ljudi, ima li link?
Moderator: anex
Haj priznaj da si se tad rodio.didžej wrote:nemoj nas sve trpati u isti kos. ja bih staniju iskulir'o. al' bih zato onu sekretaricu iz "boljeg zivota" s merakom...Not My Idea wrote:Interesantno je da su forumasi vazda bili svjeCki jebachi a vidi ovdje krize.na nju se lozim od 1991.

Vanesa Ojdanic???didžej wrote:nemoj nas sve trpati u isti kos. ja bih staniju iskulir'o. al' bih zato onu sekretaricu iz "boljeg zivota" s merakom...Not My Idea wrote:Interesantno je da su forumasi vazda bili svjeCki jebachi a vidi ovdje krize.na nju se lozim od 1991.
Artest wrote:
Jednostavno - Ayatolah.
dječak sa šibicama wrote:stanija do pobede![]()
ali bas me zanima kako ce se Gljiva i Era slagati
fali Maca da mu ebe cetnicku majku
Nije njemu, ali jeste Bojanicu.kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:stanija do pobede![]()
ali bas me zanima kako ce se Gljiva i Era slagati
fali Maca da mu ebe cetnicku majku
to mu nekad to maca rekao?
gordana bjelica. sad nadjoh.insomnia78 wrote:Vanesa Ojdanic???didžej wrote:nemoj nas sve trpati u isti kos. ja bih staniju iskulir'o. al' bih zato onu sekretaricu iz "boljeg zivota" s merakom...Not My Idea wrote:Interesantno je da su forumasi vazda bili svjeCki jebachi a vidi ovdje krize.na nju se lozim od 1991.
s' moje sokocalo
rodio sam se kad sam je ugledao.Not My Idea wrote:Haj priznaj da si se tad rodio.didžej wrote:nemoj nas sve trpati u isti kos. ja bih staniju iskulir'o. al' bih zato onu sekretaricu iz "boljeg zivota" s merakom...Not My Idea wrote:Interesantno je da su forumasi vazda bili svjeCki jebachi a vidi ovdje krize.na nju se lozim od 1991.
Aaaaa.didžej wrote:gordana bjelica. sad nadjoh.insomnia78 wrote:Vanesa Ojdanic???didžej wrote: nemoj nas sve trpati u isti kos. ja bih staniju iskulir'o. al' bih zato onu sekretaricu iz "boljeg zivota" s merakom...na nju se lozim od 1991.
s' moje sokocalo![]()
http://www.pulsonline.rs/farma-4/ucesnici
U pravi si bio maloprije, bas djeluje inteligentno.dječak sa šibicama wrote:
ziku sto je guzicu natoprcila na sporet
Partijaner wrote:Ma vidjeces kasnije, dok se malo zakuha, psovki da te Bog sacuva, toliko prostakluka i nekulture na jednom mjestu ko sto bude na farmi nema nigdje, to znam iz ovih proslih serijala, ako si gledao ranije znas o cemu pricam, bice tu provociranja garant.didžej wrote:sreca pa gljiva nije pokvaren.Partijaner wrote:Ma dosao je medzu ciganiju i ja bi se poklopio, sve pokvareni ljudi, sem Ekre.i sreca pa gljiva i ekrem nisu ciganija.
Boze na hajr i na dobro, moja KKKatarinaKosaca wrote:Na @karanana sam navikla, ali @dječak sa šibicama..![]()
prvi put ga vidimo, primio se kao saučešće
![]()
Tacnodječak sa šibicama wrote:Nije Gordana Bjelica glumila sekretadricu u Boljem zivotu (pretpostavljam da mislite na onu Jatagancevu)... ona je glumila onu prostitutku sto je Guza pokupio pa kad je u njenom stanu vidio da ima dijete, pokupio se iz stana i otisao kod svoje darling Koke i njihovog djeteta.
tanka je linija izmedju sekretarice i prostitutke.dječak sa šibicama wrote:Nije Gordana Bjelica glumila sekretadricu u Boljem zivotu (pretpostavljam da mislite na onu Jatagancevu)... ona je glumila onu prostitutku sto je Guza pokupio pa kad je u njenom stanu vidio da ima dijete, pokupio se iz stana i otisao kod svoje darling Koke i njihovog djeteta.
dva mjeseca farmešta je prethodilo ovome?