Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
-
dinkesha
#101 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ma ljudi moji ovo je fakat smijesno,ja se necu moc suzdrzati majke mi
-
dinkesha
#102 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ma ljudi moji ovo je fakat smijesno,ja se necu moc suzdrzati majke mi,sto veci debil bolje su sanse da upadnes
-
Walther
#103 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
prije 20 godina se iz ovakvih stvari sprdalo....
- Hemera
#104 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ukratko nek se skine u vešRahatHurmašica wrote:da, skidaju se patike, satovi, nakit, gornja trenerka i sl.dinkesha wrote:e zaboravih te pitati,na mjerenjima jel skidas patike i sl
tako je najbolje
ali eto,kad svakoga pustaju....jbg
-
Rubbie
#105 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
da ironija bude veca mjeri te lik od cirka 1.5m i jedno 100 kg zive vage... isto tako vjezbe pokazuje lik koji nije nikako mogao proci morfoloski status visinom... ako cemo sve po ps-u da se i to kaze...
sto se tice spremnosti, ne znaci da je neko spreman ako ima 100 kg "misicne" mase, mozda jest za lokalne teretane, taj ce za 2 godine liciti kao i vecina nasih kolega na ulici sa trbuhom do zemlje.
tako je kako je, konkurs raspisan prije 10 mjeseci pa ponisten znalo se da ce biti opet... pravilnik o testiranju izasao prije 3-4 mjeseca, i sad neko iznenadjen sto obaraju...
ima jos intervju da se stele zabetoniraju, a za ostale sta ostane, ako ostane...
sto se tice spremnosti, ne znaci da je neko spreman ako ima 100 kg "misicne" mase, mozda jest za lokalne teretane, taj ce za 2 godine liciti kao i vecina nasih kolega na ulici sa trbuhom do zemlje.
tako je kako je, konkurs raspisan prije 10 mjeseci pa ponisten znalo se da ce biti opet... pravilnik o testiranju izasao prije 3-4 mjeseca, i sad neko iznenadjen sto obaraju...
ima jos intervju da se stele zabetoniraju, a za ostale sta ostane, ako ostane...
-
dinkesha
#106 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ma ima i ta mjesta druze,al apsurdno je da dodje covjek visine 172 cm sa 57 kg i da regularno ide testiranje,na sta ce taj da lici kad bude na ulici kao sto kazes,predmet ismijavanja kao i obicno,ko je navikao da trenira trenirace uvijek
-
MUP_KS
#107 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Evo realno ćemo 200 cm sam visok 115 kg misicne mase i oni me vrate pa dokle u pm,trenirao sam 3 mjeseca za ovo spremao se kao budala,trčao,učio da mi lik koji me mjeri od 1.50 i 100 kg kaze ne zadovolajvas,treba da cuvaju ovi mrsavi vip osobe haha jako duhovit.Za mup sam imao 120 kg pa sam prosao sve zivo nisu rekli a,realno je da te pusti da trčiš ako ja ne zadovoljavma norme skine mi i to je to ma treba odavde 
-
matematicar_teski
#108 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
s takvom konstituciom bolje da si maneken, a ne drotMUP_KS wrote:Evo realno ćemo 200 cm sam visok 115 kg misicne mase i oni me vrate pa dokle u pm,trenirao sam 3 mjeseca za ovo spremao se kao budala,trčao,učio da mi lik koji me mjeri od 1.50 i 100 kg kaze ne zadovolajvas,treba da cuvaju ovi mrsavi vip osobe haha jako duhovit.Za mup sam imao 120 kg pa sam prosao sve zivo nisu rekli a,realno je da te pusti da trčiš ako ja ne zadovoljavma norme skine mi i to je to ma treba odavde
-
MUP_KS
#109 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
To sam i ja rekao ovo je onda konkurs za manekene
-
eeedin
#110 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Nisu mi nikako jasni ovi sto se zale na tezinu. Pa brate uslovi konkursa su bli odmah objavljeni, ako si se vec toliko trudio da ispunis normu zasto nisi i kilazu pokusao dovesti na onu koji oni traze. Kako si se mogao nadati da ces proci kad znas da nisi u okviru njihovih zahtjeva??? Kasno je sad da se zalis, trebao si o tome misliti na samom pocetku.
Ne opravdavam ovaj uslov, mislim da je realno bilo da dozvole bar +10kg, ali ako vec ovo traze zasto dolaziti ako to ne ispunjavas...?
Ne opravdavam ovaj uslov, mislim da je realno bilo da dozvole bar +10kg, ali ako vec ovo traze zasto dolaziti ako to ne ispunjavas...?
-
RahatHurmašica
#111 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ja sam za to da se visina gleda, i tu zaista treba biti strog. metar i žilet nema šta tražiti u policiji.
dok je težina promjenjiva i treba biti tolerantan, pogotovo ako su sportisti u pitanju.
dok je težina promjenjiva i treba biti tolerantan, pogotovo ako su sportisti u pitanju.
-
MUP_KS
#112 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Aj ti ne seri sto pricas ako ti imas 50 kg nisam ti ja kriv,a ja sto treniram,ako mogu istrcati sve norme prekucati koji kruac je bitna tezina,nece primati mrsave debile
-
matematicar_teski
#113 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
eeedin wrote:Nisu mi nikako jasni ovi sto se zale na tezinu. Pa brate uslovi konkursa su bli odmah objavljeni, ako si se vec toliko trudio da ispunis normu zasto nisi i kilazu pokusao dovesti na onu koji oni traze. Kako si se mogao nadati da ces proci kad znas da nisi u okviru njihovih zahtjeva??? Kasno je sad da se zalis, trebao si o tome misliti na samom pocetku.
-
eeedin
#114 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ja nisam na ovoj temi nigdje procitao da se neko zali da je imao manjak kg, za koga ti to govoris???MUP_KS wrote:Aj ti ne seri sto pricas ako ti imas 50 kg nisam ti ja kriv,a ja sto treniram,ako mogu istrcati sve norme prekucati koji kruac je bitna tezina,nece primati mrsave debile
-
dinkesha
#115 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
neka nama ovih malih mrsavih ,napravice oni od njih rambeta u mostaru
-
Unnamed
#116 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Pozdrav svima,
Evo danas su mene zbog jedne kile vratili kuci...
Pola grupe su bukvalno vratili...
Kriterij je presmjesan, realno je +- 10kg
Citav zivot se bavim sportom i dzaba...
Jednostavno moras biti debil i smokljan da bi radio kao policajac.
Ima li kakve sanse da se zalimo... Bruku raje je otpalo radi gluposti i par kila....
Ja znam da trebaju veze i stele ali ovo je presmjesno, jadno....
Ima li kakve sanse da se zalimo... Bruku raje je otpalo radi gluposti i par kila....
-
Rubbie
#117 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
nisu te mogli vratiti zbog jedne kile nego zbog +3 kg...Unnamed wrote:Pozdrav svima,
imas dobre sanse za zalbu, ako si spremao zakone za pismeni test onda ti je sve jasno, kad, kako i kome da se zalis.
-
MUP_KS
#118 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
ŽALBE POD HITNO,ako sam ja spreman odratiti test kako treba kg veze nemaju
-
eeedin
#119 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ocigledno je neko drugi za tebe pripremao i radio pismeni test.MUP_KS wrote:ŽALBE POD HITNO,ako sam ja spreman odratiti test kako treba kg veze nemaju
-
MUP_KS
#120 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Mislim na fizicki dio ne na pismeni 
-
eeedin
#121 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Znam na sta mislis, ali da si ti pripremao pismeni procitao bi u zakonima uslove, i prije nego sto bi izasao na polaganje znao bi da li ispunjavas sve sto traze i nebi sada pisao gluposti.MUP_KS wrote:Mislim na fizicki dio ne na pismeni
Nije niko sad dosao i rekao da je tako nego se to znalo od samog pocetka.
I opet su na onih +5/-15kg dodali tolerancije +2/-2kg.
- Hemera
#122 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
realnost od +-10kg tvoja,nije konkretno i kriterijUnnamed wrote:Pozdrav svima,
znaci bitan je kriterij
-
MUP_KS
#123 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Pametnjakovicu ja sam magistrirao na kriminalstici i dovoljno znam ove zakone napamet,i za mup je pisalko kg pa su svi normala radili i primljeni
- HardCore
#124 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
veze neam koji se kur*c bunite, od prvog dana pise da se mora ispunit morfoloski status....

Isto tako ako neko ne moze uradit vise od 7 sklekova u 10 sec treba da se zali da spuste normu na 6 ili 5 da bi vama udovoljili haha...da necete mozda odmah da vas prime da ne radite nikakve testove i sl....e pa ne moze

Isto tako ako neko ne moze uradit vise od 7 sklekova u 10 sec treba da se zali da spuste normu na 6 ili 5 da bi vama udovoljili haha...da necete mozda odmah da vas prime da ne radite nikakve testove i sl....e pa ne moze
-
eeedin
#125 Re: Direkcija za koordinaciju policijskih tijela
Ma bravo!!! Na samom startu pokusavas nesto sto nije po zakonu, imas svijetlu buducnost kao policijski sluzbenik u BiH.MUP_KS wrote:Pametnjakovicu ja sam magistrirao na kriminalstici i dovoljno znam ove zakone napamet,i za mup je pisalko kg pa su svi normala radili i primljeni
U prethodnom postu je "HardCore" sve objasnio tako da nema smisla raspravljati.