Ne znam jer kod mene to još uvijek traje, a kad ne budem mogao, znači kad umrem javiću ti.sherbett wrote:Ramzess Veliki wrote:
Znači to, i imaš 24 godine. Ja tada nisam ni želio vezu dužu od desetak snošaja.![]()
Vidi, najlakše ti je da postaneš ševac na glasu, pa da te cure same love. Znaš ono - tehnika zadovoljenja deset žena, tantre mantre, Kamasutra, višestruki orgazmi itd, ništa lakše. I ne zadržavaj se dugo na jednoj ... nipošto.
dobroooo, i do koliko godina tako? onako da znamo mi slobodne i dobre....
Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#101 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
- Ramzess Veliki
#102 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Okvir ne može postojati, zavisi od osobe do osobe. Za muškarca je rano da se veže za jednu osobu prije 35, a kasno nakon 80-te. Žene bi se trebale udavati do 30-te, najkasnije 32, ali tad je već teško uloviti slobodnog frajera, jer one od 24 hoće i za onog od 35, znači veća konkurencija. E sad kod seksa ... ja sam sve zablude sahranio i pokušavam zakopati iza sebe što dublje priču o romantičnoj pravoj ljubavi za koju sam vjerovao da je moguća, a moja mi iskustva govorila da ne vjerujem, tako da je moje mišljenje da je sve po pitanju morala otišlo u tri p.m. i da to tako moramo prihvatati i živjeti sa tim. Tražiti djevojku bez iskustva, a od nje tražiti da je zavodljiva i žestoka u krevetu -niđe veze. Možeš dobiti samo dobru glumu. Tražiti od frajera da bude vjeran - niđe veze. Tražiti da djevojka ima samo tebe do kraja života - koja zabluda.sherbett wrote:nisi me shvatio, ne mislim na tebe, nego kad već "kvariš mladež" daj neki okvir...Ramzess Veliki wrote: Ne znam jer kod mene to još uvijek traje, a kad ne budem mogao, znači kad umrem javiću ti.
Samo sebe mučimo svojim očekivanjima kada nastupi triježnjenje i počnemo otkrivati istinu ... na kraju i o sebi samom.
-
begovačorba
#103 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
moj druže isti sami ti... a čak nisam kokuz 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
GaRGa
#105 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
mora da si ruznaLaki13 wrote:Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela![]()
Dakle..khm..khm
Mlada,pametna,studiram i lijepa sam 70% ljudi sto sam dosad upoznala![]()
Najveci problem kod mene je sto nemam bas previse vremena da upoznajem tip muskarca koji mene interesuje.Da ne otkrivam previse,krecem se u krugovima u kojim ima vrlo vrlo zgodnih i vrlo bogatih muskaraca.Dakle Brad Pitt sa crnom American Express karticom
Problem s takvim Adonisima je sto su toliko uvuceni u vlastito dupe da je nemoguce bilo sta znacajno ostvariti s njima.Na zene gledaju kao objekte/plijen koji treba uhvatiti i jos uvijek mi nije sampouzdanje palo tako nisko da budem s nekim ko ce me stalno varati,kome cu samo biti ukras na ruci itd.
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp![]()
Ja sam to nekako sklepala ali da zavrsim sa citatom Anais Nin koji otprilike objasnjava sto zelim:
“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naïve or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”
- Saian
#106 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Woman wrote:takom insanu prosječna žena ne treba,ti se čuvaj za hurija
-
begovačorba
#107 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ja sam se zaljubio...Laki13 wrote:Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela![]()
Dakle..khm..khm
Mlada,pametna,studiram i lijepa sam 70% ljudi sto sam dosad upoznala![]()
Najveci problem kod mene je sto nemam bas previse vremena da upoznajem tip muskarca koji mene interesuje.Da ne otkrivam previse,krecem se u krugovima u kojim ima vrlo vrlo zgodnih i vrlo bogatih muskaraca.Dakle Brad Pitt sa crnom American Express karticom
Problem s takvim Adonisima je sto su toliko uvuceni u vlastito dupe da je nemoguce bilo sta znacajno ostvariti s njima.Na zene gledaju kao objekte/plijen koji treba uhvatiti i jos uvijek mi nije sampouzdanje palo tako nisko da budem s nekim ko ce me stalno varati,kome cu samo biti ukras na ruci itd.
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp![]()
Ja sam to nekako sklepala ali da zavrsim sa citatom Anais Nin koji otprilike objasnjava sto zelim:
“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naïve or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”
-
Haj_Halve
#108 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Druze, da te ovako pitam nesto sto moze da zvuci malo nekulturno ali siguran sam da neki od citaoca imaju isto pitanje....Jesi li ti ikad umocioAngel_24 wrote:A evo sad sam tuocaj wrote:Pa gdje si ti bio prije???Nisam imao hrabrosti mozda da napisem temu na forumu, da se registrujem...
Mislim, kako kaze jedan kolega ovdje, ovo nisam smatrao nekim nacinom toga...
Ali opet, ja nekad dosta zakljucim po nacinu kako neko pise...
Eluna---recimo...ona je tako dobra osoba, hoce pomoci nekome koga ne zna...trudi se...ne znam njenu pricu u potpunosti...ali vidim da je dobra osoba, jednostavno se to osjeti..
Btw, ja nju postujem kao osobuali ne flertujem ovim putem sa njom da se zna
Ah sta cu prijatelju, mozda zbog toga i jesam sam, sto sam ovakav kakav jesam...pametan, dobar..itd..
Ali opet, nije sve ko sto kazu neke teme da cure idu samo za losim momcima, da idu samo za onima sto imaju para itd.
Sve je to ok...ali i ljepota privlaci a karakter zadrzava...vjerujte...i kome je sudjeno bice skupa..
Sta mi treba...pa....treba mi upravo to , da me neko voli zbog onoga sto jesam...da me postuje i da je sa mnom u dobru i u zlu...i da se skupa podrzavamo, borimo protiv svakog zla na ovom svijetu...iskreno i s ljubavlju
Ljubav ona iz srca je izuzetno jaka sila
Mozda sam razocaran bio ,ali opet..moram misliti pozitivno i nadati se da ima neko ko ce da me voli isto koliko i ja nju.
Imam 24 godine i srce koje malo ko imapa nadam se da ce jednog dana, neko htjeti da zivi tu
- WildRedRose
#109 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ja cu samo da napisem: Svaka cast momku, i sumnjam da cu nekada u skorije vrijeme procitati da je neki muskarac nesto ovako lijepo napisao o 'ljubavi'. ovakvi muskarci izumiru.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#110 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ne treba mu svaka čast, nego svaka da mu da. zato i izumiru.
-
sha_ba
#111 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
sta se ti smijesmoda56 wrote:
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#112 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Chmoljo wrote:ne treba mu svaka čast, nego svaka da mu da. zato i izumiru.
-
vnm
#113 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
izvini, kasno je bilo pa ne skontah onako u polusnu, sad mi je jasno.Eluveitie wrote:Naravno da ne ispada tako. Samo kažem da to nije trebao ni spominjati kad ga je lala pitala za mane.(jer to nisu mane, kontaš) A prethodno je napisao svašta nešto divno za sebe, pa eto iskoristio priliku da i u rubrici mane nastavi..
- burek_in_space
#114 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Jelde da si svjesna da si zaboravila sliku postaviti, kako bismo ocijenili da si fakat dobra?sherbett wrote:
dobroooo, i do koliko godina tako? onako da znamo mi slobodne i dobre....
- burek_in_space
#115 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Nece te niko naizvrat vodati.sherbett wrote:
ma dobra sam u duši...majke mi
- burek_in_space
#117 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ni na shta, o tome ti pricham.sherbett wrote:
na šta?
- burek_in_space
#118 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Znash ono kad obuchesh potkoshulju/gace naopachke, e to ti je naizvrat.
Isto tako tebe niko nece vodati naizvrat, da si ne znam koliko dobra u dushi.
Isto tako tebe niko nece vodati naizvrat, da si ne znam koliko dobra u dushi.
- burek_in_space
#119 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Joj tebe, pa niko ni ne ochekuje da stavljash javno, ai za shta sluzhe moderatori, nego da te upute na 5 forumasha, koji chine komisiju za procjenu nacionalnih dobara u Hrvata.sherbett wrote:
aha, kao naopako?
ok, shvatila sam, moram bit "dobra" izvana...neću sigurno stavljat sliku na forum, al jesam
- Joker88
#120 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Pokusaj biti duhovit, pogledaj koju humoristicku seriju, pokupi koji fazon ako vec sam ne znas.
Dosta cura pada na likove koji nisu lijepi ali su zanimljivi. Jednom sam izlazila sa likom koji je bio lijep ko slika, al sam svako malo zijevala i akcenat je na jednom
Dosta cura pada na likove koji nisu lijepi ali su zanimljivi. Jednom sam izlazila sa likom koji je bio lijep ko slika, al sam svako malo zijevala i akcenat je na jednom
-
Angel_24
#121 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ništa bez humora 
- WildRedRose
#122 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
suti zeleniChmoljo wrote:ne treba mu svaka čast, nego svaka da mu da. zato i izumiru.
i da se nadovezem, ne mora znaciti da nema smisla za humor i da nije zanimljiv, ako vjeruje u 'ljubav'
- Ramzess Veliki
#123 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
E ... ne da im nijedna pa se ne razmnožavaju ...WildRedRose wrote:Ja cu samo da napisem: Svaka cast momku, i sumnjam da cu nekada u skorije vrijeme procitati da je neki muskarac nesto ovako lijepo napisao o 'ljubavi'. ovakvi muskarci izumiru.![]()
- htcxone
#124 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ovakve sve pricaju kako su ovi dragi i lijepi a zalijepe se na suprotnost od ovakvih likova zato ostanu suhi uvijekRamzess Veliki wrote:E ... ne da im nijedna pa se ne razmnožavaju ...WildRedRose wrote:Ja cu samo da napisem: Svaka cast momku, i sumnjam da cu nekada u skorije vrijeme procitati da je neki muskarac nesto ovako lijepo napisao o 'ljubavi'. ovakvi muskarci izumiru.![]()
- ho oponopono
#125 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Kaj da ti velim nema mjesta očajavanju pobogu, okreni se i posveti se sebi, sam si sebi najpreči, ne opterećuj se tom činjenicom djeve me neće samo si zajebe tako stvaraš, te frustracije samo još dodatno mogu "odbiti" nekoga od tebe!
...život je daleko od one idilične slike koju čovjek može stvoriti u glavi...neko prije a neko kasnije nađe svoju podobnu osobu ali to se ne može desiti tvojim nazorlukom, odmah i sada pobogu!
...život je daleko od one idilične slike koju čovjek može stvoriti u glavi...neko prije a neko kasnije nađe svoju podobnu osobu ali to se ne može desiti tvojim nazorlukom, odmah i sada pobogu!