Jesu. To je bila "Prva mudolomna divizija AIB-a". U njoj su još bili Muhamed - Mladen Vojčić Ebu Tifa, Halid Muslimović, Dino Merlin što uspoređuje nejač sa ćukama, i ostatak nezgrapne zločinačke antisrBske ujdurme.nihoniho wrote:To su istorijske cinjenice. Radili su 2 - 4 sata, Hanka, Pimpek, Kindze, Fadil Toskic.malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- It_is_a_Leclerc
#101 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#102 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ovo je bila ironija što sam napisao.Ko vjeruje u ovakve.....ma nije ni važno.Odustajem od rasprave.Sarajevo1946 wrote:Možda je, ali ja sumnjam da bi neko izlazio sa ovakvim optužbama bez provjere.prljavi Hare wrote:Nemoj reagovati na prvu,možda je samo novinarska patka.malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
-
nihoniho
#103 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Svaki sarajlija, koji je iole drz'o do sebe, otvorio je logor .
- Tayyip
#104 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
a šta je sve hankin jaran mića radio sa nejači ... pojma vi nemate
ne samo da ih je dirao, pipkao i štipkao, nego je svakom prerezao vrat
ne samo da ih je dirao, pipkao i štipkao, nego je svakom prerezao vrat
Last edited by Tayyip on 20/01/2013 15:34, edited 1 time in total.
- Maverick78
- jasko_ba
#106 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Koji bolesni idioti, sta se jos moze izmisliti?

-
Hodidid
#107 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kakve oni sve gluposti tamo gutaju i puse pa to nije normalno. Cime oni sve ispiraju mozak ljudima i to 20 godina nakon navodnih dogadjanja. Tacno da se covjek zabrine za mentalno zdravlje likova kojima je ovo moguce.
-
BosnianHardcore
#108 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kurir,najgori medij u Srbiji..Cak je i Srbima smijesan 
-
nihoniho
#109 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Imala je ona pravo problema s poreskim organima, jer joj je logor bio registrovan na "Nejac i starije osobe", a nasli su joj neke vojnike..da ne pricam sad', svi se prave blesavi.....
- Muhamed Đakmić
#110 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Pa ako trolaš, budi spreman na to da ima još trolovaprljavi Hare wrote:
Ovo je bila ironija što sam napisao.Ko vjeruje u ovakve.....ma nije ni važno.Odustajem od rasprave.
-
julisiz es grant
#111 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Vidi ti džihatlijke, i preteću pesmu je našem Golubu spevala
- It_is_a_Leclerc
#112 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Strahota ! Ja ne znam šta rade ovi sudovi i tužilaštva. Ova djihatlijka i mudolomka naokolo pjevuši, umjesto da se utamniči u 'ag, iz kojeg će uskoro na slobodu oni ljubitelji marša mira.julisiz es grant wrote:Vidi ti džihatlijke, i preteću pesmu je našem Golubu spevala![]()
- Asamoah Gyan
#113 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
nihoniho wrote:Imala je ona pravo problema s poreskim organima, jer joj je logor bio registrovan na "Nejac i starije osobe", a nasli su joj neke vojnike..da ne pricam sad', svi se prave blesavi.....
- mrtva kokoš
#114 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
kakva smjelost jbt, polupala covjeku jaja pa mu otpjevala pjesmujulisiz es grant wrote:Vidi ti džihatlijke, i preteću pesmu je našem Golubu spevala![]()
ili se mozda ovom gestom zeljela izvinuti doticnom guganu na svemu ucinjenom sa njene strane
- m1x
-
julisiz es grant
#116 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kako da peru opanke u njoj, kada je ta reka mučeničkom srpskom krvlju osveštana?malac neznalac wrote:Ona je bila opasna sa pocetka devedesetih... Kruzila prica po Bn, da rijeka Jala u tz nosi mrtve srbe...
Ejbote a nemozes opanke oprat u njoj koliko ima vode u toj rjecici
-
udrch
#117 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
ovdje se pravi naivna, a imam saznanja da joj je upravo ovaj Nedim pomagao..
- Not My Idea
#118 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
dječak sa šibicama wrote:Ne znam sta je gluplje, tekst iz Kurira, ili ljudi koji Kurir uzimaju za ozbiljno.
Novine u rangu Buma.
- uglavnomja
#119 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
udrch wrote:ovdje se pravi naivna, a imam saznanja da joj je upravo ovaj Nedim pomagao..
kajganu pravit
-
dezurni_ucenik
#120 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
A Merlin dijelio cigare srpskim logorasima

- JThomas
#121 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
to je veća provala nego da ih je hanka mučila, realno 
- koalicija_ol
#122 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Srbijanskim sranjima i lazima nikad kraja.Tiger 033 wrote:http://www.kurir-info.rs/otkrice-kurira ... nak-610693
OTKRIĆE KURIRA: Hanka Paldum mučila Srbe u logoru
Došla je do Gorana Goluba i pitala ga: „Šta me gledaš? Je l’ bi ti mene da je..š?“ Onda mu je rekla da sedne na pod i raširi noge
BEOGRAD - Nije samo mrsila crne kose!
Pevačica Hanka Paldum mučila je srpske zatvorenike u januaru 1993. godine u logoru Silos u Bosni, saznaje Kurir.
Advokat Dušan Tomić, branilac Gorana Goluba iz Bratunca, jednog od mnogih logoraša koji su prošli pevačicinu torturu, rekao je da je Hanka Paldum bila strah i trepet u logoru na Igmanu.
- Došla je do mog klijenta i pitala ga: „Šta me gledaš?“ Pošto joj on nije ništa odgovorio, pevačica ga je potom pitala: „Je l’ bi ti mene da je..š?“ Goran je i dalje ćutao. Onda mu je rekla da sedne na pod i raširi noge. Svom snagom mu je nagazila polni organ i počela da se smeje na sav glas - rekao je Tomić.
On je dodao da se tada pojavio i pevač Dino Merlin, koji je Golubu pritekao u pomoć.- Merlin je delio cigarete i video je šta se dogodilo. Došao je do zatvorenika među kojima je bio i Golub, podelio im cigarete i zagrlio ih. Tad se Hanka smirila i otišla. Sada javno zahvaljujem Merlinu - ispričao je advokat.
Branilac Dušan Tomić naveo je da se njegov klijent žalio i komandiru logora i da mu je sve ispričao.
- Ovaj mu je odgovorio da je bolje da nikom ne pominje šta se dogodilo jer se Hanka Paldum ne razdvaja od Alije Izetbegovića, tadašnjeg predsednika BiH - rekao je on i dodao:
- Takođe, u taj logor je helikopterom, kako navodi moj klijent, doleteo i Juka Prazina, koji je tad važio za kriminalca. On je podstrekivao Hanku na maltretiranja i psovao sve odreda. Pitao je zašto jauče Goran, a kad mu je rečeno da mu je Hanka nagazila polni organ, on je rekao da i treba još i da mu j..e majku četničku.
Kurirov sagovornik kaže da mu je Goran Golub priznao da se zbog te torture nikad nije oženio.- Rekao mi je da mu se, kad god mokri, vraća slika mučenja u tom logoru. Moj klijent nikad to nije ispričao na sudu, a kad sam ga pitao zašto, on je rekao da želi da se Hanka sama izvini. Mi ćemo od nje tražiti da se javno izvini i da obešteti Gorana - rekao je Tomić.
Hanka Paldum: Sve su to izmišljotine
Pevačica Hanka Paldum u izjavi za Kurir kaže da već duže vreme kolaju priče kako je ona zlostavljala ljude.- To su sve izmišljotine. Ne znam zašto to ljudi pričaju. Nikad nikome nažao nisam učinila. Volela bih da vidim tog čoveka što tvrdi da sam ga mučila u logoru, da se pogledamo u oči i da ga pitam: „Dušo moja, što tako pričaš?“ - rekla je Paldumova.
Ja naprosto ne mogu da vjerujem na sta sve ovi Srbi nisu spremni (cast izuzetcima)
Ma Dobrica Ćosić je 10000000% u pravu,ovo sve vise i vise ima smisla: Lažemo da bi smo ... lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno ...
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
It's ME Bitch
- It_is_a_Leclerc
#123 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Dijelio im je cigare "Drina", ali ih je i tjerao da mu ih donose. Tako je, kažu, nastala pjesma "Marš na Drinu", koja je u izvedbi zločinca i djihatlije Merlina nosila naziv "Marš po Drinu".CVIKERASH wrote:A Merlin dijelio cigare srpskim logorasima![]()
![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#124 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
I tada je nastala stara kineska:It_is_a_Leclerc wrote:Dijelio im je cigare "Drina", ali ih je i tjerao da mu ih donose. Tako je, kažu, nastala pjesma "Marš na Drinu", koja je u izvedbi zločinca i djihatlije Merlina nosila naziv "Marš po Drinu".CVIKERASH wrote:A Merlin dijelio cigare srpskim logorasima![]()
![]()
![]()
-Nije baš sve tako crno, bijela je ''Drina''.
- uglavnomja
#125 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
cekamo merlinov demant