Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfons Kauders wrote:Opet kijamet u Tuzli. Katastrofa.
evo me bolan. zavrsila s poslom i posla kuci kad vidim napolju pljusti. posto mi se neda kvarit frizura, sjedim..matljam krasove napolitanke i uzivam u bog-zna-kojoj po redu kafi danas
Last edited by sunday_morning on 01/07/2005 16:17, edited 1 time in total.
Pa molite se Bogu za vodu i Bog vam da vodu doduse malo vise nego sto ste trazili, ali.. ...ko bi vama Tuzlacima ugodio
E ne bi bila Bog, nema tih para
Pa sta si to ti ako nisi tuzlanka ? Pupa ?
Fakat nije smijesno, jebote ode sve u picke materine, strasno... Camac mi treba... Ni Sunday se ne javlja, nju haman Jala vec hajrovala...
Hoce to Jala djahkad prosli put je pobudalila kad smo one Srbe pobili pa ih u Jalu bacali a evo izgleda da je i Sunday "zaplivala" Jalinim "dubokim" koritom
evo me bolan. zavrsila s poslom i posla kuci kad vidim napolju pljusti. posto mi se neda kvarit frizura, sjedim..matljam krasove napolitanke i uzivam u bog-zna-kojoj po redu kafi danas
Hehehe, valja sad do Slatine, da pitam Mirnesa ima li onaj camac ?
Dje ces jest Kras napolitanke, pravac Mercator i kupi Manner, nema ih boljih (i skupljih nazalost)...
Produženo stanje elementarne nepogode u Općini Tuzla
Stanje elementarne nepogode koje nije prestajalo od poplava koje su Tuzlu pogodile 16. juna ove godine produženo je na današnjoj vanrednoj sjednici Kolegija načelnika općine. Tokom noći komunalne Službe spasile su pet života - dvije maloljetne osobe u Gornjoj Tuzli, u Ši Selu majku sa šestomjesečnom bebom i jednu staricu. Mobilizirane su sve nadležne službe u Tuzli koje uz redovno saniranje posljedica poplava imaju zadatak da kontinuirano prate stanje na terenu. Prate se i vremenske prognoze i posebno pripremaju mjere zaštite za predstojeću noć ukoliko ne dođe do stabilizacije vremena. U naselju Obodnica prekinut je telefonski saobraćaj, u Gornjoj Tuzli i Siminu Hanu oštećeni su i odneseni mostovi, pristup do ovih naselja je nemoguć. Poplavljena su naselja u Siminu Hanu, Slavinovićima, Solini, Kuli i Vrabcu, a aktivirano je na desetke starih i novih klizišta. U blokadi je i sjeverna gradska saobraćajnica na dionici kod Pinge u blizini Panonskog jezera gdje se od velikih količina vode formiralo još jedno manje jezero. Kolegij načelnika je od sinoć u stalnom zasjedanju. Angažirani su svi, policija, vatrogasci, komunalne službe, Dom zdravlja, Civilna zaštita i firme za održavanje puteva.
pitt wrote:Nismo vala....vidis da nedoknadjujemo :D Volimo i mi tebe....tj ja te volim....ova stoka ni samog sebe ne voli a kamoli kog drugog (sem Sekulje A.) :D
Ha to mi i jest vazda u zivotu bio problem... Valjam drugim, a sebi slabo, sebe ne volim...
Sunday de vodi ga kod Tinje nek se malo popravi, samo nesto proziva, agresiva...
sunday_morning wrote:ahhhaah.ovo me podsjeti na onu rock-poljoprivrednu:
''mi se volimo, mi se vooolimo
od ljubavi nase, nista nema sladje,
nista nema sladjeee-e-e''
nemojte me pitat kako ovo znam..ovo su traume iz ranog djetinjstva od komsija
ma jasta....najlakse na komsije svalit :D A u prvom si safu na tusnju bila kad je Fahreta teferich imala :D
sunday_morning wrote:ahhhaah.ovo me podsjeti na onu rock-poljoprivrednu:
''mi se volimo, mi se vooolimo
od ljubavi nase, nista nema sladje,
nista nema sladjeee-e-e''
nemojte me pitat kako ovo znam..ovo su traume iz ranog djetinjstva od komsija
vidi se ko je ovdje najpametniji...fukara ko pravi press oficir..uredno informise narod..licno cu da se pobrinem da fuki dobije tuzlansku plaketu..zasluzio je bart bratu
a vas dvojica samo gledate koji ce koga bolje zahebat...da mi se necete na kraju zaljubit pa i taj mi belaj..valjat ce mi vas deportovat u kanadu jadna mi maaajka
sunday_morning wrote:vidi se ko je ovdje najpametniji...fukara ko pravi press oficir..uredno informise narod..licno cu da se pobrinem da fuki dobije tuzlansku plaketu..zasluzio je bart bratu
a vas dvojica samo gledate koji ce koga bolje zahebat...da mi se necete na kraju zaljubit pa i taj mi belaj..valjat ce mi vas deportovat u kanadu jadna mi maaajka
Ma mi smo oba vec zaljubljeni u tebe............to smo nedavno skontali :D