Jeste, samo visoki to mogu.tendzera wrote: Ovi visoki ih mogu zastiti i s njima se osjecaju sigurno
visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#101 Re: visina. problem ili ne?
- respo
#102 Re: visina. problem ili ne?
vas dvije sigurni imate male grudi 
- alkalna_baterija
#103 Re: visina. problem ili ne?
ništa mi drugo ne fali osim toga, šta ho'š sadrespo wrote:vas dvije sigurni imate male grudi
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#104 Re: visina. problem ili ne?
Može i niski ako ima oružje kakvo.ladyblue18 wrote:Jeste, samo visoki to mogu.tendzera wrote: Ovi visoki ih mogu zastiti i s njima se osjecaju sigurno
- irac300
#105 Re: visina. problem ili ne?
Pa i muški to rade, ja prvi. Svidjela se meni jedna djevojka na face-u, vidim blizu smo, sličnih svjetonazora, gledam slike(nažalost po mene, na svakoj slici je u sjedećem položaju), slatka. Kontaktiram je, prođe sve kako treba, dogovorimo kafu kad...cura mi do pupka (156), a ja 193, isto njemački ovčar i čivava, nemoguće spariti. Koliko god ti se neko svidi, ipak su važni gabariti.dječak sa šibicama wrote:Sad salu na stranu, zaista birate partnere po visini?
E to jos nisam cuo
- respo
#106 Re: visina. problem ili ne?
nemas grudi daj guzualkalna_baterija wrote:ništa mi drugo ne fali osim toga, šta ho'š sadrespo wrote:vas dvije sigurni imate male grudi![]()
- alkalna_baterija
#107 Re: visina. problem ili ne?
e sad zamisli koliko je smješnije za vidjet ako je situacija obrnutairac300 wrote:Pa i muški to rade, ja prvi. Svidjela se meni jedna djevojka na face-u, vidim blizu smo, sličnih svjetonazora, gledam slike(nažalost po mene, na svakoj slici je u sjedećem položaju), slatka. Kontaktiram je, prođe sve kako treba, dogovorimo kafu kad...cura mi do pupka (156), a ja 193, isto njemački ovčar i čivava, nemoguće spariti. Koliko god ti se neko svidi, ipak su važni gabariti.dječak sa šibicama wrote:Sad salu na stranu, zaista birate partnere po visini?
E to jos nisam cuo
i onda kažu mi probirljive i naopake
- ladyblue18
#108 Re: visina. problem ili ne?
Upravo.vedra nebesa wrote:
Može i niski ako ima oružje kakvo.
- alkalna_baterija
#109 Re: visina. problem ili ne?
tebi respo treba jedan vaspitno-popravnirespo wrote:nemas grudi daj guzualkalna_baterija wrote:ništa mi drugo ne fali osim toga, šta ho'š sadrespo wrote:vas dvije sigurni imate male grudi![]()
- respo
#110 Re: visina. problem ili ne?
neki imaju haubicu neki pistolj 
- tendzera
#111 Re: visina. problem ili ne?
Tesko nama...koji smo metar i 1/2 zileta 
- oldschool
#112 Re: visina. problem ili ne?
Sve do 25 cm se može podnijeti, sam sam bio s osobama koje su bile 170, 175cm pa sam se morao sageti da ih poljubim, nikakav problem nije bio, jedna mi je govorila ne moraš se sageti, propet će se ona.
Puno bitniji je da vam se neko sviđa, karakter te osobe, pamtim te dvije od kojih sam bio viši 20,25cm, visokih se ne sjećam.
Mišljenja sam da ljudi sve koriste kao izgovor ako ne mogu imati nekoga, u svemu traže manu sem u sebi. 
Last edited by oldschool on 24/03/2013 12:47, edited 1 time in total.
- ladyblue18
#113 Re: visina. problem ili ne?
irac300 wrote:Koliko god ti se neko svidi, ipak su važni gabariti.
- vedra nebesa
#114 Re: visina. problem ili ne?
Najbolje oružje je dobar auto ili debeo novčanik. Nekako mi se čini da si ti nenaoružan.respo wrote:neki imaju haubicu neki pistolj
- irac300
#115 Re: visina. problem ili ne?
Ma slažem se. Mislim, svako sebi traži ono što mu godi, ali ja se ne mogu zamisliti s djevojkom koja je niža od 170. Ne ide brate.alkalna_baterija wrote:e sad zamisli koliko je smješnije za vidjet ako je situacija obrnutairac300 wrote:Pa i muški to rade, ja prvi. Svidjela se meni jedna djevojka na face-u, vidim blizu smo, sličnih svjetonazora, gledam slike(nažalost po mene, na svakoj slici je u sjedećem položaju), slatka. Kontaktiram je, prođe sve kako treba, dogovorimo kafu kad...cura mi do pupka (156), a ja 193, isto njemački ovčar i čivava, nemoguće spariti. Koliko god ti se neko svidi, ipak su važni gabariti.dječak sa šibicama wrote:Sad salu na stranu, zaista birate partnere po visini?
E to jos nisam cuokad je djevojka visočija...
![]()
i onda kažu mi probirljive i naopake
- dusa_raskopuša
#116 Re: visina. problem ili ne?
-sta mislite o parovima gdje je momak nizi od djevojke?
-momci da li bi vam smetalo da ste vi ti koji se propinju na prste dok se ljubite?
-djevojke, koliko vam je bitna partnerova visina?
-Ne mislim.
-/
-Bitna.
Ne znam kako bih se izrazila a da me ne zaspete kritikama, malo je smijesno kad je muskarac nizi od djevojke. Ali ne vidim sto bi to bio problem, ako se sve ostale stvari poklapaju.
Isto kao sto ne ide da je on previse visok, a ona preniska, isto tako ne ide ni da je ona previsoka a on prenizak. Bar po meni. I u vecini slucajeva, mozda i nesvjesno kod muskaraca/zena dodje do eliminacije vise/nize osobe.
Ali ko zna, mozda bas, (ako/kad) zaglavim sa nekim nizim, mada tesko da muskarac moze biti nizi (165) od mene, sto ne znaci da ih nema nizih.
-momci da li bi vam smetalo da ste vi ti koji se propinju na prste dok se ljubite?
-djevojke, koliko vam je bitna partnerova visina?
-Ne mislim.
-/
-Bitna.
Ne znam kako bih se izrazila a da me ne zaspete kritikama, malo je smijesno kad je muskarac nizi od djevojke. Ali ne vidim sto bi to bio problem, ako se sve ostale stvari poklapaju.
Isto kao sto ne ide da je on previse visok, a ona preniska, isto tako ne ide ni da je ona previsoka a on prenizak. Bar po meni. I u vecini slucajeva, mozda i nesvjesno kod muskaraca/zena dodje do eliminacije vise/nize osobe.
Ali ko zna, mozda bas, (ako/kad) zaglavim sa nekim nizim, mada tesko da muskarac moze biti nizi (165) od mene, sto ne znaci da ih nema nizih.
- respo
#117 Re: visina. problem ili ne?
cini ti se nisam otvorio vatru pa da vidis vatrenu moc na djeluvedra nebesa wrote:Najbolje oružje je dobar auto ili debeo novčanik. Nekako mi se čini da si ti nenaoružan.respo wrote:neki imaju haubicu neki pistolj
- vedra nebesa
#118 Re: visina. problem ili ne?
Pucaš ti već dugo, ali samo ćorkerespo wrote:cini ti se nisam otvorio vatru pa da vidis vatrenu moc na djeluvedra nebesa wrote:Najbolje oružje je dobar auto ili debeo novčanik. Nekako mi se čini da si ti nenaoružan.respo wrote:neki imaju haubicu neki pistolj
- respo
#119 Re: visina. problem ili ne?
opet ti se cini nisam po tebi pucao pa ti se cini da su corci 
kad okrenem cijev prema tebi vidjet ces silu kad zapuca
kad okrenem cijev prema tebi vidjet ces silu kad zapuca
- dječak sa šibicama
#120 Re: visina. problem ili ne?
Ne znam za ostale, ali meni je to tako malo bitno.vedra nebesa wrote:Pa i vi birate po veličini grudi, što mi ne bi po visini.dječak sa šibicama wrote:Sad salu na stranu, zaista birate partnere po visini?
E to jos nisam cuo
- vedra nebesa
#121 Re: visina. problem ili ne?
Tebi je važna duša, zar ne?dječak sa šibicama wrote:
Ne znam za ostale, ali meni je to tako malo bitno.
-
irmanon
#122 Re: visina. problem ili ne?
A cuj samo ih visoki mogu zastititi
Posto sam maturant srednje skole, sto se tice mog razreda, najjaci nam je momak koji ima 176 cm a imamo ih 2,3 koji su preko 190, nista to ne znaci... mada, to nije nizak decko jer 176 cm je prosjek i od vecine cura je veci, ja sam 185 ali treba biti fer i neke stvari realno gledati.
Znaci po mojim komentarima vidite da ne sudim po visini, smatram da je glupo, ali me nesto kopka kako da moj jaran, zapravo poznanik bolje reci, brat bratu ima nekih 165 cm voda uvijek dobre cure, dok je meni tesko naci neku koja mi odgovara
Posto sam maturant srednje skole, sto se tice mog razreda, najjaci nam je momak koji ima 176 cm a imamo ih 2,3 koji su preko 190, nista to ne znaci... mada, to nije nizak decko jer 176 cm je prosjek i od vecine cura je veci, ja sam 185 ali treba biti fer i neke stvari realno gledati.
Znaci po mojim komentarima vidite da ne sudim po visini, smatram da je glupo, ali me nesto kopka kako da moj jaran, zapravo poznanik bolje reci, brat bratu ima nekih 165 cm voda uvijek dobre cure, dok je meni tesko naci neku koja mi odgovara
-
irmanon
#123 Re: visina. problem ili ne?
Ova "vedra nebesa" je jedna teska kompleksacica. Vjerovatno visoka treba, ravna k'o daska pa eto da lijeci komplekse kako su nizi ljudi manje vrijedni, a eno Kinezi i Japanci vodeca sila u svijetu pored Amerike i Rusije.vedra nebesa wrote:Tebi je važna duša, zar ne?dječak sa šibicama wrote:
Ne znam za ostale, ali meni je to tako malo bitno.
Ne diraj mi malehne, bivsa mi je 165 i malo je reci da je bila savrsena.
btw. Kako to da mi vecinski muslimanska nacija toliko volimo da vrijedjamo druge, da imamo predrasude i da gledamo toliko fizicki izgled ? Jos jedan primjer licemjerstva nasih muslimana i jos jedan razlog zasto sam postao ateista i zasto sada ganjam ljeti iskljucivo Hrvatice, nema djevojki sa boljim mentalitetom.
-
irmanon
#124 Re: visina. problem ili ne?
Slazem se. Grudi i guzovi su nebitni ako mi se svidi cura, vazno je samo da ih ima, da se zna da su tu.dječak sa šibicama wrote:Ne znam za ostale, ali meni je to tako malo bitno.vedra nebesa wrote:Pa i vi birate po veličini grudi, što mi ne bi po visini.dječak sa šibicama wrote:Sad salu na stranu, zaista birate partnere po visini?
E to jos nisam cuo
Naravno, plus je ako imaju to ali ne znaci da ih necu uzeti u obzir ako su manje obdarene.
Vidite kako mi muski smo vise fer nego vi furacice danasnje
- dusa_raskopuša
#125 Re: visina. problem ili ne?
Vidite kako mi muski smo vise fer nego vi furacice danasnje![]()
Zanimljiva konstatacija. Dalo bi se razglabati dosta o njoj, a nije ni tema a ni vrijeme.