Ja prvi nikada nisam materijalne stvari gurao u prvi plan, ali recimo jeste svjesni (iks puta se desilo) da zena prema meni nema isti stav kad joj kazem da sam odnekud iz Bosne i kad joj kazem da zivim u Svedskoj, ja iskeno nikad nisam mario do toga, a izgleda da one vezu pare za ovo drugo pa brzo sire noge.. e moja ljepotice, ne radi se to tako.
Zene vole pare, neke vole vise, neke jos vise (sponzoruse) a neke manje, ali iz mog dosadasnjeg iskustva sa vise razlicitih zena (razlicite kulture, rase, religije) zakljucih da je svima to jedan od faktora, te sam u to uvjeren. Medjutim kad bolje pogledam, svako bi htio da se manje muci, da mu se zivot sastoji od putovanja, skupih vecera, ljetovanja, nego od toga da se krpis na kraju mjeseca hoces imati za stanarinu.. zar ne? SVAKO BIRA LAKSI PUT
Razumijem u potpunosti zene, one traze sigurnost. Prije 1000 godina sigurnost se dobijala tako sto je imala najjaceg muskarca koji bi je zastitio.. danas se sigurnost obezbjedjuje na drugi nacin. Ne razumijem one koje pretjeruju sto se novca tice.
Da sumiram, ima svakakvih zena, one to mozda nece priznati ali 99% njih kao faktor ima i novac, e sad nekima je to najbitniji faktor, sto je vrlo lose po buduci brak, a nekima je to samo osrednje bitan, manje bitan, faktor. Ali on je tu.. postoji i to svi znamo.