Pa onda zbilja ne znam kako to da jedna uređena europska zemlja poput Austrije zna da u njoj 2.2% priča srpski, 0.5%bosanski a 1.3% hrvatski?PasoDzigera007 wrote:Jos jedna podvala, zasto siris dezinformaciju, zivim u Austriji 20 godina i nikad nisam bio u popisu,niti ja, niti bilo ko iz moje familije, ili prijatelja.Obmana cista. BH dijaspora se mora naci na popisu, ne zbog toga , da vidimo koliko nas ima, za to me zaboli neka stvar, nego da nam drzava ne okrece vise ledja, valjda joj i mi nesto znacimo, osim sto je snadbjevamo novcem. Nismo valjda samo zbog tog pozeljni.dragan.s wrote:Po EU i svjetskim kriterijumima popis stanovništva se vrši za stanovnike koji borave u državi na dan popisa.LaBomba wrote: Po cijim je to kriterijima, da li iko moze da odgovori? Ne moze Hrvatska popisivati bh Hrvate bas zato sto su etnicka grupa u BiH, a ne nacija, a za Irsku neznam, samo znam da Irska nije prosla ono sto je BiH prije 18 god.
Hrvati jesu etnička grupa u BiH, ali ako imaju HR državljanstvo (a 99% ih ima) onda su i dio nacije RH.
garant se to onda odoka gledalo!