Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
derPate wrote:Ja stvarno sazalijevam osobe poput Medenosrce koji u realnosti ne smiju da iznesu svoje misljenje pa onda na forumu lijece svoj komplex.Sto se tice mog fakulteta ja aBd u Sept diplomiram u Berlinu,tako da mislim da nema potrebe da se kritikuje ni moj pravopis jer sam vise od pola svog zivota u Njemackoj.
Jarane, ti si u pravu sto posto, Medeno Srce je mali mish, koji ne smije progovoriti nikome.
Da vidish samo na shta lichi taj frajer, upish'o bi se od smijeha.
MedenoSrce wrote:To neka novokomponovana slava (cujem neki dan ima slava sv. Sisoja - kako je krenulo sa ovom poplavom guzova i ja ko kontam da je pocnem slaviti)
derPate wrote:stvar koja me na ovom forumu svaki put odusevi da su svi neki doktori do doktora...sve neka pametovanja.Ja sam uradio sto mislim da bi svaki muskarac uradio na mom mjestu, jer sa takvim stavom te djevojke ni jedan muskarac nebi odbio ono sto nudi u drugom smislu bi po meni imao neki poremecaj...
Neki bi smatrali da takav nema poremećaj, već da ima dovoljno poštovanja i obzira prema čovjeku kojeg naziva dobrim jaranom.
dok s druge strane djevojka ima jako puno poštovanja i obzira prema svom ocu i njegovom jaranu il' sam ja nešto pobrkala
derPate wrote:stvar koja me na ovom forumu svaki put odusevi da su svi neki doktori do doktora...sve neka pametovanja.Ja sam uradio sto mislim da bi svaki muskarac uradio na mom mjestu, jer sa takvim stavom te djevojke ni jedan muskarac nebi odbio ono sto nudi u drugom smislu bi po meni imao neki poremecaj...
Neki bi smatrali da takav nema poremećaj, već da ima dovoljno poštovanja i obzira prema čovjeku kojeg naziva dobrim jaranom.
dok s druge strane djevojka ima jako puno poštovanja i obzira prema svom ocu i njegovom jaranu il' sam ja nešto pobrkala
Ne nisi, samo se uglavnom raspravlja o njegovim postupcima. Zapravo, ne toliko postupcima koliko o njegovim razlozima za to.