta ih je bilo pa itaju da da opipamo kako se to osjeca 
- Zviz
#103 Re: Seks i dlake..
WRRsmom wrote:ti okrenes ledja kad s nekim pricas? il ja dobro ne skontah![]()
Ne, nego imam u gornjem predjelu dlakava ledja. I cesto tako odem na more niti sta odstranim i opet prije dodjem u razgovor sa zenama nego oni ocarupani horozi. To sam htjeo reci, da nisam nikad kod zena imao problema zbog tih dalaka.
- respo
#104 Re: Seks i dlake..
pljunem i nastavim sta se tu ima pricati 
- mO k3
#105 Re: Seks i dlake..
Cccccccc samo rutave bre 
- avantgarde
#106 Re: Seks i dlake..
losHem qur.. i dlacice smetaju 
- Ramzess Veliki
#107 Re: Seks i dlake..
Meni smetaju obrijane ... jel' to znači da mi je dobar?avantgarde wrote:losHem qur.. i dlacice smetaju
- AmADin_gospo
#108 Re: Seks i dlake..
kupio sam kombajn prije par godina, pa se kombajniram na kratko, a kod cura je obavezno jaaaako kratko, il obrojano.SENiJOR wrote:Pitanje za dame i muskarce. Da li vam je bitno da li su intimne zone kod vaseg partnera srednjene i potkresane?Koliko tome pridajete znacaja, da li je uopste bitno?
ne zelim da uljecem u Šumu Striborovu.
- Red__Witch
#109 Re: Seks i dlake..
Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa"
a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči
volim da je sve fino glatko, i mirisno, i da ne moram voditi računa da li ću priuštiti partneru besplatnu depilaciju
a dlake - nek ih nosi ko ih voli, neka glume Amazonke, i igaju se Tarzana ha ya! A ja vala neću! 
-
pakica_
#110 Re: Seks i dlake..
reci im! ZLAke- fuj!Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa"a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči
![]()
volim da je sve fino glatko, i mirisno, i da ne moram voditi računa da li ću priuštiti partneru besplatnu depilaciju
a dlake - nek ih nosi ko ih voli, neka glume Amazonke, i igaju se Tarzana ha ya! A ja vala neću!
- Red__Witch
#111 Re: Seks i dlake..
ha ya, nisam Vukozlak da nosim Zlake xDpakica_ wrote:reci im! ZLAke- fuj!Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa"a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči
![]()
- Zviz
#112 Re: Seks i dlake..
Koliko muskih pati sto nema dlaka po prsima... kad zele da budu malo ozboljniji samo da vidis... suze im frcaju ko ljetna kisa, a pogotovo sto nisu ko moje drustvo... ozbiljno, otmeno, sa ukusom! Neke godine otisli na jadransko kod Makarske, moji Spanci i ja. Dvije gajbe pive krhnuli u vodu! One lezaljke malo pobacali na strane svoje stavili - dosao onaj sto izdaje lezaljke samo ga pogledali odamh se usutio, reko daj mu malo kusura za sladoled. Havana cigare! Karte se pucaju, pivo se pije, jos smo i hrane imali - iz restorana nam konobar na obalu donosio, i zestokog pica! Na kraju vise zenski sjedilo oko nas i zezalo se nego oko manekena a svaki od nas po prsima runjav ko medvjed!Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa"a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči
![]()
- mousstapha
#113 Re: Seks i dlake..
A sta cemo mi koji imamo jamboliju na prsima? 
-
pakica_
#114 Re: Seks i dlake..
prsa inekako haj'.. al' ramena i ledja.. bljah! to se treba cupat, majka mu stara 
- Red__Witch
#115 Re: Seks i dlake..
pazi, svako od nas ima svoj ukus i sta preferira... ja vala mrzim dlake, i stvarno mi se gade, imas ti svakakvih zeMskinja, pa vole rundjavo,ko sto ti kazes haha, a isto imas i muskih koji vole "zov divljine".Zviz wrote:Koliko muskih pati sto nema dlaka po prsima... kad zele da budu malo ozboljniji samo da vidis... suze im frcaju ko ljetna kisa, a pogotovo sto nisu ko moje drustvo... ozbiljno, otmeno, sa ukusom! Neke godine otisli na jadransko kod Makarske, moji Spanci i ja. Dvije gajbe pive krhnuli u vodu! One lezaljke malo pobacali na strane svoje stavili - dosao onaj sto izdaje lezaljke samo ga pogledali odamh se usutio, reko daj mu malo kusura za sladoled. Havana cigare! Karte se pucaju, pivo se pije, jos smo i hrane imali - iz restorana nam konobar na obalu donosio, i zestokog pica! Na kraju vise zenski sjedilo oko nas i zezalo se nego oko manekena a svaki od nas po prsima runjav ko medvjed!Red__Witch wrote:Ma brate lagala bih ako kažem da ne smetaju -kad smetaju! fuj! Dlake mrzim apsolutno na sebi, a kamoli na partneru...Srecom, djelimo isto misljenje pa nema te gadosti i svakojakih "prirodnih mošusa"a meni lično je fuj vidjeti tapiseriju preko prsa, kako se produžuje na leđa i spušta preko stomaka..a dole ne smijem ni da zamišljam, sve mi suze frcaju na oči
![]()
- BarbaDue
#116 Re: Seks i dlake..
sex i dlake...kolike su, dal ih ima, nema, dal su malo neuredne (ne depilirano), i ostala sl. pitanja, zavise sa kim liježeš u krevet 
- BarbaDue
#117 Re: Seks i dlake..
mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?
ali i ta normala za sve nas je sigurno razlicita, jel tako...
pa da vidimo...
pa da vidimo...
- BarbaDue
#118 Re: Seks i dlake..
vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci 
- WildRedRose
#119 Re: Seks i dlake..
imas temu muskarci pitaju...BarbaDue wrote:mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?
pa da vidimo...
- kockica_kockica
#120 Re: Seks i dlake..
BarbaDue wrote:mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?
pa da vidimo...
ma mi ti volimo pletenice ili kikice svezane dole.... sa masnicom crvenom sa bijelim tufnicama da razlikujemo kikice i pletenice od centralnog dijela
- kockica_kockica
#121 Re: Seks i dlake..
BarbaDue wrote:vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci
ne moras se brijati... mozes napraviti razdjeljak i staviti snalice... da ti pjeva u razdjeljak te ljubim
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#122 Re: Seks i dlake..
kockica_kockica wrote:BarbaDue wrote:vala ja ga nebi obrijao da pred mene stane i monica bellucci
ne moras se brijati... mozes napraviti razdjeljak i staviti snalice... da ti pjeva u razdjeljak te ljubim
- alchak.ba
#123 Re: Seks i dlake..
jahSa_dy wrote:hebo musko bez dlaka
- mO k3
#124 Re: Seks i dlake..
Musko bez dlaka je ,ko zena bez sisaalchak.ba wrote:jahSa_dy wrote:hebo musko bez dlaka
- BarbaDue
#125 Re: Seks i dlake..
sta cu tamo kad ima orginal temaWildRedRose wrote:imas temu muskarci pitaju...BarbaDue wrote:mene bas interesuje kako zene zamisljaju nas muskarce, jel ono do koze obrijani kao zvijezde erotskih filmova ili...neka normala?
pa da vidimo...