Ima lift, jedna od najkvalitetnijih novogradnji. Klima, lift, garazna mjesta ispod zgrade...Vidio sam ovu novu lamelu,svidja mi se.Ako znas reci mi ima li lift ? Posto ima sest spratova trebala bi da ima,ali znajuci nase...
Istočno Sarajevo
-
falcon_iv
#101 Re: Istočno Sarajevo
-
OpusDei
#102 Re: Istočno Sarajevo
Pa to je postigao davno, toga su svi svjesni osim Bosnjaka izgleda.karanana wrote: pa onda je karadzic postigao ratni cilj. oznaciti teritoriju i razgraniciti se za sva vremena.
Inace meni ove price kako je I.S "dio Sarajeva" "prirodan nastavak Sarajeva", "bice to jedan grad" itd, podsjecaju na onu temu "Kresevo kao dio Sarajeva"...cini mi se da se vi Sarajlije previse opterecujete drugima, ili u smislu da im psujete majku ustasku/cetnicku ili u smislu da hocete da ovi "cetnici" i "ustase" postanu dio vas.
Moj je savjet da popravite ono sto vec imate prije nego sto pozivate Kresevo i I.S na ujedinjenje.
- CSKA
#103 Re: Istočno Sarajevo
@Varijabilni
Ovo ti je lamela koja je pararelno sa Spasovdanskom,iza nje tacnije.Tu bi sad trebao da se gradi novi blok,i sto kaze falcon_iv bas su moderno napravljenje.Pa sam zato i pitao najvise ima li lift.
A one na Dobrini 4 jesu perverzija sa velikim balkonima,i cuo sam da je tu kvadrat bio dvije milje,sad ne znam je li istina.Ali lokacija je bas zeznuta.
Ovo ti je lamela koja je pararelno sa Spasovdanskom,iza nje tacnije.Tu bi sad trebao da se gradi novi blok,i sto kaze falcon_iv bas su moderno napravljenje.Pa sam zato i pitao najvise ima li lift.
A one na Dobrini 4 jesu perverzija sa velikim balkonima,i cuo sam da je tu kvadrat bio dvije milje,sad ne znam je li istina.Ali lokacija je bas zeznuta.
-
ikota
#104 Re: Istočno Sarajevo
ma hoće balijice opet sa srbima da piju kafu i cugaju,pi idite onda u lukavicu i ljubite se s njima i volite(do prvog klanja)OpusDei wrote:Pa to je postigao davno, toga su svi svjesni osim Bosnjaka izgleda.karanana wrote: pa onda je karadzic postigao ratni cilj. oznaciti teritoriju i razgraniciti se za sva vremena.
Inace meni ove price kako je I.S "dio Sarajeva" "prirodan nastavak Sarajeva", "bice to jedan grad" itd, podsjecaju na onu temu "Kresevo kao dio Sarajeva"...cini mi se da se vi Sarajlije previse opterecujete drugima, ili u smislu da im psujete majku ustasku/cetnicku ili u smislu da hocete da ovi "cetnici" i "ustase" postanu dio vas.
Moj je savjet da popravite ono sto vec imate prije nego sto pozivate Kresevo i I.S na ujedinjenje.
-
radostan dan
#105 Re: Istočno Sarajevo
kakve su cifre po kafanama?
-
OpusDei
#106 Re: Istočno Sarajevo
Ma neka se ljube ako bas moraju. Ja govorim o mentalitetu Sarajlija uopste. Imas milion tema na sarajevskom podforumu u svemu sto ne valja u gradu a oni pricaju o ujedinjenju sa Kresevom ili I. Sarajevoikota wrote: ma hoće balijice opet sa srbima da piju kafu i cugaju,pi idite onda u lukavicu i ljubite se s njima i volite(do prvog klanja)
Lopatu u ruku i radite nesto da popravite stanje u tom vasem gradu, nemojte uvijek cekati neke druge da rijese vase probleme.
- karanana
#107 Re: Istočno Sarajevo
dobro, balija sam koji vise voli chetnichko govno u wc-u trznog centra tom, nego bosnjacku tulumbu na sred bas charsije.
eh eto, sad ti ako si iz sarajeva, fino prohodaj svojim sheher findzanom od vijecnice do ilidze i to je to, a ja cu malo dalje.
eto, to smo zakljucili i zavrsili smo tu pricu. ustvari, ovakvim ne treba ni replicirati jer ih samo hranis za daljnju raspravu i pljuvanje. ne kvarite temu.
eh eto, sad ti ako si iz sarajeva, fino prohodaj svojim sheher findzanom od vijecnice do ilidze i to je to, a ja cu malo dalje.
eto, to smo zakljucili i zavrsili smo tu pricu. ustvari, ovakvim ne treba ni replicirati jer ih samo hranis za daljnju raspravu i pljuvanje. ne kvarite temu.
-
Micaha
#108 Re: Istočno Sarajevo
Kad vide da si musliman tura ti- tura gazdaradostan dan wrote:kakve su cifre po kafanama?
- Dionysios
#109 Re: Istočno Sarajevo
...Micaha wrote:Kad vide da si musliman tura ti- tura gazdaradostan dan wrote:kakve su cifre po kafanama?
Last edited by Dionysios on 28/03/2021 23:45, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#110 Re: Istočno Sarajevo
nisam musliman, al ako je tako, biću tih par sati, boli me kc.Kad vide da si musliman tura ti- tura gazda
-
ikota
#111 Re: Istočno Sarajevo
pa idi,idiiii,idi kod četalja i jedi četničko govno,i sjedi s njima i pevaj pesme,zaboli me,ja ću svojim,kako kažeš fildžanom,a ti idi u veliku lukavicukaranana wrote:dobro, balija sam koji vise voli chetnichko govno u wc-u trznog centra tom, nego bosnjacku tulumbu na sred bas charsije.
i kakva je to priča istočno sarajevo JEDNO JE SARAJEVO NEMA ISTOČNO,ZAPADNO...
-
varijabilni
#112 Re: Istočno Sarajevo
prodaješ se za jednu turu.radostan dan wrote:nisam musliman, al ako je tako, biću tih par sati, boli me kc.Kad vide da si musliman tura ti- tura gazda
-
ikota
#113 Re: Istočno Sarajevo
klix posto pravi četnički forumvarijabilni wrote:prodaješ se za jednu turu.radostan dan wrote:nisam musliman, al ako je tako, biću tih par sati, boli me kc.Kad vide da si musliman tura ti- tura gazdada je bar večera u pitanju...
-
varijabilni
#114 Re: Istočno Sarajevo
evo radosni slike onih zgrada što si tražio.
http://www.gradjenjead.com/ponudaObjeka ... ra=%&grad=%
- Jedinstvo_Manchester
#115 Re: Istočno Sarajevo
i ne trebas nam, svasta bi ti rek'o al popicu ban bezveze na dobroj temiikota wrote:dok se srpska zastava vihori na tom dijelu,ne volim otićkaranana wrote:ne volis taj dio bosne i hercegovine?
-
radostan dan
#116 Re: Istočno Sarajevo
jok, samo volim ove čiste i pravovjerne da nerviram.varijabilni wrote:prodaješ se za jednu turu.radostan dan wrote:nisam musliman, al ako je tako, biću tih par sati, boli me kc.Kad vide da si musliman tura ti- tura gazdada je bar večera u pitanju...
kao npr ovog što crče od muke...
-
ikota
#117 Re: Istočno Sarajevo
naravno da neću,gadi mi se,al buraz ne dolazi ni ti ovde onda,i prodaji mi priću kako voliš BIH ovo ono, kad s vratiš u svoju kolibu,jebes majke balijske
-
ikota
#118 Re: Istočno Sarajevo
ne postoji nikakvo "istočno","zapadno" Sarajevo
jedno je SARAJEVO
DA IDEM U SELENDRU ĐE SE KLIČE MLADIĆU I PJEVA O POKOLJU U SREBRENICI NE HVALA
jedno je SARAJEVO
DA IDEM U SELENDRU ĐE SE KLIČE MLADIĆU I PJEVA O POKOLJU U SREBRENICI NE HVALA
-
varijabilni
#119 Re: Istočno Sarajevo
ma opusti se i naloži vatru u svojoj kolibi.radostan dan wrote:
jok, samo volim ove čiste i pravovjerne da nerviram.
kao npr ovog što crče od muke...
-
ikota
#120 Re: Istočno Sarajevo
gusle si zaboraviovarijabilni wrote:ma opusti se i naloži vatru u svojoj kolibi.radostan dan wrote:
jok, samo volim ove čiste i pravovjerne da nerviram.
kao npr ovog što crče od muke...nije nam ko onima koji su na granama.
-
radostan dan
#121 Re: Istočno Sarajevo
dobra je investicija uzeti stan u i. sarajevu.varijabilni wrote:evo radosni slike onih zgrada što si tražio.
pogotovu sada.
ehhh, mister keš je čudo...
- Jedinstvo_Manchester
#122 Re: Istočno Sarajevo
Slusaj "buraz" ja sam te poput tebe koji su meni pricali kako sam ja njima dosao u Sarajevo u sred Sarajeva odjebao, nećeš ti meni zabraniti gdje ću ja za svoje pare da idem. Totalno sam ravnodušan prema takvima poput tebe, nit vas volim nit vas mrzim, drugim rječima briga me. Sa svima sam na čisto i kad su me neki na faksu zvali četnikom ja sam im rekao da to meni nije uvreda, čist račun duga ljubav...ikota wrote:naravno da neću,gadi mi se,al buraz ne dolazi ni ti ovde onda,i prodaji mi priću kako voliš BIH ovo ono, kad s vratiš u svoju kolibu,jebes majke balijske
- Jedinstvo_Manchester
#123 Re: Istočno Sarajevo
kad budes dosao javi da ti posaljem jednog Jelenakaranana wrote:dobro, balija sam koji vise voli chetnichko govno u wc-u trznog centra tom, nego bosnjacku tulumbu na sred bas charsije.
-
ikota
#124 Re: Istočno Sarajevo
pa naravno,ides na faks među Muslimane,a ponos ti je bit četnikom,SERBIAN EPICJedinstvo_Manchester wrote:Slusaj "buraz" ja sam te poput tebe koji su meni pricali kako sam ja njima dosao u Sarajevo u sred Sarajeva odjebao, nećeš ti meni zabraniti gdje ću ja za svoje pare da idem. Totalno sam ravnodušan prema takvima poput tebe, nit vas volim nit vas mrzim, drugim rječima briga me. Sa svima sam na čisto i kad su me neki na faksu zvali četnikom ja sam im rekao da to meni nije uvreda, čist račun duga ljubav...ikota wrote:naravno da neću,gadi mi se,al buraz ne dolazi ni ti ovde onda,i prodaji mi priću kako voliš BIH ovo ono, kad s vratiš u svoju kolibu,jebes majke balijske
DA slučajno ne studiraš psihijatriju?
-
radostan dan
#125 Re: Istočno Sarajevo
a čekaj, kafana orač, strava klopa, koja je to ulica i dio?