Pisanje Jelene Karleuse
Moderator: anex
- Not My Idea
#101 Re: Pisanje Jelene Karleuse
jedino mi sad nije jasno kad je lik umro? 
- seln
#102 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Nemoj slucajno da se boris protiv bore chetnika chorbe...radostan dan wrote:nemam ja šta da se pravim lud, ako se ti pored škole i očiju praviš nepismena i slijepa.Banksy wrote:
praviš se lud ... ali i to je odgovor.
borba protiv karleuše, ne protiv sadržaja kolumne, dapače...
Last edited by seln on 09/01/2013 14:16, edited 1 time in total.
-
CungaLunga
#103 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Ma to je samo Karleuša
Da je Nole tako nešto napisao ili izjavio, gluho bilo,
@radostni bi izvršio harakiri
- seln
#104 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Ne bi stigao...crko bi od muke istog omenta...CungaLunga wrote:Ma to je samo KarleušaDa je Nole tako nešto napisao ili izjavio, gluho bilo,
da sveti Nole, svetac-zastitnik svih modernih srba, izjavi tako nesto....
-
Bodkin
#105 Re: Pisanje Jelene Karleuse
naravno da joj nije toliko bitno, bitniji bili milioni na racunuNot My Idea wrote:Jednom ateisti ne bi toliko znacilo kad bi buduci muz/zena trazili vjencanje u crkvi ili dzamiji.
Ako vidi da je njemu/njoj to nesto toliko bitno a obzirom da tom nekom ateisti to ne znaci nista, zasto da ne.
il se Jelena udala iskljucivo zbog kesha?![]()
a i kad je tacno ovo slikano?
Mozda tad nije bila ateista? Mozda je poslije dozivjela prosvjetljenje
-
alanskoda
#106 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Ovdje se je sve puno stereotipa. Ja joj kapu skidam na hrabrosti da ovako nesto napise u Srbije gdje je 80
% stanovnistva cetnicki orjentisano.
To sto se udavala ze neke tipove blizu krimi miljea, to je njena stvar.
- BHF_Manijak
#107 Re: Pisanje Jelene Karleuse
1. Pa to upravo govori vise o sistemu vrijednosti i stanju ovog naroda, a ne o samoj Jeleni kao kvaziumjetnici. Ako je to tebi neki podvig, meni nije. Uvijek cu vise cjeniti kada neko svojim radom i znanjem dodje do bogastva nego li na sise i guzove, ali dzaba ja to tebi pricam.TurioSamGa wrote: Zena je napravila vece pare nego sto cemo mi svi s foruma za zivata zajedno napraviti. Dobro neko rece, ne moze glupa osoba puniti i rasprodati dvoranu jednim velikim "nista". Jelena je upravo ono sto 90% ljudi iz BiH, Srbije, Hrvatske trazi. I sta ima veze sto pjeva TF, jel to znaci da je nepismena, da ne zna dvije sastaviti? Ja se mogu kladiti da stave nju i bilo koga sa foruma nesto kao face to face, da se zada bilo koja tema, zena bi nas sve redom razvalila.
A ovi koji tvrde da je neko drugi pisao tekstove, sto se cude da zena zna pisati, sto smatraju da ako pjeva TF ne moguce je da pise ove tekstove, su vjerovatno oni koji se ne druze sa ljudima koji slusaju TF, ne idu na mjesta gdje se ta muzika pusta, ne gledaju Hayat i Pink, ne znaju ko je Sasa Popovic ... e da mi je samo vidjeti s kakvim se likovima ti ljudi druze i po kakvim mjestima zalaze.
2. Hahahahhaha
-
alanskoda
#108 Re: Pisanje Jelene Karleuse
jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?Bodkin wrote:naravno da joj nije toliko bitno, bitniji bili milioni na racunuNot My Idea wrote:Jednom ateisti ne bi toliko znacilo kad bi buduci muz/zena trazili vjencanje u crkvi ili dzamiji.
Ako vidi da je njemu/njoj to nesto toliko bitno a obzirom da tom nekom ateisti to ne znaci nista, zasto da ne.
il se Jelena udala iskljucivo zbog kesha?![]()
a i kad je tacno ovo slikano?
Mozda tad nije bila ateista? Mozda je poslije dozivjela prosvjetljenjekakvi vjernici i uvjerenja tajkuna i turbo folk kokoski...
-
Ugljesa_
#109 Re: Pisanje Jelene Karleuse
alanskoda wrote:Ovdje se je sve puno stereotipa. Ja joj kapu skidam na hrabrosti da ovako nesto napise u Srbije gdje je 80
Ovdje sve puno stereotipa i onda napise da je 80% srbije cetnicki orjentisano
Past cu sa stolice
- Banksy
#110 Re: Pisanje Jelene Karleuse
... da ona nije kredibilan izvor, dakle, to o čemu piše onda i nije tačno ...Not My Idea dana 09/01/2013 13:53
sta sad trebaju ove slike da znace?
... ili ako i jeste tačno, nije uopće važno, jer piše ona ... tako nekako
-
Bodkin
#111 Re: Pisanje Jelene Karleuse
ne bi crkao od muke jer nole nije kokoska koja je u zadnjih godina valjala gluposti i bila ikona srozanog morala ovog usranog balkanaseln wrote:Ne bi stigao...crko bi od muke istog omenta...CungaLunga wrote:Ma to je samo KarleušaDa je Nole tako nešto napisao ili izjavio, gluho bilo,
da sveti Nole, svetac-zastitnik svih modernih srba, izjavi tako nesto....
-
radostan dan
#112 Re: Pisanje Jelene Karleuse
zašto tako misliš?CungaLunga wrote:Da je Nole tako nešto napisao ili izjavio, gluho bilo,
srpskom društvu treba reorganizacija, regeneracija...
ja bih krenuo od obrazovanja i spc. sa noletom.
to što se neki prave toše, i prave se da ne razumiju šta ja pišem, šta da radim...
- Not My Idea
#113 Re: Pisanje Jelene Karleuse
alanskoda wrote:jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?Bodkin wrote: naravno da joj nije toliko bitno, bitniji bili milioni na racunukakvi vjernici i uvjerenja tajkuna i turbo folk kokoski...
-
alanskoda
#114 Re: Pisanje Jelene Karleuse
jarane ti mislis da je stereotip, ja mislim cak i da vas je vise. ko je u srbiji presednik? cetnik. ko je premijer? prikriveni cetnik. kakoo su dosli na vlast? vecina naroda tako zelila.Ugljesa_ wrote:alanskoda wrote:Ovdje se je sve puno stereotipa. Ja joj kapu skidam na hrabrosti da ovako nesto napise u Srbije gdje je 80
![]()
![]()
![]()
Ovdje sve puno stereotipa i onda napise da je 80% srbije cetnicki orjentisano![]()
Past cu sa stolice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#115 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Nije svaka žena najobičnija fufa poput Džej Kej, glupa ti je generalizacija.alanskoda wrote:jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?
-
Bodkin
#116 Re: Pisanje Jelene Karleuse
ja ih u stvari znam podostaNot My Idea wrote:alanskoda wrote:jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?Bodkin wrote: naravno da joj nije toliko bitno, bitniji bili milioni na racunukakvi vjernici i uvjerenja tajkuna i turbo folk kokoski...
- seln
#117 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Covjek se zajebo, lapsus calami...Ugljesa_ wrote:alanskoda wrote:Ovdje se je sve puno stereotipa. Ja joj kapu skidam na hrabrosti da ovako nesto napise u Srbije gdje je 80
![]()
![]()
![]()
Ovdje sve puno stereotipa i onda napise da je 80% srbije cetnicki orjentisano![]()
Past cu sa stolice
mislio je napisati: 90%
-
alanskoda
#118 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Tako nekako seln. Samo sto neki nece da priznaju.
-
Bodkin
#119 Re: Pisanje Jelene Karleuse
sto ste optimisticni, ja kazem da je to oko 97%
- Banksy
#120 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Naravno da ne bi, Nole je vrhunski sportista ... koji je svojevoljno pristao da postane ikona moderne velikosprske politike, koji na teniskim terenima diže tri prsta, nakon osvojenog poena urliče i udara se u prsa kao da je ratnik u kakvom epskom boju, u slobodno vrijeme, sa svekamerama, obilazi manastire po Kosovu, pohodi Dodika, pravi od sebe budalu i to kvalitetno (tata) naplaćuje.Bodkin wrote:
ne bi crkao od muke jer nole nije kokoska koja je u zadnjih godina valjala gluposti i bila ikona srozanog morala ovog usranog balkana
Srđa Popović, nedavno kod Stankovića, savršeno ga je nacrtao, u par rečenica ...
Došlo je i srpskih pet minuta: padaju posečeni sabljom u molitvi Novakovoj, neprijatelji svih boja, stade on nogom za vrat moćnicima, deli našu i svoju pravdu taj nemilosrdni anđeo za koga se moli vaskoliko srpstvo kao on za sebe samog, šalje mu energiju i vradžbine da pokori, ponizi, pregazi, da „na svojoj koži osete šta znači beda strah i bol“. Da u naše ime i sa nama pusti krv Njujorku, Londonu, Parizu, da sa delfinima, orlovima i nekoliko miliona sjedinjenih majmuna podseti na ionako nezaboravnu slavu srpskog oružja, rečju sablje u koju se volšebno pretvorio njegov reket.
Stariji to bolje znaju, pogotovu najmudrija srpska glava; na lucidno pitanje Bujoševićeve Politike (Novak Đoković?) epski odgovara Matija Bećković: „Njegov reket je naša poslednja sablja. Beše li on povod za onu reč - da je Bog bacio kalup kad je njega stvorio“.
Last edited by Banksy on 09/01/2013 14:30, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#121 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Ma džaba ti sve sadMedenoSrce wrote:ultima_palabra wrote:Iskreno, ovo sve je prežvakana priča, a stil kao da je pisala entuzijastična gimnazijalka, članica literarne sekcije![]()
I to je više nego što može ponuditi 99% njenih kolega sa estrade... ali ne vidim zašto bi se o ovome nešto posebno pričalo... ne udara u srž problema, bavi se posljedicama a ne uzrocima itd.![]()
-
alanskoda
#122 Re: Pisanje Jelene Karleuse
leet wrote:Nije svaka žena najobičnija fufa poput Džej Kej, glupa ti je generalizacija.alanskoda wrote:jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?
Jesi ti romantican.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#123 Re: Pisanje Jelene Karleuse
alanskoda wrote:leet wrote:Nije svaka žena najobičnija fufa poput Džej Kej, glupa ti je generalizacija.alanskoda wrote:jarane kojoj to nisu bitni? spomeni mi samo jednu?
Jesi ti romantican.![]()
i jah, taj vaš procenat vjerovatno i jeste tačan al' to ne znači da trebamo glorifikovati ovu glupaču
-
radostan dan
#124 Re: Pisanje Jelene Karleuse
nije njen ćanda samo kriminalac. on je takođe vlasnik legitimacije sb srbije, kao i legija, frenki, gumar i sl.
karleuša, borac za slobodu misli i medija.
a tragovi ubistva ćuruvije vode do njenog vjerenika.
hajd sad malo vi, pa ću onda ja opet o ćandi u bosni 94-95., pa onda o jekinom pacifističkom intervjuu iz d. avaza.
karleuša, borac za slobodu misli i medija.
a tragovi ubistva ćuruvije vode do njenog vjerenika.
hajd sad malo vi, pa ću onda ja opet o ćandi u bosni 94-95., pa onda o jekinom pacifističkom intervjuu iz d. avaza.
-
fixer
#125 Re: Pisanje Jelene Karleuse
Nikad mi ovo nije smetalo. To hoce li neko dizat tri prsta mi ne znaci nista. Ja zamjeram Noletu jer njegovi, a vjerovatno i on sam, pokazuju otvorenu pretenziju na teritoriju moje drzave, a to sto on dize tri prsta mi ne moze smetati. Glupost.Banksy wrote:Naravno da ne bi, Nole je vrhunski sportista ... koji je svojevoljno pristao da postane ikona moderne velikosprske politike, koji na teniskim terenima diže tri prsta, nakon osvojenog poena urliče i udara se u prsa kao da je ratnik u kakvom epskom boju, u slobodno vrijeme, sa svekamerama, obilazi manastire po Kosovu, pohodi Dodika, pravi od sebe budalu i to kvalitetno (tata) naplaćuje.Bodkin wrote:
ne bi crkao od muke jer nole nije kokoska koja je u zadnjih godina valjala gluposti i bila ikona srozanog morala ovog usranog balkana
Srđa Popović, nedavno kod Stankovića, savršeno ga je nacrtao, u par rečenica ...
Došlo je i srpskih pet minuta: padaju posečeni sabljom u molitvi Novakovoj, neprijatelji svih boja, stade on nogom za vrat moćnicima, deli našu i svoju pravdu taj nemilosrdni anđeo za koga se moli vaskoliko srpstvo kao on za sebe samog, šalje mu energiju i vradžbine da pokori, ponizi, pregazi, da „na svojoj koži osete šta znači beda strah i bol“. Da u naše ime i sa nama pusti krv Njujorku, Londonu, Parizu, da sa delfinima, orlovima i nekoliko miliona sjedinjenih majmuna podseti na ionako nezaboravnu slavu srpskog oružja, rečju sablje u koju se volšebno pretvorio njegov reket.
Stariji to bolje znaju, pogotovu najmudrija srpska glava; na lucidno pitanje Bujoševićeve Politike (Novak Đoković?) epski odgovara Matija Bećković: „Njegov reket je naša poslednja sablja. Beše li on povod za onu reč - da je Bog bacio kalup kad je njega stvorio“.