kao sto rekoh na pocetku teme a neko se jos usplahirio kao sto smo neozbiljniladyblue18 wrote:Da ja pitam pokretaca, koliko jos nickova ima namjeru ukljuciti na ovu temu?
Hoces ostati na ova 3,4 ili ces jos koji ubacit u pricu.
Slobodno mozes odgovoriti sa kojeg god nicka zelis, ne moras se maksuz logovat.
Premalo seksa u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- PriNc_ba
#101 Re: Premalo seksa u braku
-
sour cherry
#102 Re: Premalo seksa u braku
Nisam dovršila misao.Ne vjerujem da pređe u naviku.A u šta vjeruješ? U grah?
Suosjećam s vamaPa to si već rekla, a šta ti onda radiš ovdje?
- Not My Idea
#103 Re: Premalo seksa u braku
Mozda mu je zena na jednom od tih nickova.ladyblue18 wrote:Da ja pitam pokretaca, koliko jos nickova ima namjeru ukljuciti na ovu temu?
Slobodno mozes odgovoriti sa kojeg god nicka zelis, ne moras se maksuz logovat.
Mozda ne zna kako da zatrazi razvod pa mu daje hintove. Garant je ona s onim nickom gdje mu kaze da instalira kameru.
- fatamorgana
#104 Re: Premalo seksa u braku
Jel' samo platonski suosjećaš il' kako?sour cherry wrote:
Suosjećam s vama![]()
![]()
- fatamorgana
#105 Re: Premalo seksa u braku
Ako samo ne vjeruješ znači nisi probala ni prije a kamoli poslije,sour cherry wrote:Nisam dovršila misao.Ne vjerujem da pređe u naviku.A u šta vjeruješ? U grah?
-
Incub
#106 Re: Premalo seksa u braku
Kod tebe je zena postala frigidna,
Druga opcija je da ima nekoga sa strane,
Velika vjerovatnoca da te zamrzila zato i sto je morala doci da zivite vani, sad se pokajala i nesto prekontala -tako da kaznjava sebe a samim tim i tebe kao muza.
Neces ti ovo moci nadurati,traje dugo da bi se popravilo.
Razvod ti ne gine jer se kod nje ipak radi o nekoj patologiji
Druga opcija je da ima nekoga sa strane,
Velika vjerovatnoca da te zamrzila zato i sto je morala doci da zivite vani, sad se pokajala i nesto prekontala -tako da kaznjava sebe a samim tim i tebe kao muza.
Neces ti ovo moci nadurati,traje dugo da bi se popravilo.
Razvod ti ne gine jer se kod nje ipak radi o nekoj patologiji
-
gerberica
#107 Re: Premalo seksa u braku
Not My Idea wrote:Mozda mu je zena na jednom od tih nickova.ladyblue18 wrote:Da ja pitam pokretaca, koliko jos nickova ima namjeru ukljuciti na ovu temu?
Slobodno mozes odgovoriti sa kojeg god nicka zelis, ne moras se maksuz logovat.![]()
Mozda ne zna kako da zatrazi razvod pa mu daje hintove. Garant je ona s onim nickom gdje mu kaze da instalira kameru.
mislis onaj sto sumLJa
ne vjerujem da je to ona
jel se kaze sumNJa ili sumLJa?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#108 Re: Premalo seksa u braku
NikakoGenije wrote:
kako onda insan da zna šta je zaprave
-
sour cherry
#109 Re: Premalo seksa u braku
Platonski nego kakoJel' samo platonski suosjećaš il' kako?
Rekla sam da ne vjerujem da prelazi u naviku jer to nema veze s navikom.Sigurna sam u to bez obzira na to što nisam probala.To nema veze s tim.Ako samo ne vjeruješ znači nisi probala ni prije a kamoli poslije,
- fatamorgana
#110 Re: Premalo seksa u braku
U koji dio si sigurna, u onaj prije braka ili onaj u braku?sour cherry wrote:Platonski nego kako
Rekla sam da ne vjerujem da prelazi u naviku jer to nema veze s navikom.Sigurna sam u to bez obzira na to što nisam probala.To nema veze s tim.Ako samo ne vjeruješ znači nisi probala ni prije a kamoli poslije,
- harač
#111 Re: Premalo seksa u braku
prekopaj kuću, kompjuter i ostalo. potraga za: woman-on-woman-action
-
sour cherry
#112 Re: Premalo seksa u braku
U braku,ali eto nisam bila ni u braku.Kažem ti,ne znam ništa.To je onako osjećaj da ne bi došlo do toga,šta ja znam odakle je.Pronađeš pravu osobu i sve zauvijek štima.Ja tako mislim i osjećam.Ne mora biti da sam u pravu.Prizemljiću se ako treba,ako su ovo fantazije na oblačkuU koji dio si sigurna, u onaj prije braka ili onaj u braku?
- Tequila
#113 Re: Premalo seksa u braku
Zeznuta stvar, majke mi te je zao citajuci tvoj post, jer cinimi se da si nako dobricina, posten covjek. U svakom slucaju, ja bi ti savjetovao da se ohladis od nje, i vidi kakav efekat to ima na nju. Druga stvar znam da si ubjedjen da te ne vara, al ipak mislim da nebi ti bila losa ideja da stavis kameru u kucu na kratko vrijeme. Treca stvar, daj joj do znanja da ovo sto ona radi dovodi vas brak u rizik, i da nemozes prihvatait odgovor od nje sve je ok kad nije jer ti patis u braku, onda nije sve ok. Ako nista ona treba da se potrudi da ode kod doktura mozda ima tu neki veci problem...ako to odbija i nepokazuje nimalo volje mislim da je to bezobrazno s njene strane, i da treba da joj das do znanja da njeno ponasanje moze da upropasti vas brak.
Zelim ti sve naj i nadam se da ces izac na dobro.
Zelim ti sve naj i nadam se da ces izac na dobro.
- fatamorgana
#114 Re: Premalo seksa u braku
Ma kako god nek' izađe na hajr!sour cherry wrote:U braku,ali eto nisam bila ni u braku.Kažem ti,ne znam ništa.To je onako osjećaj da ne bi došlo do toga,šta ja znam odakle je.Pronađeš pravu osobu i sve zauvijek štima.Ja tako mislim i osjećam.Ne mora biti da sam u pravu.Prizemljiću se ako treba,ako su ovo fantazije na oblačkuU koji dio si sigurna, u onaj prije braka ili onaj u braku?
- uglavnomja
#115 Re: Premalo seksa u braku
za ove sto pitaju sta rade ovi sto imaju seks na forumu
vako je u braku:
radni dan 8 sati posao plus prevoz, 8 sati seks, ostatak jelo, spavanje, kupovina, kuhanje, ciscenje, pranje, djeca
, ...
vikend 24 sata seks
moze i 25 ako djecu posaljete kod rodbine

vako je u braku:
radni dan 8 sati posao plus prevoz, 8 sati seks, ostatak jelo, spavanje, kupovina, kuhanje, ciscenje, pranje, djeca
vikend 24 sata seks
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#116 Re: Premalo seksa u braku
Tequila wrote:Zeznuta stvar, majke mi te je zao citajuci tvoj post, jer cinimi se da si nako dobricina, posten covjek.
-
sour cherry
#117 Re: Premalo seksa u braku
Amin.Hvala ti.I tebi sve u životu na hajr da izađe.Amin.Ma kako god nek' izađe na hajr!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#118 Re: Premalo seksa u braku
PODAT ĆU TI JA BRATE FORUMSKI
-
mishic
#119 Re: Premalo seksa u braku
"Ko je jebo, jebo, sutra se udajem, nema vise sexa."
Koliko god izgledalo smiješno ili žalosno, ovo je nažalost istina kod jednog prilično velikog broja žena. Još žalosnije je to što ovo nema ništa sa biologijom nego je psihološke naravi. Ovo je nažalost rezultat malograđanskog mentaliteta i pogrešnog odgoja koji je sex iz normalnih odnosa i tokova tabuizirao a potom ga pretvorio u "robu" kojom se trguje kao i svakom drugom robom. Jedna vrsta "trgovkinja" na ovaj način obezbjeđuje i plaća one što ulaze u krug iz kojeg će odabrati budućeg muža a druga vrsta "to neprocjenjivo blago" čuva i njime plati ono famozno "Da" nesretniku koji poslije toga postane samo cimer, stanodavac, finansijer, zaštitnik, ili tek osoba koja je omogućila da sve bude "kako je red." Ovoj prvoj, onako kako i prva rečenica ovog posta kaže, sex ima smisla dok njime kupuje i plaća potencijalne žrtve, a poslije toga sex je teška obaveza, bračna dužnost, biološka nužnost i dovoljno je i jednom mjesečno kad treba smiriti hormone. One obično u onoj prvoj fazi namire solidan broj onih s kojima naprave dragocjeno i bogato iskustvo koje onda kao dragu uspomenu ljubomorno čuvaju i njome se slade kad sex postane obaveza. Ove druge već i zbog same činjenice da su žrtvovale "to neprocjenjivo blago" kojim su platile nečije "Da," za sexom posegnu jedino kad treba da smire hormone, podmire biologiju ili neku neobično lijepu gestu muža dodano ponekad nagrade. I jednima i drugima i djeca, i obaveze, i umor, i glavobolja, i serije i još milion stvari nedaju ni da misle na sex, one nemaju vremena za sex, kod njih se sex mora debelo zaraditi, izmoliti ili iznuditi, jer one zaboga , preko svih svojih obeveza daju to neprocjenjivo vrijedno zadovoljstvo koje treba cijeniti. To je zapravo ta vrsta odgoja, to uvjerenje da se tako velika dragocjenost koja se ima ne troši uzalud, i da se svaki put tačno zna u koje svrhe i za šta se posglo za njom.
Onaj ko misli da se razgovorom nešto može riješiti, da se može promijeniti, grdno se vara. Može samo uvijek i iznova izazivati svadju i slušati kako mu nije dosta što ona ovo, pa ono, pa ovo, pa ono, kako on to ne vidi, ne cijeni, kako je on kriv što... Taj kliše je jako star, on se preuzima i prenosi već generacijama, i tvrđi je od granita. Svaki pokušaj da se o tom razgovara unaprijed je propao, a svako sugeriranje da se o tom razmisli i razmišlja je neka urota iza koje se krije ko zna šta. I zato ima samo "uzmi" ili "ostavi", a kako god ti si kriv.
A zapravo i jesi. "Onda kad je trbalo da biraš, sa kojom ćeš život da proživiš...!
Koliko god izgledalo smiješno ili žalosno, ovo je nažalost istina kod jednog prilično velikog broja žena. Još žalosnije je to što ovo nema ništa sa biologijom nego je psihološke naravi. Ovo je nažalost rezultat malograđanskog mentaliteta i pogrešnog odgoja koji je sex iz normalnih odnosa i tokova tabuizirao a potom ga pretvorio u "robu" kojom se trguje kao i svakom drugom robom. Jedna vrsta "trgovkinja" na ovaj način obezbjeđuje i plaća one što ulaze u krug iz kojeg će odabrati budućeg muža a druga vrsta "to neprocjenjivo blago" čuva i njime plati ono famozno "Da" nesretniku koji poslije toga postane samo cimer, stanodavac, finansijer, zaštitnik, ili tek osoba koja je omogućila da sve bude "kako je red." Ovoj prvoj, onako kako i prva rečenica ovog posta kaže, sex ima smisla dok njime kupuje i plaća potencijalne žrtve, a poslije toga sex je teška obaveza, bračna dužnost, biološka nužnost i dovoljno je i jednom mjesečno kad treba smiriti hormone. One obično u onoj prvoj fazi namire solidan broj onih s kojima naprave dragocjeno i bogato iskustvo koje onda kao dragu uspomenu ljubomorno čuvaju i njome se slade kad sex postane obaveza. Ove druge već i zbog same činjenice da su žrtvovale "to neprocjenjivo blago" kojim su platile nečije "Da," za sexom posegnu jedino kad treba da smire hormone, podmire biologiju ili neku neobično lijepu gestu muža dodano ponekad nagrade. I jednima i drugima i djeca, i obaveze, i umor, i glavobolja, i serije i još milion stvari nedaju ni da misle na sex, one nemaju vremena za sex, kod njih se sex mora debelo zaraditi, izmoliti ili iznuditi, jer one zaboga , preko svih svojih obeveza daju to neprocjenjivo vrijedno zadovoljstvo koje treba cijeniti. To je zapravo ta vrsta odgoja, to uvjerenje da se tako velika dragocjenost koja se ima ne troši uzalud, i da se svaki put tačno zna u koje svrhe i za šta se posglo za njom.
Onaj ko misli da se razgovorom nešto može riješiti, da se može promijeniti, grdno se vara. Može samo uvijek i iznova izazivati svadju i slušati kako mu nije dosta što ona ovo, pa ono, pa ovo, pa ono, kako on to ne vidi, ne cijeni, kako je on kriv što... Taj kliše je jako star, on se preuzima i prenosi već generacijama, i tvrđi je od granita. Svaki pokušaj da se o tom razgovara unaprijed je propao, a svako sugeriranje da se o tom razmisli i razmišlja je neka urota iza koje se krije ko zna šta. I zato ima samo "uzmi" ili "ostavi", a kako god ti si kriv.
A zapravo i jesi. "Onda kad je trbalo da biraš, sa kojom ćeš život da proživiš...!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
tester33
#121 Re: Premalo seksa u braku
1. Prvo pravilo broj no.1 je: ne vjeruj zenama nista na rijec jer to su glumice. Ali kad je kakav party i alkohol onda ces vidjeti pravu istinu o zenama. Posto zenski organizam slabo reaguje na alkohol pa gluma popusta.
2. To sto ti mislis da te ne vara .... ja u to ne vjerujem .... moras to provjeriti tako da ili da instaliras kamere ili da nabacis nekog zgodnog jebaca ili nekog detektiva da to utvrdi. Ako ne reaguje na to .... onda cemo tek 100% biti sigurni. Jer simptomi da je ona stalno umorna mi mirise da se vec seksala pa mrsko je joj skakutati a pogotovo kad dobijas 2 puta mjesecno s obzirom da ti radis kucne poslove.
3. Inace sve zenske pricaju kako vole muskarce ( koji peru , kuhaju ili slicno ) dok zapravo traze nekog slona da je rasturi. I zenske ne vole muskarce koje mogu kontrolirati jer si im dosadan (ovo mi je 60% zenski priznalo a ostalih 40% nece da kazu istinu). U tvom slucaju zenska te kontrolise i zna kako igrati da ti ne da i postao si joj dosadan.
4. Rjesenje: radi sad kontra sve sto si dosada radio ....
To je glumac Eddie Murphy dobro objasnio u vezi zenski i nazvao je to "pickine zamke" .... Toliko dugo ti ne daju picke .... da kad dobijes jednom to ce ti biti kao da ce najgori keks na planeti postati kao najbolji i najukusniji keks u tvom zivotu.
5. Svadje. Sve zenske vole da se svadjaju jer im je dosadnou vezi. I to su mi neke zenske priznale.
6. Imam jednog prijatelja kojem se njegova zena javno hvali pred njim pred drugom prijateljicom koja govori kad "ce joj muz uopce jesti"....
Znaci jadnicak posti.
2. To sto ti mislis da te ne vara .... ja u to ne vjerujem .... moras to provjeriti tako da ili da instaliras kamere ili da nabacis nekog zgodnog jebaca ili nekog detektiva da to utvrdi. Ako ne reaguje na to .... onda cemo tek 100% biti sigurni. Jer simptomi da je ona stalno umorna mi mirise da se vec seksala pa mrsko je joj skakutati a pogotovo kad dobijas 2 puta mjesecno s obzirom da ti radis kucne poslove.
3. Inace sve zenske pricaju kako vole muskarce ( koji peru , kuhaju ili slicno ) dok zapravo traze nekog slona da je rasturi. I zenske ne vole muskarce koje mogu kontrolirati jer si im dosadan (ovo mi je 60% zenski priznalo a ostalih 40% nece da kazu istinu). U tvom slucaju zenska te kontrolise i zna kako igrati da ti ne da i postao si joj dosadan.
4. Rjesenje: radi sad kontra sve sto si dosada radio ....
To je glumac Eddie Murphy dobro objasnio u vezi zenski i nazvao je to "pickine zamke" .... Toliko dugo ti ne daju picke .... da kad dobijes jednom to ce ti biti kao da ce najgori keks na planeti postati kao najbolji i najukusniji keks u tvom zivotu.
5. Svadje. Sve zenske vole da se svadjaju jer im je dosadnou vezi. I to su mi neke zenske priznale.
6. Imam jednog prijatelja kojem se njegova zena javno hvali pred njim pred drugom prijateljicom koja govori kad "ce joj muz uopce jesti"....
Last edited by tester33 on 17/02/2013 22:36, edited 3 times in total.
- loose end
#122 Re: Premalo seksa u braku
koja li je tebe zapala od te dvije vrstemishic wrote:"Ko je jebo, jebo, sutra se udajem, nema vise sexa."
joj patologija svakakvih mati mila
-
gerberica
#123 Re: Premalo seksa u braku
ova tema vec smara i nista od ovoga njemu nece pomoci. mozda je sve ovo suplja 
- pohakontas
#124 Re: Premalo seksa u braku
Dr Phil
- loose end
#125 Re: Premalo seksa u braku
ma naravno da je suplja, al meni je tema ekstra zbog vrlo strucnih analiza jos strucnijih likova. a evo opet smo dosli do toga kako zene nece nesta da priznaju